- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
[link] én ezzel a külső akkuval szemezek 10.000-be fáj.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
buci30
addikt
válasz james008bond #6098 üzenetére
köszi!
Igen a márka névbe bízok én is[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
-
buci30
addikt
válasz james008bond #6089 üzenetére
Akkor ő megfelelő?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
laabom
tag
HDMI csati van rajta?
-
-
laabom
tag
Sziasztok. Elsősorban azokat kérdezném akiknek HTC One x-ük van.
Érdemes megvenni megéri az árát? Külsőleg nagyon megfogott, igaz a kijelző nekem kissé nagynak tűnik nekem. Eddig nem volt még HTC telóm így sok véleményem nincs róla.
Valami gond vagy problémája volt már vele valakinek aki használja a kijelzős dolgot félretéve?
Mivel android gondolom a főképernyőt lelehet ugye cserélni másra? Mert ez a fajta görgetéses dolog nekem nem nagyon adja :S -
pingwin011
aktív tag
Ha valaki gondolja, nekem akad egy külső akkutöltőm. 4400mAh, StarKingből vásárolt cucc, de nem vsak iPhone-al jó. Privátba linkelem, hogy melyik termékről van szó, illetve az árról is ott lehet megalkudni :-) Igazából milit akarok venni, mert az jobban tetszik külsőre :-)
Viszont vásárolni jobban szeretnék... otg kábel hiányában egy bt billentyűzetet szeretnék vásárolni, de nem találtam eddig az igényeimnek megfelelőt. Méretre akkora kéne, mint ami az asztalo pckhez van, és nem összehajtogathatós, valamint ékezetes, és biztosan kompatibilis. Nekem van egy összehajtogathatós, ami méretre is majdnem rendben, bár picit kicsit, de ékezetet csak iphoneal tud, és rossz a gumis bill amúgy is, mert elég sűrűn félre lehet nyomni. Esetleg valaki tud valamit ajánlani?
-
james008bond
őstag
válasz Rhino666 #6073 üzenetére
Valaki linkelt ma egy asszem Proharveres cikket külső akkukról...ott egy a teszt írója szerint korrekt árú és megbízható akksikat nyúzott, de úgy emlékszem, annál azt is írta, hogy kb 90%-ra képes feltölteni az akksit ( vagy 90% hatásfokkal működik ), szóval egy nevesincs kínai akksi lehet, hogy ennyit bír a specifikációja szerint ( ha van neki olyan egyáltalán ), összegezve, azárt nagyon rosszul nem jártál, az eladó meg nagyon korrekt volt-szerintem Tanulság ( szigorúan ) szerintem: olcsó húsnak híg a leve ( általában legalábbis ), másrészt specifikációt át érdemes olvasni illetve megbízható, ismertebb márkát vásárolni, persze így sincs arra garancia, hogy minden a terveink szerint alakul...( de lehet ).
(#6079) Bilux: akkor nézz fel pl ebay-re...meg fogsz lepődni
(#6080) FeRkE : olyan akksit kell választani, ami le tudja adni az 5V 1A-t...ja, hogy az többe kerül
[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
twine
veterán
Hozzáteszem,,,én ezt az előző készülékemen (Galaxy S) használtam, mert azon borzasztóan nézett ki a gyári tárcsázó, és legalább annyira buta is volt Mikor megvettem a HTC-t egy hétre rá gondoltam feldobom erre is ezt a tárcsázót,,,de megjelent a 3 pötty,,,amitől úgy megijedtem,hogy ijedtemben rá is nyomtam az uninstallra... A HTC tárcsázójával tökéletesen elégedett vagyok De hát,,, kinek hogy....
-
Rhino666
addikt
Vagy inkább nekem fizették meg a tanulópénzt. Én is elég bizalmatlanul álltam hozzá, de végül megbíztam a dologban, pont azért mert majdnem annyi volt mint a nevesebbek, szóval nem volt gyanúsan olcsó. Azért ezt választottam, mert küldtek hozzá n+1 különböző csatlakozót, rengeteg mindenhez jó. A többi cuccal amit Hong Kong-ból rendeltem eBay-en keresztül (már ami ide is ért mostanra) egyébként semmi gond sincs.
[ Szerkesztve ]
2025 - a szólásszabadság halála
-
zola-
őstag
Mondjatok már egy olyan launchert, vagy valamilyen megoldást a főzött romon kívül, amivel feketévé tudom varázsolni a a hátteret a beállítások menüpont, és a névjegyzék alatt.
-
Dicker
őstag
válasz Rhino666 #6073 üzenetére
Sokszor le lett írva, hogy a kínai akkumulátorok többsége sajnos gyakran meg se közelítik a papíron leírt értéküket. Amikor leírtad azt a sok kiegészítőt, amit vettél egyből felmerült bennem ez, csak akkor még nem érkezett meg, ha jól tudom. Tanulópénzt megfizetted, mostantól jobban figyelj az ilyenekre, és lehetőleg ne névtelen holmit vegyél. Nem azt mondom, hogy kapásból Mili-t kell venni, de egy Brando is tudja az 5.000Mah-t megközelítőleg, és 5-től nem sokkal drágább.
-
FeRkE
őstag
Az a kimenő 600mA bazikevés szerintem, USB-n kap 500mA-t.. Nézd meg, milyen lassan tölt USB-n, na ehhez hasonló lesz az akupackos töltés.. Tehát pont akkor nem fogsz vele semmire menni, amikor sürgősen kéne, ha hosszabb időt egy helyben vagy, akkor meg konnektorból is tudsz tölteni akár gyorsabban is.
-
Bilux
veterán
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Rhino666
addikt
válasz randras #6076 üzenetére
Sokkal biztatóbbnak tűnik minőségileg is és valószínűbb is hogy reális a kapacitása. Én egy ilyet vettem egyébként, de nem bánom hogy így jártam vele mert közben rájöttem, hogy nincs is rá szükségem (jobban szuperál a HOX akksija, mint gondoltam).
(#6075) zola- a felszínek között nincs olyan amelyik alapból inverz? Ha simán csak feketére állítod, azzal nem jársz túl jól mert a betűk színe is fekete.
(#6080) FeRkE: Igen, USB-ről töltve meg simán el lehet érni, hogy töltés közben is merüljön folyamatosan, mert komolyabb játékok vagy 720p filmezés közben több áramot zabál a kijelző + proci, mint amennyit az USB nyújtani képes...
[ Szerkesztve ]
-
zola-
őstag
Mondjatok már egy olyan launchert, vagy valamilyen megoldást a főzött romon kívül, amivel feketévé tudom varázsolni a a hátteret a beállítások menüpont, és a névjegyzék alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
Kedves gyerekek!
Üljetek körbe, hogy elmesélhessem nektek a negatív árú külső akku töltő történetét!
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy bácsi aki a még meg sem vásárolt HTC One X készülékéhez szeretett volna biztosításképp venni egy külső akkut, mivel a HTC One X típusú készüléknek köztudottan nem cserélhető az akkumulátora, így a pótakku annál nem megoldás. Ki is nézett egy fantasztikus, igen népszerű oldalon magának egy $21.98 -- vagyis akkori árfolyamon 4.888,- HUF -- árú, 5000mAh kapacitású, rengeteg eszközzel kompatibilis darabot. Mivel nemrég kapta meg a fizetését, tüstént (2012.05.07.) meg is vette magának annak reményében, hogy ennek segítéségével nem marad majd hoppon, hiszen a HTC One X akku kapacitása 1800mAh és a bácsi tabletjének (Huawei Ideos S7 Slim) akku kapacitása 3250mAh -- biztos nem lehet véletlen, hogy a kettő összege szinte éppen annyi, amire maga a külső akksitöltő képes. A kis csodadoboz elég hamar (2012.05.16.) megérkezett a bácsihoz. Igenám, de a bácsi hamar valami turpisságra figyelt fel, miszerint a teljesen feltöltött kütyü nem hogy nem volt képes mindkét készüléket 100%-ig feltölteni, de még csak a kisebbet is csupán 70%-ig! A nagyobbikról nem is beszélve, aminek hatalmas akkumlátora csak 40%-ot töltődött miután leszívja a külső akku teljes életerejét. Gyors fejszámolás után ez az eredetileg ígért teljesítménynek csak a negyede! A bácsi ezzel nem volt elégedett és ehhez minden oka meg is volt. El is panaszolta az Hong Kong-i eladónak, hogy hibás darabot kaphatott talán, aki illedelmes, készséges kofás létére vissza is utalta a teljes vételárat, $21.98-t, vagyis mostani (2012.05.30.) árfolyamon 5.341,- HUF összeget! A bácsi így végül egy ~1250mAh kapacitású külső akkura és 453,- HUF vagyonra tett szert, aminek köszönhetően boldogan élt, amíg meg nem halt...
Itt a vége, fuss el véle!
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
A külső akkumulátorra visszatérve, sokat olvasgattam most, és arra jutottam, hogy egy ilyet fogok venni!
szerk.: Ja, igen. Itt is ugyanezt árulják, csak onnan nem szállítanak hozzánk. Viszont itt érdemes megnézni és olvasgatni az értékeléseket!
[ Szerkesztve ]
-
truupi
csendes tag
Videólejátszásnál melyik dekódolási mód jelenti a legkisebb fogyasztást? Van különbség egyáltalán? Mivel a hardveres nálam a BSPlayerrel működik, ezért azzal nézem a dolgokat. Ott ugye van a sima hardveres, a BSP hardveres és a szoftveres. Szerintetek?
iPhone Xs Max
-
Kossuth
tag
válasz Laserman #6034 üzenetére
Ezzel a módszerrel az alkalmazások/játékok mentéseit is tudom menteni, vagy csak magát az apk fájlt? Jövőhéten küldeném kijelzőcserére a gépet, de már több mint egy hónapja használom és azóta elég sok mentésem keletkezett, amelyeket nem szívesen hagynék veszendőbe menni.
-
lcee79
addikt
Diplomamunkámat 21. századi medialejátszókról írtam 2 éve, és azt írtam hogy kb 2 év múlva már elég lesz egy mobiltelefon is hogy az 1080P-s videókat lejátsszuk
Na most eltelt 2 év és van ilyenJa tényleg azt akartam kérdezni, hogy DLNA kapcsolaton le tudom játszani a zenéket/filmeket a számítógépről, de a telefont nem találtam meg semmivel
Telefonon azon kívül hogy bekapcsolom a wi-fit, kell még valamit csinálni?https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
blackmacs
aktív tag
Mintha már láttam volna valahol 2,5k környékén is valahol persze nem ugyanilyet
BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
lcee79
addikt
Tehát ha veszek pl. egy DeLOCK MHL - HDMI adapter kábel Mobile High-Definition Link kábelt akkor csak fogom a telefont összekötöm a tv-vel és kész?
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
blackmacs
aktív tag
Nagyon jó,na meg az ára is
Én egy autós töltőt/tartót néztem ki magamnak[link]BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
-
Xaels
félisten
válasz blackmacs #6056 üzenetére
Én kinéztem egy olyan asztali állványt/tartót amibe bele van ez építve. Megy a tv mellé és ha kiépítem az itthoni Wifi-t akkor hálózaton keresztül mehet majd a filmezés, legalább is remélem minden megfelelően fog működni.
Nekem csak egy alap 23"-os Samsung LCD-m van. A 30nm-be ez elég és amúgy sincs olyan műsor ami megérne nagyobbat.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Benyaking
aktív tag
Megjott a telom
Hogyan lehet szinkronizalni a goglecrhome os kedvenceimet a telefonnal? -
blackmacs
aktív tag
-
lcee79
addikt
ONE X
Connectivity:
Bluetooth® 4.0 with EDR,A2DP,AVRCP
Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g/n
Near-Field Communication
Micro USB Port
TV-out (via MHL A/V link, 1080p) ez mit is takar?https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Dicker
őstag
Tegnap nagyon unatkoztam éjjel.
Ez lett belőle...
Néha már el tudom tüntetni az alsó három pontot is, de még próbálkozok. Illetve 5x5-ösre lehet rakni a főképernyőt, és a menüt is. Amiben az appokat át lehet rendezni.Szerk.: Forog a főképernyő is. Azt kihagytam. Valaki már említette, hogy de jó lenne az is, bár nekem nem létfontosságú
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
nem tudom mondtam-e már, de GYŰLÖLÖM, hogy megcserélték a hívás fogadás és elutasítás gombot.
elmúlt 5 nap alatt kb 15x nyomtam le ha hívott valaki.ilyen elb*szott baromságot hogy hoztak össze...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
-
lcee79
addikt
válasz bounty123 #6043 üzenetére
Az a helyzet hogy BP-en van a központ én Kaposváron vagyok és helyileg rendszergazda is, persze ezeket a beállításokat nagyon titkolják mert ők akarnak tudni mindent.
De most konkrétan erre rákérdeztem hogy okostelefonba beállításhoz mi kell....
Remélem elárulják!https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
lcee79
addikt
Akármit írok nem tetszik neki
kb 20 féle képpen beírtam...
Ha egyáltalán nem jó akkor 1 sec alatt kiírja hogy nem sikerült csatlakozni az exchange kiszolgálóhoz.
Ha pl írok kiszolgálóba olyat hogy http v https, akkor kicsit tovább molyol és utána írja ki hogy nem jó...
Tartományba beírtama tartományt amit az itteni gépeken szoktunk, de a benti gépek belső hálón csatlakoznak, ott más adatok vannak
NETen is rá tudok csatlakozni webmail-elMit nem írok jól?
-
lcee79
addikt
Exchange server céges beállításaimat nem tudom beállítani a telefonon..
elvileg minden adatot tudok, de a kiszolgáló címéhez és a tartományhoz pontosan mit kéne írnom?https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Cymby
tag
Tudna nekem valaki ajánlani ebay-es hordozható töltőt ami valóban használható is és nem horror áron van?
Hosszabb bringatúrákra akarok ilyet venni, találtam is párat de olyan érdekelne amilyet valaki már kipróbált/használ itt a fórumon.Előre is kösz.
Úgy még nem volt, hogy valahogy ne lett volna...
-
lcee79
addikt
Mikor elindult a ONE X nyomták egymás után az új firmware-eket...
most nyomkodom sokat a telefont... és könnyen találok olyat amit orvosolhatnának....
-pl live wallpaper megáll minden képernyőváltásnál (nem úgy van hogy 4 magos 1,5ghz-es proci?) ezt remélem mindenképp javítják (nem tudom custom romokon jó e, de gyárin is menjen nekem...) Volt olyan live wallpaper, amit előbb töltöttem, a 7 képernyőből kb 3-nál újraindult...
-akku még tudna többet is szerintem, legalábbis főzött romokban alakítgatnak rajt, és javul
-akadozik főképernyő, akkor is mikor nem 100-300 mhz-en megy (system tuner pro értékei) és nem épp akkor ébredt, mert akkor is igen...nem úgy látom hogy a proci enné az akkut, úgyhogy tarthatnák magasabban az órajlelet... (live és sima wallpapernél is)
Melegedéssel is csinálhatnának valamit (télen majd játszom vele 5 percet és berakom a zsebmbe hogy ne fázzak és melegítse a kezem, gyermek koromban úgyis ilyet akartam, de nem a telefonnal )
-SENSE-t ne zárja be feleslegesen...-IPS-nél nincs olyan, hogy sötét háttér kevesebbet eszik ugye? Mert ha ez számít akkor bedobokk valami sötétet, hogy lassabban merüljön...
-Azt nem tudom mennyivel enne kevesebbet, ha esetleg csak 1 kezdőképernyőm van nem 7?
(alkalmazások úgyis ok nélkül elindulnak)Néha olyan mintha csak 1 magos 600 mhz-es procival lenne dolgom nem másfél gigahertz-el
[ Szerkesztve ]
-
Laserman
csendes tag
válasz gyuri2008 #6005 üzenetére
Felhasználói alkalmazások és adatok mentése/visszaállítása root nélkül
Szükséges:
-a legfrissebb android-sdk telepítve a pc-re
-win7(xp-n nálam nem ment,ha valakinél mégis,módosítom a leírást)
-OneX-ben engedélyezni az USB-hibajavítást(Beáll.>Fejlesztői lehetőségek)
-PC és HOX USB-vel összekötve,Csak töltés módban(Total Commandert használok,az egyszerűség kedvéért azzal írom le a mentés menetét.)
-Nyissuk meg a TC-t,navigáljunk az android-sdk könyvtárba-először csak a főkönyvtárat nyissuk meg
-TC felső sora>Parancsok>DOS parancssor
-A felbukkanó DOS parancssorba írjuk be,hogy:adb devicesHa a windows felismeri az eszközt(kiír valami olyasmit,hogy HT23KW103836),akkor minden rendben,mehetünk tovább(DOS ablakot zárjuk be)
-Most navigáljunk a TotalCommanderrel az android-sdk/platform-tools könyvtárba
-A felbukkanó DOS parancssorba írjuk be,hogy:adb backup -apk -all -nosystem -f c:\backup.ab(apk=alkalmazások,all=összes,-nosystem=a system alkalmazások és azok adatainak kihagyása a mentésből)
-A készülék képernyőjén be kell állítani egy jelszót,majd jóváhagyni a mentést.
A backup a fenti példa esetén a C meghajtó gyökerébe kerül(c:/backup.ab),kb.300 mega.Visszaállítás:
Feltételek ugyanezek,a fenti módon megnyitva a platform-tools mappát ezúttal ezt kell a parancssorba írni:adb restore c:\backup.ab-
A korábban beírt jelszót kérni fogja a készülék.
Jelentés egy moderátornak Naplózva
nteeb írása
-
boksz
senior tag
válasz Avicularia #6030 üzenetére
Viszont, megbízható, jó és működik !!!!
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
randras
veterán
válasz Avicularia #6031 üzenetére
Nem!
-
boksz
senior tag
válasz Avicularia #6027 üzenetére
Nekem ez van:
http://www.htcaccessorystore.com/hu/p_htc_item.aspx?i=229011&phone=2298141és 1/2 újratölti a telefont, semmi gond nincs vele.
( Persze akkor mikor töltötte nem játszottam rajta, csak sima alaphasználaton volt )https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
Loboda
senior tag
válasz gyuri2008 #6005 üzenetére
Felhasználói alkalmazások és adatok mentése/visszaállítása root nélkül
Szükséges:
-a legfrissebb android-sdk telepítve a pc-re
-win7(xp-n nálam nem ment,ha valakinél mégis,módosítom a leírást)
-OneX-ben engedélyezni az USB-hibajavítást(Beáll.>Fejlesztői lehetőségek)
-PC és HOX USB-vel összekötve,Csak töltés módban(Total Commandert használok,az egyszerűség kedvéért azzal írom le a mentés menetét.)
-Nyissuk meg a TC-t,navigáljunk az android-sdk könyvtárba-először csak a főkönyvtárat nyissuk meg
-A felbukkanó DOS parancssorba írjuk be,hogy
Kód:
adb devices
Ha a windows felismeri az eszközt(kiír valami olyasmit,hogy HT23KW103836),akkor minden rendben,mehetünk tovább(DOS ablakot zárjuk be)
-Most navigáljunk a TotalCommanderrel az android-sdk/platform-tools könyvtárba
-A felbukkanó DOS parancssorba írjuk be,hogy
Kód:
adb backup -apk -all -nosystem -f c:\backup.ab
(apk=alkalmazások,all=összes,-nosystem=a system alkalmazások és azok adatainak kihagyása a mentésből)
-A készülék képernyőjén be kell állítani egy jelszót,majd jóváhagyni a mentést.
A backup a fenti példa esetén a C meghajtó gyökerébe kerül(c:/backup.ab),kb.300 mega.Visszaállítás:
Feltételek ugyanezek,a fenti módon megnyitva a platform-tools mappát ezúttal ezt kell a parancssorba írni:
Kód:
adb restore c:\backup.ab
A korábban beírt jelszót kérni fogja a készülék.Forrás, PFC
[ Szerkesztve ]
-
Psytech
őstag
Sajnos igen... A Bootloader nyitás (htcdev) oldalán a felhasználási feltételekben le van írva, hogy ugrik... Kicsit köntörfalazva van, de logikusan úgy hangzik, hogy ha kinyitottad a bootloadert, akkor igazából ha a custom rom okozta a hibát, akkor gari ugrott. Ezen túl meg bármit ráfognak amit akarnak, hogy miért hibásodott... Ezzel lehet nem egyet érteni (én sem értek egyet), de htc köti az ebet a karóhoz, szóval ha nyitod, az a garlevél széttépésével egyenlő..
-
lcee79
addikt
válasz Psytech #6021 üzenetére
Amúgy ha ROOT-olom a telefont vagy custom romot teszek akkor tutira elmegy a garancia?
Tehát gyártó kérésére csak így lehet eljárni?
Vagy meg lehet esetleg beszélni a szervizessel, hogy csinálják meg aztán kész...
(bár mondjuk, ha a szoftveres probléma lenne akkor nem vinném szervizbe...
Hardveres probléma pl kijelző hiba stb 99%-ban nem egy főzött ROM-tól volt az tuti)
Szóval nem értem miért probléma a ROM-olás...Nokiánál is külön kellett tennem rá romot, mert mire 6 hónappal később jöttek a frissítések a t-mobilnál mint a függetlenre... Belle az csak másfél hónapot késett
Nem vártam 1 percet semhttps://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
lcee79
addikt
válasz randras #6020 üzenetére
Mondjuk a sima töltő is kicist lassan tölt az én izlésemnek (a Nokia E6-ot kb fél óra alatt feltöltöttem és 4-5 napig ment persze hardveresen kicsit lájtosabb volt 680mhz-es proci, 2,46-os kijelző, 1500mAh akksi)
Ha PC-re dugva töltöm, és használom is esetleg a kijelzőt, akkor konkrétan 1 %-ot sem tölt amíg kijelzőt ki nem nyomom, és nem hagyom hogy töltődjön...
Nokia nyomkodás közben is töltődöttMúltkor másfél óra nyomkodás utána 59%-ról 59 % maradt...
Ha játékot kapcsoltam be akkor volt hogy lefele is ment a töltöttség úgy hogy PC elvileg töltötte
Gyorsabban merül mint ahogy a gép feltöltenéhttps://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Psytech
őstag
Akkor már tudod mi volt a gond Legközelebb már máshogy lesz... Basszus lassan már 2 hete nincs nálam a 1X.... Érjen már vissza szervizből, rögtön nyitom a bootloadert, elképesztő dolgok vannak custom romok/kernelekben...
(#6020) randras Ezek nem hangzanak olyan rosszul, szemezgess...
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Van valamelyikőtöknek külső akkumulátorja? Rendeltem már párat, de mind szar, kellene valami megbízható, normális cucc, nem horror áron!
A mostani 3 óra alatt 35%-ot töltött rá...
-
lcee79
addikt
válasz Psytech #6017 üzenetére
Fullosat csináltam...
Ez volt az első használatom
de már nem így csinálnámDe végülis kész lett, legalább hely is szabadult fel, nem tettem rá mindent vissza ami előtte volt...
Galaxy Ace-ben ~270 mb hely van telepítésre....
Csak App2SD programmal lehet megoldani a dolgokat, de vannak olyan progik amik rendszeren akarnak maradni...https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
WiZARD
addikt
Tegnap megjött végre a Spigen Crumena tokom.
Nagyon jó minőség, szép, igazi bőr, vékony, tökéletes méret.
Elsőre picit szűk, de a kihúzó bigyó miatt nem gond, na meg picit tágulni is fog gondolom.Ugyanakkor nem igazán nekem való, a Crumena felirat nem igazán tetszik az elején, és a kihúzó izét se szeretem.
A Fitbag-re még várok, remélem mihamarabb megjön, hátha jobban nekem való
(az egyik tuti eladó lesz, ha egyik se nekem való, akkor mindkettő, és rendelek egy Sena ultraslimet, csak eddig azt nem láttam)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
lcee79
addikt
válasz gyuri2008 #6014 üzenetére
Titanium Backup-al le lehet menteni mindent (ja de rootolni kell hozzá )
Factory reset után szerintem jól visszatölt mindent
de pl rom frissítés v főzött rom esetén nem 100%-os... (hétvégén csináltam egy Galaxy Ace-re hát szívtam vele rendesen, mert miután visszatöltöttem a full mentést nem nagyon akart működni a rendszer...)
De factory resethez jó, az egyetlen hátrány hogy rendesen menteni csak úgy tud ha rootolsz...Mintha a telefonban is lenne valami backup-os
de most nem találom...[ Szerkesztve ]
-
gyuri2008
veterán
[link]
Üdv erre valaki?[ Szerkesztve ]
-
exelsior1
senior tag
Emberek, ICS Browser+ nagyon jó böngésző. Egyelőre nálam ver minden mást.
Galaxy S10
-
Rhino666
addikt
Hát mivel elég bika akksija van, ezért elég bika töltő kell hozzá hogy töltse. A feszültség is lehet túl kevés (nem tölt) meg az áramerősség is lehet túl kevés (lassan tölt), de túl sok egyik sem. Kétlem hogy van olyan microUSB töltő ami túlkapás lenne neki, mert akkor az a legtöbb telefont/PDA-t/PNA-t/stb.-t megenné reggelire.
Szerk: Azért valószínűleg töltené az, csak elég lassan.
[ Szerkesztve ]
-
truupi
csendes tag
emberek, sima egyszerű párezres microUSB végű szivargyújtós autós töltő tökéletesen megfelel a telefonhoz, ha autóban szeretném tölteni vagy lehet bármi probléma belőle?
iPhone Xs Max
-
gyuri2008
veterán
Üdv
Kérnék egy kis segítséget.
Hogyan tudok teljes rendszer mentést csinálni,és hova?
Ha netán resetelni kell a telefont,megmarad a mentés? -
Injun
senior tag
Erről van szó.Itt bizony senki sem kíváncsi az objektivitásra,hiszen mindenki egy adott tárgy (ahogy a topic címében is jól láttad) működésének stb. megvitatására jött itt össze.Bizony itt nem nehéz találnod fanatic arcokat.És ez így van jól.Erre jössz te és rászólsz a HOX-tulajokra? Az SGS 3 topicban is szítod a tüzet?Amúgy az összehasonlítás az alapja mindennek.Ha ez átcsap fikázásba,hát puff neki.Ez a One x topic.Jól láttad.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával