- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamesch
tag
Én sem szeretem a Sense-t, mégis HOXom van, mert anyagminőség, kinézet, kijelző, exkluzivitás stb.
Sense-el alapvetően nincs bajom, de nem értem mi benne annyira jó. Tényleg mondja el nekem vki. Nekem nem tűnik sokkal többnek az alap android felületnél.
Meg mitől lenne jobb mint bármelyik ezerféleképpen customizálható launcher? Én pl ADW launcher EX-et használok. Ebben pl az hogy a dokkoló is lapozható, sőt oldalanként akár 7 ikonra bővíthető nagyon hiányzott a Sense-ből. -
biroatis
tag
am csak egy kérdésem merült fel ezzel kapcsolatban, utcán mennyire lehet ez használni telefonálásra??hátra hajlik ez rendesen ahhoz h ne legyen kényelmetlen?? vki akinek van ien tok pls segitsen
-
kirkri
addikt
Az Amazon-ról bagó pénzért megvásárolható a tok, de szállítással együtt itt is 3400 forint körül jönne ki, mint az eBay-en.
-
Xaels
félisten
Eléggé. Mondjuk az új designvonalhoz menni fog, ha igazak a legutóbbi kiszivárgott képek.
(#21653) szuladam: a felhasználók többsége nem foglalkozik az Android verzióval, ők csak használják a telefont és ha elégedettek vele akkor nem fognak görcsölni a frissítéseken. A DHD megélte a korát, jó telefon a mai napig, de be kell látni, hogy ebben a világban ahhoz, hogy talpon maradjon egy cég ahhoz folyamatos bevételek szükségesek és a vásárló réteget valamilyen módon inspirálni kell a vásárlásra. Ezt csinálja az összes gyártó. A HTC esetében meg azért is kényes ez a téma mert nincs a hátuk mögött másik iparág amire támaszkodhatnának. Nekem például az Android 4.2-es "újítások" nagy része nem tetszik, amiatt biztos nem vennék új telefont, sőt a HOX-nál sem fogok sírni ha nem kapjuk meg mivel remekül ellátja a feladatát a jelenleg verzió is.
-
LouiS22
veterán
Nekem tegnap konkrétan meghalt a webes gmail, utána meg gyanús tevékenységre hivatkozva ki is tiltott. Persze nem volt a loglisten semmi, de jelszót azért kellett változtatnom. Simán el tudom képzelni, hogy elsunnyogtak valami műszaki bakit és ennem folyománya a te bugod is.
Azt esetleg próbáltad, hogy törlöd a programkezelőben az adatait?
-
lcee79
addikt
Ezt én is észrevettem
Ha számítógéppel töltöm, már akkor sem, ha más kábellel, vagy más töltővel (sokféle van már otthon)
És néha meg is hülyül, beragad a számláló... (pl 1 óra használat után ugyanannyi %-on áll...)
Újraindítás segít rajta, akkor kiírja a tényleges értékeket is...
Ha konnektorból a saját töltőjével töltöm akkor legtöbbször nincs ilyen... -
Bilux
veterán
Azért ott sem 2 megás csomagokat osztanak.
Rohadt frusztráló dolog ez a megkülönböztetés. Pl ha független telefont veszek több pénzért akkor elvárná az ember, hogy a frissítés a függetlenekre jöjjön előbb és ne a szolgáltatósokra ahhol elég sok szemetet még beleraknak sokesetben.
Samsung a JB frissítésből konkrétan csak Magyarországot hagyta ki se független se szolgáltatós nincs. Mindenki más már megkapta talán csak a két sarkör maradt ki.. -
KZP
őstag
Persze, tudom én is. Csak mondhatnának egy aránylag fix dátumot, és akkor nem görcsölne ezen senki.
Októbert mondtak, igaz, van még egy napjuk. Elegánsabb lett volna mondjuk a november és akkor lett volna nagy öröm hónap elején. (Persze csak ha addig megérkezik egyáltalán.)rígel: ezzel sincs baj, de miért nem lehet ezt kikommunikálni?
-
LouiS22
veterán
Mielőtt nagy vitatkozás kezdődik:
1. azt kérdeztem, hogy kolléga az automatikus helymeghatározást használja (amihez az infókat a cellákból nyerik a telefonok)
2. vagy a telefonban előre szereplő listáról választja ki a helyszínt.Olyan egészen biztosan nincs, hogy egyik telefonnal így, másikkal úgy.
-
xperiman
csendes tag
Kérdezek szakmait ... 4 hónapos a hox ... tegnap nyomogatom az 55ft-os paper camera appot kb 5 óra folyamatos telefonálgatás, internetezés meg levelezés után ... ja dolgozom vele ... hirtelen elkezd melegedni és a képernyő két szélén megjelenik 2 függőleges sárga csík kb 3cm hosszan és 3-4mm szélesen ... Kikapcsoltam a telefont, reggelre eltűnt.
Ez a sárgulás jelenség amiről szó volt korábban ?
-
Jamesch
tag
Ez engem is érdekelne.
Én multkor kérdeztem a Citibanknál (náluk van Paypass hitelkártyám), hogy mit terveznek, de azt mondták egyelőre semmit. Pedig a Citi az akinél amerikában elvileg már működik a google wallet-el.
És mi ez a SIM kártyás dolog? Érdekelne a technikai háttere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Synology NAS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asztrofotózás
- Formula-1
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xbox Series X|S
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest