-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee86
senior tag
válasz
KillerL4dy #22042 üzenetére
Így van. MSI GTX 980 GAMING 4G-t akartam írni.
Lefuttattam újra azt a tesztet: KATT
Nincs nagy differencia a két eredményünk között. De nagyon nem is érdekel. Nem tesztelgetni vettem a kártyát, hanem játszani. Ott meg repesztünk egyelőre.
-
regener
veterán
válasz
KillerL4dy #16334 üzenetére
Dehogy cicereg mindegyik, inkább csak a 970-ekre jellemző.
A 980-ról sokkal kevesebb ilyen visszhang van. -
Szinyák
őstag
válasz
KillerL4dy #13218 üzenetére
akkor rosszabb lett a helyzet ?
Lehet ott még minden finomságot állítani , finom hangolni ! Nyomkod össze vissza jó értelemben
-
TTomax
félisten
válasz
KillerL4dy #13218 üzenetére
Szia Zeki!Ha nem találod meg,akkor holnap fenn leszek Tsen és ránézünk.
addig is nézd meg,hogy fullRGB-n vagy-e az nV controll panelban,illetve a kábelokat nézd át,meglehet,hogy nincs meg a minősége.Mert ha screenshoton más nem látja akkor nem a vgaval lesz a gond.
Szerk:Most megnéztem a képeket,nálam minden rendben látszik.99% kábel gondod van.
-
Szinyák
őstag
válasz
KillerL4dy #13200 üzenetére
Vagy még az lehet a probléma ,hogy az új driverben lehet állítani a RGB poton Full range szín skálát , ami engedélyezni sz összes színt.. Állítsd ott fullra.. szerintem
Remélem tudtam segíteni. Nálam bevált ,mert TV.vel használom HDMI.-n míg nem állítottam be addig nagyon fos volt nálam is ...
Üdv,
Szinyák -
#Morcosmedve
veterán
válasz
Esetleg egy monitor autoset is lehet segit, bar normalisabb bemenet eseten nem kellene... milyen kabellel van osszekotve?
-
batt
aktív tag
válasz
KillerL4dy #13202 üzenetére
Szerintem ott felbontás bibi lesz a két képen az látszik,hogy az egyik nagyobb felbontás! (Az lehet a szebb élesebb) A driver lehet nem ismeri fel a natív felbontásod! Manuálisan a driverbe állítsd be!
-
Anubris
őstag
válasz
Nálam akkor szoktak így kinézni a netes alkalmazások mikor a képernyő beállításokban az ikonok méretét nagyobbra állítom. De h a program tulajdonságok kompatibilitás résznél a DPI beállítástt kipipálom jóm lesz.
miklosss2012: szerintem vegyél 980-at. Szerintem nem is az FPS inkább az a plusz 1 gb vram fog jól jönni a hamarosan megjelenő játékok esetén, de már most is van pár game ami kihasználja.
-
westlake
félisten
válasz
Ezt a kérdést nem ebben a topikban kellett volna feltenned.
Mivel a linkelt képeken nincs hiba (legalábbis én nem látok), még a monitorod is lehet rossz. Egyébként lehet VGA hiba, vagy CPU, ha éppen valami integráltat használsz.#13201: Én még mindig nem látom, mi a problémád. Annyi tűnik fel, hogy a méretarányok a gyáritól nagyobbra vannak állítva.
-
csibuka85
őstag
válasz
KillerL4dy #1611 üzenetére
ok mostmár értem , köszi csak meglepődtem volna ha lány lennél mert ismertem olyat aki fanatukis gépőrült volt. Ritka de van ilyen KillerL4dy.
Igazad van Sage83 , ha olyan 110k lenne többen rámozdulnának. A kinézete az viszont tényleg olyan mint a Batmobil.
-
Dreamie
őstag
válasz
KillerL4dy #1580 üzenetére
lánynak is SLI-je van...
ezen a 970 sli-n elgondolkodtam... Elég jól teljesít... 680 sli-t lehet lecserélem.
-
törölt tag
válasz
KillerL4dy #1580 üzenetére
Micsoda kannák kérem szépen!
-
TTomax
félisten
válasz
KillerL4dy #1297 üzenetére
Mehh de miért extreme?
Nem tudom mihez hasonlítani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest