Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
batt
aktív tag
Csak kérdezem laikusan mért ne adhatnának?
A kari doboza leharcolt volt lehetett látni ki volt bontva sokszor! A kari csupa maszat ujjlenyomat! Az anti statikus zaci megviselt! A sem a karin sem a dobozban nem voltak a takaró kupakok pci dvi stb! Undorító!!!!! Soha többet nem veszek semmit náluk!
-
batt
aktív tag
Szuper megjött a xar Iponból a gariból a kari! Nem fűznék + kommentált milyen igénytelenül kaptam egy használt leharcolt példányt!
és természetesen a jó kis samsung ramos karim csak szép álom marad mert xar hynix-est kaptam! Akinek hynix-es ramja van mennyit tud húzni rajta? -
blu79
addikt
-
blu79
addikt
- nagyon jól fut 970 Gamingen a P.C. nem is gondoltam volna...
-
(#22979) Lauda Köszönöm!

(#22980) Asbee Köszi! Már én is néztem a VRM hőfokokat, nálam egyedül FurMark alatt megy fel 102-ig, érdekes módon a Unigine Valley 85-ig tolta fel, Far Cry 4 pedig 76-ig. Ha valóban nagyobb dózist akarnék adni neki feszültségből, akkor úgyis lekerülne róla a gyári hűtő, akkor meg a vízblokk mellé a VRM és a RAM-ok is kapnának legalább egy nagy bordát, vagy akár egy saját blokkot!

Persze nem azért vettem a kártyát, hogy agyonhúzzam, úgyhogy én ennek az 1513MHz boost clocknak is nagyon örülök, hiszen "az benne volt az árban".

-
lukgab
tag
Tényleg sikerült pontatlanul fogalmaznom
Core Voltagere gondoltam, hogy ott csak +10 et tudok állítani. Giga GTX 970 OC 4GBAbban szeretnék segítséget kérni, hoyg ezen a felületen mit állítsak / merjek állítani:
-
Csatlakoztam én is a klubhoz, az én választásom egy ASUS Strix GTX 970 lett, amit nagyon nem bántam meg.

A kártya alapból 1316MHz-re boostolt, ezt sikerült feszültségemelés nélkül feltornászni 1513MHz-re, a RAM-okat pedig 7800-ra rántottam fel. Ez eddig 4 órányi Unigine Heaven és 3 órányi Far Cry 4 stabilnak bizonyult, kíváncsi vagyok, hogy egy kis plusz fesz mennyi mozgásteret ad még.
Coil whine/cicergés csak a Windows élményindex-számítás alatt volt, amit azt hiszem, túl lehet élni, mert üresjáratban, játékok és renderelés alatt nem jelentkezik.
A hűtés nekem nagyon bevált, rettentő halk és olyan hatékony, hogy az erre a célra tartogatott Reseratort rá se raktam, mert felesleges. Még max terhelés alatt is inkább a CM V700 táp ventijét hallom, mintsem mást a házból. Extrém tuningnál már lehet, hogy elkélne, de amíg 2048x1152 felbontás mellett ilyen szépen futnak a játékok, én biztosan nem fogok 1250mV felett adni neki.
Lényeg a lényeg, jó vétel volt, csak ajánlani tudom! -
sheep
addikt
nem vagyok szakértő úgyhogy nem tudom mit értek alatta

csak kérdeztem h megérné-e ilyesmit írni...de egyébként igazad van hogy nagyon sok adatok kéne összeszedni hozzá, nem biztos h megérné ezzel foglalkozni.
Mondjuk én vásárlás előtt mindig azzal kezdem hogy az aktuális fórumokon körbenézek, itt is ezt tettem, és anélkül hogy feleslegesen kérdeztem volna végül most vettem egy msi gaming 4g-t, mivel itt a fórumban jókat írtak róla -
-
lukgab
tag
-
sheep
addikt
valami ilyesmi kellene akkor összefoglalva:
ajánlott: bármelyik, kivéve a gyári hűtés mert nem tuningbarát, jobban melegszik
legnépszerűbbek:
giga g1 / wf3
előny: 3 venti, hűvös, jól tuningolható vagy nemtom...
hátrány: hosszú, nem minden házba fér bele, venti állandóan pörög
msi 4g
előny: halk venti, kisebb helyen elfér
hátrány: kevésbé tuningolható..
asus black:
előny: jobb tápellátás, blackplate,
hátrány: nincs hozzá sziget jegy, stb...ilyesmit esetleg nem lehetne belerakni az 1 hsz-ba?
Lenne értelme összeírni ezeket a dolgokat szerintetek? Mert én úgy látom a keresőt még mindíg nem nagyon használják (és azért egy ilyen pörgős topiknál sokat segít egy jól összerakott 1 hsz) -
válasz
ThePoweR
üzenetére
Ha nem zavar egy kis ventilator hang, akkor giga wf3, ez a legolcsobb altalaban. Msi, asus csendesebbek, szerintem amugy teljesen mindegy, ugyan azt az elmenyt fogja adni mindegyik jatekokban, tuningra meg sosincs garancia. Barmelyik cicereghet. Az asus blackem a giga 980-hoz kepest eg es fold minosegben, nem is lehet egy lapon emliteni oket. Viszont ez csak amig taperaszod erdekel, mikor beszerelted mindegyikbol az jon ki a monitorkabelen. Amugy a wf se hangos, viszont terheles alatt hallani, hogy porognek a ventik. Ez a black viszont teljesen csendes mindig, nem is ertem hogyan.
-
ThePoweR
senior tag
válasz
Fehercsoki
üzenetére
Pont ilyet akartam csinálni, hogy el tudjam végre dönteni melyiket vegyem.

-
rup1u5
nagyúr
válasz
Fehercsoki
üzenetére
Az enyém nincs a listán.

(#22964) Lauda:
Abszolut egyetértek.
-
Asbee
veterán
válasz
Fehercsoki
üzenetére
Minden rosszindulat nélkül szerintem nincs értelme ilyen szavazásnak egy szakmai topikban. Mindenkinek más az igénye, mással szimpatizál, illetve mindig ezekhez igazodva, megindokolva van az ajánlás. A keresőt kell használni, ennyi. Ha ott az adott típusról nem talál semmit az illető akkor érdemes belefolyni mindig újra.
-
válasz
Fehercsoki
üzenetére
Ennek a szavazasnak velemenyem szerint semmi ertelme. Csak az tudna erdemben szavazni, akinek volt az osszes. Igy tudod megismerni a kartyadat, az adott tipust ugy, hogy alkothass velemenyt rola. En nem is szavazok eppen ezert.
ittakary nyilvan le lehet butitani a jatszhato szintre.

-
blu79
addikt
válasz
Fehercsoki
üzenetére
-szavaztam, de ez a szavazás dolog picit arról is szól, melyik vga-ból van a legtöbb, mert szerintem mindenki a sajátjára szavaz, és ez így nem a legjobb... nem feltétlenül az a vga a legjobb amelyikből a legtöbb van , mert az ár miatt is lehet egy vga típusból több, véleményem szerint van három gyártó amelyik a legjobb és leggyakoribb , ezeknek van pro és kontra , mivel a legtöbben ezeket a gyártókat ajánljuk ezek legyenek az összefoglalóban, és legyen leírva a pro és kontra....
-
és mi van ha valaki nem vérpistike és maxon tud csak játszani?

GTA az pont olyan játék ami tele van olyan beállitásokkal, amik alig számitanak látványban, ellenben felezik az FPS-t

PL 4k-ban MSAA alapból nem kell, mert felesleges. Főleg nem TV-n!
csomó effektet lejjebb lehet venni High / VeryHighra és akkor már bőven elkocog 30-40FPSsel.. Persze az 50-60hoz TitanX kell ez egyértelmű
-
KAMELOT
titán
válasz
Fehercsoki
üzenetére
Eddig nem sokan szavaztak!

-
-
Fehercsoki
aktív tag
Szavazzatok, remélem nem hagytam ki semmit.(ha van értelme, akkor akár mehet az összefoglalóba is a link)
-
lukgab
tag
válasz
katt777
üzenetére
Sziasztok.
Pont egy ilyen vgam van és érdekelne, hogy ki milyen programmal tuningolja? Nekem MSI Afterburnert javasoltak. Illetve kinek mennyi boostot sikerült elérnie vele? És miként lehet bios szinten módosítani a ventit?
Gondolom, ha visszaolvasnék akkor megtalálnék mindent, de picit elfoglaltak a napjaim. Tud valaki kommentben válaszolni ?
4K ban szeretnék GTA V -el játszani 4970K val meghajtva egy 55uB850V TVn.Előre is köszi srácok.
-
Asbee
veterán
válasz
üzenetére
Ezért lenne jó a keresőt használni. Ezerszer ki lett vesézve mindegy kártya, de naponta ugyanazok a kérdések jönnek úgy hogy bele sem néz senki. Pedig azzal kellene kezdeni és ha valami információ nincsen jöhet a kérdés. Persze ha ilyen alap dolgokról van szó...
(#22933) ThePoweR: A stirxen és a blacken semmilyen memória hűtés nincsen, igaz valamennyi levegőt kapnak. Backplate sehol nem hűt, csak dísz, véd, merevít. Kivéve evga.
-
maross
nagyúr
Ha nvidia kod es nem steam, ird be nvidia oldalara, tobb oldalas a regisztracio, amig nem adsz meg emailt (vagy steam logint), addig nem lesz used. Ha tovabb megy az elso oldalon, akkor jo a kod.
regionak united kingdom, ha angolos vagy, de lehet német is ha azt szeretnél.
-
törölt tag
-
válasz
üzenetére
Nincs ezzel semmi gondom es igy beszeltuk meg ahogy irtad is, de en nem szeretem az ilyet. Amit en arulok, azt garantalom, hogy olyan lesz amit irok rola, mert en sem szeretem ha atvernek, ezert en sem verek at senkit soha. Viszont itt olyan dolgot arulok, amirol nem tudom, hogy oke e? Ha gond van vele, visszautalom az arat es kesz, mast nem tudok tenni.

torma1981 Ezt en se ertem.

-
törölt tag
Bízni kell pro és kontra a feleknek egymásban,nem mindig a negatívumokból kiindulni,ha meg mégis átver és azt kamuzza,hogy nem volt jó a kód és már vígan játszik vele...Boldogítson az a tudat,hogy embertársadon segítettél egy játékkal és még a lét is visszacsengetve támogatod karitatíve,ezzel mi a gondod ?

-
törölt tag
Kéne valami automata válasz,ha valaki megkérdezi melyik kártyát vegye.Sőt akár automatán meg is rendelné a delikvens számára a G1 et.
Mondjuk szerintem tök mindegy ki melyiket rendeli,mert mindegyik jó,azt kell venni amelyik a legkedvezőbb áron van perpill. -
Azt hogy tudom leellenorizni, hogy a batman kupon nincs-e felhasznalva? Ugye az nem lekaparos es a vevo kerdezi, hogy nincs-e felhasznalva? En nem hasznaltam, de nem szeretnek senkit atverni vele, ezert szeretnem leellenorizni.
Koszi!
rapidsquirel Koszi! Akkor ez eleg lutri. Ki tudja, hogy nem lett-e felhasznalva? Amugy ha eladom es letoltik a jatekot, utana meg reklamalnak, hogy mar fel volt hasznalva?
Ilyen egy szart kiadni..........A witcher az lekaparos. -
hackeeeee
Jómunkásember
Full néma gépben lehet, hogy ez van akit zavarna, de Nálam ez nem áll fenn, így még belefér.

Plusz, van amikor hangosabb, van amikor halkabb.
De az is lehet, hogy a táp miatt csinálja, és nem "önhibából", mert ugye említettem, hogy Nálam is is csinálja.
Most megnéztem pár videót YT-n.. Hát, azért közel sem annyira durva a helyzet, mint némelyik videón.
-
gaben88
őstag
válasz
daveoff
üzenetére
LeMans, 55 auto, vihar, rajt a mezony kozeperol... Ha megvan a 60fps, megeszem a kalapom... (En V-Sync-el nyomom fix 60 fps-el, ami szepen meg is van, csak ne legyenes viharos, esos rajt...)
1080p, ultra, msaa, grass high es motorhazteto nezet visszapillantoval. 90%-ban nincs is gond a fix 60fps-el, csak a fenti korulmenyek kozott.
-
Asbee
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Hála istennek manapság már nem olvasni olyanokról mint az elején, hogy szoba másik végén hallhatóan csinálta, játék alatt. Akkor elég sokat vittek vissza.

Nekem corsair ax tápom olyan coil whineos volt már egy cpu tesz alatt is, hogy hallani lehetett méterekről. Cserélték is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Most próbáltam, hogy vsync on-off, de nincs változás. De akkor oké, nem egyedi eset. Ez van.

Annyira nem zavaró, elviselhető. Az alaplapi vrm hangosabb, ha ciripel.

Update: Most, hogy tudom, hogy mire figyeljek, hallom más játékok alatt is, de van ahol kicsit hangosabb, van ahol halkabb.
-
Asbee
veterán
válasz
rapidsquirel
üzenetére
2db G1 járt nálam kicsit mindegyik csinálta. Az első az játék alatt szinte mindig hallható volt, de nem zavaróan, a második az már csak ritkán 120 fps + vagy ilyen több 100-1000 fps menüben. Bár ott az összes 970-980-am hangosan ciripelt, nem is mérvadó az.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
rapidsquirel
üzenetére
Lehet, hogy nem a vga-ból jön, nem vettem le az oldallapot. Kicsit ciripelős a tápom is, és a lapom is, ezt tudom. De ezt máshol eddig nem hallottam.
Más játék alatt nincs is ez a hang, csak TF alatt.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ne csodálkozz az elcseszett CF profile-ok után, hogy a játék "folyamatos". Nem laggol, nem röcög. Amikor anno CF-ről (5870 CF, 6990) SLI-re váltottam, azt hittem a menyországban érzem magam, és azóta is. A ciripelést G1-nél viszont furcsálom. Egyszer nem hallottam ciripelni a kártyáimat, totál meghúzva 3DMark alatt sem. Lehet kifogtam egy jó tápot, nem tudom.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Megvan az első játék, ami alatt hallani a G1 ciripelését ~60 FPS mellett. Titanfall. (rev 1.0-s kártya)
Nem zavaró, és nem is mindig hallani. Van amikor néha kicsit hangosabb, van amikor halkabb.Vagyis, szerintem a kártya lehet. De lehet, hogy nem az.
Mondjuk nemsemmi, hogy mennyivel dinamikusabban fut, mint a 270X CF-fel, magasabb beállítás mellett.
-
Asbee
veterán
válasz
ThePoweR
üzenetére
Ez a sorrend mindent figyelembe véve.
Nem csak fázisokról beszéltem. A G1 megint más. Egyik legjobb hűtés, egyik legjobb vrm hűtés, magas tdp limit, feszt lehet emelni, és általában jó tuning potenciál. Emellett olcsóbb ár. Viszont a gyári venti profil hangosabb mint a többin.
-
daveoff
veterán
válasz
rapidsquirel
üzenetére
Ezt hogy érted? Abból indulok ki, ami nekem van, mivel rajtam kívül senki nem beszélt konkrét beállításokról.
-
ThePoweR
senior tag
Sziasztok
Az alábbi GTX 970-esek közül melyik éri meg?
ASUS GTX970 4GB GDDR5 DirectCU II OC STRIX (STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5)
ASUS GTX970 4GB GDDR5 DirectCU II OC BLACK (GTX970-DC2OC-4GD5-BLACK)
EVGA GTX970 4GB GDDR5 SUPERCLOCKED+ ACX 2.0 (04G-P4-2977-KR)
GIGABYTE GTX970 4GB GDDR5 G1 .GAMING (GV-N970G1 GAMING-4GD)Ezek kb ugyan annyiba kerülnek.
Szerk.:
Közben utánanéztem hogy mi a különbség a sima Strix és a Strix Black között. A sima 6 fázis a black pedig 10. Ez mennyit számít?
Előre is köszi!
Üdv,
Dave -
wjbhbdux
veterán
Az új wolfenstein 32X AA-val kemény 1 FPSre lassul 970el

-
gaben88
őstag
Project Cars-t 1080p-ben 970-en ki, milyen beállításokkal tolja? Esőben, sok kocsival a pályán sajnos nem mindig tartja a fix 60 fps-t a játék, sőt néha benéz 30 alá is nekem...
-
cyberkind
félisten
válasz
hszilard666
üzenetére
Magyarokkal szórakoztál, vagy csak gyökér külföldiekkel?
Valamikor multizhatunk.
-
h1mpi
félisten
Ha valakinek van még 10K körül dobozos GTA5, amit vga mellé kapott, akkor pü pls

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
, a zöldpokolban autózni csodálatos 

1680x1050-ben nem tudom kimaxolni vele. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez a neked való kártya
köszi, így már világos.