Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
Akkor zárásként a monológ. Szar helyre születettünk. Keveset keresünk és sokat fizetünk.
-
rígel
őstag
-
Dicker
őstag
Nagyon eltértetek a Topic témájától. Szerintem zárjátok le egy szép hoszzú monológgal, vagy privátba mielőtt valaki felfigyel rá. Csak jó tanács.
OFF: Nekem volt német szolgáltatónál vett telefonom. 30 euró/hó körül. Korlátlan hívás, sms hálózaton belül, korlátlan net. Egyedül csak a más hálózatba való telefonálásért kellett fizetnem. Mindemellett a 100k feletti telefont elhozhattam pár darab érményi euróért (9,99)..
-
hurrikan
addikt
válasz
Szpisti
üzenetére
Sorry, nem volt rá időm, rohantam.
Más:
Egyébként az AnTuTu nálam többet fut OneX-en, mint amennyit S3-on futott.
ráadásul 3x futtatta le pontszámra pontosan ugyan ezt.
OneX: 12 220pont
S3: 12 130ponttudom, kis különbség, meg nem jelent semmit, csak érdekesség képpen írtam le mert a Mobilarenas tesztben 2000-el többet futott az S3, csak azt szeretném szemléltetni, hogy nagyon sokszor nem ugyan azt a pontot hozzák a tesztelő programok...
-
LouiS22
veterán
De te meg azt ne felejtsd el, hogy itt kb. a nulláról húztak fel mindent. Pl. amikor a Vodafone belépett, a másik két szolgáltató már túl volt a hálózatépítésen. Ezeknek a költségei is jelentkeznek a te előfizetési díjadban.
És te írtad le most a lényeget: hosszútávú fejlődés. Tervezés. Na, ezt NEM lehet nálunk.
Még valami, ha már a briteket felhoztam. UK lakossága 62 millió fő. Vagyis kb. a hatszorosa a miénknek. Értelemszerűen ez a fizetőképes keresletet is jelentősen megnöveli. Én meg még emlékszem mindenféle görbékre, amit anno közgázórán rajzolgattak a táblára.

-
LouiS22
veterán
válasz
crhis86
üzenetére
Igen, 10ből 1 valóban 5x annyit keres. Ment ki ismerősöd, csak úgy? Én is hallottam, hogy a szomszéd ismerősének a keresztfia a barátnőjével típusú történetet épp eleget. Nekem viszont nem egy volt kollégám ment ki (de ők úgy mentek ki, hogy pályáztak és állás várta őket - nem csak úgy a vakvilágba). A srác konkrétan az itthoni fizetése kétszeresét keresi. Nem él rosszul, mert nem. De azért az 5x igencsak túlzó (persze ezt szakmája is válogatja). Nyilván egy kétkezi munkás valóban 5x annyit fog keresni.
-
rígel
őstag
válasz
LouiS22
üzenetére
Ott vérzik el az okfejtésed, hogy:
-a különadó (amivel én sem értek egyet, sőt...)előtt is ugyanez volt a helyzet.
-kifelejted hogy a telekom szektor volt az egyik legnagyobb profitot termelő ágazat, ezért is kapták a nyakukba a különadót. Így sem kell sírniuk.p.s én kérek elnézést, ha azt gondolod hogy bármiben is egyetértek az elmúlt pár év gazdasági ámokfutásával és ámokfutóival... értem, sőt megértem a szolgáltatókat, de nem kellene rinyálni, és ha hosszútávon terveznek lassabb megtérüléssel is lehet kalkulálni. (jó, igaz, ma ebben az országban nem lehet hosszú távra tervezni)
-
LouiS22
veterán
Mivel most felhúztatok, elballagtam egy tetszőleges UK szolgáltató honlapjára, speciel a Vodafone ugrott be.
Aszondja, havidíj 31 font, ez legyen mondjuk 11 ezer forint. 300 perc, korlátlan sms és 500 mega mobilnet. 100 fontot kell leperkálni indulásnak, és cserébe 24 hónap rabság. Hűűű, mekkora a különbség kis hazánkhoz képest? Kb. semennyi.
-
LouiS22
veterán
Nem, nem dolgoztam telco cégnek. Kiegészítettem az előbbi hozzászólást. Az a baj, hogy - ne vedd sértésnek - de tipikus magyar gondolkodással nézed ezt is. Nekem legyen jó, a szomszéd tehene meg dögöljön meg. Ha olyan jó ott, ahol írod, akkor miért nem vagy ott és használod annyiért, amennyibe szerinted kerül? Azt is elfelejted, hogy lehet, hogy korlátlan netet kapsz, viszont az élet ott 3x drágább is (tudod, rezsi, kaja, ilyesmi). Végeredményben ugyanott lennél.
És zárásul, mert tényleg nem vitázni akarok: ha ennyire gyanítod a kartellt, miért nem teszel lépéseket ellene?

-
pingwin011
aktív tag
Ma vásárolt One X vodánál független, ha még érdekel valakit...
-
rígel
őstag
válasz
LouiS22
üzenetére
Akkor fejtsd már ki miről van szó, szerintem mindenkit érdekelne

Kezdek gyanakodni, hogy a multi ahol dolgozol (dolgoztál) az egyik mobilszolgáltató, talán a épp a T?

Ha így van megértem hogy véded a mundért.
Ha nem, akkor remélem örömmel fizetsz 2x annyit egy mobilért itthon, örömmel telefonálsz 3x-os percdíjért, és ugrándozva fizetsz az 500 Mb-os mobilnet csomagért annyit amennyiért rendes helyen korlátlant adnak.... -
LouiS22
veterán
Látszik, hogy életedben nem dolgoztál multinál
Akkor tudnád, hogy egyáltalán nem erről van szó.Na tehát. Idejött a gaz, bitang külföldi befektető. Hozott egy szakajtó pénzt, ebből jó sokat egyből befizetett az államnak. Utána kb. ennek többszöröséért hálózatot épített. Aztán felvett alkalmazottakat, az ő bérük után befizet ugyanennyit, na kinek? Az államnak. Az állam szépen megterhelte a szektort ágazati különadóval, amit szintén az államnak fizet be. Ja, és ez utóbbit a nyereségéből. És most jön a lényeg, amit elfelejtettél: anno azt a pénzt valakik összedobták, őket úgy hívják, hogy befektetők, vagy részvényesek. Akik nem csak "úgy" adták a pénzt, hanem szeretnék viszont is látni és uram bocsá' még keresni is rajta. Szóval elhiheted, hogy a vezérigazgató felett is ül ám valaki a táplálkozási láncban. Ők adták anno a zsetont, amit most visszakérnek. És ha kevesebb a profit, mert ilyen-olyan adók elviszik, meg drága a munkaerő, hát akkor bizony nincs más lehetőség, mint a szolgáltatásom árát olyan szinten tartani, amiből ki tudom elégíteni a pénzesbácsik igényeit. Tudom, most majd az jön, hogy de szabadrablás meg minden. De sajnos a kapitalizmus erről szól. Csak ezt mi 20 éve tanulgatjuk, ők meg kicsit régebben kezdték...
-
rígel
őstag
válasz
LouiS22
üzenetére
Legalábbis nem kartelleznek a szolgáltatók! Ne legyünk már naivak, gyengébb gazdaság-> kisebb fizetőképes kereslet épp alacsonyabb árakat és nagyobb versenyt indokolna. Itt NINCS verseny, olyannyira hogy majdhogynem forintra megegyeznek a hasonló csomagok árai. Ezt hívják szép magyar szóval kartellnek, a Versenyhivatal meg elmehet a sunyiba.
-
papp54
aktív tag
Itt hagyom ezt a topikot mert váltottam sgs3-ra gyári függetlent cseréltem el az én tmobilosomra kihagyhatatlan üzlet volt számomra, de szeretem ezt a topikot.
-
hurrikan
addikt
Ezt valaki próbálta már? Működőképes a dolog?
Zárt HTC OneX rootolása (egyelőre csak teszt, nem végleges)
elvileg letöltjük a csomagot, és a kibontás után indítunk a bat fájllal majd opciók és utasítások követése az egész.
-
Dicker
őstag
Az nem a telefon miatt van.
Kérdezd meg a T-mobile-os topic-ban, hogy el tudod e intézni my t-mobile-ban, vagy kell hozzá ügyintéző."
Hívószámkijelzés
Beérkező hívás esetén látja a hívó számát.
Aktiválva
"Ezt kell keresni net-es felületen. Nekem aktív, ha a díjcsomagod engedi, akkor te is arra tudod tenni. Próbáld meg.
-
petata
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a HOX minden számot ismeretlenként ír ki?
-
rígel
őstag
válasz
Acheron
üzenetére
Azta k....a életbe, ez kihagyhatatlan, micsoda akció!!! Akkor ezért állnak sorok a Vodafone üzletek előtt!
Valaki lehurrogott érte, de csendben megjegyzem, hogy ahol nem kartelleznek a mobilszolgáltatók, ott egy ilyen tarifacsomag mellé minimum ingyen adják a telefont, és "picit" jobb a csomag ár/érték aránya is. De mi örüljünk hogy lehet kapni és fizethetünk
-
rígel
őstag
Hm. A Vodánál Sanghajit adnak ezek szerint? Az elején ott is a tajvani gyárból valókat adták.
BenHans:
Cseréltesd mindenképpen. Ne hagyd magad ha le akarnak rázni, jogod van a cserére. Nem tudom hogy offline vetted, vagy webshopból, mert ha a második, akkor 8 munkanapod van az elállásra.Csak a mai nap állítólag van valami akció a ONE X-re a Vodánál, de a honlapon nem látom. Tud erről valaki valamit?
-
R2D20208
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Kézbe fogtam a kettőt, és minőségibb érzést sugárzott nekem a HTC. Formavilágban sem tetszik a S3. És ez lett. 1.5 hónapja van nálam. És nagyon örülök, hogy ezt választottam.

-
R2D20208
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Már másfél hónapja. Csak szüneteltem

Köszi Razipajti

-
R2D20208
addikt
Szió fórumtársak ! Hétvégén füles vásárlását tervezem. ( ha lehet BT ) Van-e valakinek valami jó, vannak-e tapasztalatok, negatív/pozitív ?
-
BenHans
addikt
Örülök én, hogy ilyen fiatal, de elég idegesítő hogy ilyen előfordul...
Most indulok a vodafone-ba aztán ha van még x akkor a fenti leírás alapján letesztelem és elhozom cserébe (most jár le a 3 nap) ha pedig nem akkor sajnos együtt kell élnem vele, ami nem akkora szívfájdalom mert alig látszik 20 cm ről már egyáltalán nem de azért mégiscsak b****a a csőrömet hogy ott van egy ilyen.
-
BenHans
addikt
Az normális ha az egyik teszt alatt mindkettőnél van a bal felső sarok csücskében 1pixel, a rajzolós teszt volt az LineDrawingTest??
Jah és a pixel amit előbb írtam csak sőtét háttérnél jön elő. Az akk pixelhiba és vihetem vissza?
-
BenHans
addikt
Nálam két telefon van... az egyiknek kutya baja, viszont a másiknak ahogy belépek a 'menübe' az első sor alkalmazás bal felső sarokban levő alkalmazás mellett a kijelző szélénél van egy apró pötty, na az mi??? Ugye nem hibás? Holnap van az utsó nap h vodához visszavihetem

És még valami az aminek am semmi baja az meg mindig megnyitja valamiért a térképet és ott figyel a kilövendő alkalmazások közt...
Mindkettő SH267W104266-os. -
lcee79
addikt
-
ilyen_85
senior tag
válasz
ilyen_85
üzenetére
A cikket csak fordítottam, elgépelés, pontatlan fordítás sajnos előfordulhat mert nem volt rá sok időm, minden elismerés Hamdir Xda-s tagé, aki megírta ezt a hasznos írást

Rendben, igértem, hogy írok arról, hogyan lehet a One X-et megvizsgálni lehetséges hibákat miatt.
Első:
- Nézd meg a lehetséges hibák listáját itt:
Hamdir írta XDA-n itt:Ezt a témát azért hoztam létre, hogy segítsek eldönteni az embereknek abban érdemes -e most vásárolni One X-et, vagy várjanak még vele, amit már tisztáztunk, hogy vannak korai gyártási hibák amit nem tudunk, hogy milyen százalékban fordulnak ezek elő, A Desire Hd is rendelkezett ezekkel a bemutatás pillanatában azonban ezeket hamar javították így kérlek ne trollkodj és ne pánikolj, ha aggódsz várj pár hetet a vásárlással, biztos vagyok benne, hogy a hibátlan példányok tulajdonosai a csendes többség
Kérlek szavazz, hogy a készüléked hibás, vagy rendelkezik valamilyen tervezési hibával, kérlek azt is add meg, hogy hol készült
Köszi srácok
Hibák:
- Pontatlan GPS http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1704126
- nagyon nagy mértékű LCD "fodrozódás" a legkisebb érintésre is, ez a rossz kijelző rétegelés eredménye
- benyomható kijelző ujjal történő nyomás esetén
- használat közbeni kijelző hibák, mint például egy kijelző újraméretezés
- a kijelző belső felén található karc
- a kijelző érintés érzékelésének, vagy a gombok érintés érzékelésének a hibája
- a burkolat, vagy a poli karbonát felület kezelésének hibái
- Sim kártya vagy wifi kezelési problémák
- extrém túlmelegedés
- porszem, szennyeződés, vagy pixel hiba a kijelző alatt
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25612660&postcount=307Nem hibának minősülő dolgok:
- LCD túl erős nyomás hatására elszineződik, ha a rétegezés tökéletes ez egy idő után elmúlik
- látható szemcsék a sarkokban fehér részeken nem hiba, ilyenkor csak a ragasztó ragasztó anyaga látható, a későbbi One X-ek erősebb kijelző ragasztójának, erősebb nyoma van.
- csörgő hang a kamera környékén, ha megrázzuk, ez az összes One X esetén előfordul, és a többi telefon esetén is, nem befolyásolja a működést
- vibrálás néhány alkalmazás esetén, mint a böngésző, youtube, egy frissítésre váró probléma
- A Tegra 3 driverekkel problémák vannak, frissítésre várunk
- Az 1.26-os firmware esetén akkumlátor problémák tapasztalhatóak, még túl korai hogy akkumlátor hibára gyanakodjunk, frissítésre és akkumlátor kalibrációra várunk
- Minden One X-ben közös a melegedés, ez nem hiba, úgy tűnik valamelyik jobban melegszik mint a másik, talán a Tegra 3 driver problémákhoz köthető
- A sárga pöttyök a kijelzőn, talán nem tekinthetők hibának, hiszen az iPhone 4 esetén is előfordult ez és eltűnt egy hét, vagy akörüli használat után, ha nem tűnik el, akkor hibának tekinthető
- A kijelző sárgás színe, a rétegelési eljárásnak köszönhető, egy hét után csökken a mértéke és a rootolt telefonoknál megvan a lehetőség a kijelző újra kalibrálására.
Ha software problémád adódna megpróbálhatsz pár megoldást innen:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=24645496#post24645496
- A legtöbb hibát a HT23 és a HT242 -es kiadások alatt jelentették, bármi ami a HT24D (április közepétől) felett található, újabb kell hogy legyen, azt, hogy hogyan állapíthatod meg a gyártási dátumot itt találod:
Hamdir írta Xda-n itt:
Sziasztok,
itt van némi információ akár érdekel akár nem!
HTC megváltoztatja a széria szám formátumát a klasszikus HT[év][hét] formátumról, egy kissé ... precízebbre.
Az új formátumot hasonlóan kell majd értelmezni HT[év][hónap][nap] Gyanítom, hogy a garancia miatt akarnak ilyen precízek lenni
A hónap formátuma 1-12-ig terjed, de a nap egy picit máshogy néz ki.
A napok 1-től, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, A, B, C, D, E, F, G, H, J, K, L, M, N, P, R, S, T, V, W, X, Y, Z.-ig változnak ahol a Z jelenti a 31. napot.
Példa:
HT23J, Hsinchu, Taiwan, March 18
HT23N, Hsinchu, Taiwan, March 22
HT23W, Hsinchu, Taiwan, Mach 28
SH248, Shanghai, China, April 8
HT242, Hsinchu, Taiwan, April 2
HT243, Hsinchu, Taiwan, April 3A One X gyártási minőségét és a széria számot itt beszélhetitek meg:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601535
Mielőtt bekapcsolnád:
- Vizsgáld meg, hogy a kijelzőn lévő Gorilla Glass túl nyúlik-e, vagy van-e illesztési probléma, nézd végig az üveg élei mentén, és bizonyosodj meg róla, hogy mindenhol érintkezik, nem áll el, vagy nem feszül bármilyek oldalon, vagy nem ad ki "nyikorgó" hangot. Nem szabad nagy résnek lennie a fém karima és az üveg között, az egyik oldalon a törés lehet nagyobb, mint a másikon, de bármi komolyabb már aggasztó lehet, ha a sarkok közül valamelyikben ad nyikorgó hangot az még jó, neked kell megítélned, hogy megfelel-e, a kiejelzőnek körben végig ridegnek (merevnek) kell lennie, hibátlannak kell tűnnie mint itt és itt
- Nézd végig a fém keretet, a kijelző körül, és vizsgáld meg találsz e hézagokat a fém keret és a Unibody ház között
- vizsgáld meg, hogy a fém keret a kijelző körül tiszta fényes felülettel rendelkezik, néha elég érdes kezelést kap, jobb ha megvizsgálod a tükröződéseket, elég igénytelennek néz ki itt.
- Vizsgáld meg a unibody vázat és a matt bevonatot, hogy megfelel-e neked a minősége, az egyenes vonal a csillogós felületen normális, körülbelül 90%-nál előfordul.
- nézd meg, hogy a kamera középen helyeszkedik-e el, a kamera rázása esetén normális a csörgő hang.
- vizsgáld meg, hogy látható-e porszem a kijelző alatt kikapcsolt állapotban
Miután bekapcsoltad:
- Futtasd körbe az ujjad a kijelző szélén, az LCD-nek nem kellen elszíneződnie, egészen addig míg erősen nem nyomod, a széleken, a kijelző közepén jelentkező elszíneződés, vagy kijelző szélén vagy a sarkokban könnyen előidézhető elszíneződés hibát jelent
- Menj egy fekete oldalra és győződj meg róla, hogy nincs halott pixel a sötét részeken
- Menj egy fehér odalra és vizsgáld meg, hogy látsz-e fekete halott pixeleket, vagy karcolásokat a kijelző alatt, most nézd a sarkokat és bizonyosodj meg róla, hogy nincs fehér világító pixel vagy rész, kétszer is bizonyosodj meg róla, hogy később ne bánd meg példa itt és itt.
- Vizsgáld meg, hogy találsz-e sárga foltokat, jusson eszedbe, hogy ezek eltűnhetnek vagy visszatérhetnek!, a nagyon nagy sárga foltok a kijelző rétegelés hibái
- Keress nem egyenletes sárgát a fehér részeken, ezek is eltűnhetnek egy hét használat után
- Sok készüléknél előfordul látható szennyeződés a fehér részeknél bizonyos szögből nézve, még nem tudjuk hogy ezek eltűnnek-e, kétszer is ellenőrizd, hogy megbarátkozol-e vele, plda itt:
frissítés: rengeteg rétegzett eszköznél láthatunk ilyet, mint az iPhone4 szerintem ez normális
- Menj a galériába és nézd meg a hó és nap képet ("snow plus sun" talán ez a neve?), hagyd a kijelzőn pár másodpercig és nézd meg, hogy látsz-e ismétlődő fényerő vibrálást, vizsgáld teljes fényerőn, alacsony fényerőn és autómatikus fényerőn, figyelem a Tegra 3 esetén egy egyszeri fényerő korrigálás normális
- a korai eszközöknél előfordult az ugráló kép, jobb kétszer is ellenőrizni
Ha már végeztél a kijelzővel
- Menj a telefonba és tárcsázd a *#*#3424#*#* és futtasd a HTC test alkalmazást
- Futtasd a LED tesztet, és nézd meg, hogy jól működik-e, hogy megfelelő helyen van-e, a lyukban kell világítania és nem valahol máshol.
- Futtasd a gravitációs szenzor, fény érzékelő és p érzékelő (?) tesztet
- futass annyi tesztet amennyit csak szeretnél, mint a vibrálás, fény és kamera tesztek
- jusson eszedbe, hogy a zöld kép hibák a videó, kamera és böngésző alkalmazásokban az 1.26 softwareben található meghajtó programok hibája, az 1.29-es frissítés megoldotta, így ne ess kétségbe ha ezekkel találkozol
- helyezd be a simkártyádat és ellenőrizd egy hívás indításával, hogy megfelelően működik-e, kapcsold be a wifit, bluetooth-t hogy kipróbáld őket, 3g majd GPS
Ennyi, remélhetőleg egy hibátlan One X
Kérdezz nyugodtan, ha valami nem világos
-
kenny123
addikt
Picit le vagyok maradva, de One X, és One XL között különbség?

-
bounty123
őstag
Nem semmi, Sirit a sztárt lenyomja a Jelly Bean új hangos kereső funkciója. (az s-voice pedig elbukott ellene)
-
ilyen_85
senior tag
#8001 Vatoteam
Köszi a tippeket, mindenképp leellenőrzöm, és fel leszek készülve bármikor is jön meg.

A mit érdemes ellenőrizni dolgot pedig mindjárt le is fordítom és akkor belehet tenni első hsz-be

#8002 Miiseza
Vártam volna, de feleslegesen, ugyan is én flottás vagyok és az akció csak új előfizuval él, ráadásul igen magas havidíjat kellene vállalnom, hogy olyan áron kapjam meg, mint amilyet most a flottás kedvezménnyel kapok.
De ez mind lényegtelen, felhívtam a vodát, jelenleg egy darab fekete készülék van raktáron Bp-en a deák téri boltban.
Tehát holnap is csak rendelni lehet majd.
Lesz náluk One S is, ha már ott voltam megkérdeztem, de nem tudják, hogy milyen processzor van benne, a Soc említésére kicsit el is bizonytalanodott a hölgy, de miént cpu-t mondtam már tolta is, hogy 1.5-1.7-ig lehet a sebessége, tehát fogalma sincs

Nekem meg sajna csak a fehér tetszik, meg félek, hogy gond lesz a burkolattal

#8026 Crhis86
az ára nem olyan fantasztikus, meg amúgy sincs belőle
-
Youri
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
Itthon meg, ha nem tudod a hiteled fizetni, akkor vegyél fel egy hitelt, amiből majd tudod

-
Avicularia
veterán
Itt sem jobbak sokkal az emberek,de úgy van megcsinálva a rendszer,ha valahol csinálsz valami tartozást,akkor utána már még egy könyvtári könyvet sem kapsz hitelbe.
Szóval azért próbálnak nem begyűjteni adósságot.
Ja és az állampolgárságot sem kapod meg,ha tartozásod van. -
crhis86
tag
válasz
Acheron
üzenetére
Haha, az tényleg komoly akció

Fejlettebb országokban szinte neked fizetnek, ha 21.000 Ft-os havidíjra 2 évet vállalsz és ott hagysz min.~500.000 Ft-ot két év alatt. És akkor abban kb. végtelen mobilnet és sms is van + másodperc alapú számlázás. Na jó, befejezem, mert egyre idegesebb leszek. -
BenHans
addikt
válasz
Acheron
üzenetére
Jaja én is észrevettem
imádtam azt is , és eddig ezzel is elégedett vagyok nincs wifi problémám akárhogyan is nyomom(eltörni nem szeretném
) a kijelzővel sincs problémám szoval egyelőre minden OK! És mivel elég jó a fülem állíthatom hogy mobilok között nagyon jó a hangzás hangszórón pedig nem erre számítottam.Lekopogva!

-
BenHans
addikt
Ha zenét szeretnék tölteni a telóra akkor azt hova kell, és amit csengőhangnak illetve értsítőhangnak + egyébnek szánok azt hova? bocs a gyökér kérdésekért de nemtudom sajnos hogy is működött desire-n...
most látom h van ilyen mappa külön hogy notifications+ringtones+alarms+music de ha akkor minek van külön audio mappa?
-
crhis86
tag
válasz
LouiS22
üzenetére
Mi minden van a Vodafone honlapján? Én csak ennyit látok: Pénteken kedvezményes áron az Online Shopban! Csak 1 napig! Ebből nem nagyon derül ki, hogy holnap mennyibe fog kerülni (bár gyanítom, hogy nem sokat fog csökkeni az ár, vagy ha igen, akkor alig van készleten).
Erről a más országos árakról pedig sok vita született már, én is azokkal vagyok akiket *****-ra fel**sznak az itthoni árak és tarifák. Nem tudsz reális magyarázatot adni rá, hogy itt miért fizetünk akár egy sms-ért jóval többet, mint egy "nyugatibb" országban. Egyszerűen nincs verseny a három szolgáltató között. Néha csinál valamelyik egy-egy akciót és annyi.
-
-
Cymby
tag
Új és ingyenes Tegra játék: Heroes Call THD - egy próbát megér
Puddle THD - demo [link]
-
lcee79
addikt
Találtam ezt a játékot Puddle THD
Jó játék? Nvidiás, de képekből nem nagyon tudtam kideríteni milyen lehet... -
kungzi
veterán
-
kenny123
addikt
Kártyás csomagban mennyivel lesz olcsóbb holnap vodánál? Erre vonatkozóan nem találtam semmi infót.

-
BenHans
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Köszi de nincs itthon nem vodás kártya pláne nem microsim...
-
BenHans
addikt
Tegnap vásároltam vodafonnál 2 one x etés az lenne a kérdésem hogy honnan tudom kideríteni hogy független-e?

-
hurrikan
addikt
válasz
Hegasus
üzenetére
Egyetértek.
Egy szemmel nem melegszik jobban mint az S3...... meg ez legalább nem robban xD
legyen már a mi lelkiismeretünk is nyugodt xD
Egyvalami viszont van amin ledöbbentem....
Kijelző nálatok is csak 2ujjat érzékel? Nem mintha használnám több újjal.... de még a 30ezer forintos LiveWithWalkman-om is 6ujjat érzékel.... -
vatoteam
tag
válasz
ilyen_85
üzenetére
Hát csak azért mert eléggé alapos egy teszt, kb már QC

De azért kijelző"nyomkodás", pixelhiba, sárga folt, gombok háttérvilágítása beszűrődik-e a képernyőre... ezekre érdemes odafigyelni.mindenesetre ha valaki kérdezi a közeljövőben, hogy mikre kell odafigyelni, ezt érdemes belinkelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

Egyébként meg általánosítás lett volna, mert mi mindig sírunk, hogy nekünk milyen szar. (Mi, magyarok). És úgy általában minden ingyen, vagy még olcsóbban akarunk. De nem személyeskedésnek szántam, sorry.
Sok örömet a galaxyshoz 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)