- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davzone
senior tag
-
Davzone
senior tag
Sok sok ev HTC huseg utan elpartoltam toluk.
Sajna a ONE X picit csalodas volt foleg a SENSE miatt, pedig elotte csak azert vettem HTCt.
Nem szivesen teszem de szuksegem van az uzemidore, es kijelzomeretben is lepnek felfele igy a ONE is kiesett.
Raadasul az energiatakarekos mod abban is ott van es megolik ezzel az extended notificationts. Ez a legbosszantobb dolog szamomra hogy igy elrontjak az android egyik legjobb ujitasat.
NOTE2-re valtottam a meret,akku es SPEN miatt, a kijelzo kicsit visszalepes, amoledet szoknom kell,de NOVA primeal hasznalva kellemes es vegre van multitasking...
Hianyozni fog a telo nagyon, design kijelzo sebesseg de legalabb ennyi dolgot feltudnek sorolni ami a note2re meggyozott.
Apron megtalalhato a telom, jo aron megvalnek tole ha valakinek van ismerose akit erdekel. -
-
Davzone
senior tag
HTC_203
Nálam még nincs frissítés.
-
Davzone
senior tag
-
Davzone
senior tag
válasz
batai15 #27757 üzenetére
Tuti hogy van olyan programot ami eszi az aksit kikapcsolt kihelzovel is. Nekem wifin 1%/ora 3g-n 2-3 % /ora. Kikapcsolt kihelzovel igy biztos kibírja a napot. Nálad van valami szoftveres probléma. Ha gyenge a terero akk tobbet eszik ezt se felejtsd el, nem tudom hol jártál de ezt is vedd figyelembe.
-
Davzone
senior tag
válasz
macsek18 #27382 üzenetére
Inditsd ujra a telot ugy hogy sokaig nyomod a bekapcs gombot, majd amint letelik a szamlalo nyomd a lefele hangerot es a bekpcsot.
Be fog lepni a bootloder menube es legfelul irja hogy locked,unlocked,relocked.
Ezt kell megnezned.Amig nincs S-OFF a telon addig csak a megfelelo CIDs romok mehetnek fel, es ez az ATTnel ugye fix.Ebben nem vagyok biztos de nalunk az europai verziokra is csak a CIDnek megfelelo rom ment fel hiaba fuggetlen alapbol. A fuggetlenitesnel csak az modosul hogy milyen simet fogad el, a telora magara ettol meg ugyan azt a romot telehted csak fel ami elotte is kompatibilis volt vele. Egy EUs romot nem tudsz feltenni mert abba tegra3 van nem pedig Qualkom S4,szal alapba mas hardverrol beszelunk.
Ez kell neked: [link]
Amugy marcius ota van elvileg 4.1.1es JB rom ra attrol, lehet azt is letudod szedni az XDA-rol, bar azt hogy fuggetlenitve lett azt nem ertem, valszeg ahoz kellet a bootloader nyitas es nem gyari a rom sem azert nem frissul. Igy viszont nem lesz meg az unlock.bin amivel ezek utan tudnal romolni.
A telefon tipusa az PJ83100? Hatlapon alul van felfestve.
-
-
Davzone
senior tag
válasz
Hegasus #27302 üzenetére
Gondolom egy kalap alatt van az osszes One X igy azok is amiket az USAban 99$ert vagy ingyen hozzavagjak mindenkihez a szerzodese miatt. A tobbi HTC is ebbe a kategoriaba esik,kint baromira maskepp megy ez, Ha elofizud van, akk alapba jar mindig uj keszulek evente pl, vagy a csucsert le kell raknod 99$-t es viheted. Ott kint baromi gyorsan kifutnak a szeriak es jon az uj, igy tulajdonkepp minden telobol rengeteget adnak el. Jol nez ki igy statisztikaban de jo lenne halani vegre egy olyat is hogy a HTC nyereseges lett vegre.
-
Davzone
senior tag
válasz
batai15 #27269 üzenetére
media tarolot ha jol tudom akk tilthatod ha nem hasznalsz olyan lejatszot ami hasznalja. PL gyari playerhez kell. Poweramphoz letilthatod mert az mappabol is jatszik. tuneint tiltsd le es probald ugy. Neha nekem is van rossz napja a telonak es 15 perc kijelzo 15%ot dob.
-
Davzone
senior tag
válasz
macsek18 #27211 üzenetére
megy wifivel is siman, amikor en megvettem elso inditasnal szolt hogy van update amint ramentem a wifire.SIM kartya meg napokig nem volt benne mert meg kelett vagatnom.nyomjon ra nyugodtan sztem, de ha itthon csinalod akk is menni fog ha van frissites(azt azert vedd figyelembe hogy egy ATT-s telora mas updatek vannak mint az europai modellre szoval a verzioszam es az updatek szama is eltero lehet.)
-
Davzone
senior tag
Minden ujrainditasnal torlodik a batterystat igy fals adatokból epitkezne(újraindítása után magasabb %) emiatt ha nem 100% ról kezd számolni a progi alapba nem pontos. Nem tartalmazna így releváns infot mivel minél többször inditod újra vagy adatkabelezel annál pontatlanabb lesz.
-
Davzone
senior tag
Ez alapján megkapta a tavtartokat az alaplap es csomó ragaszto valszeg a szetszedes miatt. Viszont a hangszóró cserét nem értem arra nem is adtál be panaszt.Ezen kívül se aksi se más komoly csere nem volt e szerint.Az utolso tétel az lehet a hatlap egyben es akk a kamera lencsed jó lesz egy darabig.
-
Davzone
senior tag
válasz
Wieder12 #26862 üzenetére
Ilyenkor az aksikalibracio elmaszik,ez normalis. Akk is csinal ilyet ha hosszan tartott power gombbal ujrainditod,nem kell hozza frissites, es mire betolt a telo magasabb %ot fog mutatni. Most pl 37%al frissitettem aksirol es mire bekapcsolt mar 45 lett....nem volt bedugva termeszetesen. Ami persze fals adat csak valszeg urul a batterystatbin es a feszbol szamolja ujra. 1-2 ciklus es rendbejon.Azert hagyd sztem tolton estere.
-
Davzone
senior tag
35% alatt a telefon nem engedi meg akkor sem ha azt mondod install.
Kiirja hogy toltsd fel elotte vagy dugd be es akk megcsinalja, viszont celszeru akkurol frissiteni mert toltes kozbeni frissites mar rontott el telot ittis es XDAn is. Utana csak FR segit.
Amugy tenyleg nem tobb 5 percnel a dolog, de emlekszem en az ICS frissitest is ugy kezdtem hogy nemvolt meg a 35, toltottem kicsit aztan ugy inditottam el 40 korul pedig az volt vagy 200 mega biztos es boven kibirta. -
Davzone
senior tag
válasz
enginev3.0 #26725 üzenetére
Ilyet csinal nekem is, aztan hirtelen akkorat zuhan hogy a konektorhoz se erek oda idoben...
Nem tul jo az akkujelzese ennek a telonak van amikor 100%on netezek 1 orat, meg van amikor 10 perc utan mar 90% alatt van es ugrott a jelzo is.
Nagyon konnyu elkalibralni sajna ha nem teljes ciklusokkal toltod.Nemis bizok a kijelzesenben csak a feszultsegben. Sokszor meg 0%on is megy amikor mar atvan huzva az aksi egy 20 percet. 3.3Vnal kapcsolja le magat ezt szoktam figyelni. -
Davzone
senior tag
Nemtudom volt e mar, de elerheto playbol a facebook home mar.
[link]
[link]Vegyes a dolog, de kezdesnek jo.
NEm tetszik hogy nem latom hogy jott e SMSem vagy volt e hivasom.Egy naptar widget kene nagyon.
De a lockscreen bejon. Ha azt meg lehetne tartani ugy hogy a nova launcherbe ugorjon ha feloldom akk isten lenne. -
Davzone
senior tag
válasz
Bulitt #26545 üzenetére
A gyors piros zold villogas az a tulmelegedes, akkor egyaltalan nem tolt.
------------------------------
Ha mondjuk napokig lenne a telo tolton akkor lehet merulne annyit hogy egyszercsak elkezd tolteni, az elozo tabletem volt ilyen hogy dokkoloban volt es amikor lekapcsolt a toltes az akku elkezdett merulni aztan ilyen 95%korul elkezdte tolteni, es ez ment igy a vegtelensegig. Valszeg ott mas fajta toltesi IC volt, HOX nem csinal ilyet, es mellesleg ha a tolton van, es a tolto elektronika adja a stabil 4.2V-ot a cellara amig lenem huzod akk vegig 100on lesz es nem is art a cellanak.
Egy mai atlagos lipo/lion cella 300 ciklus utan kezd veszteni a kapacitasbol, es ez csak a teljes ciklusokra ertendo, ha ratoltesz az nem szamit teljes ciklusnak.A legkonyebben ugy lehet kinyirni egy ilyen cellat ha tulmerited, azaz lemerult allapotban tarolod.2.8-3V alatt mar karosodik a cella minosegtol fuggoen.HOX 3.3Vnal tilt,utana meg van annyi a cuccban hogy kikapcsolva napokig birja ha nem kerul toltore serules nelkul.Egy jo toltoelektronikaval akarmeddig tarthatyod tolton a telot nem lesz baja, de ha lemerulve tarolod es nem toltod akkor mar 1 ilyen alkalommal is total megolheted ak aksit.(DesireHD-nal sikerult is nekem mert lemerult kikapcsolasig az aksim,kicsereltem majd egy 3 napos hetveget elfelejtettem tolteni, utana 10 perc alatt feltoltott es be sem kapcsolt rola a telo meg ugy sem ha bevolt dugva.Gariba kaptam uj aksit.) -
Davzone
senior tag
válasz
markyy18 #26484 üzenetére
Vagy mondjuk legyen állítható. Nekem pl maradhatna kint örökre amíg ki nem torlom.Az előbb is írtak elolvastam elindítottam a bongeszot megkeresni amit kérdeztek de pár másodperc után a kor eltűnt magától mikozbe olvastam az oldalt.Igy pont hogy nemtudtam visszalépni hogy megírjam a választ. Random csinalja ezt tuti bug mert utána volt hogy visszaugrott pedig nem volt új üzenet.Meg pl jó lenne ha enis tudnék úgy új üzenetet írni hogy az kikerül ilyen kis buborekba. Az irány nagyon jó de meg van mit fejleszteni. Tuti hogy lesz majd testreszabhatosag de egyenlőre az ujdonsagra mentek rá.
-
Davzone
senior tag
válasz
markyy18 #26482 üzenetére
Nekem meg pont az a bajom hogy eltűnik magától. Ott az értesítés fent de a kis kor sehol. Pedig előtte volt,csak ha váltók appot vagy csak simán nem nyúlik hozzá random eltűnik. Pedig igen jó hogy pl netezes közbe nem kell átlépni es várni míg betölt,utána visszalépni es megvárni míg a csodás böngésző ujratolti az oldalt :/ pont az ilyesféle multitasking hiányzott nekem az androidbol főleg nagy kijelzon
-
Davzone
senior tag
Ez az fb chatheads igen jó sztem
-
Davzone
senior tag
válasz
batai15 #26463 üzenetére
A messenger része ami a kis buborekokat dobja az marad mert app resze a homot kikapcsolhatod simán. Itt a linkje https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.home
Latom a magyar playben nincs fent,es a messenger bealitasokban a chatheads is kikapcsolhato. -
Davzone
senior tag
válasz
WinnerB0Y #25993 üzenetére
Nekem is volt egy alaplap cserem akkuval egyutt, szinten 1 ev gart adtak ra, viszont a telo meg nem volt 1 eves, es a gyari 2 ev gar akk most ezek szerint rovidebb? :S oktoberben vettem januarban csereltek a lapot. Ilyenkor melyik az ervenyes? A gyari 2 ev az felulirja az alaplapra kapott csak 1 evet?
-
Davzone
senior tag
[link]
Sense 5 style stock telon. -
Davzone
senior tag
válasz
PedroPascal #25660 üzenetére
Igen, csak az appok belül látod. Szóval pl egy task killer kiloheties akk nem eébreszt. Ha nem használsz killert akk nem lesz gond nekem mindig ment wifin es 3gn is. Kihangositva szól hangerot tudod állítani.
-
Davzone
senior tag
válasz
yodee_ #25524 üzenetére
En sose hasznaltam vibert es ahogy olvastam a topicot akiknek merulesi problemai voltak mind viber felhasnalo volt. FB nekem nem merit. sztem a 4 ora kijelzo jo, ha meritene valszeg nekem is 2 lenne csak meg mint itt sokkaknak. Atlag hasznalati ido nekem 12 ora egy nap, ennyit van toltorol lehuzva es ez alatt az ido alatt megy 4 orat. autosync van gmail appal, foursqurezek is. FB meg tobbi app csak akkor frissit ha megnyitom, ezeknel levan tiltva az autosync.Ami hasznal meg autosyncet az a google cuccai, naptar, telefonkonyv, keep(par napja) SMS backup+, HD widgetsben a weather.
Az eddigi rekord 5:30 perc kijelzoido, azt hiszem linkeltem is. Minden bealitas elso nap ota ugyan igy van.
Nektek biztos hogy valami app veszi ki a toltest, feltelezve hogy az akku 100%os allapotu es nem csak mondjuk a kapacitasa 80%-at tudja.
Poweramp-al hallgatok zenet, es mediaserver wakelockom meg sose volt(10gb zene van fent kb 500 szam).Sztem egy okostelefon 1 napos ciklusra kell legyen tervezve, otthon este mindenki betudja dugni tolteni, nem ertem mert jo ha 2 napot elmegy mondjuk ugy hogy masnap 50%al indul el valaki, mivan ha valami miatt epp tobbet kell hasznalni a telot es pont bemondja az unalmast... Nem olyan nagy dolog estere feldugni sztem es igy minden nap tobbet lehetne elvezni a telo altal nyujtott lehetosegeket.
-
Davzone
senior tag
válasz
aeroplex2 #25498 üzenetére
Javult a helyzet, igazabol akkor roszabb ha hideg van es sokat vagyok kint. Amikor ilyen 10fok korul volt nemvolt semmi gond. Lehet pont a hidegbe nem er ossze az antenna rendesen.
Nyugodtan raflashelheted az RUU-t, persze ha mar nyitottal bootloadert akkor vissza kell zarni es asszem a gyari recovery is kell hogy gyari romra vissza tudj allni. -
Davzone
senior tag
válasz
yodee_ #25519 üzenetére
Facebook app tenyleg sokat zabal ha bevan kapcsolva a refresh, de egyszeruen meg lehet oldani a dolgot.
Settingsbe ki kell kapcsolni a notificationst meg a frissitest never-re tenni. Ha megnyitod az appot akkor frissit es mindent latsz ugyan ugy. Igy nem kell kijelentkezni meg vissza(ami egyenlo egy teljes full resyncel),futhat a hatterben es nem fogyaszt.
Accounts and Sync reszen a telo bealitasoknal ki lehet venni a live feed nel a pipat is.
Nekem igy van frissitve is van minden es 4ora+ kijelzo idom mindig megvan, 3gn is meg wifin is.A mostani update pl nekem bejon hogy el lehet rejteni az appon belul is azokat a cuccokat a live feedrol amik nem kellenek. -
Davzone
senior tag
Van itt valaki aki a gyári romon eltüntette a power saver notificationt? Úgy értem hogy root után letiltani hogy ne latszodjon de meg aktív legyen, es akkor a legfelső notification alapba nagyban látszik?
-
Davzone
senior tag
válasz
csucs78 #24273 üzenetére
Juhuuu
Legalabb ebbol tudjuk hogy meg nincs teljesen leirva a HOX htceknal...
Remelem igy fogjak majd frissiteni a ONE kijovetele utan is.
Nem feltetlen a SENSE5re gondolok vagy android5re de ha ilyen apro javitasokkal tudnak javitani az optimalizaltsagon akk remelem lesz meg ilyen update. Max egy 4.2 johetne meg de az sem letszukseglet.htc_203ra nekem mar fentvan. 401es regios csak francia honbol szarmazik a telom.
-
Davzone
senior tag
válasz
MerLinh #23607 üzenetére
Nekem egy tobb mint 4 eves philips LCDm van 40" es a 4 HDMI korul az osszesben megy egy 10 dolcsis kabellel.
Igaz jobban merunt mint ahogy tolt, meg a gyari adapterrel is, de mivel tobb meter a vezetek igy nem csoda....
A legnagyobb baj hogy nem lehet a telo kijelzojet kikapcolni mondjuk filmlejatszas kozben.HA ez menne akkor csoda lenne a dolog. -
Davzone
senior tag
RUU_ENDEAVOR_U_JB_45_S_HTC_Europe_3.14.401.31_R_Radio_5.1204.162.29_release_302015_signed.exe
Ezt nyugodtan raengedhetem a telefonra igaz? Zart telo nem volt sose nyitva.
Nagyon ossze vissza ugral a tererom,es FR nem segitett semmit, utolso proba egy radio ujraflash lenne,mielott szerviz megint.
Jelenleg is ez 3.14.401.31 van rajta, kell valamit csinalni a telon hogy felmenjen vagy csak dugjam fel USBn es inditsam az exe-t? -
Davzone
senior tag
Az a kulonbseg hogy az amcsi ATT-s es a One XL par miliben elter, mas a kameranal a lencse es a led helye is.
Ez az EU onexhez valo, s720e hez, vagyis amit itthon kapsz szolgaltatonal vagy speedshopba.
Tobbet rendeltem mert volt kedvezmenyem, Ilyen van rajta nekem is oktober ota es hibatlan. ZAGGnal sokkal jobb nem sargul meg mint az... ja es olcsobb isMasnak is van a telojan ilyen folia es sztem nincs jobb, a kijelzot teljesen fedi, a szelen nincs 1mm sehol, nem akad bele az ujjad,es baromi strapabiro. Volt hogy megnyomtam korommel, kulcsal es mindig visszanyerte a formajat.A hatlap vedotol pedig sokkal jobb a fogasa. Most azert cserelem a hatan mert beleraktam egy nilkinn tokba a telot es leszedesnel felteptem veletlen az egyik sarkat.
-
Davzone
senior tag
válasz
FeRRaR1 #23176 üzenetére
Nemhogy sérülés hanem az a telo konkrétan alaplap hibás. A 2. Képen látszik hogy szet van csuszva a kép és nem tölti ki a kijelzot.
Nekem volt ugyan ilyen, alaplap cserés lett új imei számmal. Ráadásul a skin is sima jb ikonok vannak sima aosp notification barral úgyhogy a rom is sense mentes rajta. -
Davzone
senior tag
válasz
Jamesch #23066 üzenetére
Ez szinte csak WiFi, sync bevan kapcsolva fb app is van messenger push meg gmail is push.
Wcdma onlyba van a telo és 2 max 3 palcika a tererom.automata fenyero de a yet another autó brightnessel csökkentve van az automata érték.
Dropbox is synceli a fotókat. Nagyrészt bongesztem gyári appal meg fb volt egy két YouTube vid. Nem szokott ilyen sokat bírni amúgy. Atlagba 12 óra alatt jó ha a fele megvan csodálkoztam is hogy ezt honnan szedte elő.Unified remoteal vezerlem a gépet még az futott még sokat. -
Davzone
senior tag
Tegnapi teszt. Igazából azért vittem végig mert este 7 körül még feltűnően sok volt benne közel 4 óra kijelzovel. Ezért este kikapcsolasig hagytam, 3.3V nál kapcsol le ami bőven biztonságos. Simán lehetne 3 v is vagy terhelve 2.8 de valszeg a HTC direkt hagyta benne ezt a kis pluszt hogy ne seruljon mig toltore nem teszed.
-
-
Davzone
senior tag
Sracok nektek is csinal olyat hogy HSDPA es 3G kozott ugral a telo pedig a terero ugyan akkora? Meg ha megse mozdulok akk is.Nem emlekszem hogy rengen ezt csinalta volna csak amiota uj alaplapom van.
Ha nincs adatforgalom akk 3Gt ir, amint elinditom a bongeszot H viszont sokszor toltes kozben is leugrik 3Gre es ott meg nem jon adat. MicroSIM uj, WIFI hiba nincs es amugy minden frankon megy...
Nincs tokban a telo es terorom mindig van, azt sose dobja el. -
Davzone
senior tag
válasz
vatoteam #22504 üzenetére
Sztem marha jo, tenyleges kapacitasa bk 6000, vagyis ennnyit szedtem ki belole. Ingresshez nagyon jol jon, bar oda neha keves az 1 A de igyis tudja kb 7 oraig eletben tartani a telot folyamatos ingressel. Igen jo az a game csak rengeteg idot elvisz
Cserebe viszont szabad levegon toltok egy csomo idot
Mindjart indulok is a napi korutamra, ilyen szep napos idoben -
Davzone
senior tag
válasz
colin81 #22074 üzenetére
Alaplap csere itthon kb 100k lenne, inkabb uj telo. Egy torott kijelzot 96ert cserel a telemax munkadijjal egyutt.Ezt kedden kaptam infoba a szerviztol. Az alaplap sem olcsobb,marcsak azert sem mert dragabb maga az alkatresz is. Ha tudsz keriteni egy jo elektorteknikust akinek van komoly pakaja,es gyakorlata akkor meg lehet oldani fillerekbol.
3db alkatreszt kell kicserlni szep sorban amig meg nem javul.Mas telokbol hasonlo parameteru cuccok is jok,a linken irjak is hogy mik.Itt van hozza leiras:
[link]Ha van papirod a telorol elvileg atveszik az EUban vasarolt telokat a telemaxnal(enyem francia es atvettek, alaplap es aksi csere lett, uj IMEIszamot kapott a telo,minden mas maradt a regi)
Ha nincs gari akk meg a linkelt dolgokat kell kicserltetni egy ugyes kezu szakival. -
Davzone
senior tag
válasz
simico #21951 üzenetére
Ma 3 es fel ora Ingress alatt merult 2 kockat az 5bol, ami kb realis 3000mah fogyott belole.
Tegnap este 1 kockarol kb 7 ora alatt toltott fel a Onex toltojevel.
A jatek marha sokat eszik, igy csak baromi lassan toltott, inkabb szinten tartotta de kb realis is mert 900maht eszik a game kb a fenyero fuggvenyeben(GPS+3G +kijelzo) -
Davzone
senior tag
Ma jött vissza szervizbol a telom végre 22 nap után és oromombe vettem egy 7800as magic cubot. Minosegerzet nagyon jó ,most arról töltök. Azért nem a legnagyobb lett mert ez sztem hordozhatobb és mar ez is elég nehéz. A kábel ami járt hozzá nagyon jó,szilikonosabb mint a gyári. Ha beválik és feltolti a telot 4 szer akk nagyon megéri. Most tesztelem ha lesz adatom szólok.
-
Davzone
senior tag
Ingressel jatszik valaki?
Hogy erdemes nekikezdeni? Melyik oldalt celszerubb valasztani? Most kaptam inviteot, es itt gyorben pl mindenki resistance, kb 1 enlightened portal van az egesz belvarosba osszesen -
Davzone
senior tag
Ma leadtam eloszor javitasra a telot, kijelzo nem kapcsol be vagy csak ritkan(neha szetesik a kep), illetve az also gombok bevilagitanak a kijelzore soteteben,nagyon latvanyosan.Expansysos szamlaval atvettek minden gond nelkul Gyorben ami egy LGszervizpontnak van feltuntetve
A szervizrol a sracnak is eleg rossz velemenye volt, de mondta annyiszor kuldjuk vissza ahanyszor kell... Majd updatelem a dolgokat mennyi idot vett igenybe es mit csinaltak. Ha tippelnem kene akk alaplapcsere lesz, aminel elvileg aksit is szoktak, illetve kijelzot is a bevilagitas miatt, ha serul a burkolat akk aztis, tulkepp egy uj telot kene adniuk
-
Davzone
senior tag
Ez sajna ilyen. A HTC idiota volt es elkurta az uj JB notificationokat, amibol az elsot alapba megnovelne a rendszer es lennenek rajta opciok amit pl teis irtal.2 ujjal hozzaerve meg lehet nyitni a tobbit is nagyra de az nem megoldas. Eltuntetni nem tudod csak ha rootolva vagy, es akk sem konnyu.
-
Davzone
senior tag
Valakinek esetleg tapasztalata a telemax videki atvevopontjaival?
Gyori vagyok itt is van elvileg, de a bolt ketlem hogy konkret infoval tudna szolgalni, itt igazabol nincs semmi dolgom csak leadni amirol kapok valami atveteli elismervenyt? -
Davzone
senior tag
válasz
Kevin's #20430 üzenetére
Garis meg, szeptemberben vettem expansysrol.
Itt egy masik vidi legelso szeriabol: [link]
Ugyan ezeket csinalja csak meg nem ilyen gyarkan. Most pl amiota tolton van mindig jo volt.
Megvarom mig feltolt aztan meglatjuk, de valszeg ugyis gari lesz a vege csak nem tudom hogy mit kezdek telo nelkul, a videoban a tag 60+ napot irt es magyar,vegen csereltek a telot 3.szori sikertelen javitas utan. -
Davzone
senior tag
válasz
Kevin's #20428 üzenetére
Teljesen gyari, rootolva sincs. Ma delutan csinalta eloszor hogy bekapcsolaskor fekete maradt a kep, volt hogy 20szor kelett benyomni hogy legyen kep, ha meg van kep akk van amikor jo van amikor ilyen,neha meg ilyen zoomolva esik szet a kep de a telo vegig megy, lehet hivni megjonnek a mailok nem fagy le.
3.14.401.31 van rajta es volt factory reset is frissitesek utan meg most is.Ha ujrainditom akk bootlosakor van kep beis tolt de utana ha lemegy alvoba a telo szinte lehetetlen ujra bekapcsolni.Ha esetleg 25.re bejon akep akk utana megint jo egy darabig.3 napig mamanal voltam most es semmi baja nem volt sokat hasznaltam, hazafele 3 oras autouton vegig zenethalgattam meg 9gaget olvastam.Hazaertem toltttem egy orat(kb 25%on volt mikor feldugtam) majd irany a posta csomagot feladni, es ott amikor ki akartam tolteni egy papirt mar nem kapcsolt be elsore a kep. Erintogombok vilagitanak de se backlight se kep nem jon fel.A touchscreen sem megy csak ha bejon a kep, de szetesett kepnel a touch hibatlan mindent megcsinal, meg a hivast is fel tudtam venni mert tudom hogy fel kell huzni a gyurut. -
Davzone
senior tag
Valaki hasonlot?
Nem tudom mit tegyek...
HTC ONE X Screen Problem -
Davzone
senior tag
válasz
csernak75 #20184 üzenetére
Nalam is akadozik mind2 de nekem rengeteg minden fut a telon es nem szoktam bezarogatni semmit a task managerben. Nem veszes a dolog, inkabb az a gond hogy hdmin kirakva a tvre tulmelegszik a telo mivel tolti is pedig minimum fenyeron hagyom a telot.Az akadas mennyiseget pedig nem befolyasolja semilyen grafikai bealitas ezt teszteltem.Csunyabb lesz ha leveszem de ugyan ugy meg meg akad.
-
Davzone
senior tag
válasz
CrAck69 #20168 üzenetére
Ha az europai verziot hasonlitod ossze akkor igen, viszont a 16gbos sok helyen dragabb mint a 32es (pl expansyson is) igy nem ertem a dolgot. A 32esbol is igazabol csak 25 hasznalhato szoval a 16osbol sem lenne 10nel tobb. Az hogy melyiket eri meg megvenni az sok mindentol fugg, nekem pl a 32gb is keves.
-
Davzone
senior tag
válasz
simico #19960 üzenetére
A bookmark widget tiltása után is azt jelzi a nagy fogyasztónak nálam. Kell tiltani a gyári bongeszot is? A location ízeket tiltorram és jobban merül mint ICSel,pedig kevesebb appot raktam vissza és FRel kezdtem.
Felesleges appok is tiltva vannak de az alvó állapoton kívül ha használom akk jobban merül mint eddig sajna :S -
Davzone
senior tag
Nekem is ez van, irni kell a play storeban a fejleszto mailjara hogy frissitsek!
Eddig csak 1 temat frisitettek a 4+ra a tobbi meg nem megy, pedig a holo hianyzik nagyon nekem is.
Dobj egy mailt nekik hogy pls update soon, mert ha sokan panaszkodnak csak megemberelik magukat! -
Davzone
senior tag
HTC_203 ra megvan az ota jb! Legalábbis az 1.25mb os frissites. Gondolom utána jön a nagy. Manual checkre adta be, magától nem.
-
Davzone
senior tag
válasz
useless #19062 üzenetére
Én örülnék ha be lehetne kapcsolni úgy hogy nem mutatja a sávban. A fenyero csökkentés mindenképp kéne. Remélem nem cid függő. Neked milyen cidd van?
Factory resetet fogok nyomni install előtt és után is,már ráfér a telora sok a szemét.Már csak az értesítést várom hogy itt az update.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest