Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
válasz
randras
üzenetére
Biztos, hogy nem micro sd, mint az olcsó mp3-akban. Amúgy, mértem, 17 körüli írás, és 30 körüli olvasás van nekem.
lcee79: megnézem... illetve nézném, de baromi lassan jön le a Sync
randras: csak egy sd tools nevű appal néztem meg, ugye gépre nem szoktam kötni, de megnézem azzal is akkor...
-
lcee79
addikt
Senki nem tud valamit mondani erre?
Vagy más nem akart még gépéről netet nyerni?(#4099) Youri: thanx!

És akkor még települ, és azt mondja hogy van frissebb az is települ és ha rádugod a telefont akkor még a netről akarja szedni a drivereket .... nem egy másodperc lesz
ui: Ahogy eddig néztem még nem tapasztaltam semmi hibát sem pixel sem más kijelzővel kapcsolatos hibát... Remélem ez így is marad

-
randras
veterán
Mértetek már CrystalDiskMark-al sebességet a belső tárolón? Gondolom ugyan úgy egy microSD van a házban valahol, érdekelne, hogy milyen.
-
lcee79
addikt
válasz
MerLinh
üzenetére
fenn van...
Mondjuk azzal meg leszinkronizáltam a kedvenceket a chrom-ból, de most nem ondhatnám, hogy látom a telefonon is...
Mást nem akartam sznkronizálniDe ha net meg lenne osztva akkor tudnék googleval szinkronizálni, de hát kénytelen leszek megvárni vele míg hazaérek
Nokiámmal szinkronizáltam google felé is néha...
Csak ott kicsit macerás volt beállítani...symbian nem erre van kitalálva de megoldható volt
Viszont netes kapcsolat nem jön az usb-n eddig

-
lcee79
addikt
Az internetes átvitel az nem azt jelenti hogy a gépen levő internetet használja a telefon is? (itt wi-fi nincs...)
De nem nagyon látom hogy lenne net így a telefonon, mondjuk azt nem tudom mennyire számít, hogy céges proxy-s mindenféle beállítások vannak a PC-n...
De mondjuk azt gondolnám hogy azt átveszi...Erről akinek már van az biztos tud valamit mondani!
Thanx!

-
bounty123
őstag
-
csucs78
csendes tag
Nem is írtam, hogy kiemelkedő, nem is volt célom.... Ezt arra írtam, hogy kb 200 hozzászólás arról szólt, hogy nem elegendő az akku teljesítmény, bezzeg ez meg az... Egyébként egyetértek ez egy teljesen használható szint. Ha az aksi másfél napot bír én azzal ugyan úgy nem megyek semmire, mert vagy két nap stabilan vagy minden este megy töltőre (tegnap elfelejtettem felrakni este...). Ha meg 13-15 órát kihúz a telefon (már pedig kibírja bőven), akkor nekem ezekkel a paraméterekkel ok!
-
RI/OS
addikt
Nincs fekete a t-mobilenak perpill.
Nem kérdezte már esetleg őket valaki, hogy mikor jön?
-
lcee79
addikt
Megjött a telefonom!

tegnap 9-kor megrendeltem ma 9-kor itt is volt.
Kibontottam nem találtam rajt semmi hibát így elsőre.Aztán elmentem T-mobilba (eléggé tele volt..) kértem micro simet, adták is ingyen, aztán kértem Sim bővítőt hogy nagy Sim-ként is használhassam, az 100 ft lett volna de azt mondta erre nem állít ki számlát úgyhogy az is ingyen volt.

Aztán most hogy visszajöttem kicsit töltöm, sajnos munkahelyen wi-fi nincs az majd otthon csak délután...
Nokia E6-omhoz képest elég nagy
Érdekes módon, hogy az új szállítmányból való a telefon (mivel tegnap tették vissza a fehéret a rendelhetők közé) ahhoz képest HT23YW a sorozatszáma.... Azt gondoltam 24 lesz.
De remélhetőleg nem lesz probléma.1.28.401.9-es firmware-el jött
-
Rhino666
addikt
Eddig az uzemidovel kapcsolatos tapasztalataim: 5 orat bir bekapcsolt kijelzovel ami a DHD 3 orajahoz kepest nagyon is korrekt, foleg ha figyelembe vesszuk hogy nagyobb a kepernyo es 2.4x (!) annyi pixelt hajt meg. Nem nagyobb annyival az akksi amennyivel tovabb birja szoval egy szavunk sem lehet az energiagazdalkodasa. Raadasul bekapcsolt WiFi-vel standby-ban 4 ora alatt 0%-ot (?!?) merult az ejszaka folyaman. En ilyet meg Motorolatol se lattam, hiaba Razor Maxx...
-
Kronk
őstag
válasz
üzenetére
Remélem, ha ennyit várok, az lesz, és még talán független is, ez a legfontosabb szempont

Sajnos a munkanapok számítanak, és még "csak" 8 nál járok, előtte egy munkanappal küldenek sms-t hogy a következő munkanap jön, szóval ha ma sem kapok sms-t, kedd előtt nincsen készülék
-
mumk1
addikt
Kernel fronton is beindult az élet, a Bricked Kernel után itt a Faux kernel. Habzsi-dőzsi.

-
törölt tag
Az nem gáz (tapasztalatom szerint). Nálunk csomó nokia csinálta, és a telefon+töltő+konnektor kombótól függött, csoda tudja, miért. Ha egyet cseréltünk ezekből, megoldódott. Legtöbbször a konnektort, az volt a legegyszerűbb.
Próbálgasd, hátha megoldja. Ha nem, akkor a töltő csere a következő, ez egyáltalán nem biztos, h a telefon hibája, és akkor sem tuti h minden töltővel csinálja. -
Kronk
őstag
válasz
blackmacs
üzenetére
Én 2012.04.29-én rendeltem online, a héten többször is felhívtam őket, és hiába van az online feltételekhez írva, hogy 6 munkanapon belül küldik, az szerdán lejárt.
A telefonban azt közölték, hogy a 6 nap, az csak tájékoztató, és inkább 6-10 nap az igazi.
Na ez kedden fog lejárni, ne tudom mit szerencsétlenkednek vele ennyit...
-
boksz
senior tag
Most nézegetem a beállítások menüben a tárolót, és azt írja, hogy összes telefon tárhely 25,24GB és ebből az elérhető 10GB !!!
Ami a fenn van az :
Alkalmazások 102MB, Zene 504MB, Térkép 50MB, Galéria 5MB !!!!Hogy is van ez ?
-
Avicularia
veterán
Francba,még mindig az utolsó infó,hogy elküldték a htc-nek javításra a telenor oldalán

Ezen a héten már nem kapom vissza a kicsikét
-
csucs78
csendes tag
Egy kis hozzászólás a vélt-valós kijelző problémához. Valamelyik tulaj társ írt a sárga kijelzőről. Nálam is van ez a probléma minden fehér vagy ahhoz közeli világos háttérnél látszik , csak nem csík hanem három sárga pöttyöcske. 1.29-es upd után mintha halványodtak volna kb arra a szintre (színre) amit a kolléga belinkelt az albumából. Számomra nem zavaró annyira hogy cseréljek, már csak azért is mert eléggé mereszteni kell a szemet arra a pontra ahol a pöttyök vannak és mivel a soft upd után javult ebből a dolog ezért úgy gondolom, hogy nem hardveres a gond hanem szoftveres amit szépen javítgatnak... Egyéb gond semmi, az aksirol annyit, hogy most kb. 3 hetes a teló és a tegnapi felhasználás alapján 1 nap 12 perc használat, 47% kijelző fogyasztás (2 óra 31 perc) és 20% aksi szufla maradvány. Állandóan bekapcsolt wifi és kékfog, 17 perc dumcsi. Szerintem ez magáért beszél. Mielőtt kéri valaki nincs kép róla, de ettől még a tény az tény... A gyári fehér bőr tok (expandsys), pedig nagyon szép, illik a telefonhoz, igaz mióta rajta van az X-en a barátnőm állandóan elkunyerálja
. Asszem vennem kell neki egy fehér X-et, no meg egy tokot is...
Még egy gondolat az Iphone 4s kamerájának a képességeit isteníteni meg botorság. Kb. kis jó indulattal
, de egy szint az X-el. A kategóriájuk átlagát hozza mindkét kamera uh ez szerintem nem szempont... -
blackmacs
senior tag
De jó lenne egy ilyen
[link]
csak az asszony megölne ha még ezt is megvenném ennyiért
-
blackmacs
senior tag
Valaki rendelt már gyári tokot?
Erre gondolok:[link]
Tapasztalat?
-
Valkűr
addikt
válasz
lafaty80
üzenetére
Ezt most nem mondod komolyan? Ennyire nem lehet rossz a szemed, vagy a monitorod...Ordit a különbség a One X javára. A hanggal egyet értek, az csak 12 bit a HTC esetében, de a képeken is üvölt a különbség, színek, részletek, mindenben jobb a HTC. Mondom ezt úgy, h fotózom és tükrös gépet használok, űzöm az ipart úgy 15 éve. Nem mondhatod ezekre a képekre , h jobbak.
De hát ezt mindenki döntse el maga. -
blackmacs
senior tag
válasz
james008bond
üzenetére
Ha jól emlékszem annakidején nekem is volt egy ilyen töltőm talán nekem is nokiához
de nekem is tette a dolgát. -
-
Colani
tag
ennyi beteg embert 1 helyen

lassan már azért is panaszkodni fogtok ,hogy szines a kijelző meg csörög vmi a zsebetekben

aki ilyen telót vett előtte már gondolom olvasta a forumot.tisztában volt a "képzelt " hibákkal akkor mi a fasznak vette vagy rendelte meg????
hihetettlen szarrágok vagytok.miért nem maradtál az sgs2nél ha annyira jó képeket csinál??mit akarsz vele vele forgatni star wars 3at 5d-ben???????
mindenkinek vmi vmi baja ....
lehet csak en vagyok az 1etlen szerencsés akinek semmi baja a telefonnal????
johogy nem veritek szét 1 20 kilos kalapáccsal es viszitek vissza ,hogy abban reménykedtem a gorilla majd megvédi.
édes istenem ennyi birkát.
ide sem nézek fel többet mert csak felbasszátok az agyam -
Dicker
őstag
Új jelenség -.-
A töltőm hangot ad ki. Mint, amikor egy szénsavas üveget nagyon lassan nyitunk ki. Néha elhallgat, néha elkezdi. Először valóban azt hittem, hogy az üveg adja, aztán hirtelen leesett, hogy a narancslé nem képes ilyen hangot kiadni.
Szerintetek mi lehet a baja? Gondolom nem normális. Illetve melegedni melegszik a töltő? Tegnap, mintha még nem lett volna meleg. -
Atla
senior tag
Plants vs zombies mentésemet nem tudom megmenteni valahogy szerviz előtt?
-
Dicker
őstag
Ááá nem ilyen durva. Úgy képzeld el, mintha egy monitor 50 hz-en menne, de még nem is annyira vészes, szóval ez folyamatos a szürkénél. Amúgy nagyon kell figyelni, nekem is csak ma tűnt fel. Úgy igazán nem zavar a dolog, de ha ez tud rosszabb lenni, akkor már igen. Gondoltam megérdeklődöm, hátha hallott már róla valaki valamit. Levideóznám szívesen, de nem hiszem, hogy a videón nagyon látszana. Bár, ha feltöltöm a fényképezőt, akkor lehet az már tud jó minőségben lőni róla egyet.
ui: Beraktam egy szürke hátteret, de ott nem látszik semmi. Csak a play szürkéjénél, és az alkalmazások bezárása utáni szürke résznél, amikor már mindent bezártam.
-
Atla
senior tag
Dicker nézd meg ezt.
Nem biztos h szoftveres. -
Dicker
őstag
Nem próbálkoztam még, de tudom miről beszélsz, mert amikor rákerestem találtam arról is infót. Teljesen szűz voltam a telefonvásárlásáig a dropboxal, mive a OneX-ről regisztráltam.
De a jegyet már elküldtem, azért köszönöm. (ugye angolul kellett, bár a német jobban ment volna. de szerintem így is megértik.
) Esetleg valaki segíteni egy szebben megírt levelet megfogalmazni? 2-3 mondatban? -
Dicker
őstag
Lehetséges, hogy a szervizes frissítette, amikor írta az új garijegyet csak nem vettem észre? De nem nagyon piszkálta a telefont, csak megnéztük, hogy az már nem e hibás, mivel még az S/N-t is a dobozról írta le. Nem szívesen vinném vissza, reklamálni, ha nem szenvedek ennél nagyobb hátrányt, hogy a dropbox bónuszt nem kapom meg, mivel egy hibátlan készülékről beszélünk.
Szerinted?---
Délután volt egy kérdésem a szürke kép (google playnél) vibrálásáról. Az szoftveres hiba? Mert valaki írta, hogy csak 1.29re jött neki elő. -
Atla
senior tag
Na csináltam pár képet erről a sárga csíkról,vagy világosabb csíkrol.
Nem is tudom mi ez igazából,de ha valami világosabb jelenet van a kijelzőn akkor már lehet látni.Legyen ez videó játék vagy akár a kamerával ha nézelődök.
Feketénél nem látszik.Szürkénél a legjobban.
A hiba demonstrálására az LCD Test nevű alkalmazást használtam.
Képek alapján nem tudom mennyire megy át,de élöben még rosszabb.
Itt az album. -
mumk1
addikt
Próbáld ki a T.E.A.M. Battery Bar-t. Egy vékony csík jelzi felül az akku szintet, lehet színezni, vastagságot állítani. Ami nagyon jó benne, hogy programok futása közben is látszik, fekvő módban is, így játékok alatt is lehet tudni, hogy áll az aksi.

-
atoka1
tag
Mikor először bekapcsoltam, akkor valahogy kitettem ezt a widgetet, semmit nem töltöttem még le akkor hozzá, zöld álló akksit kitett, és rányomásnál közvetlen bevitt az akksi állapotba. Gyanús hogy ezt a telót már valaki csesztette előttem, mert sok szemét volt a memóriában, factory reset után sok minden eltűnt róla ami azóta sem jött vissza. Nem volt sajnos bontatlan, de ezt utólag vettem észre miután átvettem a futártól, oldalán megnéztem a pecsétet, az rendben volt, de a dobozon lévő papírguriga már nem volt a pecséthez rögzítve, fel volt vágva.
-
atoka1
tag
Nem tudjátok hogy az akksi ikont hogyan lehet kitenni a kezdő képernyőre, 1x már sikerült csak aztán leszedtem és most nem találom

-
Dicker
őstag
válasz
bounty123
üzenetére
Ha erre gondolsz, akkor megvan.
Most unlinkeltem, de semmi. Esetleg próbáljak egy újat? Mindenhonnan szedjem le?
Ha azután se jó, akkor lehetséges, az, hogy valaki a T-nél felhasználta már? :S Csak, azért gondolom, mert már 1.29-es szoft-al kaptam, és HT242W a sorozatszámom, ami nem tudom mikor. -
Youri
veterán
Sosem értem meg azt, aki egy dSLR minőségét várja el egy telefontól...
-
Dicker
őstag
Én úgy voltam, hogy még az első készülékről regeltem, ami hibás lett. Aztán váltottam erre. Lehet itt lehet a gond? Megpróbálok egy unlink-et, de nem hiszem, hogy az segít. Valakinek valami ötlete? Töröljem le az összes gépről, meg a telóról is a dropboxot, és újra próbáljam felrakni?
-
Dicker
őstag
válasz
pingwin011
üzenetére
Én a rengeteg FLAC-os zenét oda szeretném feltenni, hogy ne foglaljon el annyit a gépen, azért lenne rá nagy szükség.
Gondolom erre gondolsz:
IttMelyiknél akadtál el?
Bár gyanítom, hogy a másik gépen való telepítés lehet. Azaz a telón+2 gépen kell feltenni.
De ez csak 256 mb-ot ad. -
pingwin011
aktív tag
-
Dicker
őstag
Talán frissítésekkel javulni fog. Bár nagyon nagy változásokat nem tudnak elérni vele. Annyira, azért nem drámai a helyzet szerintem.
Eszembe jutott, hogy a Dropbox-nál a HTC-nek volt egy 25 gb-s akciója ugye? Lehet, hogy nem vettem igénybe? Még lehetséges? Kérhetek segítséget?

-
AkosL
aktív tag
az a fura, hogy az összes neten talált tesztben jobb képek vannak, mint amit az enyém csinál.
Nem nagyon akarnám visszavinni, mert a kamerát leszámítva tényleg tökéletes telefon.
Még lehet, hogy barátkozom vele, de nagyon zavar, hogy még az S2 szintjét sem képes hozni, nemhogy egy S4-ét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És random vagy szekvenciális, mert az sem mindegy, ugye.

mázlim volt