- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
regener #27509 üzenetére
Olvastam, hogy volt akinel problemazott ez a driver gta5 alatt. Tobbieknel mi ujsag, probaltatok mar? Most a 8.1pro-n vagyok es legutobb a 353.30-at telepitettem fel.
ÁdiBá Koszonom az informaciot!
Igazibol engem nem ez erdekelt volna, a windows10-el egyelore nem is foglalkozom. Azon gondolkodom, hogy frissitsem-e az nvidia drivert es erdekelne, hogy mik vele a tapasztalatok.
-
Asbee
veterán
válasz
regener #17838 üzenetére
Erről van szó, máskor mindig fontosak a részletek, de most nem számít, most gyorsan rá lehet fogni az itteni az amd térítőknek, hogy már itt is a játék amivel játszadozni kell grafikailag. Mert ugye más játékban is magas supersamplingel olyan jól futnak a kártyák. A cache sun meg shadow beállításra mai napig azt írják, ki kell kapcsolni, mert elmossa a grafikát és mindenhol laggol akadozik a játék.
-
válasz
regener #17436 üzenetére
Még olcsóbb lett...
110K
Úgy tudom ez az ami garantáltan nem cicereg.Igen ez az.
" *If your card emits any coilwhine when used on a decent power supply that is 80+ Gold rated or higher then OcUK will refund or exchange the card. These cards incorporate our exclusive Coil Whine Reduction technology to help reduce and eliminate any whine. " -
JoolsNOS
veterán
válasz
regener #16648 üzenetére
Nem figyelsz. Pont azt mondom, hogy nem hangos, de!! az a a leghangosabb a komponenseim közt IDLE. Mivel minden más, passzív, leszabályzott, stb. Éjszaka el tudnák képzelni még halkabbat - azaz a teljes csendet. De valakinek meg a gyári 4000en pörgő procihűtő sem hangos, mert ahhoz van hozzá szokva és nem zavarja.
-
-
trufa12
addikt
válasz
regener #16643 üzenetére
Mindig kivárják ...
ráadásul még le is ugatják az embert ha nem személyes vásárló, mert ők a személyes vásárlókat részesítik előnyben .
meg black listre teszik az ember emailját ha próbálja a dolgát sürgetni....szóval aki távoli városból vásárol esélye sincs 30 napnál hamarább...
gondolom azért a személyes vásárlókat részesítik előnybe, mert félnek hogy nehogy valaki belehúzza a pultba a fejüket...
van egy olyan érzése a vásárlónak mintha nem is boltból vásárolt volna, mikor garanciázásra kerül a sor.Ráadás telefonon 1-2 órán át kell próbálkozni mire valaki hajlandó felvenni .
-
Taylor1235
csendes tag
válasz
regener #16337 üzenetére
Végigolvasva rengeteg fórumot emiatt a vram dolog miatt azért igen sok 980-ra is panaszkodtak, hogy cicereg.
A cicergés nem tesz különbséget 970 és 980 között, alkatrészek is azok. Azt el tudom képzeli, hogy 980 kevesebb van főleg magyar piacon és igy kevesebb a cicergő is. Szerintem mindkettő kiváló kártya ettől függetlenül. Ha a 970-et okosan butitják még pirospontot is kapnának. -
marcusa
addikt
válasz
regener #15600 üzenetére
Nem, próbáltam tuningot is Valley alatt 1450/1950 eddig stabilnak tűnik, feljebb még nem próbáltam. 66 fokos volt ezen az órajelen és továbbra is hangosabbak a közepes fordulatra feltekert házventik.
Elfért volna a nagyobb giga is, de ez jóval olcsóbb volt.
Land Computerbe vettem 97k volt, és egy barátom segítségével visszakapom a fél Áfá-t.
Vicces volt, rákérdeztem mikor átvettem hogy ugye ez nem egy visszavitt kártya, nem hibás?
Válasz: Ááá neeeem, ez vatta új, ezt nem érinti az a hiba hogy csak 3.5 gigát kezel, az csak az Asus-nál vaaaan...
Mondtam hogy köszi, és elhoztam -
ffodi
veterán
válasz
regener #14344 üzenetére
Igen, ez így egyszerű is, csak nekem pl. és szerintem másoknak sem megy a Maxwell-lel úgy, hogy előtte nem tiltod le a vga-t, stb.
Mindjárt linkelem a v0.1 alpha verziót, és várom a vállalkozó szellemű usereket.
(egyelőre 64bit only, és lehet nem is működik mindehol, épp ezért akarom kiteszteltetni.
)
-
MPowerPH
félisten
válasz
regener #14338 üzenetére
Nalam GPU-Z szerint 319Mb memoria atlagosan alapbol le van foglalva. A teszt beallitason ez lecsokken 240Mb-re. A tesszt pedig lefoglal maximum 4040Mb-t.
Egyebkent tok random ertekeket dobal a vegere.
Nem tom mit aggodik mindenki ezen. 970-ek ezzel egyetemben is jol szaladnak. Ha meg elfogy a memo, akkor igy is-ugy is belassul az egesz. Ami maximum 4k(mmonitor) felallasnal valosul meg. De oda meg alapbol keves a 970-es....
-
válasz
regener #8443 üzenetére
Ez így igaz.
Biztosan félreolvastam vmit,elég késő van már.
Megyek is aludni.Mondjuk amilyen "jól" sikerült a BF4 nem csodálkoznék ha sokat nem hozna.
Én viszont bizom benne,hogy sokasodni fognak az FPS-ek az SLI hatására.De sztem volt nem is egy review 970 SLI-ről "komolyabb" oldalakon.
Ott tesztelték sok játékkal.Persze a legtutibb ha a real felhasználótól kapjuk az infót.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
regener #8266 üzenetére
Nagyjából igen. Illetve nagyon fontos, hogy egy játékot ehhez a beállításhoz hangoljanak, mert ez nem ám olyan, hogy megadnak neki egy számot, és akkor adja az eredményt, hanem a program fejlesztőjének is tudnia kell a driver beállítását, mert ahhoz kell optimalizálnia a programot. Ezért tűnik el ez a lehetőség teljesen a DirectX 12-ből. A fejlesztő beleírja a programba, hogy mi a pre-render és azt senkinek nem lehet megváltoztatni. Ahhoz a pre-render értékhez lesz az egész program optimalizálva.
-
intuicio
aktív tag
válasz
regener #8128 üzenetére
De nagyon király vagy
Bár nyomattam egy tesztet, és eléggé felpörögtek a ventik. Neked milyen tuning potenciál van a 970-be? Már ha az van neked
nyomatsz nekem egy képet? én nem merek feljebb menni mint:https://p1.picsto.re/saABY.png
Azt gondolom tudtad, hogy a főmenüben a csúszkát még lejjebb is lehet tekerni?!
Én azt is most vettem ésre, hogy pl van egy ilyen:
Frame Rate Target (FPS)
Neked ez mennyin van?Én a (PerformanceTest) progiban hajtottam meg a videokártyát,és semmi cicergés nincsen. Mákos vagyok?
-
regener
veterán
válasz
regener #8123 üzenetére
Ha más is ASUS GPU Tweak párti akkor megvavan a megoldás ha nem enged tovább a program a tuningban:
Főablakban baloldalt alul Advanced Mode / most Settings / Tune / kis TuneSetting fül ->> Bepipálod az elsőt.Mostmár 1268Mhz helyett 2092Mhz a GPU Boost csúszkám vége, mégha 1250-nél nem is megy nagyon többet.
Ha nektek is ekkora offsetet enged akkor alap órajel +1046 a csúszka vége.Jó tuningolást
(#8127) daveoff
Te melyik linken nézed?
Mert ezen (asus.com) nekemis ottvan a 970-nél szintúgy, a képen pedig egy 780 nyák van.
Már látom, az asus.com/hu/ -s magyar oldalon nincs rajta és az angiliai asus.com/uk/ -n sem.Érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest