Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sareth
senior tag
Kész tényeket közöltek így mindezek után harcoljon velük az akinek két anyja van. A történetből jól látszik hogy jogod van befogni a pofádat és lenyelni a békát. Félre értés ne essen nem is verném magam ha nem pont ötödikén indult volna az akció és nem pont akkor rendeltem volna.
Mindegy akár járt akár nem, a ha futott a kártyára a játékra is fog, de a véleményem megvan, a keserű szájíz a rugalmatlanság miatt meg megmarad... Évekig lojális voltam a céghez, sosem volt gond de akkor ideje váltani. Magánszemélyként és céges részről is tőlük rendeltük, de látva a hozzáállását keresek más beszállítót...Én a témát a magam részéről lezártam, legközelebb a képek és a kártyáról kialakult véleményem jön. Remélem az legalább jó lesz...A fogyasztóvédelemmel való fenyegetőzés nem az én védjegyem...

-
Sareth
senior tag
válasz
kovsol
üzenetére
Már nem csinálok a számból segget, alapból nem az én stílusom lenyelem a békát de azért ez elég nagy átbaszás révén hogy a hivatalos oldalon is ötödike az akció időpontja, én meg aznap rendeltem.
Lauda - Ezt nem írhatom mert nem tudtam róla, egy hazugság miatt meg nem verem magam. Amúgy kiálltam ne aggódj. Elég emelkedett hangú levelet írtam, de le vannak védve mert egy kártyánál sem szerepel a Batman kupon...
szerk: válaszoltam a levelükre, csatolva a hivatalos akciós bejelentést erre ezt kapom: „Jelenleg még egyetlen Batman kupont sem kaptunk a gyártótól. Ha megérkeznek akkor kerül fel a termék nevébe az a játék is.” azaz ha lefordítva: Ha megjönnek a kuponok majd azokkal hirdetjük a kártyákat hogy minél többet adjunk el belőle, maga pedig hiába vett egy 126 000 Ft-os kártyát kupont még akkor sem kap ha járna... Jó a marketing a bőr meg vastag... Mindegy leszarom...
-
Sareth
senior tag
válasz
Bugfix1984
üzenetére
A kimért válasz a következő volt: „Ehhez a termékhez csak Witcher kupon jár, ahogy a nevében is fel van tüntetve.” - Ennyit az iPon rugalmasságáról...

-
ittakary Nalad ilyenkor nem akadozik emiatt a jatek?

pkornel, gainwardgs, blu79 Koszi szepen a tapasztalatokat es velemenyeket!

Sareth Ne aggodj, neked jarnak a jatekok!

-
-
Sareth
senior tag
válasz
Bugfix1984
üzenetére
Megtörtént és az akciójuk szerint jár is mellé (a választott kártya szerepel a listában és a megrendelés 5-én volt) de kíváncsi leszek mit válaszolnak. Ha írtak majd megosztom.
-
-
Sareth
senior tag
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Már késő a futárnál van a kártya + ahogy fentebb írtam egy boltnál sem látom listában a Batman-t.
szerk: azért rákérdezek, majd jelzem mit válaszoltak!
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Sareth
üzenetére
Attól függ mi van a rendelésben, ha nincs benne, kérdezz rá, hogy mizujs a kuponnal, ha azt írják, hogy adnak pluszban, akkor az az e-mail-t tartsd meg rendesen!
Ha nem oldható meg/nincs, akkor adj le egy újat, amiben már mind két kupon szerepel, a másikat, pedig mond le....
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Vistaboy
üzenetére
Ez is gondolom kuponos lesz. Szal hiába tegnap indult el az akció, aki régebbi készletű kártyát kap, az ugyan úgy nem kapja meg. Bár, talán külön megkapják a kuponokat, és adják majd a kártyákhoz.
És, igen.. Nálunk ahogy elnézem nem is elérhető az akció.
-
-
Vistaboy
veterán

Hát ez remek. Most komolyan, miért mindig azoknak nem járnak ezek a játékok, akik frissen megveszik a kártyákat? Vagy ennyire nem fogynak, hogy muszáj valamit bedobni csalinak? Komolyan nem értem. No, nem mintha nem venném meg amúgy a Witcher 3-at, de a Batmant jó lett volna ingyen megszerezni...
Mindegy, ez a tipikus szerencsénk.

-
blu79
addikt
- ne aggodj akkora felbontáson kell egy pár év hogy kifuss miatta

-(#22458) h1mpi ez egy pár hete már megjelent... ez egy pici kártya nagy műanyag borítással, a design nem rossz,________________ referencia OC
_____ biztos a giga minivel száll harcba ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#22450) Pc-man34 ha a kártya jobban melegszik akkor a proci is mivel a meleg levegő a házba marad és rámegy a procihűtőre

-
h1mpi
félisten
Ápr 1. elmúlt... mi a franc ez

-
rudii
tag
Rossz helyre írtam
-
h1mpi
félisten
-
Pc-man34
tag
Nem a vga melegszik jobban,Hanem a processzorom.
-
h1mpi
félisten
Van aprón egy 980-an 140K-ért. Aki 970-ben gondolkozik érdemes szerintem hozzátenni az a keveset.
-
Asbee
veterán
-
blu79
addikt
- szia biztos igazad van, rosszat nem írtam a Palit hűtéséről... és nem mindegy a hőfok mert ha magas nem boostol magasra a kari hanem visszavesz... nem rossz a Palit , igenis jó a forumozo csak azt furcsálta miért melegszik jobban mint a másik és én erre azt írtam hogy a Palit jobban melegszik, nem azt hogy rossz hűtése van...
Lauda uu ,én meg azt hittem Fhd, hát arra a felbontásra persze hogy sok a 980...

-
Asbee
veterán
A Palit kártyák azért melegednek jobban, mert olyan venti profil van rajtuk, hogy semmi hangjuk. Főleg a 980-on. Nem teljesen mindegy, hogy 65 vagy 75 fokos a kártya? Én olyan halk kártyával még nem találkoztam, mint a Palit 980. Masszív vastag borda, alacsony fordulatú halk ventikkel. Emellett figyeltek a vram és vrm hűtésre is mivel egyben van a bordával.
-
blu79
addikt
válasz
Pc-man34
üzenetére
Szia, a 780 milyen gyártóé volt? Lehet nálad a Palit jobban melegszik... de szerintem a Palit amúgy is jobban melegszik mint a többi...
Lauda neked nem 980 ad volt? , szerintem a 780 helyett inkább a 970re ruházz be
Ez a egyre drágább Vga nem jó irányba megy, igaza van h1mpi nek
-
-
h1mpi
félisten
válasz
slloyd
üzenetére
Gratula, de a másik oldalról vicc, hogy elérték a játék készítők és vga gyártók, hogy az eddigi 150-200K-s vga-k helyett egyre többen veszik a 350K-s vga-kat. Ha így haladunk, akkor pár év múlva majd már 500K-s vga kell, hogy ne kelljen butítani a grafikát.... megértem egyre jobban a konzolosokat.
-
Pc-man34
tag
Szevasztok.
Nem rég váltottam,GTX780-ról GTX980-ra több is az FPS,i7 4770K proci és egy Macho 120 hűti,GTX780-al 46-48 fokos volt csak BF4-alatt,az új GTX980-al majdnem 60 fokig megy fel,ez azért van mert ez a vga jobban terheli a procit? nem tudok másra gondolni...Palit GTX980 a pontos típus. -
slloyd
senior tag
Srácok bucsuzom a topiktól egy gtx titan x-el, nem tudtam kivárni a gtx980ti-t 

Ui: ritka szar képet csinál a telóm.....
-
noruch
csendes tag
Sziasztok!
A tegnapi nap érkezett meg régen várt új gépem egy ASUS STRX GTX970-el felszerelve. Ma meló után érkeztem el oda, hogy kicsit meghajtsam a videokártyát is. Sajnos első igénybevételnél (watch dogs) indítás után megjelent a hírhedt "cicergés", amire a sok panasz után kicsit számítottam. Mértékére nincs összehasonlítási alapom, a youtube-os videókból elég nehéz kiindulni, de zavaró na... De ami a legmeglepőbb volt számomra, hogy a cicergés frekvenciájával vibrál a kép!
A "cicergés" frekvencia változásánál a vibrálás mértéke, frekvenciája, iránya is változik. Nem feltétlenül a vibrálás a legjobb kifejezés, remegve vibrálva csíkozódik (új szó) a kép. Igaz jelenleg egy LG 22EN33-ra van kötve de ez az elfogadhatótól is nagyon messze van. Találkoztatok már hasonló jelenséggel?Üdv!
-
-
KAMELOT
titán
980-ra ha teszek vízblokkot akkor mennyit tud menni a kártya és mennyi feszt lehet adni neki? 1,35V?
-
-
pkornel
aktív tag
Nem szeretem reklámozni a boltokat de ez akkor is egy nagyon jó akció! [link]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Akkor uninstall, köszi srácok!

-
Agyzuzo
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nem. De nem csak azért, mert az a része teljesen használhatatlan, hanem: KATT
Ez csak néhány példa, de személy szerint én is szívtam vele, az utóbbi pár frissítés óta folyamatosan dobott egy hibaüzenetet hogy valamilyen hiba történt és bezárta magát. Ha nem használod a ShadowPlay funkciót benne akkor jobb ha nincs fent.
-
hackeeeee
Jómunkásember
A Geforce experience-t van értelme használni? Főként az általa adott beállításokkal, vagy nincs sok értelme?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Jövedelem
- További aktív témák...
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyit kértem mint ami mindenkinek járna, nem többet nem kevesebbet... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bar nem tudom mikor futok ebbe bele es akkor mi lesz, de nem vagyok nyugodt miatta.