- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wieder12
tag
válasz
bullapo #25679 üzenetére
Apródon annyi csaló van, hogy az hihetetlen! Engem még régebben SIII al akartak behúzni össze-vissza hazudott az eladó! Haveromat meg iphone 5-el, állította az eladó, hogy eredeti, haverom odament egyből látta, hogy klón! Vigyázni kell nagyon, személyes találkozót erőltessük ha lehetséges!
-
ferob
őstag
válasz
bullapo #25672 üzenetére
Van majdnem 20 hirdetése és mindegyiknél azt írja több van belőle.
Ahhoz, hogy ennyi új telefonja legyen, minimum egy egész boltot kell kirabolnia.
De ha még az sem ordít, hogy nem csak minden fele annyiért kapható tőle és újak, de egy igazi kép sincs róluk, akkor ezek után szerintem tényleg neked való az "eladó".De amikor majd elviszi tőled a telefont a rendőrség és sírsz a pénzed után, akkor meglátjuk számít-e, hogy lopott volt.
Szerk.: látom közben a lopott szót átírtad másra, de a tényen ez sem változtat.
-
Bilux
veterán
-
Dicker
őstag
válasz
bullapo #16769 üzenetére
Ez egyszerű fizika, és nem anyagminőség.
Benyomódott? Hát szedd szét, nyomd ki.
Ha kijelzőre esik, akkor meg a telefonok 90%-a betörik.
Én is ejtettem már le, és semmi baja sem lett, mondjuk én reflexből alátettem a lábamat, hogy csökkentse az esés sebességét, de úgyis földet ért. -
LouiS22
veterán
válasz
bullapo #16176 üzenetére
Ha a gyári frissítésre gondolsz, akkor az nem fog felmenni, előtte vissza kell zárnod. Utána futhat a RUU, viszont utána ismét nyitnod kell és persze rootolni. Hogy nehezebb legyen, a JB-vel egészen biztosan frissülni fog a HBOOT, tehát majd kell egy kicsit molyolni, ha JB-t akarsz futtatni. A JB-ről egy nandroid mentéssel simán vissza lehet állni ICS-re.
-
ferob
őstag
-
VD
őstag
válasz
bullapo #15968 üzenetére
500 Ft-ért méretre vágják bármelyik GSM boltban.
Nem, nem baj, ha belevágsz a chip-be, mindössze 3 láb van ami fontos, a többi csak körítés.
Olyannyira, hogy kolégának most vágtunk nano simet a sima kártyájából, és tökéletesen működik. Igaz, ez már sokkal macerásabb. De ingyenes! -
simico
aktív tag
válasz
bullapo #15624 üzenetére
Semmi gond nincs a navigálással. Szombaton négy órát vezettem, telefonon végig futott a navigáció. Simáén tette a dolgát és a 700mAh-s szivargyújtós töltő végig 98-100%-on tartotta a telefont. Éppcsak kézmeleg volt a telefon hátulja.
Kamera: 100%-on pixelkukkolva valóban nem a legjobb, kicsit zajosabb a konkurenciánál. A képernyőt kitöltve viszont teljesen rendben vannak a képek mind a monitoromon, mind a 37" tévén. Egyébként sincsenek irreális elvárásaim a mobilokban levő gyufafejnyi érzékelőktől... ha a fényképezés a fontos, akkor viszem magammal a DSLR-t.
-
pingwin011
aktív tag
válasz
bullapo #15624 üzenetére
NAvigálásra tökéletes, nem melegszik közben. Ha valakinél pont melegedett, az pech. KAmera simán viselhető, ha nem vagy fotós tökéletesen elég. De nézz meg néhány teszt fotót, ha elég a minőség, akkor nincs baj, nekem bőven elég. Amúgy meg minden téren gyors, rendesen teszi a dolgát, én teljesen meg vagyok vele elégedve, nem cserélném le jelenleg semmire.
-
heidrich
senior tag
válasz
bullapo #15621 üzenetére
Nem melegeszik durván, átlagos használat során egyáltalán, játék során sem vészes kicsit langyos a kamera környékén. A Tegrás játékok nagyon meg tudják hajtani, játszottam ShadowGun THD-val rendesen felforrósodott a hátulja és a képernyő is sütötte az ujjamat 10 perc után. Viszont GPS-nél nem tudom mi a helyzet még nem navigáltam vele hosszabb távon.
Tudom nem ide tartozik de én most gondolkozom az eladásán mert oylan szinten gyér fotókat csinál, pláne ha már kicsit kisebbek a fényviszonyok (elmosódott, fakó stb.), a videó közbeni hangminőségről ne is beszéljünk mert élvezhetetlen ezáltal inkább nem is videózok vele...
-
-FreaK-
veterán
válasz
bullapo #15587 üzenetére
Mármint ha rootolsz igen, de ehhez kell a HTCDev unlock,le kell gyalulni a telefont és akkor választhatsz hogy mit raksz fel de mindenképpen törlődik minden adatod, akkor is ha ismét gyári romot raksz fel. Nőhet az aksiidő ha olyan programot törölsz ami sokat zabál.
Pl a Maps és minden program ami locations alapú. Érdemes kikapcsolni a locations elérést a programokban, ha nem használod,, azzal lehet sokat nyerni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest