Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz steadywarp #20652 üzenetére
Ne!
Beállítások - alkalmazások - mind.
Google services framework, contact storage és gmail: force close, majd mind clear data...
Ezzel bukod a telefonszámokat, de egyszerűbb, mint egy FRMoven: nekem angolul van, de: settings- display, gestures, buttons - buttons. És ott kiválaszthatod.
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Loboda
senior tag
válasz steadywarp #20611 üzenetére
-
válasz steadywarp #19606 üzenetére
Az helyesen PowerBank, de az akkukabátot PowerJacket-nek hívják...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
nistv4n
tag
válasz steadywarp #19035 üzenetére
most tényleg szintetikus tesztekben mért eredménycsökkenés miatt nem tetszik az új rendszer?
Nekem bejön. Semmi extra, de nem is vártam semmi újat igazából. Majd az akksi időt meglátjuk, mennyiben változott. OTG jó dolog, nekem picit "smooth"-abb is a rendszer (lehet csak a FR miatt), tetszik a kék alapszín használata a vezérlőknél, meg mióta nem magyar, még a nyelvi hibákon sem idegeskedem
-
lcee79
addikt
válasz steadywarp #19030 üzenetére
nekem 15631 volt ICS-el
most 14510 lett
Valamelyest csökkenthttps://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
lcee79
addikt
válasz steadywarp #19022 üzenetére
Tedd a hűtőbe kb 5-10 percre és utána ott futtasd le az antutu-t
Meglátod nem lesz kevés pontodhttps://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Bossi
őstag
Mennyi az a kevés antutuba nekem most 14215
-
LouiS22
veterán
Beállítások/Kijelző és gesztusok/Legutóbbi alkalmazások gomb. Egyedül a főképernyőn (mármint Sense képernyőkön) nem működik a menü gomb, minden máshol igen.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Lazika
senior tag
válasz steadywarp #18646 üzenetére
Ezt válaszolnám nekik: then where is it mate?
MacBook Pro 16 M2 Pro & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
lcee79
addikt
válasz steadywarp #18627 üzenetére
22.000-ért legalább nem merül annyira a teló
És nem kell a kábel hosszához igazodni
Kipróbálnék egy ilyen MEDIALINK HD-t
Karácsony lesz úgy is , igazából talán a gyári kábeles 10.000 ft-os verziótól jobban megéri az árát...
Az után-gyártottnál már nemhttps://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Sera26
aktív tag
válasz steadywarp #18627 üzenetére
Annyit simán megér. Amúgy sem állandóan lógna rajta a teló,max néha képeket mutogatni. Köszi!
-
Sera26
aktív tag
válasz steadywarp #18624 üzenetére
Ez szomorú...22.000-t pedig nem adok a fentebb linkelt cuccért
-
twine
veterán
válasz steadywarp #18608 üzenetére
de még mindig, a piac egyik legszebb készüléke...
(bár, tudom ez nagyon szubjektív) -
lcee79
addikt
válasz steadywarp #18512 üzenetére
múltkor írtam én is facebookra nekik, jött is hozzá segítség.. páran még jöttek a saját problémáikkal
De csak amikor a htc magyarország hozzáállásáról írtam (mert tőle kérdeztem, de sz@rt rá) arra reagált csak egyedülNem tiltottak ki, csak annyit mondtak, hogy végül is fogalmuk sincs mikor lesz JB
[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
LouiS22
veterán
válasz steadywarp #18512 üzenetére
Előbb leszel onnét kitiltva
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
válasz steadywarp #18440 üzenetére
Power + Home gomb és a galéria nem elég jó?
(#18442) RazorGTR1: AndroidSDK-ban nem lehet megoldani?
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
aAron_
őstag
válasz steadywarp #18350 üzenetére
tehát hiába töltöd közben mégis lemerülnem lapoztam
(#18354) kdava: sajnos a root is eltünthetelen nyomokat hagy maga után
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
Youri
veterán
-
Bilux
veterán
válasz steadywarp #18386 üzenetére
Hogy megvedd drágán a MHL kábelt, egy dedikált micro HDMI portnak én is jobban örülnék.
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
ferob
őstag
válasz steadywarp #18358 üzenetére
Kár vesződni ezzel az MHL adapter használat melletti kielégítő szintű töltés dologgal.
A normál gyári microUSB töltő valójában +750-800mA-rel tölt, mert a telefon üresjáratban elhasznál 250mA-t.
Az MHL standard alapján ezek az adapterek 5v, 0.5A-t tudnak, míg csak a telefon üresjáratban -250mA-t és maga az MHL kábel is -100mA-t használ el. (1A=1000mA)
Ebben az esetben tölt +150mA-rel, de ahogy elkezdi valaki használni a telefont, akkor egyből megugrik a telefon energiaigénye és túllépi a 0.5A határt és már is többet használ, mint amennyit a töltés pótolni tud.
Így tehát a legtöbb esetben a telefon merülni fog.Más:
Az MHL adaptert és az OTG kábelt fizikailag képtelenség együtt használni.
Egyik MHL adapternél sincs bekötve a két adat pin és a fennmaradó hat pint használja, így adatátvitelre alkalmatlan.
A negyedik pin felelős a megfelelő mód közötti váltásért, ami OTG esetében GND-hoz kapcslódik, míg az MHL adapternél 1K-s ellenállás szükséges a működéshez, ami fizikailag megakadályozza, hogy szimultán használható legyen az MHL és az OTG.
A megoldás maximum egy teljesen bekötött MHL adapter lenne egy speciális ellenállással, viszont ahhoz kell egy egyéni kernel is, ami támogatja, hogy mindkét mód egyszerre kapcsolható legyen.
Így sajnos el lehet felejteni a controllerrel való játékot TV-n keresztül, legalábbis egyelőre.[ Szerkesztve ]
-
lcee79
addikt
válasz steadywarp #18358 üzenetére
Tehát ezzel a fajtával nem az igazi a dolog...
De ebből még nem derül ki hog a gyárival jobb lenne-e?
Pedig akartam venni karácsonyra magamnak egy mhl és egy usb otg kábelt is...
Talán majd valaki még ír erről tapasztalatot...https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
lcee79
addikt
Ilyesmi gyári kábellel próbáltad vagy más gyártó/utángyártott kábel?
Gyakorlatilag ha merül úgy is hogy benne van a töltő (gyári töltő?) akkor semmi értelme nem lenne az egésznek... Olyan lenne mint egy demo[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Jamesch
tag
Úgy is merül hogy töltőn van?
Én is próbálgattam de csak kicsit, nem tűnt fel.Gondolom a kijelző miatt. Nincs vmi app amivel ki lehet kapcsolni csak a kijelzőt anélkül hogy elküldené az ember standbyba?
Ja és |V|etal !!! |,,|¸
-
r4z
nagyúr
válasz steadywarp #18000 üzenetére
Nekem is gyari JB van, a HTC Elevate-fele. A WWE verziokra sima OTA meg nem jott ki, csak ez a zart tesztverzio.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
dani993
senior tag
válasz steadywarp #17963 üzenetére
CPU: Quadcore Nvidia Tegra3
GPU: PowerVR SGX531Elég valószínű
-
BenHans
addikt
válasz steadywarp #17758 üzenetére
Egyetértek mindenben amit írtál, írhatnának legalább annyit, hogy 'december 31, all Europen countries included roll out' vagy valami hasonlót, de nem kötekedésképp ahogy "lessz" úgy lesz.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
dani993
senior tag
válasz steadywarp #17731 üzenetére
Túltettem magam rajta
Ilyennel van valakinek tapasztalata? [link]
-
Davzone
senior tag
válasz steadywarp #17631 üzenetére
Nem értem mért van ez így, de nekem is így megy pedig más fajta kábelen van.
A ThinkPad tabletemhez 5.35V 2A tap van és azzal sem megy rendesen pedig tuti elbirja.
Sima töltésen minden ok,rendesen tölt 600 körül.
Mhl en filmnezeskor és töltő bedugva komboval nekem túl is melegedett. Piros és zöld led gyorsan villog felváltva.Kijelzo fenyerejet minre téve aránylag jó a helyzet de akk is van amikor merül. Bár csomó dolog nem tetszik a még nem elérhető JB frissitesben,de remélem ezen tudtak valamit segíteni.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
LouiS22
veterán
válasz steadywarp #17534 üzenetére
Ezeket soha nem lehet tudni. Miért árulják el? Üzleti titok.
-
Davzone
senior tag
válasz steadywarp #17446 üzenetére
Milyen mhl kábel? Én a Kijelzo fenyerejet rakom manual minimumra és úgy nem melegszik és nem is merül annyira. Azt viszont tudnám díjazni ha mondjuk videolejatszaskor a kijelzot ki lehetne kapcsolni és nem menne el a kép a tvn közbe.
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Snücü
tag
válasz steadywarp #17455 üzenetére
Az a Homer Simpson idézet leírva pontosan: "DOH!"
Hogy ON is legyek: próbáltam én is kiváltani a PC-t, de nekem nem megy. Kell a fizikai billentyűzet, anélkül csak kalimpálok, a mindenféle "összedugdosás" meg elviszi az egyszerűséget is... inkább tartok mellette egy laptopot is.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz steadywarp #17448 üzenetére
Ennyi pénzért már veszel egy médialejátszót is. Ez a cucc valójában egy túlárazott, használhatatlan szar.
-
Davzone
senior tag
válasz steadywarp #17425 üzenetére
Homescreen amikor bedugod az mhlt elfordul? Ezt 720p be kell latnod, ha meg mondjuk videot inditasz el akk az azon a felbontason megy ki . Pl 1080as videofelvetelt 1080p ben kuldi ki.
Youtubenal a videotol fugg, de az alapkepernyot 720P ben adja ki. En jobaratokat szoktam nezni sima sd anyag es az ilyen 320*x felbontason van, a hox ilyenkor asszem 576p kepet rak ki azon belul a videoval amire ra kell nagyitani hogy kitoltse a kepet.
Nekem is merul kozbe en ugy csinalom hogy leveszem minimumra a fenyerot, es akk talan birja, de fugg attol mit csinalsz.gyari toltot kotom ra az mhlre meg van egy 2A es is lenovo de azzal is merul, illetve 50 fok korulire melegszik.[ Szerkesztve ]
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
MerLinh
senior tag
válasz steadywarp #17425 üzenetére
nekem, lg monitorom van azon van mhl direkt és adtak hozzá kábelt is, 720pbe tolja elvileg automatikusan, illetve töltéssel sem volt gondom
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
Emilchen
tag
válasz steadywarp #17212 üzenetére
Köszi, megvettem a kiadó oldalán és aktíváltam.
-
LouiS22
veterán
válasz steadywarp #17145 üzenetére
Nem vagyok szakértő, de ha jól sejtem, akkor itt is kell lennie valami zárjegynek, ami sérül, ha felnyitod hátul, szóval kétséges, hogy ezt garivesztés nélkül meg tudnád csinálni. Meg, mint írtuk volt, egyelőre nem kapsz ilyen akkut sehol. Egyelőre.
Már látom, hogy ez lesz a következő trollcsemege mindenhol, hogy hú, akkor most azonnal irány a +300 miatt és ettől aztán napokkal nő a telefon élettartama
[ Szerkesztve ]
-
vkp
aktív tag
válasz steadywarp #17107 üzenetére
Lesz egérkurzorod. Nekem ment sima egérrel, logitech vezetéknélkülivel. Megy billentyűzet, vonalkódolvasó, kártyaolvasó, stb.
-
r4z
nagyúr
válasz steadywarp #17107 üzenetére
Igen, lesz egy mutatód. Én nem tudom kipróbálni egér híján, de itt egy videó. Neked nem lesz ilyen macerás, fogsz egy OTG kábelt, bedugod az egeret (vagy amit akarsz), és megy is. Én X360 kontrollerrel használom az OTG-t.
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz steadywarp #17104 üzenetére
Már most is van.
-
ilyen_85
senior tag
válasz steadywarp #17025 üzenetére
Bármi máson Tegra 3 :S sajna gondolom direkt van ez így egyelőre, lehet most mindenki más fizetett az EA-nek, hogy ezt a játékot aztán véletlenül se optimalizálják tegra 3-ra... sajna fordított helyzetben én is pofátlanságnak érezném, hogy csak a tegra, így most lehet visszanyalt a fagyi
-
Snücü
tag
válasz steadywarp #17027 üzenetére
Nem a Tegra3 tud ennyit, hanem a programozók... Nincs optimalizálva. Amúgy nem lenne rossz. Ha a Tegra3 képességeire vagy kíváncsi, ajánlom a Dead Trigger-t. Na abban látszik, mit tud a vas.
-
hurrikan
addikt
válasz steadywarp #17023 üzenetére
Javaslom eme posztom:
*16564Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
ilyen_85
senior tag
válasz steadywarp #17023 üzenetére
fenn van, megvettem, de rettenetesen lassú, néha ilyen 4-6 fps körülire visszaeshet a framerate, alapjában véve is lassú ilyen max 20 fps szerintem.
optimalizálatlan nagyon, cserébe elég szép
-
FeRRaR1
őstag
válasz steadywarp #16955 üzenetére
Inkább előtte, ne vigye át a sok szemetet ami nem kell az új rendszerre.
és még én hittem azt, hogy a 824 mb, az sok, de nincs mondjuk tele felesleges szarokkal, csak aminek van értelme, és használom is néha
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz steadywarp #16953 üzenetére
Mi a szent szarral lehet telerakni a telefont? Úgy értem, amit valóban használsz is? Tényleg érdekelne
-
aAron_
őstag
válasz steadywarp #16955 üzenetére
hard reset ajánlottabb ilyen nagy mértékű rendszerfrissítés előtt, de nem feltétlen muszáj én biztos fogom
(#16957) LouiS22: nekem is fullon van a 32 gb, 32 db játék, zene, képek, pár videó és tele is van kb, és filmeket még fel sem raktam rá
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
istnag
addikt
válasz steadywarp #16953 üzenetére
-
enginev3.0
félisten
válasz steadywarp #16936 üzenetére
Videokartyam, a telefont meg vagy szintén eladnam vagy beszamittatnam
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
mumk1
addikt
válasz steadywarp #16920 üzenetére
Nem olcsó, de ez kiszámítható. Egyébként meg 50€-nál köteles figyelmeztetni a szolgáltatód. Előbb meg tuti nem fog....
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
MerLinh
senior tag
válasz steadywarp #16887 üzenetére
ennek otg nélkül is mennie kell,
nincs köze a kettőnek egymáshoz, látom van egy plusz bemenet is, ki kell probálni =)[ Szerkesztve ]
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
Loboda
senior tag
válasz steadywarp #16842 üzenetére
Bármit meglehet csinálni, ha értesz hozzá!
Kérdés hogy érdemes e vele foglalkozni!
Pár ezer forintért lehet kapni olyat ami jó a HOX-hoz! -
kosturica
őstag
-
Hegasus
senior tag
válasz steadywarp #12313 üzenetére
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Hegasus
senior tag
válasz steadywarp #11326 üzenetére
Én vigyáznék azokkal a kínai verziókkal, valaki szétszedte, és így néznek ki:
"Just pulled the 2200 apart and it seems to have a 2000mah instead. Weird battery that's very soft and bendable."
[link]
[link]És még azt is írják, hogy durván csak 40%-ot tölt fel, tehát csak 900 mAh-os.
Én erre várok, bár nem lesz olcsó, de legalább minőség, van 3200, 6000 mAh-os is (remélem nem csak papíron ennyi)
[link]Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
LouiS22
veterán
válasz steadywarp #11557 üzenetére
2 év, de le van írva akkor is, amikor kattintgatsz
-
válasz steadywarp #11557 üzenetére
2 évre emlékeim szerint.
-
datomi
tag
válasz steadywarp #11317 üzenetére
Beállítások/Display, gestures & buttons/Recent apps button
Xiaomi Mi 10 Lite 5G / Samsung Tab S5e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest