Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flinter
tag
https://www.vodafone.hu/vowifi
- Belföldön és külföldön egyaránt használható
- A VoWiFi szolgáltatás használatakor Magyarországról, magyar vagy külföldi hívószámra indított hívások és SMS-ek díjai a belföldi díjszabásnak megfelelően kerülnek kiszámlázásra.
A külföldről, nem magyarországi hívószámra indított hangívásnak és SMS-nek a díja a nemzetközi díjszabás szerint kerül számlázásra. -
Flinter
tag
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/vowifi
"Külföldön nem használhatod a Wi-Fi Hanghívást, a Wi-Fi hívások itt jelenleg nem engedélyezettek.
A mobilhívások külföldön a 2G/3G roaming hálózatot használják, ami a szokásos díjszabás szerint kerül felszámításra." -
Flinter
tag
A Yettel VoWIFI tájékoztatójában ez van:
"A szolgáltatás csak Magyarország területén elérhető."
1. Akkor ez nem helytálló?
2. Telekom, Vodafone (DIGI)-nél nem így van? -
brumicica
tag
Húsvéti safety update
-
brumicica
tag
Vodától 2021-ben vásárolt készüléken kizárólag a Telekom vowifi működik, senki másé nem támogatott.
-
expo
tag
2021-ben vettem a Yettel-nél A41-et.
-
brumicica
tag
Azóta már le is került a támogatott listáról :-( https://www.yettel.hu/vowifi#keszulekek
Az enyém vodától vásárolt, de gyönyörűen ment eddig Digi Mobil (amíg volt vowifi), T és yesss! kártyákon a wifi hívás (vicces volt a digivel a Chicagoból a szállodából hazatelefonálni). Yettel beszél össze-vissza, szerintem nem is forgalmazták az A41-t. -
Csöves
őstag
Üdv.
Hol lehet bekapcsolni azt, hogy mutassa a település nevét, ahol éppen vagyok?
Nem találom.
Köszönöm. -
-
emre33
addikt
Yettel az alábbiakat írta az A41 VOWIIFimkérdésemre. Ez alapján akkor lehet, hogy a yettelesen más FW van, mint a függetlenen. Ez szomorú
Sammlbile oldalát nézve nálunk csak XEH kívül csak vodás és t-mobile FW létezik, nincs Yetteles FW.
Ezek beszélnek össze-vissza…
“ Egyeztettünk illetékes kollégáinkkal. A tájékoztatásuk alapján folyamatosan konzultálunk a Samsung képviselettel VoWIFI témában, ugyanakkor nem nálunk vásárolt készülékek esetén elképzelhető, hogy a funkciót támogató Yetteles szoftververzió nem kerül rá az eszközökre. Köszönjük a megértésed.”
-
Notalab
tag
Sziasztok! Ugye az A41-nek kellene tudni a Vowifi-t? Úgy olvastam masik topicban, hogy végre valahára a Vodafone is elindította, de a céges A41-emen nem jelenik meg, a kapcsoló sem és a hívás menüben sem. Lehet a konkrét előfizetői csomag nem tudja, azért?
-
Acef
addikt
Hi,
amennyiben a ti telefonotok is belassul néha, akkor javaslom a wipe cache törlést.
Semmilyen adat vagy beállítás nem törlődik!
Ez egy bevált dolog, a régebbi Samsung telefonokon gyakran kellett alkalmazni, s nekem most az A41-nél is eljött az ideje.Az én telefonom esetében bevált, azóta gördülékenyebben fut a rendszer.
CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!! Wipe cache törlés
Kikapcsolt állapotban:
- power és vol+ egyszerre tartósan nyomvatart,
- vol+ vol- al lehet lépegetni le/fel,
- wipe cache sorra léptetni / majd a power gomb egyszeri megnyomásával elfogad / yes / power megnyomása / néhány másodperc alatt végez,
- vol+ vol- al kiválasztani a rendszer indítását, majd power egyszeri megnyomásával elfogad,
- más soron állva ne nyomd meg a powert, csak a wipe cache, és a rendszer indítása azaz reboot system-nél.alább egy kép, kb ehhez hasonló menüt fogtok látni (nem saját kép, és nem A41)
-
shapphire
aktív tag
Új frissítés érkezett független készülékre. Biztonsági szint: 2023.04.
Eddig semmi negatív tapasztalat. Jó, hogy még nem engedte el a Samsung a típust. -
pit450
aktív tag
Sziasztok! Volt esetleg valakiknek olyan hogy a telót nem lehet tölteni töltővel csak laptopról vagy powerbankkel? Illetve vezetékesen nem lehet róla le szedni képeket adatokat ha rá dugom a laptopra csak tölt....
-
gyu456
tag
Sziasztok
Amikor A12 frissítés meg történik a telefon képtelen elindulni
Amint vissza megy a A11 rendszer indul a telefonKi érti? Mi a baj a telefonak?
-
brumicica
tag
Ez igaz, bár nem tudom, hogy üzleti ok van-e mögötte vagy a hardver nem ideális. Ugyanakkor nem szeretném azt átélni, mint a 2012-es Asus Nexus 7 tabletemmel (amelyiken egyébként referencia android fut), hogy az életciklusa végére totálisan használhatatlanra lassult, mire a legutolsó frissítéshez ért. Ez totális baklövés volt a gyártótól akkoriban...
-
brumicica
tag
A415FXXS2DWA2
-
stof
tag
Egy hete van ez a probléma. A Balatonnál frissített a telefon, és azóta nem működik.
-
stof
tag
Csak a beállításokat ellenőrizték le. Mivel flottás csomagban van, ezért nem nyúltak a kártyához. Viszont egy frissítés után közvetlenül jelentkezett ez a probléma. Az vágta volna haza a kártyát?
-
stof
tag
Egy kis segítségre lenne szükségem.Galaxy A41 készüléken, a legutolsó update után nincs mobil internet. Már kipróbáltam mindent amit az ezzel a témával foglalkozó youtube csatornákon láttam, kivéve a Wipe Cache és FR-t. Van valami ötlet ezzel kapcsolatban ami működik is?
Amiket próbáltam:
Repülő mód ki-be kapcsolása. Hálózati módok közötti váltás (2G-3G-LTE) .Hálózati beállítások visszaállítása. Adat roaming ki van kapcsolva. A mobiladat keret nem lett teljesen felhasználva. Mobiladat mindig aktív kipipálva. A SIM kártyát áttettem a második foglalatba és így sem működik.APN cím jó.
Másik telefonban sem működik a mobiladat. Az ikon jelzi hogy van net, de nem tudok weblapot megjeleníteni.
Korábban bevitték a szolgáltatóhoz a telefont, de nem találtak semmi rendelleneset. -
janeszgol
félisten
Valami ködös beszélgetést olvastam a Samsung fórumán, hogy valami app nem kompatibilis az android 12-vel. Sajnos nem írta le a delikvens az app nevét. Nosza megnéztem nálam mi az új.
android system intelligence: nekem ez totál nem rémlik a 11-nél, hogy lett volna ilyen. Letiltottam, pár nap múlva jelentkezem. -
janeszgol
félisten
Ma jött egy kis frissítés. Remélem megoldj a random restart problémát!
-
brumicica
tag
Android 12@A41: Adapt Sound sajnos nem működik
. Többféle fej/fülhallgatót használok, időnként külső DAC-t is, így szerettem a funkciót. Valakinek ötlete, hogy lehetne rehabilitálni?
-
zeon.hu
nagyúr
Leadom a céges A41-et.
Vettem másik telefont magamnak, így 2 is lesz napi használatban, csak a SIM kártyát tartom meg.
(Kell a nagy kijelző, nekem a 6.1 egyszerüen kicsi...)
-
brumicica
tag
A12 Felment. Semmi változást nem érzek. Rendszeres takarításnak, ablakanimációk kikapcsolásának köszönhetően eddig sem volt lag vagy bármi gond... Ujjlenyomat ugyanúgy akadozik, mind A11-nél.
-
janeszgol
félisten
válasz
PirosHello #881 üzenetére
Nekem okozott kicsi nehézséget. Néha feloldáskor azt írta, hogy telefon indítása, majd a z értesítési sávban láttam, hogy automatikus újra indítás volt.
Az akkumulátor beállításaiban találtam egy olyat, hogy napi szintű karbantartás. Az be volt kapcsolva, most kikapcsoltam.
Alatta az automatikus újra indítás nem volt bekapcsolva. -
PirosHello
senior tag
válasz
janeszgol #880 üzenetére
Én is felraktam és pozitív változást hozott abban, hogy a Garmin okosórámat BT-on keresztül folyton eldobálta/elfelejtette A11-en. Ezzel most megoldódott a probléma, és ismét normálisan működik együtt az órával (persze a Connecten keresztül)
Tehát szofveres bug volt....
-
törölt tag
Az új frissítéssel megjött a Game Booster a telefonra. Tekintve, hogy nem játszom a telefonon nagyon idegesítő, hogy nem játéknál is előjön. Tudja valaki, hogy lehet letörölni, vagy legalább blokkolni a futását?
-
Notalab
tag
Sziasztok! Jó egy hete teljesen belassult a teló, ill. a Samsung böngésző: minden használatnál összeomlik, és a telót is lefagysztja. Néha ilyenkor újraindul, de úgy hogy mikor magához tér nem kéri a pin kódót. Nagyon bosszantó!
Más is tapasztalt ilyet?
-
Az érintés érzékenységét lehet növelni a menüből.
A melléütés nekem is feltűnt már, 5 éve a sokkal kisebb méretű képernyőn fele ennyi melléütés nem történt, mint manapság. -
janeszgol
félisten
Én felrakom majd azonnal, amit lehet. Az igaz, hogy szoftveresen nem pontosak a Samsungok. Például az A7 2018-on és az A41-en sokkal többször ütök mellé, mint az iPhone SE1-en. Tehát maga a billentyűzet vagy az érintőt vezérlő szoftver nem jó. (Maga az érintő jó minőségű 10 pontos multi természetesen.)
-
Csak annyi, hogy a legutóbbi 4 Samsung telefonom a második főverzió frissítés után kis túlzással használhatatlanná vált. Memóriaelfogyást, lassulást és akkumulátor üzemidő csökkenést szokott magával hozni, úgyhogy csak óvatosan!
Van is egy tippem, hogy mitől fog lassulni: a 12-es Android hozza be a virtuális memóriát. Na most, ennek a telefonnak a belső memóriája emmc, ami lassú. Ha ezt virtuális memóriának akarjuk használni, az egész rendszert lassítani fogja.
Ne legyen igazam!
-
zeon.hu
nagyúr
-
válasz
shapphire #851 üzenetére
Sokéves Samsung-os tapasztalataimból kiindulva, én nem tenném fel azt a frissítést...
Az utolsó nagyobb verziófrissítésük általában sebesség és üzemidő szempontjából használhatatlanná szokta tenni a telefonokat. Ráadásul a 12-es Android eléggé el is van cseszve, például az alapértelmezett alkalmazások kezelése terén. Csaxólok.
-
shapphire
aktív tag
Sziasztok!
Ez a telefon megkapja még az Android 12-t, ugye?
Utána meddig várható még biztonsági frissítés? -
-
Az előző még pont jó volt - nekem legalábbis mindenben jó volt, talán egy picit jobban merült, de legalább működött rendesen.
Na, találtam egy új hibát: nem érkeztek meg az sms-ek a telefonra, amíg nem indítottam újra.Előző hiba meg az volt, hogy nem szinkronizálta az emaileket.
Soha eddig nem volt ilyen probléma vele. -
Notalab
tag
Sziasztok! Másnak is eltűnt a wifi hívás a mai frissítéssel (Vodás teló). Nekem nagyon kellene, de sem a kapcsoló, sem az ikon "nincs meg".
-
lm83
őstag
Azt hiszem megvárom a frissítéssel a következőt
-
válasz
Hejja1234 #836 üzenetére
Az utolsót még nem vettem észre, de az ordítás engem is idegesít. De azon viszonylag könnyű úrrá lenni, én kínomban megszerkesztettem a csengőhangot, hogy az eleje fokozatosan erősödjön (ahogy eddig szoftverből csinálta). Aztán remélem a következő frissítésben javítják ezt a balf...lépést.
-
Hejja1234
tag
Egyre jobban utálom ezt a telefont.
Már korábban írtam, hogy a zárolt képernyőn egy sima "hangos-rezgés-néma" váltás is kb 5 másodpercig tart, a led vakut bekapcsolni szintén. Ez azért elég elkeserítő.Most az utolsó frissítéssel ordít a csengőhang és úgy tűnik, mintha nem is reagálna arra, hogy lejjebb veszem a hangerőt.
Amikor csörög a telefon, akkor a hangerő le gombbal eddig némítani tudtam, most elutasítja a hívást. Ezt hol tudom visszaállítani?
-
zeon.hu
nagyúr
Nem tudom, hogy hangosabb lett-e nálam, mert amúgy is hangos
Vedd lejjebb a hangerőt.
Egyébként ez jó is lehet, ha feljebb vették a média hangerőt is, mert általában a fülesek elég halkan szólnak.(Macrodroid: nálam alap, többek között tudok sms-t küldeni bármilyen eszközről - tablet, saját telefon, stb - úgy, hogy a céges telefon küldi valójában. Bármivel lehet szinkronizálni az összes alkalmazást. Pl Tabon nincs Messenger, de átjön az értesítés és válaszolni is lehet rá. A fentebb említett hívás értesítés pl a tabon is megjelenik.)
-
Win-T
őstag
Nincs tapasztalatom más hangszóróval, de ennél a típusnál így működik, pedig nem is annyira alsópolcos gagyi megoldásról van szó (Earfun Uboom).
No mindegy rájöttem, hogy a telefonon érintve a hangerőcsúszkát precízebben is lehet szabályozni a dolgot, csak hát az nem annyira kényelmes.A frissítés nekem is megjött hétvégén, de semmi extra, gondolom csak a szokásos biztonsági update. Lesz nekünk egyszer 12-es androidunk? Mit tudtok erről?
-
Win-T
őstag
Üdv!
Podcastet hallgatok telefonról bluetooth hangszóróra kiküldve és az a probléma, hogy olyan egyharmad hangerőre állítva még túl halk, egy klikkel feljebb viszont már nagyon hangos az adás hangja. Valahol a kettő között lenne nekem ideális.
Létezik valami app/megoldás arra, hogy finomabb léptékben lehessen a média hangerőt állítani? -
zeon.hu
nagyúr
Külső ikon csomag telepíthető valahogy vagy mindenképpen külső launcher kell hozzá?
Másik telón van Nova launcher, de erre még nem terveztem feltenni csak emiatt.
-
Janoo_07
aktív tag
Szóval sajnos hivatalos support szerint nincs MHL csatlakozásra lehetőség ezzel a készülékkel. Akkor vezetéknélküli kivetítés talán mehet egy Amazon fire-rel max sima HD adás menne át? Semmi fhd semmi 4k..
-
Érdekes dolog, hogy még manapság sem alapfunkció ez, de egyébként én is kétlem, hogy tudna ilyet.
Mobilarena is csak OTG és MTP-t ír, GSMArena meg egyáltalán nem említ USB képességeknek semmit sem.Már 2014-ben küldtem ki képet Slimport kábellel LG G2-ről TV-re.
Igaz persze, hogy az egy akkori flagship teló volt, de akkor is már 8 éve volt. -
válasz
Janoo_07 #805 üzenetére
Nekem erős kétségeim vannak azt illetően, hogy ez a telefon egyáltalán képes lenne usb porton HDMI jelet kiadni.
Mennyire buta az a tv? Egy alsó kategóriás (<100000Ft) Samsung LCD tv beépített gyári böngészőjén sikerült belépnem a Vodafone.tv oldalra és nézni az élő műsort meg a felvételeket.
-
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok,
Valaki próbálta már a telefont használni type-c - hdmi kábellel? Sima HD képet lenne szükséges átvinni tv-re, de nem vagyok biztos benne hogy megfelelően tudja a készülék.
-
hifikus
tag
A mikrofonokat lehet valahogy kalibrálni? Körbe lett fujkálva sűrített levegövel azóta kb 5% át hallják a hangomnak.
Direkt a lyukakat nem fújtam, csak az USB-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma „Csak” 6,1"-es panel? Lassan már ez is ritkaságszámba megy, és a Samsung egész apró házba tuszkolta bele. Kár, hogy a hardver is elaprózza.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Politika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest