Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
válasz
sprinter24 #27804 üzenetére
Milyen mobilnet előfizud van, hogy nyugodtan felhőbe töltögeted a dolgokat?
-
Szpisti
addikt
-
Szpisti
addikt
Nnna. Kiadták a 3DMark-ot Androidra. Le is futtattam a HOX-omon:
ViperX 3.4.3 ROM, XM 188v4 kernel, 1500Mhz, gaming governor.Ice Strom: 4399 pont
Ice Strom Extreme: 2339 pont
-
Szpisti
addikt
Akciós a Modern Combat 4 csak 0.99!!!
Meg is vettem. -
Szpisti
addikt
Úgy néz ki, hogy HOX-ra is lesz Ubuntu: [link]
-
Szpisti
addikt
válasz
Fikasz #21803 üzenetére
Szedd le a MiniTool Partition Wizard-ot, azzal le tudod formázni FAT-ra is...
-
Szpisti
addikt
Dejó... A GSam a mai frissítésben kapott magyar fordítást...
-
Szpisti
addikt
Én áprilisban vettem a HOX-om, október végén egyszercsak nem akart tölteni, észrevettem, hogy a töltő/usb csatlakozója egyik érintkezője meg van égve és égett szagot is áraszt miután próbálkozom tölteni... Gariztattam a T-nél és volt alaplap és aksi csere... Úgyhogy annyira ne legyél nyugodt a 3 hónap hibátlan működéssel... De nem akarom az ördögöt a falra festeni...
-
Szpisti
addikt
Ezt csak megerősíthettem! A Lítium-ionos, Lítium-Polimeres aksikat nem ajánlott csontra lemeríteni! Bár elvileg a telefonokban és az aksikban védelmi áramkör védi őket ettől... Ez a memória-effektus miatti kisütés-feltöltés csak a régi Nikkel-MetálHibrides (Ni-MH) aksiknál volt szabály...
Intel q8200: Még kb 3 hónap kell az egy évhez nekem...
-
Szpisti
addikt
válasz
Intel q8200 #21554 üzenetére
Lassan egy éve a piacon vannak ezek a telefonok. Már lejárt lemez, hogy a kettő közül melyik bírja tovább, anno kismillió tesztet olvashattunk erről a témáról, ha érdekelnek az okok, keresd meg ezeket az írásokat...
-
Szpisti
addikt
B.Ú.É.K. minden HOX tulajnak!!!
-
Szpisti
addikt
válasz
simico #20233 üzenetére
Én Firefox-ot használok a pc-men és a HOX-omon is, ott nincsenek ilyen gondok...
(Előtte a Chrome-ot használtam itt is, ott is, de a folyamatos fehérüresoldal-hiba miatt átszoktam. De az olyan duplatapintásos nagyítás is hiányzott az iPhone Safari-ja után ami akkorára nagyít, mint az amekkora az a dolog amire duplán taperoltam, ez a Firefoxban benne van.) -
-
Szpisti
addikt
Még mindig fenn áll ez a problémám, ha valaki tud valamit ne tartsa vissza...
A router System Log-jában nincs semmi error, de az sem, hogy a telefon lecsatlakozott volna... Hiszen nem is csatlakozik le... -
Szpisti
addikt
Mióta fent van a 4.1.1 azóta a Wifi-s internetem random módon elmegy a telón. A Wifi kapcsolat megmarad, akár a router mellett is állhatok, de net nem jön át rajta... Ha ki- bekapcsolom a telón a wifit, akkor visszajön szépen. Ugyanaz a router (TP-LINK TL-WDR4300) mint 4.0.4-nél volt, ugyanazokkal a beállításokkal... Hard Reset már megvolt a telón, és a routert is reseteltem már...
Mi lehet a gond? Mert rohadt idegesítő...U.I.: Úgy vettem észre, hogyha a kábelmodem (Cisco EPC3925) Wifijét használom, akkor nincs ez a problémám. De azért vettem a TP-LINK-et, mert ez nagyon gyenge...
-
Szpisti
addikt
Lehet, hogy egy ki-be kapcsolás is elegendő lenne... Vagy egy hosszan nyomvatartott power gomb...
-
-
Szpisti
addikt
Most én teszek fel egy láma kérdést:
Kárt tehetek-e a HOX-omban, ha egy 2.1Amperes (2100mA-es) töltővel akarom tölteni? -
Szpisti
addikt
-
Szpisti
addikt
-
Szpisti
addikt
Nekem mióta fent van a frissítés random módon elmegy a net, amelyik éppen használatban van, mobilnet is wifi is. Látszólag kapcsolódva van, de mégsincs semmi... Aztán eltelik egy kis idő és visszajön minden. De wifinél van, hogy egy újrakapcsolódás segít...
Azt hittem megúszom a Hard Reset-et...
Na mindegy akkor nemsoká nekiállok, remélem kigyógyuk ebből a betegségből...
Amúgy nekem ugyanolyan gyorsan merül JB-vel is mint ICS-el... Érzésem szerint... -
Szpisti
addikt
Hát... Nagyon úgy tűnik, hogy novemberben sem jön meg a frissítés...
-
Szpisti
addikt
Na. Már nem kell találgatnom mi lesz, mivel megküldték néhány perce az sms-t, hogy elkészült a telóm...
Holnap telt volna le a 15 nap. Mondjuk úgyis csak holnap tudok.érte menni... De legalább itt lesz végre a kezemben... Ettől a Galxy Mini-től amit addig adtak cserébe a T szervízbe, már tifuszt kaptam... -
Szpisti
addikt
Így van, naptári nap. 5-én adtam le, és 20-a a kiadási határidő...
De most olvasom az apróbetűs részt a papíron amit adtak mikor leadtam a HOX-om:
"A Magyar Telekom Nyrt. az Ügyfelet megkísérli értesíteni a javítás elkészültekor, de ennek sikertelenségéből eredő károkért felelősséget nem vállal."
Aranyos... Na mindegy. Kedden megyek azt lesz ami lesz... -
Szpisti
addikt
válasz
LouiS22 #17663 üzenetére
Igen olvastam, csak nem szeretnék fölöslegesen befáradni (a benzin nem ingyen van, sajnos).
Bár a T-Pontos ember világosan azt mondta, hogy ha nem kapok sms-t, akkor 20-án (ami a papíron a kiadási határidő) menjek be. Ha nem lesz kész addigra, és nem is fognak adni új készüléket, akkor mégis minek mennék be? Vagyis minek rendelt akkorra be engem? A telefonszámom ott szerepel fehéren feketén, nem muszáj ezt személyesen közölni, hívhatnának is, hogy nincs kész még várjak, vagy ilyesmi...
SZVSZ... -
Szpisti
addikt
válasz
szentespeter #17651 üzenetére
Na ja, de akkor ne fárasszanak be feleslegesen Budakalászról a Duna Plázába feleslegesen... Én tuti kiverem a balhét, ha semmi nem lesz...
-
Szpisti
addikt
Sziasztok! Volt már valamelyikőtöknek garanciális szervizeltetése a T-nél? Mármint úgy, hogy letelt a 15nap. Mert nekem kedden tellik le, és mikor leadtam azt mondta a manus, hogy ha kész, küldenek sms-t és mehetek érte, ha nem, akkor meg a papíron feltüntetett kiadási dátumra mehetek nyugodtan. De nem értettem, hogy akkorra tutira kész lesz, vagy kapok egy új készüléket? Ezt nem mondták...
-
Szpisti
addikt
Holnap lesz egy hete, hogy leadtam a HOX-om gariba, biztosra vettem, hogy ezalatt fog kijönni a frissítés... De ahogy nézem, kár volt izgulnom...
-
Szpisti
addikt
Ez mitől lehet?
És elég sokszor kiírja, hogy a Gallery alkalmazás leállt, és jelentést küldhetek róla a HTC-nek...
Teszi ezt olyankor, amikor nem is a képeket nézegetem...
A legutóbbi Hard Reset óta van ez, még be se laktam a telót újra, talán 12 alkalmazás van rajta, meg 10 kép amit a saját kamerájával csináltam.
A rendszer gyári, nem nyitottam ki... -
Szpisti
addikt
Más:
Melyik T-Pontban adnak valamilyen microSIM-es cserekészüléket ha gariztatni viszem a HOX-omat? Nagy elvárásom nem volna, csak a Viber menjen rajta, meg valamilyen gyorsabb böngésző... -
Szpisti
addikt
válasz
hurrikan #16616 üzenetére
Ebben tök igazad van. De azért az érdekes, hogy az Apple az egész világon egyszerre, egy időben indítja el az iPhone-okra a frissítéseket, pedig azoknak a száma a sokszorosa a HOX-oknak... Ennyivel komolyabb szerverparkkal rendelkeznének, hogy ezt megtehetik? Igaz, az első napon, főleg az első órákban náluk is gondot okozott a letöltés a leterhelt szerverek miatt, de azért aznap, vagy rosszabb esetben másnap le lehetett frissíteni az iPhone-t. 3 évig szifonom volt, tudom miket állítok... Elhiszem hogy a HTC-nek jóval kissebbek a szerverei, de hogy ekkora időbeli eltérések legyenek régiók között... Tényleg, ti olvastátok valahol, hogy a néhány napja elindított "frissítési hullám" hol tart most éppen? Mert úgy néz ki az meg is állt ott. Gyanítom, hogy itt valami más probléma lehet a frissítéssel, hiszen akkor haladna tovább, a világ másik részéből is hallanánk (olvasnánk) hogy igen, ide is megérkezett... De nagy a csend... De ne legyen igazam.
-
Szpisti
addikt
De itthon, a speedshop-ban személyesen. Igaz drágább volt így, de sűrgősen kellett, mivel az USB csati kontakthibás lett és amíg nem viszem gariztatni, használni akarom (tölteni). Amúgy is venni akartam, egy kicsit előrehoztam a vásárlást...
steadywarp3: nekem is ezért volt bajom a chrome-al, de fél évig vártam hogy javítsák, nem javították. Én a Firefox-ra cseréltem. Sajnos ezért az asztali pc-men is.
-
Szpisti
addikt
Mivel ennek a telónak a betekintési szöge közel van a 180fokhoz, szerintem nincs olyan hely a szobámban ahonnan ne látnám...
A műanyag betét valszeg azért van hogy könnyebben ki lehessen venni a dokkolóból a telót, mert úgy vettem észre, hogy nélküle elég nehézkes kiszedni, viszont annál fogva simán kijön. Ja, és nélküle eléggé lötyög, mozog a dokkolóban. Mintha anélkül nagyobb volna a bölcső kialakítás...
Eléggé érzékeny a hátsó 5 érintkező tisztaságára, ha be van oxidálva, és az ember mondjuk gépel rajta rendesen recseg a hang, ha éppen ki van valami hangosítva...
-
Szpisti
addikt
válasz
steadywarp3 #16579 üzenetére
Sehonnan. Csak LouiS22 fórumtársunknak adtunk példákat a feltett kérdésére...
-
Szpisti
addikt
Sok-sok alkalmazás van rá, hogy egy órát mutasson, pl.: [link] És mivel be lehet állítani, hogy a dokkolóba téve milyen műveletet hajtson végre, így azt is be lehet állítani, hogy ez az óra alkalmazás induljon el.
Sztereo hangszorópár van benne, ami meglepően jól és szépen szól (a méretéhez képest), sőt, veszett jól szól! Megmindenképpen jobb így zenét hallgatni vagy filmet nézni mint csak magába a telefonon.
Csak online (stream) rádiót lehet ébresztőnek beállítani, vagy bármilyen zenét, (pl. a fent linkelt alkalmazással) hiszen a hagyományos rádiónak csatlakoztatni kellene egy fülest a jack ajzatba, hiszen az szolgál antennaként, ebben a dokkolóban pedig lehetetlen bármelyik csatlakozóhoz odaférni...
A + és - gomb a dokkoló hangerejét szabályozza, a telefonon beállított hangerőtől függetlenül.. Tehát, ha leveszed némára a telón akkor nyomkodhatot a + gombot, nem lesz hangja...
Még amit hozzátennék, hogy amit nagyon hiányolok belőle, hogy nem lehet USB-n a PC-hez kötni szinkronizációs, vagy egyéb fel- és letöltések céljából... A dokkoló hátulján csak egy speciális csatlakozó van, amire csak a hozzáadott (output: 9V/1.67A) tápegységet (adaptert) lehet csatlakoztatni.
Ennek híján Wifin keresztül FTP kapcsolaton szoktam fel- letöltögetni rá dolgokat. (kb. 2800kB/s max.)
Pl.: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest