- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zordokin
csendes tag
Sziasztok.
Haver most vett egy ilyen "telefont" de még nekem az SIII elmegy három napig neki ez este hatra csontmerül.Jótanácsok neki(??) romolásokat kikerülve mert gyárin akarja használni a garancia miatt mint én.
Előre is köszönöm.
-
hurrikan
addikt
válasz LouiS22 #16287 üzenetére
Csak félreértettem amit írt.
Azthittem azt írta hogy az ICS-s Hboot-al felmegy.De egy valamit nem értek....
4.0.4-el is változott a H-BOOT, nem?
És az OTA frissítés ment nyitott bootloaderen is, csak a gyári recoveryt kellett hozzá visszatenni. Tehát tudta cserélni magának a H-BOOT-ot nyitott állapotban is.
Most akkor miért nem megy? Lehet hogy akkor most az OTA sem fog menni nyitotton?[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
I-S-T-I
tag
válasz Pityukaka #16280 üzenetére
4.0.4 van rajta? ha nem akkor frissíts, azóta nem nagyon találkoztam vele... Ez azért van, mert a bezárja a háttérben futó Sense-t és újra be kell töltenie... Ha 4.0.4 van akkor talán az segít, ha újra indítod a telefont és ezt pár naponta, hetente megismétled
-| i7-9700K + RTX 2080 AORUS |- -| Samsung S20 FE 4G |- -| Sabbat E12 Ultra |-
-
Pityukaka
tag
Tapasztaltatok már olyat, hogy vmi alkalmazásból kezdőképernyőre visszalépéskor az jelenik meg, hogy "Betöltés" és homokórázik úgy kb. 1 percig. (Úgy tapasztalom, hogy főleg Galériából visszalépéskor, a középső "hardveres" gomb megnyomásakor.) Kicsit idegesítő, főleg, hogy egyre gyakrabban csinálja, naponta 3-4szer biztosan... Kezdek lassan kiszeretni belőle, annyi bosszantó aprósággal lep meg, pedig még csak 1 hónapos sincs...
-
mumk1
addikt
válasz Caaabi #16272 üzenetére
A wifi antenna probléma megoldódott, de miután már másodjára könnyebb kibontani, takarítás céljából már szedtem szét többször is. Elég gyakran használom koszos helyeken is és könnyen elpiszkolódnak a pici nyílások. Egy nagytakarítás sűrített levegővel csodákra képes.
Ja és igen, csak a sajátomat, nem vállalok semmi fusit.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Caaabi
senior tag
adownladerrel tökéletesen megy, és letöltési korlát sincs ( sebességet illetően ) szerintem a legjobb torrent kliens androidra
[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
Valaki próbálta a torrentezést a telón? Csak mert nekem nem töltött semmit sem az utorrent és nem tudom, hogy csak nálam vmi nem okés vagy teljesen használhatatlan ez az alkalmazás?
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Caaabi
senior tag
Hasznos hsz volt köszönöm szépen, megfogadjuk a tanácsot ! Annyi kérdésem lenne, hogy már több mindenkéit csináltad e vagy a sajátodat kellett többször szétszedni ? Ha sikeresen odaforrasztjuk a drótot akkor az már időt álló remélem..
(#16271) CB : neked is köszönöm a válaszod, rosszul kerestem youtuben mert csak ezt az egy szétszedős vidit találtam, de így ahogy te írtad ha beírom a keresőbe valóban több találatot ad ami szintén hasznos !
-
mumk1
addikt
válasz Caaabi #16269 üzenetére
Én már szedtem szét többször is és szintén forrasztottam a wifi antennát. Relatíve könnyen lejött a burkolat, de ne használjatok semmilyen szerszámot (csavarhúzó, kés stb.) mert könnyen sérülhet mind a burkolat, mind a kijelző üvegje. A két alsó sarkán kezdjétek a kibontást, feljebb már könnyebb, legfeljebb a ragasztó csíkok fogják kicsit jobban, azokat óvatosan kell széthúzni. Az összekötéshez valami vékony vezetéket használjatok, pl a riasztó kábel 0.22mm-es vezetéke tökéletes, mert vékony és sodrott, könnyű lesz belehajtogatni összerakásnál.
Összeszerelésnél a bekapcsoló és a hangerő gombok műanyag lapkáira kell vigyázni, hogy ne mozduljanak ki a helyükről miközben teszitek össze. És ha már szét van szedve, érdemes kitakarítani, a hangszóró, mikrofon környékét is.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, sikerült találnom Miskolcon egy ismerőst aki meg tudná csinálni nekem a wifis problémát, ezen videó segítségével, annyi kérdésem lenne, hogy aki már csinálta, mit javasol a szétszedéshez ? Én egyszer már nekiálltam, de csak az alsó részt sikerült kipattintani, felül már nem akartam tovább feszegetni, mert féltem h eltörök valamit, esetleg ha elötte melegitem kicsit a telot hajszáritoval vagy bármivel akkor esetleg könnyebb lesz szétszedni ? vagy amelyikőtök sikeresen megcsinálta már a forrasztásos drótos dolgot hogy tudta könnyedén szétszedni ugy a telefont hogy nem keletkezett benne kár ? összerakni ahogy nézem valamivel már könnyebb mert csak felül beillesztem aztán bepattintgatom a helyére, de biztos van valami kis trükkje amivel könnnyebb a szétszedése és erre lennék kíváncsi, valamint esetleges tapasztalatokra, tippekre mire kell odafigyelni még, előre is köszönöm a segítő szándékú hsz.-okat!
-
-FreaK-
veterán
Na fentvan a hivatalos OneX JB rom, az OrDroidX 6.0.0 képében. Akik kinyitották a bootloadert azok már fel tudják tenni mert megy az 1.28-as HBOOT-al is, persze annak is korlátozott a CID listája, de a legtöbb itthon forgalomban lévővel megy.
Advanced Power Menu meg 5x6os App drawer már van rá, meg %os battery mod is.[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
Nem is lepődtem meg.
Minden esetre a "beteltem az 1-2-3 gigás játékokkal" élmény itt előbb bekövetkezik.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
mumk1
addikt
válasz Hegasus #16260 üzenetére
Így van, bírok egy 16GB-os Nexus 7-el is. Rootolva ugyan van, de nagyon nem piszkáltam, mert egyszerűen semmi szükség nincs rá. Baromi gyors egy szerkezet. Azt kell hogy mondjam, 100 MHz ide, vagy oda, gyorsabb játékokban is mint a HOX.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Szpisti
addikt
Ha az ember gariztatni viszi vissza a telefonját, le kell gyalulni róla mindent? Esetleg hard reset?
Még eddig sose gariztattam... -
Hegasus
senior tag
Van köztetek esetleg olyan akinek van nexus7-e a one x mellett? Mert beteltem 1-2-3 gigás játékokkal, és akkor inkább már nagyobb képernyőn játszanék. Csak mert e szerint az írás szerint a gpu-t 100 Mhz-el csökkentették a nexus7-ben, és ez láthatóan befolyással van az fps-ekre? Tapasztalt olyasmit hogy például a shadow gun megröccen a one x-hez képest(vagy egyéb "normál" tegrás készülékhez képest)? Vagy igazából lényegtelen, mert olvastam, hogy még tuning rekordot is döntött a nexus7, de az csak a cpu-val vagy volt abban gpu is, tehát a gpu-t is fel lehetne húzni 520-ra vagy tovább is? Esetleg valaki már meg is tette?
[ Szerkesztve ]
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Joey89
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan oldalt vagy oldalakat ajánlani, ahol tokokat, kijelzőfóliát tudnék rendelni??
Már nézegettem párat, azért kérdezem, hátha van valami bevált webshop
-
BenHans
addikt
Ha 'Tárolás'-ban kiválasztom a gyári adatok visszaállítását, de nem pipálom ki az összes adat törlését akkor ugye a zenék, videók és képek nem törlődnek.
Bocs a hülye kérdésekért csak már belebonyolódtam a belső memóriába hogy melyik az "sd" rész és mi hol van... valaki legyen szíves leírni mert szeretnék biztosra menni hogy mit hova ment a telefon és hogy nem fogom e szálanként kitépni a hajamat ha véletlenül törlök vmit...
köszönöm[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
hurrikan
addikt
Érdekes....
olyan mitől lehet, hogy egy hónapok óta rendesen működő játék most indítás után 7-8másodperc múlva állandóan kifagy.....?
Újraindítás sem segít semmi.... újratelepíteni meg nem fogom mert akkor veszenk az adatok minden más telefonon megy csak ez csinálja....Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani navigációt a telóhoz? Valami megbízható kellene, lehetőség szerint iGo-szintű. Tudnátok ajánlani ingyenest és fizetőset is?
Köszi szépen!
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Bilux
veterán
HTC One X (international) Jelly Bean roll out begins[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
-
r4z
nagyúr
-
BenHans
addikt
A HOX hova menti a játékok és egyéb programok adatait, és hogy tudom őket majd visszaállítani, mert JB előtt szeretnék egy resetet, hogy minden rendben legyen de nem szeretném ha elveszne pl, a NOVA3 összes szintje amit már megcsináltam
1000köszi️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
zsofzsof12
csendes tag
Pár kérdésem most hogy jön a frissítés, korábban már kérdeztem:
-Van pár moddolás az X-emen, értesítési sáv csere, SENSE törölve, kis média tuning, ráfrissíthetek attól OTA-n? Nem fog gondokat okozni?
-Ugyebár 4.0.4-re lehetett frissíteni nyitott bootloadert is OTA-n, csak vissza kellett tenni a gyári recovery.img-t, ez most is működni fog? Nem üthetem ki végleg a cuccot?
-Gyári recovery.img-t honnan tudok letölteni?Sony Xperia T & Xperia acroS! -telefonok, hibák nélkül!
-
-FreaK-
veterán
Azt tudja valaki hogy mennyi idő múlva jött ki a 2.17-es kernel source az első OTAkhoz képest?
Igazából ezt várom már (vagyis a custom kerneleket) -
LouiS22
veterán
válasz Pityukaka #16222 üzenetére
De nem is kell!!! Van egy olyan a listában, hogy jelenlegi hely használata! Ez a cellainfók alapján szolgáltat adatot, vagyis ha elutazol mondjuk Pécsre, akkor ott azt fogja kiírni, hogy Pécs!
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Pityukaka
tag
válasz LouiS22 #16221 üzenetére
amikor újra felraktam a widgetet, felkínál vagy 10 nagyvárost (Tokió stb.), de nem magyar helyesírással (hanem Tokyo), és ott a legvégén már Budapesta szerepel. Úgy tűnik, nem kezeli a magyar nyelvet a widget a az android+sense frissítésem óta....
Próbáltam már mindent a beállításokban, nem tudom kicserélni a városnevet helyesre. -
LouiS22
veterán
Mielőtt nagy vitatkozás kezdődik:
1. azt kérdeztem, hogy kolléga az automatikus helymeghatározást használja (amihez az infókat a cellákból nyerik a telefonok)
2. vagy a telefonban előre szereplő listáról választja ki a helyszínt.Olyan egészen biztosan nincs, hogy egyik telefonnal így, másikkal úgy.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
válasz Pityukaka #16218 üzenetére
Természetesen mindkettőn, amennyiben a mobilhálózat alatt a mobilnetet érted (egyszerűbben: internetkapcsolat kell hozzá).
Várj egy kicsit: te manuálisan adod meg Budapestet mit helyszínt? Miért nem bízod a telefonra, pontosabban a szolgáltató által küldött adatokra, hogy megadja a helyszínt? (a cellák szórnak bizonyos helyszín információt). Ha utóbbival is Budapesta, akkor sanszos, hogy Vodafone-nál van valami elkúrva.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz Pityukaka #16214 üzenetére
A leggyorsabban talán úgy, hogy kukázod a widgetet és újra hozzáadod, ott meg fogja kérdezni, hogy akarod-e a teljes képernyős animot. Majd a beállításokban állítsd be a frissítés rendszerességét.
Ez a Budapesta melyik szolgáltatónál jön elő? Már más is emlegette így...
-
Pityukaka
tag
Sziasztok!
Az időjárás widgetemmel van kis gondom. Tudja vki, hogyan lehet visszavarázsolni a képernyőfeloldás utáni animációkat (köd, eső, ablaktörlő)? Magától megszűnt, sztem összefüggésben lehet a legutóbbi frissítéssel, amit csináltam. És vmiért átállt budapesta-ra, és nem tudom hogy kell visszaállítani budapest-re. és nem is nagyon akar automatikusan frissíteni. Köszönöm előre is. -
bullapo
tag
-
szmorocz
csendes tag
A frissítés menetével kapcsolatban tudunk valami problémát?
Értem ez alatt, hogy a 4.0.4 frissítés szépen felment, de a 4.1 után nem szükséges gyári visszaállítás?Mert pl. Sony Neo-n ICS -re frissítésnél, ha nem volt utána gyári visszaállítás, akkor utána bugzott/lagolt keményen. És ott azt írták, hogy azért, mert így biztonságosabb volt a frissítés. Nem volt utólagos cache törlés, meg hasonlók.
[ Szerkesztve ]
-
LLam
senior tag
kulso gps eszkozt csatlakoztatott mar valaki, mondjuk bt-n keresztul?
Stay hungry!
-
lcee79
addikt
HTC One X sees Jelly Bean rollout in Taiwan and Singapore
Remélem ide is jön most már...
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
lcee79
addikt
válasz -=Starwing=- #16205 üzenetére
Azt írja kiállítási darab. De elég jó ár, akkor is, főleg a T-Mobil-os 160.000-hez képest
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
-=Starwing=-
tag
Ehhez az árhoz mit szóltok?
[ Szerkesztve ]
"Ajándék csónak ne nézd a lapát..." XD
-
hurrikan
addikt
De 3G-n van folyamatosan...
Wifi be sincs kapcsolva, GPS meg eddig is be volt mindig
és csak pár hete kezdte el ezt....
Még csak 3G/EDGE közti váltás sem jöhet szóba, mivel Eger központjában fullos 3G/HSDPA van.
Új appot lassan egy hónapja hogy nem telepítettem, tehát az sem lehetséges hogy bezavar valamelyik, ha csak el nem cseszték valamelyiket egy frissítéssel.[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest