Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirotonat
csendes tag
Sziasztok!
A GTX970-es kártyáknál minden kártyához jár mind a három játék?
(GTA 5, Witcher 3, Batman)Köszönöm a választ.

-
blu79
addikt
+1, ez így van, nem értettem azt a srácot sem aki vett TX -et FX proci mellé
, dehát mindenki saját maga dönt -
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Nalam nincs is 3.0 a lapon, az minek kell?

3 x PCIe 2.0 x16 (at x16/x16/x1 or x16/x8/x8 mode)
Ha dobok bele egy X5650-et es megtepem 4 ghz-re, csak kihajtja.

-
Valaki fel tudna vilagositani azzal kapcsolatban, hogy ha mondjuk az en procim nem hajtja ki a 980-at, de a 970-et igen, akkor a SLI-al sem lenne gond? Tehat a vga-k ugyan abbol az adatbol szamolnak, vagy ilyenkor nagyobb proci teljesitmenyre is van szukseg? Remelem ertheto amit leirtam.

-
törölt tag
válasz
nagy.matyika
üzenetére
Én uniós pályázati pénzből vettem a kártyámat,úgy hogy a tenderen csak én indulhattam,akkor én már nem is lehetek sikeres mások szemében ?

-
TTomax
félisten
válasz
nagy.matyika
üzenetére

-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
nagy.matyika
üzenetére
Mint ahogy én is, mást nem is.

-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
rapidsquirel
üzenetére
Én örülök és elismerem mások sikereit, amennyiben becsülettel megdolgoztak érte

-
TTomax
félisten
válasz
yodamester10
üzenetére
Amire az éppen játszott játék be van állítva.
Ugye ha pl valahol nem natív felbontásban játszol akkor azt,ha dsr akkor azt. -
válasz
Stukker1987
üzenetére
Bőven elég lesz. Csak 30%-kal több pixel, mint a fullHD.
-
Stukker1987
senior tag
Üdv Srácok!
Beruházok egy LG 29um55-p monitorra és érdeklődnék hogy valaki használ-e ilyen vagy ehhez hasonló felbontást(2560x1080)?!
Jelenleg GTX970-em van és tudni szeretném elég lesz-e továbbra is a VGA. Leginkább BF4,esetleg Hardline menne rajta,a legtöbb játékot csak kipróbálom,de sok időt nem töltök már velük?!
-
TTomax
félisten
válasz
nagy.matyika
üzenetére
Textúra szűrésből soha semelyik játékban nem adjuk 16AF alá 5% alatt van a performance hit már évek óta,nincs olyan játék ahol mosott textúrákkal jobban fog menni mint kimaxolva.
Egyébként pedig nem TX-e van hanem 970SLIje... -
rapidsquirel
aktív tag
válasz
nagy.matyika
üzenetére
Van amivel egyetértek, mással pedig nem, korrekten összeszedett hozzászólás volt, és nagyjából igaz. De tisztelni azért nem kell senkit két rohadó-romló-korrodáló videókártyáért.

-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
rapidsquirel
üzenetére
Ez a kijelentés úgy helyes, hogy: Ha minden csúszkát maxra szeretnék tenni, hogy meglegyen a lelki békém..
Az, hogy te megvalósítod az anyagi oldalát és arra költöd a pénzed, amire akarod az szép és jó, de attól ne legyen már szálka a szemedben a másik ember, ha csak egy GTX 970-e van és FHD mellett mondjuk beéri egy sima FXAA-val, meg egy két olyan beállítással, ami nincs kimaxolva. Ettől még a 970 nagyon is gördülékeny játékmenetet biztosít. Már az 1 évvel ezelőtti beta verzióban is mindenhol megvolt a fix 60 FPS, kivéve egy két esetet. Ezt pontosan úgy értem el, hogy a textúra szűrés és az elsimítás nincs maxon, hanem egy aranyközépútként van beállítva. Számomra ez elfogadható és boldoggá tesz, mert az én megjelenítőmön magasabb beállításokkal sem lesz szebb és jobb a grafika.
Örül mindenki szerintem a TX-ednek és megkapod érte a tiszteletet, de szerintem ne rugaszkodj el a földtől ennyire. A saját dolgaidban legyél maximalista, de az nem maximalizmus, hogy minden csúszka maxon legyen, hanem egy felhasználó által támasztott igény vagy követelmény.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
papdilas
csendes tag
válasz
Csabee86
üzenetére
Csabee86: nekem 980-as kártyám van és 2560x1440-ben játszom. Gond nélkül viszi a jelenlegi játékokat a legmagasabb vagy ahhoz nagyon közeli beállításokkal is. Ha kevésnek érzed az FPS-t, akkor pedig az élsimításból kell visszavenni, arra nem sok szükség van a nagyobb felbontás (nagyobb pontsűrűség) miatt.
-
batt
aktív tag
Újabb válasz Iponból!
Sajnos előfordul néha, hogy a vásárló nem elégedett a cseredarabbal, azonban összességében elmondható, hogy az MSI-vel nincs olyan sok probléma. Összehasonlítva pl. az ASUS-al, ahol a videókártyák javítása enyhén szólva "nem megfelelő".
A porvédő műanyagot tudjuk pótolni amennyiben van rá igény, akár az összes csatlakozóra.
Megértését köszönjük!gyorsan letudták a dolgot!

-
-
Csabee86
senior tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy valaki használja a GTX 980-át 2560 x 1440 felbontáson? (visszakerestem, visszaolvastam a topikban de nem igazán jutottam dűlőre)
Monitort szeretnék venni és nem igazán tudom eldönteni, hogy maradjak a full hd-nál vagy váltsak-e 2560x1440 felbontásra. Mi a véleményetek? Bírná a kártya a játékokat a magasabb felbontáson? (számítana, hogy G-Synces lenne a monitor?)Válaszotokat, segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv: Csabee86
-
ThePoweR
senior tag
LeC-től vásárolt már itt valaki? Garancia ilyesmi hogy megy nála?
-
Werkly
addikt
980-nál mi az ajánlott beállítás GTA V-nél? Köszi!
-
gaben88
őstag
válasz
rapidsquirel
üzenetére
Persze, nincs itt baj, de hidd el, hogy minimális kompromisszumokkal, 1080p-ben egy OC-zot 970-el is gördülékeny játékmenetet kínál a játék. Persze vannak extrém esetek, mint amiket írtam is, de akkor is még folyamatos marad a játék, csak épp közel kerül 25-30 fps-hez.
Hogy kinek mi éri meg, meg tényleg nem téma.

-
blu79
addikt
válasz
rapidsquirel
üzenetére
szia, én erről a beállításról beszéltem : [link] nem hibáztam rá semmire , nyugodtan megnézheted, Smaa, és a Motion Blur nem teszi sokkal szebbé a játékot, Ha TX-em lenne akkor sem kapcsolnám be a motion blurt, (#23054) senki nem mondta hogy hibásvagy valamiért, mert sli-d van, csak annyit írtam hogy azért hogy az élsimítás maxon legyen nem éri meg az sli, Grat. az sli-hez, ha eljön az idő akkor nekem is lehet ((most is lehetne de nem érzem hogy szükségem lenne rá)), anyagi részről nem beszéltem, egyik kártya sem világmegváltó és nem is lesz az, de a fent említett beállításokkal nagyon jól fut, gördülékeny, nem akadozik ,nem laggolgat meg ilyenek, még a legrosszabb időjárás körülmények közt ha le is esik az Fps néha 30 körülire akkor sem akad szépen fut szinte észre sem venni, de általában 40 fölött van sőt 50 fölé is megy, ha pedig jó időjárás körülmények közt van a futam akkor nincs miről beszélni mert sok Fpst kapunk
, én itt lezárom ezt a témát, senkivel nem akarok összeveszni
, de 970-el bőven jó a game. -
ThePoweR
senior tag
válasz
rapidsquirel
üzenetére
Te kezdted az egeszet a nagyzolassal.
Egyebkent ma probaltam ki én is 280x el. Ultrara raktam mindent elsimitas msaa blur off mert kibaszta a szemem. 40 fps egyedul. Sok autóval valszeg jatszhatatlan, de a graftol nem vagyok elájulva. A kocsik reszletesek de nem szepek. A környezet a szokasos hanyas mint minden autós játékban. Es akkor meg a hangok meg az irányítás egy két autonal. Latszik hogy a könnyebben hozzáférhető autok mint egyes bmwk sokkal jobban le vannak modellezve. Valamilyen superautoval mentem. Olyan rossz volt a hang hogy fel perc utan kileptem. Persze ertem miert jo jatek. Sok a pálya sok az option de mindenki a grafon lovagolt pedig pont az nem az igazi erőssége a játéknak. A hangokrol meg ne is beszéljünk.
-
gaben88
őstag
Nem rossz beállítás, de nekem V-SYNC nélkül TV-n nagyon bassza a szemem, hogy törik a kép, de amúgy tényleg nem rossz beállítás. Viszont a LeMans, nappal, vihar, 55 LMP1-es autó és a tömeg közepéről való indulás során simán leesik az fps 25 körülire, ami már igen necces! Utána viszont minden szép és jó!

@#23052: Azért az költői túlzás, hogy sokkal szebb. Sőt, meg merem kockáztatni, hogy "120ezer ft-al" bőven nem szebb.
-
rapidsquirel
aktív tag
-
blu79
addikt
válasz
rapidsquirel
üzenetére
Miből gondolod hogy nem fut jól a fenti képen látott beállításokon? Onnan hogy neked sli van és akinek nincs annak nem fut jól? Ha győri lennél áthívnálak nézd meg hogy megy ezen a gépen. Nekem nem kell hogy legyen 100fps
-
blu79
addikt
válasz
rapidsquirel
üzenetére
.
-
blu79
addikt
válasz
rapidsquirel
üzenetére
Ha ha ha csak te azt nem tudod...tökèletesen fut
-
blu79
addikt
-én nem szenvedek a beállításokkal
, csak kétszer próbáltam a beállításon változtatni... mellesleg nekem csak az élsimítás nincs maxon, de az annyit nem ér hogy kiadjak 120k még egy 970 ért. Így is tökéletesen fut nem szaggat akad... van bőven Fps.
Egyébként úgy vettem észre hogy jobban használja a Cpu-t mind a gta v -
blu79
addikt
válasz
rapidsquirel
üzenetére
Milyen problémád nincs?

Lauda de te nem Fhd- be vagy...
-
cyberkind
félisten
Persze, ez szép meg jó, de én pl. nem erre akarom pazarolni az időmet, hanem játékra hogy ha már arra adtam a fejemet hogy veszek egy ilyen drága kártyát, de ez elvárható lenne, hogy ne bontott kártyát adjanak ennyi pénzért, mi van ha valakit megdobnak 180-ért egy bontott 980-nal?
-
törölt tag
Amazon ( német részén ) legalábbis 30 napos a visszaküldési lehetőség.Ausztriában is elképzelhetetlen,hogy ha gari ,ha sima rendelés bontott terméket küldjenek,mert abból óriási f@aszolás lenne.Azok általában B-ware jelzéssel jó nagy árengedménnyel kerülnek forgalomba,még akkor is ha bontatlan a doboz,de van rajta egy kis karc.Én ezekre szoktam vadászni,mert nagyon jó dolgokat lehet kifogni.Legutóbbi kedvenc fogásom egy Acer switch 10 volt,ami 200 euróba fájt,mert be volt tépődve az original csomagolás szélén egy 5cm es papírdarab.

-
cyberkind
félisten
válasz
Bugfix1984
üzenetére
Ipon meg eladta még egyszer.
Adják, de ne új áron, és ne bontatlan, zsír újnak feltüntetve.
-
Az MSI-nél ez gyakori dolog,de olyan is előfordul,hogy a nagyker nem küldi vissza a gyártónak, mert van ott is szervizkészlet, ilyenkor adnak egy polcról, azt mindenképpen ellenőrizni kell,hogy a dobozon lévő SN egyezik-e a kártyán lévő SN-el.A nagyker ilyenkor jóváírást kap a gyártótól.Lehet,hogy a 3,5GB miatt visszaküldött darab ,így azt a gyártó nem cserélte,az Ipon meg eladta még egyszer.
-
válasz
KAMELOT
üzenetére
Ha olyan dolgot rendelsz, aminel biztosan lehet tudni, hogy nem volt piszkalva, akkor nincs gond. Pl asusnal le van ragasztva mindket ful, azt sosem ragasztod vissza masik tapasszal sem, mert a doboz is serul mikor leszeded. Vagy msi-nel a ventillator folia, azt se rakod vissza.
-
cyberkind
félisten
válasz
KAMELOT
üzenetére
Oké, akkor nem mondok semmit, nekem csak 120-at kell oda, meg 120-at vissza hogy hazaérjek, de csak náluk, a többi bolttal nem volt gondom ahonnan rendelgetek.

Mondjuk a megjegyzésbe beleírom hogy zsír új, bontatlan cuccot kérek, vagy repül vissza másnap a cucc, mehet a játék.
-
blu79
addikt
vagy itt egy másik : [link]
-
-
blu79
addikt
válasz
üzenetére
- hát elég nehéz kinyomozni ezt hogy az konkrétan az Msi gyakorlata. Emlékeztek még amikor ez a fórum létrejött és elkezdtek a tagok rendelgetni a karikat? sokat visszaküldtek cicergés meg miegyéb miatt, és volt is róla szó mi lesz ezekkel a karikkal, aki meg újat rendelt az meg bízott hogy nem használtat kap. És jópáran használtat kaptak, és nem konkrétan Msi volt , hanem Giga, Evga, Strix, Msi nem is tudom volt e , de mintha egy lett volna , emlékeztek még hogy volt erről szó még az elején? Akkor senki nem mondta hogy a gyártó küldte így, hanem mindenki a boltra tippelt...
ez csak egy hozzászólás találomra : [link]
-
-
Poiro7
senior tag
"Pozítiv" csalódás egy ASUS GTX970 cicergése kapcsán:
Tisztelt XY,
Az említett cicergő hangra a következő cikk ad magyarázatot:
http://prohardver.hu/tudastar/a_tapellato_aramkorok_cicergese_sipolasa.htmlA gyártó erre a jelenségre nem eszközöl javítást, a rendeltetésszerű használat nem akadályoztatott.
Amennyiben a kártya így nem felel meg Önnek az alábbiak figyelembevételével el tud állni a vásárlástól. Amennyiben el szeretne állni a vásárlástól, Ön végfelhasználó és természetes személy szerepel a számlán, kérem a termék átvételétől számított 14 munkanapon belül juttassa azt vissza (Cím: 1134 Budapest Tüzér u. 13.), és a jogszabályban megadott 14 napon belül intézkedünk a termék vételárának visszafizetéséről. Szükséges a sérülésmentesség és a tartozékok hiánytalan megléte, valamint ajánlott az eredeti csomagolásban visszajuttatni a terméket. Az ügyintézéshez szükséges dokumentumok: számlamásolat, garancialevél-másolata, elállási nyilatkozat, mely tartalmazza készpénzben, vagy utalással (ekkor meg kell adnia bankszámlaszámát) kívánja a vételárat visszakapni.
További információ és jogi háttér : http://www.ipon.hu/site/disclaimerTisztelettel:
GZ
Garanciális ügyintézés új helye 2014-08-11-től : 1134 Budapest Tüzér u. 13.
Garanciális ügyintézés ideje: H-P: 10-18ig
iPon Computer Kft.

-
Asbee
veterán
Annak ellenére, hogy tudom itthon szeretik tovább hárítani a dolgokat nem feltétlen az említett bolt a hibás. A lightning be karikkal is ezt csinálta az MSI. Mind használt, nem egyszer leharcolt, ilyen olyan hibás példányra cserélgette őket. Ha kell írj közvetlenül nekik, volt akinek segítettek.
-
batt
aktív tag
Már van is válasz! Tudom nem etikus de ők sem azok!
"A kártyát a gyártó, azaz az MSI cserélte. Ilyen esetben tesztelésnek vetik alá a kártyát, mielőtt visszaküldik. Van olyan probléma a kártyával ami a rendeltetésszerű használatot befolyásolja? Valamilyen hiba jelentkezik esetleg?"
-
batt
aktív tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Írtam nekik agresszívan Mester!!!
Az a gond,hogy a ventilátor hibát sem akarták elismerni (szerintük semmi baja nem volt a karinak) Aztán majdnem 1 hónap után sikerült kicserélniük erre! 45DB nyalós, agresszív,fenyegetőző mail után! Jóra nem számítok! 
-
batt
aktív tag
Értem! Köszönöm Szépen Mindenkinek! Írok nekik! DE sajnos sejtem mi lesz a válasz!

-
válasz
gaben88
üzenetére
Na mentem imolaban 20 autoval viharban.
Rajt utan beesett 29-re es meg egyszer 28-ra a versenyben, amugy atlag 30-35 fps
, de erdekes modon nem venni eszre. A beallitasok ugyan azok, csak azt a motion blur-t vettem le offra. 
yodamester10 Koszi szepen! Hogy fut a 980-on esoben?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
yodamester10

batt Ne rugozz ezen, azonnal kuld vissza de ugy, hogy kuldjek ki a futarjukat es ingyen vigyek es hozzak az ujat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autóhifi
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topic
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Autós topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST!
- ASUS RX 6700 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- XFX RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, dehát mindenki saját maga dönt

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, én itt lezárom ezt a témát, senkivel nem akarok összeveszni

, csak kétszer próbáltam a beállításon változtatni... mellesleg nekem csak az élsimítás nincs maxon, de az annyit nem ér hogy kiadjak 120k még egy 970 ért. Így is tökéletesen fut nem szaggat akad... van bőven Fps.