- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aszi10
tag
Srácok mi az a "system(wakelock)"?nálam az fogyasztott 90% sokáig ..
-
Aszi10
tag
Boldog Karácsonyt HTC team!
-
Aszi10
tag
üdv.srácok valaki tudna adni egy tippet,hogy miért nem szinkronizálja a gmail a leveleimet?csak pörög a szinkronizálás mint a lánchinta de semmi...
-
Aszi10
tag
Azt azért árulja már el nekem valaki,hogy ICS vel tudtam csinálni 4-500 mb szabad ramot,no ez jb alatt lement max 300mb-ra...ez miért van?!Azt sajnos nem tudom elképzelni,hogy az android maga megeszik 700mb ramot...
-
Aszi10
tag
Elegem lett a sense-ből...tudtok valami sima gyári jelly bean romot?!előre is köszönöm
-
Aszi10
tag
Üdv.Az az igazság,hogy már annyira elegem van ebből a frissítés várásból, hogy komolyan elgondolkodom rajta,hogy megnézem ezt a Maximus romot.Valakinek személyes tapasztalat a 10.0-val?
-
Aszi10
tag
válasz
barathmarton #16072 üzenetére
Üdv.Nekem múlthét csütörtök óta van szervízbe a T-nél az x-em.meghalt rajta 3 pixel meg felírattam a kijelző hullámosodást is
Az üzletvezető az asszonyom gyerekkori osztálytársa és azt mondta hogy cserélik a kijelzőt benne
.úgyhogy szerintem nyugodtan visszaviheted és ha valamit mondanának akor nyugodtan verd ki a hepajt...h ennyi pénzért mi az,hogy ilyeneket csinál
és akkor nem fognak szarakodni
-
Aszi10
tag
Üdv.
Valaki nem tudja,hogy hol kell beállitani azt,h amikor beütök egy számot vagy rányomok a telefonkönyvben egy partnerre akkor kidobja a listát h min akarom felhivni(viber,skype,stb)?Válaszotokat előre is köszönöm. -
Aszi10
tag
Nekem a DropBoxon csak 2 Gb tárhelyem van...
.Nektek,hogy-hogy 25 gb?
-
Aszi10
tag
Haver itt ezzel a szutyok progival lesz a gas...nekem is folyamatos haladást mutat ha bentvagyok a lakásban...ha kimegyek akkor meg megáll mint a szög
.
-
Aszi10
tag
válasz
aAron_ #14280 üzenetére
Nem durva ez...egyáltalán nem az
szerintem,sztem jó dolog ha mondjuk leejted a telefont magasabbról vagy akármi... a blackberrym motorozás közben esett ki a zsebemből és hát na...tudom h én voltam a hülye...de jó dolog h bevittem és kicserélték egy vatta újra
ez nem +1 a T-nek hanem "+10"
.és nem vagyunk T-ügynökök egyáltalán..
ez kemény volt
.énis haragszom rájuk,mert mondjuk erdélyben az Orange olyan plusszokat ad az előfizetőknek h el sem hiszitek...pl. 2000 perc minden hálózatba,100 perc külföldre,500 ingyen sms...szóval nemértem,h ez itthon miért nincs még?!
-
Aszi10
tag
válasz
Acheron #14274 üzenetére
Üdv.
Ha rám hallgatsz akkor a T-nél veszed... énis onnan vettem...egyik ismerősöm üzletvezető a boltban ahol vettem és ő mondta h mindig friss készülékeket hoznak és nem az van h lehozzák a raktárból pestről vagy mittomén...egy telóshopba meg honnan tudod h az a telefon amit te megveszel az nincs ott mondjuk 3-4 hónapja?a garancia fasza a t-nél is,ha onnan veszed ne sajnálj kötni egy készülékbiztositást
ha megunod falhozvágod és adnak egy másikat
Jódolog én már éltem ezzel az előző blackberrymnél
-
Aszi10
tag
Üdv.Azt nemtudjátok, hogy az OnLive nevű alkalmazást honnan lehet leszedni?mert youtubon a gyerek a dirt 3 mal tolta a htc-n
az meg azért már hadcore
-
Aszi10
tag
Üdv mindenkinek!Nálam az a helyzet,h ha irnak facebookon vagy akármilyen értesitést kapok róla,nem ad ki hangot a telefon csak rezeg...pedig az értesitési hangok hangosra vannak állitva...ezt mivel tudnám orvosolni?segitségeteket előre is köszönöm
-
Aszi10
tag
Aaa....hát az kőkemény...nem azért engem sem nagyon érdekel mert nem lassul...csak felbasz,h nem látom h mi a geci eszik ennyi memóriát h legalább ha akarom kilőhessem.de az a durva h egyszer ha bezárok mindent 400mb szabad van most meg már max csak 200mb...
vicces
-
Aszi10
tag
Üdv. emberek.Az a helyzet h nekem a one x az első adnroidos telóm és egyszerüen képtelen vagyok elhinni h a feladatkezelő szerint 700-750Mb ramot használok folyamatosan...és akkor ennyit ha bezárok mindent.mi ennek az oka?vagy hogyan lehet ezt orvosolni?segitségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest