- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
válasz
Fehercsoki #27287 üzenetére
Azon már rég túl van....
Lauda: jó hogy mondod,már tolok is egy felest!
Chapel: az sem ,rossz abból iszom egyet...
-
Reggie0
félisten
válasz
Fehercsoki #26915 üzenetére
Hulyesegekert is visszakuldenek kartyat a netes vasarlok. Pl. nem tetszett a szine, masnak kepzelte el az alakjat stb.. Mar felhigult a szakma es sokan ugy vesznek kartyat, mint a nok ruhat...
-
Speed®
titán
válasz
1 user error és 1 driver error eddig, a kari hibátlan, nem tücskös. Minek vigye vissza, ha esetleg alapos teszteléssel kiderül, hogy hibátlan, +jó OCt is bír?
-
válasz
En mar akkor visszakuldtem volna, mikor latom, hogy fel volt bontva a zacsi es se folia se semmi. Rakja bele a hasznalt xaraba, mar elnezest. Keressen mas balekot. Na meg ez a pcie kinlodas....
-
dergander
addikt
válasz
Fehercsoki #24277 üzenetére
Nekem a G1 még sose ment 100%on,az a bajuk a G1-esek hogy idle-ba nagyon magas fordulatszámra lőtték be.(1500+RPM). Legalább hűvösen marad 23-25celsius , pedig a házam nem a legjobb,de nincs kedvem módosítani.
-
válasz
Fehercsoki #23215 üzenetére
l.fa.zt sok... 75°C az semmi!!!
Alice90 no para, semmi baj a 75fokkal!
-
ThePoweR
senior tag
válasz
Fehercsoki #22956 üzenetére
Pont ilyet akartam csinálni, hogy el tudjam végre dönteni melyiket vegyem.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Az enyém nincs a listán.
(#22964) Lauda:
Abszolut egyetértek. -
Asbee
veterán
válasz
Fehercsoki #22960 üzenetére
Minden rosszindulat nélkül szerintem nincs értelme ilyen szavazásnak egy szakmai topikban. Mindenkinek más az igénye, mással szimpatizál, illetve mindig ezekhez igazodva, megindokolva van az ajánlás. A keresőt kell használni, ennyi. Ha ott az adott típusról nem talál semmit az illető akkor érdemes belefolyni mindig újra.
-
válasz
Ennek a szavazasnak velemenyem szerint semmi ertelme. Csak az tudna erdemben szavazni, akinek volt az osszes. Igy tudod megismerni a kartyadat, az adott tipust ugy, hogy alkothass velemenyt rola. En nem is szavazok eppen ezert.
ittakary nyilvan le lehet butitani a jatszhato szintre.
-
blu79
addikt
válasz
-szavaztam, de ez a szavazás dolog picit arról is szól, melyik vga-ból van a legtöbb, mert szerintem mindenki a sajátjára szavaz, és ez így nem a legjobb... nem feltétlenül az a vga a legjobb amelyikből a legtöbb van , mert az ár miatt is lehet egy vga típusból több, véleményem szerint van három gyártó amelyik a legjobb és leggyakoribb , ezeknek van pro és kontra , mivel a legtöbben ezeket a gyártókat ajánljuk ezek legyenek az összefoglalóban, és legyen leírva a pro és kontra....
-
KAMELOT
titán
válasz
Eddig nem sokan szavaztak!
-
cyberkind
félisten
válasz
Fehercsoki #22547 üzenetére
Akkor megrendelem az iPon-tól a G1-et, ezzel a kártyával szemeztem, csak a Gta 5 elakarna csábítani.
Giga G1 berendelve, elvileg ha minden jól megy péntekre megkapom.
-
dergander
addikt
válasz
Fehercsoki #22547 üzenetére
Nemtudom még sehol nem hallottam róla hogy gyárilag 1400ig ment volna,nekem 1380ig megy de akinek ilyen van annak is ott a vége.
-
castiels
addikt
válasz
Fehercsoki #22012 üzenetére
Az egyik helyen 30 cm ( itt videón méri) , a másikon 29,7, a gyártó szerint meg 31,2
A ház meg 31,5 cm ig tudja fogadni a kártyákat a kép alapján amit itt linkeltek, egy másik képen meg egy 308mm es kártya sem fért már bele a házba...
-
castiels
addikt
válasz
Fehercsoki #20987 üzenetére
mondjuk ipon?
-
válasz
Fehercsoki #20950 üzenetére
Ha 2.0 a hűtés akkor jó,ha nem akkor felejtős.
Sztem amúgy visszavitt vga.
-
Asbee
veterán
válasz
Fehercsoki #20955 üzenetére
Kép alapján nem acx 2.0 borda. Ez valami új SC+ jelzésű 970. Olyan borda van rajta mint az FTW-n.
-
Asbee
veterán
válasz
Érdekes ez a kártya. Mintha egy ftw lenne más néven.
-
Alice90
aktív tag
válasz
nem ezzel a kártyával van a gond ,hogy valamelyik hőcső nem érintkezik?
-
Alice90
aktív tag
válasz
de hogy ilyen olcsó?
-
nejad
aktív tag
válasz
Fehercsoki #20625 üzenetére
-
Assdak
őstag
válasz
Fehercsoki #20441 üzenetére
Annyi még, hogy teljesen azonos áron van mindegyik, tehát ez nem döntő szempont. Max annyi, hogy az Asus mellé adnak pendrive-ot meg valami szaros játékot.
-
marcusa
addikt
válasz
Fehercsoki #19791 üzenetére
Főleg online multihoz.
-
blu79
addikt
válasz
Fehercsoki #19157 üzenetére
- szia én úgy látom 66 fok ami nem is rossz
tailor74 de látom az órajelet nem tartja stabilan -
balint107
aktív tag
válasz
Fehercsoki #19015 üzenetére
Én vigyáznék ezekkel a mini kártyákkal. Nem véletlen van 3 ventis verzió is. Ami kisebb az alapból jobban melegedhet, és a hűtés is szépen le van faragva egy ventisre. Persze 3 ventivel is lehet sz*rt csinálni (khm palit), de azért jobb vigyázni vele. Mondjuk ettől függetlenül is inkább a Gigabyte-t, ahogy ránéztem arra az MSI-re már látatlanban is megfájdult a fejem a "zajtól"
-
dergander
addikt
válasz
Fehercsoki #19015 üzenetére
Gigabyte-ra szavazok,elég jók a mini kártyái is mostanság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Youtube Prémium és ChatGPT
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Gurulunk, WAZE?!
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest