- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
I-S-T-I
tag
Bár nem voltam túl aktív tagja fórumnak, de azért azt rendszeresen olvastam, most elköszönnék!
A HTC kicserélte a One X-emet egy One-ra
-
I-S-T-I
tag
válasz
Lexus sc #30591 üzenetére
Szia! Én már 1 éve ezt a tokot használom. Nagyon jó, jól passzol, nem lötyög benne a telefon.
Szerintem a legjobb tulajdonsága, hogy a kameránál kicsit túlnyúl a kamerán, így nem a kamera lencséjén fekszik fel a telefon.
Előtte volt egy hasonló ebayes kínai szarom, kb 3 hetet bírt és meglátszott a nyoma a hátlapon (szerencsére wifi gariztatásnál cseréltek hátlapot), ennél nem, bár az is lehet, hogy a cserélt hátlapon javítottak valamit.
Van valami bőrnek reklámozott tokom is, flipes, de azt se használom túl gyakran.Ha nem akarod hetente váltogatni, hanem hosszú távra veszed, szerintem megéri.
-
I-S-T-I
tag
A bdsrstnt már megint gariztatás jön... Ez a 3. alkalom 1 év alatt :S
Most az a hibája, hogy egy idő után nem akarja bekapcsolni a kijelzőt, az érintőgombok világítanak, hangerő állítás működik, de kép nincs... (1-2x ma már képhibák is voltak, amikor éppen volt kép) Először menüből állítottam vissza, 2-3 napig jó volt és újrakezdte... Hétfőn újra FR-t nyomtam de akkor bootoladerből v honnan, és ma megint elkezdte... Több ötletem nincs irány a szerviz...
-
I-S-T-I
tag
válasz
SG3rg0 #29191 üzenetére
Március 15-én elnyaltam a hóban, a telefon a zsebemben volt, valszeg az tompította az esést, és ez után nem kapcsolt be. Se kép se hang
Szerencsére javították garanciában. akku, alaplap meg pár műanyag volt amit cseréltek. kijelzőt sajna nem, pedig akkor még volt rajta egy sárga folt is, ami azóta valahogy eltűnt
-
I-S-T-I
tag
1 éves sincs a telefon és már volt vagy 4 fr rajta... szóval nem arról van szó, hogy nagyon belakott lenne. Március végén volt utoljára szervízben, alaplapot cseréltek = új rendszer, de már azóta csinálja.
Edenyke: Az biztos, hogy a Chrome sok erőforrást eszik, de az nem az Chrome sara, hogy az oprendszer a kezelőfelületet állítja le, ha fogy a szabad memória... Igazából nem szoktam figyelni, hogy melyik program után csinálja, de ezután figyelek rá, mert úgy rémlik, hogy nem csak a Chromenál volt ez.
-
I-S-T-I
tag
A legnagyobb problémám a HOX-al a kevés memória... utolsó ICS frissítésbe nagyon jó volt a multitask, azóta már több JB frissítés jött is kijött és nálam kb egyre rosszabb a helyzet... van, hogy megnyitok 2 lapot Chromeban, kilépek és várnom kell mert szépen tölti be Rózsit...
-
I-S-T-I
tag
Üdv! Az miért lehet, hogy a programok nem tudják elérni a helymeghatározást? Viber, Facebook, Kocsma.hu sem talál semmit, a Viber és a Kocsma.hu azt írja, hogy nincs engedélyezve a pozíció lekérése... A Facebook Messenger használatakor villog a gps ikonja az értesítő sávban, de ha Check inelni szeretnék, ott már nem talál pozíciót... Mi lehet a hiba? A beállításokban a Hely menüben mindenhol van pipa... a Térkép app működik, bár azt nem tudom, hogy wifi alapján vagy gps alapján talál-e meg.
-
I-S-T-I
tag
válasz
macsek18 #28126 üzenetére
nem zsebben hordod? Ha igen, akkor lehetséges, hogy úgy mozdult a lábad, hogy benyomódik a bekapcsoló gomb, és ha pár másodpercnél tovább úgy marad, akkor újraindul... Velem rendszeresen előfordul, ha lusta vagyok lehajolni bekötni a cipőmet és felteszem a lábam valahova, hogy mire végzek a cipőkötéssel a telefon is újraindul
-
I-S-T-I
tag
XDA-n arról írnak, hogy talán a wifin javítottak valamit.
-
I-S-T-I
tag
válasz
Peterson_ #26127 üzenetére
Nekem is ilyen problémám volt a telóval, igaz akkor én kapcsoltam ki, mert nem érzékelte az érintéseket, de nem kapcsolt vissza és a töltést se érzékelte, és a gép sem ismerte fel.
Bevittem T-mobileba, elküldték szervizbe, 2 hét alatt fordult meg, alaplapot cseréltek, minden adat elveszett a telóról. szerintem nem lehetséges ilyen állapotban lementeni róla az adatokat, főleg nem otthon.
-
I-S-T-I
tag
válasz
sprinter24 #26031 üzenetére
Hehe, na így már okés
Köszi
-
I-S-T-I
tag
Üdv! a telóm tegnap jött vissza gariztatásból, alaplapot cseréltek benne elvileg. (2 hét volt)
Olyan kérésem lenne, hogy valaki megnézné az ő HOX-án ezt a programot? Nálam csak 2 érintést érzékel, és ha még 1 ujjal rányomok az előző kettő érintés is lefagy, utána nem mozognak, csak ha az összes ujjammal elengedem és újra megérintem a kijelzőt.
-
I-S-T-I
tag
miután leveszed a telót töltőről force close-old a sense-t [Rendszer (com.htc.launcher)] mert ahogy nézem nálad is be van ragadva...
és ezt minden alkalommal meg kell csinálni, a legegyszerűbb, ha kábel kihúzás után nyomkodod fél percet és akkor GSam ban úgy is a lista elején lesz, ami ott van azt kell bezárni
-
I-S-T-I
tag
-
I-S-T-I
tag
Az android azért ennyire elterjedt, mert az összes gyártó ontja magából az androidos telefonokat... És veszik az olcsó androidos telót, mert azon lehet fészbúkozni, meg Viberezni!
Nem érdekli őket a testre szabhatóság, legyen olcsó, használható, lehessen csengőhangot, háttérképet állítani, menjen rajta a facebook meg a Viber azt csá
Persze felső kategóriában már más a helyzet, ott az iPhone/WP8 a középkategóriában WP8-as telók, de az alatt csak az android marad. És a többség az alsó, alsó-közép kategóriából szemezget.
-
I-S-T-I
tag
válasz
Hegasus #24460 üzenetére
Az én környezetemben szinte mindenkinek androidos telója van, néha szoktam nyomkodni őket...
A csajok tényleg semmilyen widgetet nem használnak (max ami gyárilag kinn van, szerintem azt se tudják, hogy le lehet törölni őket), a haverok között általában az alap óra widget és valamilyen wifi, bluetooth stb. állító widget van kinn a kezdőképernyőjükön.Mondjuk az is szép amikor az ismerősök (általában nő neműek) telefonján megyek végig, hogy mindet lefrissítsem
Volt olyan, hogy egy másfél éves Galaxy Ace még soha nem volt frissítve, jött rá vagy 2-3 OTA
-
I-S-T-I
tag
Ma jött egy frissítés Asphalt 7-hez, most próbáltam, úgy tűnik, hogy végre nem akad
bár mostanában nem néztem, szóval meglehet h már egy korábbi frissítés javította ezt.
-
I-S-T-I
tag
válasz
enginev3.0 #23877 üzenetére
lehet, hogy meg van törve a füles kábele, vagy a távirányító része rossz...
-
I-S-T-I
tag
Vagy csak kifogtál egy olyan darabot, amin beakad a sense ha leveszed a telót töltőről. ha a Gsam monitor fogyasztási listáján a Rendszer (com.htc.launcher) az elsők között van, akkor ez az oka...
Én minden alkalommal úgy kezdem, ha leveszem töltőről, hogy bezárom, utána jó...
-
I-S-T-I
tag
válasz
FeRRaR1 #23202 üzenetére
ez a skin nem működik JB-n, de a VIRTUOUS TEAM többi skinje igen! Holo Light HD, Reflection HD és a Slate HD
-
I-S-T-I
tag
válasz
entlitti #22127 üzenetére
Szerintem ha van rá pénzed az iPhone-t vedd, drága, de szerintem a felhasználói élménye jobb, (a HOX sokszor nyögvenyelős, lassú pl. olyan alap dolgoknál is, hogy sms-ek megnyitása) igaz egy idő után (1-2 év) unalmas lehet, mert nem olyan szabadon testre szabható mint az android.
És az sem utolsó előnye, hogy az Apple azért ha korlátozásokkal is, de 2-3 évig frissíti a telefont (=új funkciók egy részét megkapja), míg csodálkoznék, ha a HOX-hoz jönne még nagyobb frissítés...
-
I-S-T-I
tag
Van Egy Logitech M555b Bluetooth egerem a laptophoz és ma eszembe jutott, hogy összepárosítom a telóval. a művelet sikeres volt, megjelent a kijelzőn a kurzor és lehet is használni
Nagyon szupi
-
I-S-T-I
tag
Ma 3 órája húztam le a töltőről a telefont, 6 perc kijelzőidővel 78% on áll az aksi...
90% ot az appok ettek meg ebből a 22% fogyásból...
Kernel:24%
térkép:14% (helyközlés, helymegosztás kikapcsolva)
facebook:8%
a maradék sok más processből jön össze...Google now ki van kapcsolva
2 napja volt FR... JB van rajta... miért merülhet ilyen gyorsan? :S
-
I-S-T-I
tag
gondolom azért szaggat, mert nem kompatibilis a játék a HOX-al...
-
I-S-T-I
tag
Másnál is van az össze alkalmazás listában 2 db Best Deals nevű app? (0 B méretűek) mik lehetnek azok? :S
-
I-S-T-I
tag
Másnál sem mozog oldalra a háttérkép, ha lapoz a főképernyőn?
-
I-S-T-I
tag
válasz
Anulu79 #18155 üzenetére
júliusban vettem a telót, akkor már 2-3 hét után nekem is fényesedett a hátlap (kemény tokban) októberben volt szervízben wifi hibával, cseréltek hátlapot is, azóta nincs fényesedés. Lehet, hogy csak véletlen, de szerintem valamit változtathattak rajta, mert 1 hónap után már látszott előtte a fényesedés ugyan úgy a tokban, most meg ugye semmi...
-
I-S-T-I
tag
-
I-S-T-I
tag
válasz
colin81 #15448 üzenetére
Szia! Én a múlt héten adtam le a telefont wifi hibával, és úgy kaptam vissza, hogy cserélték a kijelzőt, komplett házat, és az aksit is...
Szóval szerintem egy próbát megér a gariztatás, főleg ha hullámzik a kijelző, akkor lehet arra hivatkozni
Van rá valamennyi esély, hogy cserélnek kijelzőt is
-
I-S-T-I
tag
válasz
Hegasus #15333 üzenetére
Nem írtak ezzel kapcsolatban semmit.. ha van olyan program, ami meg tudja nézni az aksi kapacitását szívesen felteszem, de én nem tudok ilyenről.
WiZARD: google alapján én is erre következtetek... furcsa, hogy tulajdonképpen az egész házat cserélték... leginkább az LCD cserét nem értem, mert ugyan úgy hullámzik a széle mint eddig... sőt kisebb nyomásra... bár ez elvileg idővel megjavulhat...
-
I-S-T-I
tag
Jelentem kész a telefon
6 napja vittem be a Budafoki úti T-pontba Wifi jelerősség hibával.
Úgy néz ki (kopp-kopp-kopp), sikerült megoldaniuk a szervizben a gondot... a munkanapló szerint LCD-t (érintőképernyővel), bezelt? és akkumulátort is cseréltek, de ahogy néztem a hátlapot is kicserélték mert ki volt fényesedve, de már nincs
Arról nem írtak semmit, hogy a wifivel mit csináltak, de most jó!
-
I-S-T-I
tag
válasz
LouiS22 #14912 üzenetére
Persze
nem is akartak hinni nekem, először vissza akarták adni, hogy az egyik szervizes telefonja ugyan azokat a wifiket látja mint az enyém, de én erősködtem, hogy nem hiszem, hogy a régi iPhone 3Gs emnek erősebb wifije lenne... Ez után kibontottak egy új telót, és azzal is összehasonlították, aztán szépen átvették a telefonomat
-
I-S-T-I
tag
HOX leadva T-mobilenál... Már olyan gyenge volt a wifi, hogy semilyen publikus hálózatra nem tudtam felmenni... (BME, Mekik stb) csak itthon volt olyan erős a jel, hogy ne dobja le állandóan... (a routerrel 1 szobában, bár akkor sem volt max...) a teló májusi... Remélem, hogy nem csak szoftvert frissítenek rajta és visszaadják...
-
I-S-T-I
tag
-
I-S-T-I
tag
válasz
heidrich #14057 üzenetére
Én a T-mobilnál vettem a telót július végén, SH25RW a sorozatszám, tehát 2 nappal később készült mint a tied és előjött már a wifi probléma... (ha megnyomom a hátlapot a kamera körül, akkor erősebb lesz a wifi térereje (nem is kicsit) Már ha 1 szobában vagyok a routerrel, akkor sincs maxon a térerő... kb 3 hete jelentkezett a probléma és egyre rosszabb...
-
I-S-T-I
tag
válasz
Hegasus #10010 üzenetére
pár percet nyomkodtál egy iOS-t és máris le tudod szűrni, hogy milyen használni.. egy vicc az egész
2 évig iphone 3Gsem volt... most HOX... a 3Gs az utóbbi időben már lassú volt... a One X újan is lagol...
Az iphone másról szól mint az android... Megveszed (sok pénzért) használod és működik! nem kell romolgatni össze vissza... Persze a HTC is ezt szeretné, csak a HOX esetén nem éppen sikerült ezt összehozni
(persze remélem, hogy javul a dolog!) alapból a Sense kissé lagos... Megvettem az Asphalt 7-et és akad.. (ilyen appstoreban nincs) arról nem is beszélve, hogy haverom Samsung Galaxy S2-ese semmivel sem csinál rosszabb képeket (pedig már 1 éves...) sőt szerintem még jobb is néha (makroba tuti...) azért pislogtam amikor megláttam ezt....
-
I-S-T-I
tag
Üdv! Tegnap óta én is One X tulaj vagyok!
T-Mobilenál vettem előfizuval és lenne pár kérdésem!
Tök jó, hogy a csengőhang hangerejét lehet állítani a hangerő állító gombokkal, de ezt nem lehetne valahogy kikapcsolni, hogy csak a beállításokban lehessen állítani? Nehogy véletlenül lehalkítsam...Olvasgattam a fórumot és én is kíváncsi lennék, hogy független-e a teló. Ennek ellenőrzésére van valami mód a SIM kártya cserén kívül? nincs a közelben semmilyen microsim
Új hozzászólás Aktív témák
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest