- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben88
őstag
Nagyon komoly!
Mindezt, ha jól látom alapfeszen. Játékokban is tudta ezt tartani?
#39327 - Nekem 970-en 1080p-ben atomstabil 60 fps-t nyom a játék ultra kapcsolós beállítások mellett. Nem tudom mi lehet a gond...
Esetleg tudsz képernyőképet tolni a GPU-Z szenzoros füléről?
-
XaraX
addikt
Úgy látom, nagy szerencsém volt az MSI-vel, semmiféle hasonló hangok nem jönnek belőle.
Igaz, ki is vágnám nagyon gyorsan, azt hiszem.
Nem tudom, mennyire lehet tápfüggő, nekem elsöként egy Corsair HX 650 volt mellette, aztán ideiglenesen egy VX 450 hajtotta, amíg meg nem jött a végleges táp, egy EVGA 850 G2.
Viszont egyikkel sem tapasztaltam cicergést.
A hx 650 nem bírta elég sokáig passzív üzemben, kb 180 W terhelésnél már bekapcsolta a ventit, ezért váltotta a G2.
Ez 380 W-nál még passzívan megy, jobban meg nem tudtam még leterhelni.
(#24472) balint107
Giga és állítólag az MSI
Igazolom, hogy nem csak állítólag.
Cicergés 0, hangja 60 fokig semmi, aztán is alig, és tuningban sem rossz.
[link] -
#Morcosmedve
veterán
Nem csak az órajelek és a feszültségek miatt érdekes, hanem, hogy végig tartotte-e a tuningot stb.
Na ez utóbbi csak akkor fog látszani, ha mérés után egyből lövöd a képmentést és a mért adatsáv nem tűnik el.
---ez mindenkire vonatkozna (az előző kommentem is).Dr ha így ment, akor az elég jó szerintem.
-
SSJPeter
őstag
Ha a halkság mellett a jobb minőség is számít, és telik is rá, akkor én az MSI Gaming-et ajánlanám.
Ezt most itt tényleg nem a coil whine miatt linkelem, (mert mint tudjuk az teljesen márka független, lutri) hanem, hogy bizonyítsam talán, hogy jobb az MSI felépítése, anyagminősége...de ettől függetlenül halknak halk a Palit is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest