Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tiszteltetem az ittenieknek.
Ha úgy alakul, akkor hamarosan leváltom az R9-270X Crossfire-t egy Giga GTX970 G1-re.
Őszinte vélemény, főként a tulajoktól, szerintetek jó váltás?
AMD konfigba megy, egy 4,6-on hajtott 8320 fogja hajtani. Szinte biztos, hogy lesz procilimit, ez nem kérdés.

980 már sajnos elég drága, így az nem játszik.
-
Szia!
Valamivel biztos gyengebb a procim azonos orajelen, mint a tied, viszont mint irtam is, csak 21x160-on ment a teszt alatt, direkt odamellekeltem a cpu-z "kivonatot" is.
Viszont a grap score meg igy is magasabb, hogy alapont ment a kartya. 
szunya1 Haver vagy.

daveoff

-
Nem ertelek. Legutobb amit feltoltottel az alaporajeles volt. Arra irtam, hogy meg igy is magasabb orajelen ment a kartyad es megis magasabb a 980 alaporajeles eredmenye, ami alacsonyabb orajelen is ment.
A te eredmenyed 11600 az enyem meg 13050. Szerinted az nem magasabb? Mondjuk engem nem izgat az egesz.
-
-
kovsol
titán
Csak a Graphics Score -t nézzétek, a többit nem érdemes hasonlítani.
-
blu79
addikt
válasz
Anubris
üzenetére
tehát megfelelő proci nélkül nem jobb a 980? de amúgy is , kevésnek tartom a különbséget a 970és980 közt, nem úgy mint a 960és970 közt ahol nagy a különbség, viszont árban nem nem nagy a különbség a 960és970 közt, ellenben a 970 és 980 közt árban nagy a különbség, érdekes....

-
-
Csabee86
senior tag
Nyomtam egy kis tuningot.
Ezt az eredményt kaptam: KATT
Ez így rendben van, nem? (már a többiek eredményét elnézve).
-
#Morcosmedve
veterán
Nem csak az órajelek és a feszültségek miatt érdekes, hanem, hogy végig tartotte-e a tuningot stb.
Na ez utóbbi csak akkor fog látszani, ha mérés után egyből lövöd a képmentést és a mért adatsáv nem tűnik el.
---ez mindenkire vonatkozna (az előző kommentem is).Dr ha így ment, akor az elég jó szerintem.

-
blu79
addikt
- tudom és értem amit írtatok, a cpu, ram meg minden az adatlapomon, annyin mentek amit ott ír, a GTX 970 1500 fölött ment nem tudom pontosan, a mem az 2000 , ezek a képek nem épp tegnap készültek, picitt régebbiek, a tesztek befejeztével, a teszt programokat letöröltem, mert felesleges dolgokat nem hagyok a gépen, a tesztprogikkal sokáig nem jó a hardvereket nyúzni! az eredmények valósak! másképp nem raktam volna be ide, mert ismerem az íratlan szabályokat! , a 970 játékokban is nagyon jól megy jól reagál a tuningra, lehet feszt emelni rajta mert észreveszi, PL ha 200-on van az afterburnerbe a GPU, fesz pedig 25, akkor 1530 ra boosztól, ha pedig emelem a feszt 45 re akkor kb 1543 ra boosztól és a csúszka ugyancsak 200 on van
- a teszteknél nem állítottam a DRIVER-be semmit és sehol máshol, nem kapcsoltam ki az antivirust, meg egyéb dolgokat, meg se fordul a fejembe ilyesmi, egy teszt elindításakor -
Csabee86
senior tag
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Megcsináltam, az eredmény pár ponttal de alacsonyabb pontszám.
-
Csabee86
senior tag
Futtattam egy Firestrike tesztet is.
Ez jó eredménynek számít?
Abszolút nem vagyok jártas ezekben a témákban.
Köszi előre is.
Üdv: Csabee86
-
KAMELOT
titán
Jól felmentek a GTX980 árak igaz meg is tehetik mert nincs ellenfél! PALIT 167K 1 hónapja 155K volt!

-
törölt tag
válasz
pkornel
üzenetére
És ez miért nem az AMD vs. nV-be ment ?
Btw. Titan Quad-SLI-vel még jó hogy megy...
Szerk.: És akkor most berakod az összes nV kártya topicjába ?
Mondjuk még csak nem is Maxwell GPU-val ment... -
pkornel
aktív tag
Ha az NV annyira "rossz" lesz Dx12 alatt akkor megint miért NV kártyán promozák a Dx12-öt?? [link]
Van egy sejtésem hogy nem lesz itt semmilyen előny az AMD javára..... -
Televan74
nagyúr
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Én is inkább a 3Dmark FireStrike -ra szavazok.

-
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Főleg, hogy WQHD-ben mért, amikor mindenki más FHD-ban. A másik meg, hogy töröljétek már le ezeket az elavult Unigine teszteket. FS alatt mérjetek, az folyamatosan frissítve van!
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
Miért ezzel mértek? - Ha már, akkor annyi észrevételt tennék, hogy a minimum FPS-ek nem a legjobbak.
-
Csabee86
senior tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Ki korán kel, aranyat lel.

-
Csabee86
senior tag
válasz
KillerL4dy
üzenetére
Így van. MSI GTX 980 GAMING 4G-t akartam írni.
Lefuttattam újra azt a tesztet: KATT
Nincs nagy differencia a két eredményünk között. De nagyon nem is érdekel. Nem tesztelgetni vettem a kártyát, hanem játszani. Ott meg repesztünk egyelőre.
-
Csabee86
senior tag
Letöltöttem az 1.0 verziót mert a 4.0 verzióban nem tudtam az Extreme HD-t kiválasztani.
1.0-ban Extreme HD 8xAA mellett a következőt kaptam.
Ez is karcsú eredmény? Ha igen akkor mi okozhatja? Játékok alatt nem veszek észre semmit. Titanfall olyan atombiztos 60 fps (full hd-ban minden insane-en).
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Csabee86
senior tag
Nézegettem a dolgokat. A memória órajele sosem ment 3505 Mhz fölé. Ez lehet probléma?
Barttlefield Hardline 1920 x 1080-ban minden ultrán single player kampányban 120 fps körnéyékén. Crysis 3 1920 x 1080 felbontáson minden very high beállításon 55-60 fps.
Ilyenkor mi a teendő?
-
Csabee86
senior tag
Sziasztok.
Na, elkezdtem használni a gépet kicsit jobban.
Futtattam egy Unigine Heaven Benchmarkot.
(IMG:/dl/upc/2015-04/30/242152_kylikifslshk0b8x_2.thumb.jpg)[2]
Mit gondoltok? Jók az eredmények? Köszi.
-
blu79
addikt
válasz
Lotus_Omega
üzenetére
Szerintem az a game fél év után lesz csak jó mikor lesz hozzá 15db pach.
-
kovsol
titán
Nálam a 44cm helyre egész jól elfért a G1.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lotus_Omega
tag
válasz
rapidsquirel
üzenetére
Mindenbol a legfrissebb van fent (most is meg mindig).
Egyszeruen nem ertem mi lehet a baj. -
castiels
addikt
válasz
Fehercsoki
üzenetére

Az egyik helyen 30 cm ( itt videón méri) , a másikon 29,7, a gyártó szerint meg 31,2

A ház meg 31,5 cm ig tudja fogadni a kártyákat a kép alapján amit itt linkeltek, egy másik képen meg egy 308mm es kártya sem fért már bele a házba...
-
Asbee
veterán
válasz
demmer123
üzenetére
Ajaj nagy fél értések vannak... Keresőt ajánlom. ACX 2.0, FTW, SSC. Nem bántásból és nem is feltétlen neked, de újabban mindent szájba kell rágni, senki nem használ keresőt. Tisztelet a kivételnek. EVGA karik 10x legalább le lettek írva, mi a 2.0, mi az FTW, SSC, stb. Az SSC a legjobb ezek közül.
-
rup1u5
nagyúr
-
castiels
addikt
Megoldom valahogy.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem semmi a proci oc -d. 

minden szempontból jobb!