- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
Davzone #27841 üzenetére
Nem találtam meg hol kell kikapcsolni. De a frissitéseket töröltem,kényszerített leállítás és letiltás megvan.remélem csakcsak valami app kavar be,mert nem szeretnék megválni a telefontól.
Mondjuk gsamba még a droid rendszer és a .comlauncher(könyvjelző widger )20 %kb még.a widgetet ki kéri hogy elinduljon ? Letiltottam már de akkor is elindul. -
macsek18
aktív tag
válasz
Davzone #27488 üzenetére
Sajna a haverom is At&t-s. Mikor jött haza,aznap kapta meg a telót.
batai15 Az Ebay írta,hogy küldjük vissza a telót és vissza küldik az árát és a kinti posta költséget.De én szeretném ezt a telót.
Nincs más megoldás?Arról nem is beszélve,hogy (gondolom) itthonról, érték-biztosítva,nem 2000 Ft a csomagküldés
-
macsek18
aktív tag
válasz
Davzone #27392 üzenetére
Nekem a súgó a legfelső menüpont.
majd: Hálózat
Telefon azonosítója
Hardver infó
Szoftver infó
Jogi infóBármelyikbe lépek be,nincs lehetőség frissítésre.
A beállításokban a névjegy felett van egy olyan,hogy AT&T szoftverfrissítés. Ha belemegyek,ott van,hogy frissítések keresése.
Ha rábökök,kiírja,hogy Újonnan elérhető szoftverek keresése most
Teker egy kicsit,majd nem történik semmi.(#27395) batai15 Nincs
-
-
Wieder12
tag
válasz
Davzone #26861 üzenetére
Én töltőről csináltam és még nem volt feltöltődve kb. olyan 80% körűl volt, de nem húztam le hanem töltőn csináltam a frissítést, és fríssítés után 100%-on volt az akksi, 20%-ot biztos nem töltődött 5 perc alatt szóval kiváncsi leszek, hogy holnapi nap folyamán jobban fog merülni vagy sem!
-
markyy18
aktív tag
-
yodee_
őstag
válasz
Davzone #25529 üzenetére
én lesz@rom mennyi a kijelzőidő
komolyan! engem a készenléti idő érdekel és szerintem az a fontos. Kit érdekel hogy mennyi idő alatt merül le ha megy a kijelző... ha megy, merül de ha nem megy csak áll az asztalon alvó módban akkor ne merüljön! Tehát engem az nem zavar hogy reggeltől esit épphogy kibírja ha basztatom, mert ez a normális. Viszont ha éppen hogy csak használom ne merüljön le egy nap alatt...
-
lcee79
addikt
válasz
Davzone #24253 üzenetére
Ja ez az, ezt kerestem
Ez jobb mint amit én mondtam, de azért töltő tényleg legyen a közelben
(#24232) lcee79 kérdésemre senkinek nincs tippje?
-
hurrikan
addikt
válasz
Davzone #18071 üzenetére
Ez teljes mértékben kizárt, már csak azért is, mert a 2011-esek nem kapnak JB-t. (nincs is értelme 512RAM-ra+1magra)
És főleg nem OTA-n. Mivel a Sonynak ott van a két PC kliense, minek fizetne a Googlenak az OTA-ért.
Amit te írsz, az build szám, nem pedig ICS verzió. Mármint haverod informált félre.
A Sony supportja az egyik legjobb. De JB-neo-ra biztos nem jött. Már az is nagy szó volt, hogy a full 2011-es paletta ICS-re frissült. -
Xaels
félisten
válasz
Davzone #18071 üzenetére
Ez a történet nálam 2 helyen bukik. Tudtommal a Sony OTA-n nem ad ki ekkora frissítést, nekik kell hozzá külön program (PC Companion ha jól emlékszem) illetve mintha az Xperia Neo eredetileg nem volt listán: "Now for the bad news: Sony has confirmed that none of its 2011 Xperia phones will be upgraded to Android 4.1. That means no Jelly Bean for the Xperia Arc, Xperia Arc S, Xperia Play, Xperia Neo, Xperia Neo V, Xperia Mini, Xperia Mini Pro, Xperia Pro, Xperia Active, Xperia Ray, or Sony Ericsson Live with Walkman (whew -- who comes up with these names?!)." - Forrás
-
Hegasus
senior tag
válasz
Davzone #17874 üzenetére
Nekem is merül a poweramp-al mint a fene, a gyári lejátszóval nem csinált ilyet... de képtelen vagyok visszatérni a gyárira, ég és föld... majdnem úgy merül mintha böngésznék...
(#17878) nistv4n: ez számomra leírhatatlan öröm, hogy végre látok valami értelmes hírességet(akit még kedvelek is
) is, és nem csak ipoop-al rohangálnak, mert az a menő, meg státusz szimbólum meg blabla
-
dani993
senior tag
válasz
Davzone #17874 üzenetére
Pontosabban:
Amikor zenét hallgatsz, az két folyamatként jelenik meg, az egyik az alkalmazás, a másik a mediaserver.
Az alkalmazás által elfogyaszott energia kicsi a mediaserver-hez képest, mert a mediaserver alá tartozik a zene kiolvasása az sd kártyáról, és a fülhallgató üzemeltetése. Ezért eszik többetA két folyamatot érdemes egynek tekinteni.
Ja, és a 18% merülésnek a 10%-át okozta esetedben a mediaserver. (1,8)
-
rígel
őstag
válasz
Davzone #16142 üzenetére
A módosítás nem jelent feltétlenül + elem beépítését, egyszerűen lehet hogy erősebbre, alaktartóbbra cserélték az elemet. Gondolom SH28.... at akartál írni, ez valóban augusztusi gyártásra utal. Hogy mennyire megbízható ez az információ már más kérdés, mindenesetre az a tény hogy ezen az egy eseten kívül sehol nem merült fel az hogy nem történt meg a hiba javítása, engem kételkedővé tesz. Az is lehet hogy más okra vezethető vissza a kérdéses telefon hibája.
A felsoroltak közül kizárólag a wi-fi hibát tartom szériahibának, azt javították is.
A többi sw-es vagy beszállítói hiba, minden ilyen eszköznél előfordul. Pixelhiba, sárgulás szinte minden tipusnál opció.Az esetleges "hullámosodással" megfogtad a lényeget:
"ha itt nem írjátok eszembe nem jutott volna kipróbálni mert normal használat közbe nem jött elő soha"Nekem eddig nincsenek rossz tapasztalataim a HOX-szal, volt egy wi-fi hibás példányom, de azt cserélték egy újabbra, aminek semmi baja. Kb. 10 különböző HOX fordult meg a kezemben, egyiknek sem voltak ilyen problémái.
Azt meg hogy ha a telefon szélét erőlködve nyomom hogy előcsaljak némi elszíneződést, hogy lám-lám ott van, nem tartom hibának, de úgy látom te sem
Más kérdés az érintésre való "szivárványosodás", ilyet többektől hallottam, de élőben a saját szememmel sosem láttam ilyet. Garanciáztatni kell és kész, nem hiszem hogy a gyártási volumenhez képest érzékelhető számú telefont érintene. -
rígel
őstag
válasz
Davzone #16139 üzenetére
Szerintem a nagy zöm hibátlan, akik ide írogatnak nem alkotnak reprezentatív mintát. Többek között az enyém is hibátlan. A javított wi-fi hibán és az esetleges érintésre való elszíneződésen kívül milyen szériahibákat tudsz még felsorolni?
Én nem hiszek abban hogy egy olyan cég mint a HTC ha tesz egy hivatalos bejelentést arról hogy javít egy hibát, akkor azt ne tenné meg. Miért kellene pluszban lennie valaminek a módosított darabokban?
Amit esetleg el tudok képzelni az, hogy a kérdéses készülékben valami miatt alaplap csere volt, és egy régi gyártásút kapott. -
ilyen_85
senior tag
válasz
Davzone #16092 üzenetére
Szia!
Nos, most én is így vagyok vele, nem szívesen vinném vissza a telefont gariztatni, mert nem egyszer hallotam már olyanról, hogy karcosan kapta vissza az illető a szervízből. Az enyém meg olyan mint ha most vettem volna ki a dobozból :S
(#16093) szentespeter
S mit mondtak a szervízben? mit csináltak vele? Vagy csak nagy kiabálások árán kelletlenül bevizsgálták, majd visszaadták factory reset után, ahogy szokták?
-
Petyb00
aktív tag
válasz
Davzone #15775 üzenetére
Igen, My apps ba be kell menni és balra vagy jobbra el kell lapozni ott lesz az all, onnan a kor áthúzva segítségével ki tudod törölni az app-okat amiket régen telepítettél, de már nem szeretnél látni a play-edben. Macerás de szerintem megéri, most átlátható a play-em.
-
Kismaci
tag
válasz
Davzone #14757 üzenetére
Igazi HTC Addiktot tisztelhetek személyedben ezek szerint.
Nekem a HD2 az első okostelefonom, de jól bele is húztam: HSPL, mindenféle ROM, amit csak el tudsz képzelni: WM6.5, WP7, Android különféle verziókban, ICS az elsők között jött ki rá (portoltak ki rá).
Emailt nem kaptam se az Expansys-tól, hogy feladták, se a UPS-től, viszont ellenőriztem a rendelés állapotát, ott meg ott van a UPS link.
Kár, hogy a One X-re nem jött még ki az S-Off, lehet, hogy nem is fog...
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest