- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
igen csak azok meg 80-85k és ott már mindenki rx 480 8gb meg 1060 ajánl amik nekem nem szimpatikusak kicsit sem...rx 480 gyengének találom tuningolni nem lehet 30mhz vicc gtx 1060 meg úgy nem szimpi egyedül giga wf2 van belőle ami 82k és nem is erősebb mint a 980. gtx 980 az meg nagyon jól tuningolható és jól is skálázodik azért gondolkozok ebben dx12 ide vagy oda nem jobb az 1060 egyedül a vrm ami imponál nekem ott hogy 6gb ls kész.
Most beszélek le egy dobozos gtx 980 asus strixer 79-be jó lenne 1 év garival hm?
-
zzola
titán
Most csak BF4 van telepítve. Mással nem igen játszom, esetleg Hardline.
Volt már GTX950/ i3 és i5 kombó, ott nem volt ilyen gond. Ugyanez az alaplap volt, ugyanilyen memória modulokkal, ugyanezzel a táppal.
Gyakorlatilag nem tudok úgy menni egy kört, hogy ne röccenjen egyet sem a játék.Van valami konkrét driver eltávolító okosság?
(#39227) Grave444
Van. Ha alul feszeled a processzort, akkor előfordulhat, hogy a legolcsóbb nem jó. Jelenleg alap beállítások vannak CPU vonalon, tehát nem azért röccen meg, meg alul van feszelve a cpu mag.
-
zzola
titán
Felül van 2 hely, de most csak 1 venti van beszerelve. A CPU 75-85 fok között mozog (ez ugye delid nélkül elfogadható a 4770-nél), oldallap levételeután ez is csökkent 7-8 fokot.
Hátulra lehet 2x80mm fan.A kiigazítást köszi, nem igazán ismerem a GPU-Z-t, fogalmam sem volt a színek jelentőségéről...
-
vhunor
őstag
Jaja, én is 900-ra moddoltam, és úgy nincs hangja (legalábbis a Fractal Miniből biztos nem hallatszik ki).
-
duc
aktív tag
-
Cs1csó
titán
Igaz, de az ára és a teljesítménye miatt nyílvánvaló, hogy a gtx 1070 nem a gtx 970-est leváltó kártya, az inkább - ha lesz - a 1060-as lesz. Egy kártya teljesítménye vagy ára, vagy akár a fogyasztása önmagában nem jelent semmit ennek a 3-nak a kontextusában derül ki hogy mennyire jó vétel is lesz e.. Remélem az AMD ügyködik valamit mert valós versenyhelyzet nélkül cudar - jogoson - elszállt árakat fogunk látni.
-
laychi
veterán
Na jah,majd meg kell oldani az elhelyezést.
Megnézem majd gyári ventivezérléssel is,hogy úgy mekkora hőmérsékletet produkál így kihúzva az asztaltól,meg hogy stabil e marad.(#37346) lanw Végre kifogtam valamiből egy jobb darabot. 250 euro-t megért
Sajnos nem tudtam tovább alkudni. -
laychi
veterán
Sajnos jobban nem tudom lehűteni,most ez úgyis csak teszt,hajtani nem fogom ennyire.
Szerk.:Mondjuk lehet az asztal és a fal közül nem ártana kivenni a gépházat,de most ott tudtam megoldani.(960 mellett ez nem volt probléma.)
De majd kipróbálom játékok alatt,ott mit produkál.
-
- = Zk = -
félisten
komolyan, amióta 4690K-ra váltottam, fogom a fejem. semmi balhé, vagy akármi de na... hittem az FX8150-ben, de na... 4,5GHz és főzte a szobát... ereje semmi nem volt. visszanézve...
DE! kipróbáltam, tapasztaltam. ennyi...
szerk:
jah, volt alatta CF-fem is. 270X+7870.... na a CF nem hozta azt driveresen, amit elvártam tőle. sok spanomnak semmi baja vele, nekem állandóan beleszaladt egy leütésesbe
volt 770SLi-m is, pár napig, de ott már az FX megfeküdt..... hm -
laychi
veterán
Megemeltem a memória órajelet,de így nem kerek,
Először 1486-ra dobta vissza a gpu órajelet,de a teszt végére 540-re és nem is emeli fel,újra kell indítani a gépet.
Lehet elviszi a feszültséget a vram. vagy nem tudom.
minimum fps is beesett 8.8-ra.De az is lehet,hogy a gpu órajellel is nagyon a határon járok alapfeszültséggel.
Passzolom.
Ha van ötleted,vagy másnak azt várom.
Esetleg a tápom gátolhat? Bár ki kellene maximálisan szolgálnia ezt a vga-t.
(#37314) csicso82
-
-
laychi
veterán
Erősebb,melegebb,többet eszik.
Összességében nem rossz.
Majd próbálgatom a beállításokat,meg majd inkább a crysis 3 mondja meg a valóságot.
Tapasztalatom szerint,az eldob,ha nem tetszik neki valami.Örülök,hogy a tápom elbírja
Igaz elméletileg nem sokkal eszik többet a 960-nál
-
laychi
veterán
Máris azzal indítottam
Most raktam be
küldtem neki egy 3dmarkot +200 Mhz-et adtam neki a gpu-ra,8000Mhz-re lett húzva a vram,artifact nem volt,viszont volt a gpu órajelben throttling.
1528 volt a max,1503-ra illetve egyszer egyszer 1490-ig egészen visszadobta.
Feszültséget nem emeltem,az alap feszültség terhelés alatt 1,212V,max hőmérséklet a teszt alatt 75 fok volt ,venti max fordulata 68%/1597rpm
Teszteredmény: -
Mika1227
őstag
Nekem most volt egy EVGA 780-am az elég hangos volt már terhelés alatt! Ahhoz képest vajon a Giga G1 milyen lehet!? Nem azt mondom, hogy zavar ha hallom de azért ne legyen túl zajos! Hőfokok, hogy alakulnak ennél a kártyánál? Elég masszívnak tűnik a hűtés ebből a szempontból!
-
noNameFPS
csendes tag
Kösz a tanácsot, először kicsit félre értettelek
Nagyon már nincsen feljebb, persze meg lehetne probálni, csak most nem volt kedvem a restart gombot nyomkodni
Viszont +180c clokc fölé nem tudok menni, attól feljebb instabil, egyszer sikerült +200mhz-n lefuttatni egy firestrike-t, azt sem tudom hogyan.
Esetleg mennyi volt nektek a legnagyobb pontszám amit GTX 970-el el tudtatok érni?
-
GeneraL_XTX
veterán
Én azt mondom pl egy 970-et még el lehet adni egy 75-80 ezerért ha kijönnek az új kártáyák. Ha mondjuk az 1070 140k körül nyit, annyiért még jó vételnek is lehetne mondani a 970-et is. A probléma a 980-nál kezdődik, mert az teljesítményben alig, viszont árban joócskán a 970 felett van, és most majd alig lehet elkérni többet érte, mint egy 970-ért. Én azt realizálom, hogy ha kijönnek az új kártyák akkor egy használt 980 nem fog többet érni 90-95k-nál. ) 980Ti-k meg majd úgy 120k körül fognak futni.
persze ez csak az én agymenésem
-
dilipok
veterán
a hangos viszont nem ilyen... en nem fedeztem fel tul nagy kulonbseget egy msi es a jelenlegi g1 kozott
Nem mericskeltem, hasznaltam mindkettot. Sot, amiert itt mindjart megkoveznek, volt egy ref hutos msi is nalam, es az sem volt sokkal hangosabb (csak a boostnal vettem eszre, h jobban visszavett a kartya)
-
Cs1csó
titán
Bocs de egy i3-at ne keverj össze egy i5-el. i3 irodai normál használat, i5 egy vga-s rendszerre tökéletes, i7 pedig szükséges ha 2 vga-s rendszert építesz vagy valami cpu terhelő - tervezés stb. programot csinálsz. Tehát ha egy i5-ről váltottál volna i7-re nem éreztél volna akkora különbséget, erre akartam volna kilyukadni.
-
enslaved
csendes újonc
Köszönöm, de többet nem merek rajta húzni, mert amikor a tesztek alatt látott 1418 ig meg 7600 - ig felvittem, akkor villogott a 3dmark teszt, igaz, a temp - hez nem nyúltam hozzá, az közrejátszik? A voltage - t nem kell bántani? Egyébként elég az a stabil 60-75 fps bőven, a v-sync kikapcsolása rosszabb képet eredményez.
-
enslaved
csendes újonc
Akkor megnyugodtam, és nagyon köszönöm mindenkinek, aki válaszolt. Még két kérdésem lenne: Max. terhelésen kicsit tuningolva 72 celsius fok az rendben van? Annyit és úgy húztam rajta, amennyit javasoltál az imént valakinek. A másik meg, hogy az fps számot a monitor frekvencia határozza meg? Mert a 60 hz - es monitoromon 60 fps, a 75 hz - esen meg 75 fps a maxom, a tesztekben meg sokszor 100 felettiekről is írnak. Ezt már régóta meg akartam kérdezni hozzáértő emberektől.
Köszönöm előre is. -
enslaved
csendes újonc
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest