Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
üdv.
látom, hogy a giga gtx 970 g1 ajánlott vétel.. viszont, hogyhogy nem jár hozzá division kupon?
-
MésziGab
tag
GTX 980-ból melyik a legjobb ár/érték(teljesítmény/hűtés) arányú kártya?
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
lökheted privátba, de nem tudom mit nyernék vele

Kérdezte valaki csináljak képet, most nem vagyok otthon
de mire lenne kiváncsi? mondjuk van egy képem az elődje és ez, egy képen van kiszedve 
viszont ami zavar, hogy szerintem picit "hangos" még alapon is, vagy lehet én figyelem direkt és bemagyarázom... bár firestrike alatt már tényleg hangos...
persze kis gagyi ház, nincs extra hűtés, de akkor is no 
majd ki kell tesztelni AB alatt mit érdemes beállítgatnom.
Nagyon szeretem a csendet amúgy és elgondolkoztam most egy alap vízhűtésen... cpu (s1155 i7) meg vga(ez)... szerintetek mennyiből lehet kihozni alsó hangon?
-
blu79
addikt
válasz
qantum
üzenetére
- akkor a Gpu-t tuningoltad (+80) és nem fagyott ? Akkor a memóriának kezdj +250-300 és ha nem fagy akkor 350 majd 400, vagy ha +350-nél nem fagy akkor +20 al lépegess felfele
(#36072) XaraX nem rossz, 980Ti szint, de akoska07-nek volt már 5000 pont fölötti eredménye is, igaz nem 2500k val , meg 2db Msi 970 Gaming 4G-vel

-
qantum
senior tag
Így jobb mintha Ti-t vettél volna?
-
R3plica70
aktív tag
Ma megérkezett a 6600K-m az alaplappal és a RAM-okkal, így ma este már ezzel nyúztam a Valley-t

VGA 1550/2200 , CPU: alapon
VGA 1550/2200 , CPU: 4500Mhz

Perpill itt tartok, külön-külön tesztelve is itt van a vége kb. GPU 1560-nál kifagyott a RAM 2251-nél, mondjuk az durva érzés volt hogy AB-nál ehhez maxra kellett húznom a csúszkát

Na megyek és telepítek egy friss Win-t mert még arra sem volt időm, plusz még a CPU-t is ki kellene tesztelni mit bír, 4,7Ghz 1,31V-on nem volt stabil

-
Colos1
őstag
Megnéztem az Unigine Valley -t én is, és találtam egy anomáliát: Az MSI Afterburner szerint 1380 Mhz -en ment a GPU, a Valley szerint meg 1493 MHz -en. Gondolom a Valley ír baromságokat.
A hőmérséklet a végére 61°C -t ért el, amit 6 év Radeonos pályafutás után egyszerűen tudok elhinni
Egyelőre azt sem tudom megszokni, hogy alapon a ventik 2-3 másodpercig állnak, utána forognak párat, majd megint leállnak.Szerk: ééés miért nem hajlandó megjeleníteni a képet?!
Szerk 2: na azért
-
FaTHI
őstag
Sziasztok! Giga gyári OC GURU II -ével Biost frissitek giga G1 Gtx980-on. Fel is ajánlott egyett de nem tudom milyen kockázatokkal jár egy ilyen update. Szerintetek el lehet cseszni, vagy mehet win10-alól nyugodtan Guru II-n keresztül?
Köszi a válaszod, szép napot! -
MésziGab
tag
Hy i7-4790 mellé melyik GTX 970 kártyát ajánljátok?
Asus STRIX,Gigabyt,MSI?Játék felvételre (Action!) és streamelésre szeretném használni!
-
gaben88
őstag
970-el a Divisiont ki, milyen beallitassal nyomja?
-
R3plica70
aktív tag
Csatlakoznék én is a klubhoz

Giga G1 Gaming 1550/2000 , i5-4690k@4,5Ghz :
-
gyuri081
csendes tag
Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni hogy VGA vásárlása élőt állok. Most egy Gigabite AMD Radeon HD 7870 OC 2 GB os VGA van a gépembe. A kiszemeltem egy GTX 970 . Csak az a gondom hogy eddig Gigabite párti voltam . Meg a kiszemeltem is egy Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming lenne. De sok negatívat hallomat a gigabite 970 szériáról. cicereg. túlmelegszik. alapból pixelesedig a gyári hibás vga stb. ez mennyire valós ? Vagy csak 1-2 ember fogót ki rosszat. És ha esetleg a gigabite most nem a legjobb márka benne , mit ajánlanátok? Asus-t nézegettem még . A válaszokat előre is kösz .
-
törölt tag
Sziasztok! Jó estét kívánok mindenkinek. Mivel GTX970-em van és aktuális a téma beírok ide egy kis segítségért. Lenne egy kérdésem. A profilomnál látható konfigurációm WIN7 64 bites (ultimate) rendszert futtat és tegnap felraktam ezt az új Nvidia Drivert ami mint kiderült sokaknál problémás és az Nvidia is elismerte hogy hibásan működik. Az a helyzet hogy nálam ez a driver hibátlanul települt és semmi hibajelenséget nem tapasztalok vele, egy monitoros rendszerem van és úgy telepítettem fel ezt az új drivert hogy előtte Display Driver Uninstallal csökkentett módban letöröltem a korábbi verziót.......A kérdésem az lenne hogy ennek tudatában használhatom ezt a drivert vagy mindenképp érdemes lenne letörölnöm és feltennem az imént megjelent 347.51-es BETA drivert ami javítja a felmerült problémákat? Mi a véleményetek? Nem fog nálam az idő múlásával hibákat produkálni ez a tegnap kiadott driver? Előre is köszi....
-
davidsone
addikt
válasz
psychocska
üzenetére
derék darab
-
blu79
addikt
- hát kipróbáltam az új drivert..... FC4-el kb 4-5 percig bírta.... lehet tényleg próbálják visszavenni a maxvell tuningképességeit?
1500/2000 Gtx980 4-5 perc és nV illesztőprogram leállt hibával kidobott....
, ment is vissza a 362.00 driver mert azzal még jó 
-
gaben88
őstag
válasz
psychocska
üzenetére
Tuninggal simán meglenne a 2700-2800 pont, ami már ref 980 szint. :-)
-
psychocska
tag
Ez egy g1 gaming, tuning nélkül:

-
blu79
addikt
Itt egy kis magyar leírás az új nV driver-ről, és akinek valami hibát okoz az új driver tudja hogy miért. Valószínű harosan kapunk egy új drivert vagy egy hotfixet amiben javítva lesz a hiba

-
TTomax
félisten
-
csabi63
senior tag
válasz
TTomax
üzenetére
Nem megy. Próbálkozik többször is újraindulni a gép, de végül feladja. Átirányít a speciális hibajavítási lehetőségekhez. 1 perc visszaállítani a rendszert korábbi időpontra, már 4x megcsináltam. A 362.00 driver-rel megy hiba nélkül, az újat valamiért nem hajlandó elfogadni.
Mindegy, egyelőre marad így.blu79 Új lesz, az előzőnél nem látom ezt a funkciót.
-
Racecam
nagyúr
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Kár, hogy nem húzod meg egy kicsit, semmi baja nem lesz.
Azért van. 
Ha mégis úgy döntesz, monitorozd MSI AB-vel, mert biztosan power limited lesz és ha igen, akkor ffodi fórumtársunk tud segíteni egy jobb BIOS-szal. Tudom, hogy ha nem tuningolsz, akkor ez sem nagyon érdekel, de én nem hagynám benne az a plusz teljesítményt ennyi pénzért.
Úgyis csak a játékok alatt játszik a tuning alapon ugyanúgy alig poroszkál és csendes. (Pláne, ha AB-ből leszabályozod a ventit ~50°-ig a minimum 33%-ra.) -
csabi63
senior tag
A 364.47 Driver nálam valamiért nem kóser. Nem hajlandó újraindulni a gép, miután végzett a frissítéssel. Pedig a rendszer stabil, és a korábbi driver-ek mind felmentek gond nélkül.
PC. -
_ocsisajt
őstag
na akkor én is beléptem a 970-esek táborába

Maradt a picigiga: Katt^^
GV-N970IXOC-4GD
eddig minden ok, mint mondottam volt nem fogom tuningolni, driver felrakása után lőttem egy valleyt extremehd presettel
CPU+VGA+Mem gyári értékekkel, minden 
-
dergander
addikt
Nvidia oldalán elérhető a 364.47-es Driver ha érdekel valakit

Megelőztek

-
BiP
nagyúr
válasz
demmer123
üzenetére
Ha most veszel, azon valószínűleg csak bukni fogsz. (persze függ attól, milyen áron mit tud az új generáció)
Inkább tarts meg az 1db 970-et, várd meg a Pascal-t, pár hónapon belül csak jön, és akkor majd el tudod dönteni, mit veszel.
De ha most költesz +100ezret egy 970-re vagy egy 980Ti cserére, elmondásod szerint az ára esni fog, és ez a Te zsebedből fog kiesni.
De ahogy érzed.
Ha addig kevésnek találod a 970-et (szerintem FullHD-ban bőven több, mint elég), akkor úgysem lehet lebeszélni arról, hogy költs. -
blu79
addikt
És itt az új driver 364.47 WHQL

demmer123 a 970 Sli elveri a 980Ti-t. De nyílván az sli-nek vannak nyűgjei
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
demmer123
üzenetére
A Ti ára 250 körül volt, amikor megjelent a TX pedig, ha jól rémlik 380 táján. Ezek után esélymentesnek látom, hogy a mostani 200 körüli árhoz hasonló módon majd ennél jobb kártya legyen, na mindegy a próféta szóljon belőled.
Hogy ne legyen off én is azt mondom, hogy inkább egy GPU, mint SLI.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

persze kis gagyi ház, nincs extra hűtés, de akkor is no

a g1 az egyik legjobban sikerült 970...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)