- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazika
senior tag
Nekem elvileg cserélték a wifit, meg sokmindent, de ugyanolyan szar, mint volt. Sőt a gari papirom is a szervízben maradt. Jövőre küldöm vissza nekik.
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Két hét után visszakaptam a telefonomat a szervízből. Wifi hibával adtam le. Cseréltek benne akksit, Lcdt meg még egy csomó mindent. Le a kalappal a htc előtt. Bár a Garancia jegyem az sikeresen a szervízben maradt, remélem az is meglesz!
-
Lazika
senior tag
E_11 Cideseknek. Ezt a választ kaptam a holland htc-től twitteren:The update has gone live in the Netherlands at the beginning of this week, so keep an eye on your phone!
-
Lazika
senior tag
Meggyulladt és elolvadt a HTC ONE X ezt most találtam... hmm.
-
Lazika
senior tag
Hali!
Nekem eldobja a wifit mosanában, gépen meg van (wifi hiba?) gondolom. A telóm hátulján meg a melegedéstől kirajzolódott egy téglalap,de csak fénynél lehet észrevenni. Ha leadom szervízbe vajon cserélik azt is? Köszi
-
Lazika
senior tag
Hali!
Most a kártyámon nincs internet előfizetés,de nem jön be a 3g, azt írja,hogy rossz apn beállítás t-mobileos vagyok. Ez miért van? Azért mert nincs rajta net, vagy be kell állítani? iphoneomon akkor is volt ha nem volt net rajta.
-
Lazika
senior tag
Hali!
Ma beléptem a dropboxomba és a képeim 99%-a nincs meg... tapasztalt már valaki hasonlót? Semmit nem csináltam, pár napja még megvolt az összes....
-
Lazika
senior tag
Hali! Most olvastam, hogy a onera ma jon a 4.2. Vajon mi is megkapjuk júliusban? Remélem lesz sense 5!
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Esetleg erre van valakinek ötlete? [link] Köszi!
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Mostanába azt csinálja a telefonom,hogy amikor wifin van, akkor elmegy a net és nem tölt be semmit. Kikapcsolom, utána újra bekapcs és megint van net. Ez a "tipikus" wifi hiba lesz? Áprilisi még a telóm. Viszont router kizárva,mert azt 1-2 hónapja vettem. Thx
-
Lazika
senior tag
Valaki tudna segíteni? Iszonyatosan halk a telefonom,amikor csörög és már nagyon unom, hogy csomószor nem hallom, amikor hívnak! Van valami amivel lehet emelni a rendszer hangerejét?
Valakinek van ilyen problémája vagy csak az enyém ennyire halk? Köszi
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! Valamiért a gmail azt írja ki,hogy waiting for sync és nem jeleníti meg a leveleket. Mondjuk nem azt használom,de nem ártana ha mutatná őket. Másik azt vettem észre,hogy a htc felirat alatt van egy ferde téglalap alakú körberajzolódás. Fehér a telefonom. Nincs kidomborodva,de látszik. Gondolom túlmelegedés közbe jöhetett létre. Valaki tapasztalt már ilyent? Köszi
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! 3,5 Gigát szeretnék átmásolni a telefonra, de valamiért azt írja,hogy nincs elég hely a tárolón, pedig van még 23 giga szabad hely a telefonon. Ez mitől lehet?
-
Lazika
senior tag
válasz
james008bond #19385 üzenetére
Na megoldódott.
Képernyő szülő mappa megjelenítése a gyökér mappában is azt pipáld be.
-
Lazika
senior tag
Valamiért nem tudok másolni a telefonra. Vagyis átrakja a fájlt,de 0 byte-tal. Múltkor még simán ment. Valami ötlete valakinek esetleg?
Tc-vel is és intézővel is ugyanezt csinálja.
-
Lazika
senior tag
válasz
CyberSoma #19306 üzenetére
Én 4S-ről váltottam, nem bántam meg. Sebességgel, gördülékenységgel semmi probléma. Akksi idő egy napot kibír, vagy akár többet. Attól függ mennyit babrálsz vele. Persze ezt is le lehet meríteni gyorsan is, mint az iphonet játékkal stb. Fotóban az iphone szebb képeket csinál, de ezzel sincs semmi baj. A kijelző pedig veri az iphone-ét. Az iphoneon nem lehetet szinte semmit se látni amikor rásütött a nap, ennél meg simán látod a képernyőt. A döntés a tiéd.
-
Lazika
senior tag
Ti látjátok rendesen a smiley-kat? Én csak androidos ikonokat látok valamiért. Vagy erre van valahol beállítás,hogy mutassa őket rendesen? Ics-en mutatta.
-
Lazika
senior tag
Siri elbújhat mellette
-
Lazika
senior tag
Nektek beszél a Now? Nekem csak a kártyákat jeleníti meg.
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! Azt vettem észre,hogy jobban merül a telóm jb alatt. Azt írja az akksi használatnál,hogy android rendszer 14% ez ics-nél 2-3 % volt. Meg van egy ilyen is,hogy android os 9%. Érdekes. Nincs semmi olyan progi ami húzná fölöslegesen az akksit. Factory reset is volt egyszer mielőtt felraktam és utána is egyszer, mert valamiért megmaradtak a képeim meg a fájljaim. Nektek menyit ír az os fogyasztására?
-
Lazika
senior tag
HTC_E11 -re is megjött a frissítés! Yeah!
-
Lazika
senior tag
válasz
steadywarp #18646 üzenetére
Ezt válaszolnám nekik: then where is it mate?
-
Lazika
senior tag
Nem tudja valaki,hogy mikor lesz elérhető a Modern Combat 4 a store-ban?
-
Lazika
senior tag
A Zte miért tudja kiadni a 4.2-t? A htc meg szenved a 4.1.1-el... [link]
-
Lazika
senior tag
Ennyit a JB-ről... "Főleg a Project Butter tudatában fájó dolog egyébként , hogy nem mindig folyamatos a rendszer sebessége, amelyen a Sense 4+ (és az "optimalizáltság") sem segít számottevően."
-
Lazika
senior tag
válasz
LouiS22 #17260 üzenetére
Nem veszed észre,hogy te sírsz ezen az egészen még mindig? Engedd már meg,hogy az emberek eldöntsék,hogy mit írnak ide a fórumba... Nem te sz..tad a spanyol viaszt. "Majd jön,amikor jön" de te azért már felraktál egy 4.1-et, de másoknak szólsz be, mert várják a hivatalos frissítést? hát ez vicc...
-
Lazika
senior tag
Próbáltátok már az új NFS-t? Néha olyan szinten lassú a játék,hogy nem igaz. Ez mitől lehet?
-
Lazika
senior tag
Poénból írtam a HTC ügyfélszolgálaton,hogy mikor jön az update... válasz nem tudják még..
Elég gáz és az is,hogy nem tudnak egy dátumot kirakni, mint az Apple,hogy x. napon x órakor lesz frissítés.
-
Lazika
senior tag
A facebooknál valahogy be lehet állítani,hogy ne kérdezzen rá állandóan a szinkronizálásra?
-
Lazika
senior tag
Bocsi a hülye kérdésért,de sehol nem találaom hogy hol tudom kivenn a rezgést amikor írok. elvileg kikapcsoltam a képernyő rezgést és semmi... :S
-
Lazika
senior tag
válasz
LouiS22 #15680 üzenetére
Bocsi,de nem értek az androidhoz,de újra megpróbltam a frissítést és amikor kiírja,h frissült a szoftver erre és erre a verzióra rámegyek,hogy ok. bejön a htc logó és semmi. Kikapcsol a képernyő. utána megnyomom a bekapcsoló gombot és bejön a karikás történet. Ha feloldom még mindig htc logó és vártam 10 percet! Hány perc szokott lenni ez a procedúra?
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Felfrissítettem a telefont ota-n keresztül végzett is. kiírta,hogy sim előkészítése be is jön a feloldós menü és ahogy elhúzom a karikát egy fehér htc felirat fogad és nem tölti be a rendszert... most ilyenkor mit tudok csinálni? Légyszi aki ért hozzá segítsen! Köszi
-
Lazika
senior tag
válasz
Fernando321 #14662 üzenetére
Érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest