Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff
üzenetére
Az új effektek nem feltétlenül lesznek csak az új API-kon aktiválhatók. De itt az a lényeg, hogy ha bekapcsolod ezeket, akkor csak a low-level rendszereken fognak futni értékelhető sebességgel. Próbáld ki a StarSwarm tesztprogramot a RTS scenarioban, extreme presettel. A Steamről letölthető. Ott a felső sarokban ki-be lehet kapcsolni a temporal AA-t. Nézd meg, hogy milyen hatása van az fps-re. Fut DX11-en csak nincs értelme, mert sebességed nem lesz. Ezzel szemben low-level API-val szinte lényegtelen, hogy aktív vagy inaktív az az effekt, a sebesség nem igazán változik.
A Civilization BE használ egy specifikus AA-t az AMD API-jában. Ez jobb minőséget ad annál az AA-nál, ami DX11 alatt érhető el. Első körben szerintem az AA gondokat fogják előtérbe helyezni a fejlesztők az új API-kkal.
-
daveoff
veterán
-
ffodi
veterán
válasz
nagy.matyika
üzenetére
Hülye kérdés, de melyik DVI-on van a monitor?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff
üzenetére
Még az elején vagyunk a váltásnak, de az új API-kkal sokkal másabb motorok érkeznek. Olyasmi megoldások, ahol igazából nem mindenféle trükkökkel próbáljuk javítani a grafikát. Ezek azért terjedtek el ma, mert nincs több felhasználható batch teljesítmény. Az új API-kkal viszont tízszer több rajzolási parancs is megoldható, így nem azon kell gondolkodni, hogy xy valamit hogyan rajzoljuk ki úgy, hogy az ne igényeljen rajzolási parancsot. Egyszerűen csak kirajzoljuk és kész. Sokkal közelebb kerülünk azokhoz a modellekhez, amit ma a filmes CGI effekteknél használnak.
Ez hozni fog olyan újításokat, mint például a filmes motion blur. Tehát már önmagában ebből a szemléletváltásból kapsz új effekteket. És akkor még ott az asszinkron compute is, nem beszélve a számtalan kutatási lehetőségről. -
nagy.matyika
aktív tag
válasz
Montesantos
üzenetére
Sajnos így sem veszi be normálisan

-
smallmer
őstag
Sziasztok,
gtx970 ből melyik a legjobb verzió? mindenki a strixet dícséri, ti mit tudtok mondani ezzel kapcsolatban?

-
Montesantos
senior tag
válasz
nagy.matyika
üzenetére
-
nagy.matyika
aktív tag
Nekem ennyit nem ment sajnos, viszont alapértékeken szépen ketyeg. Örülök is, hogy vége a kálváriának! Ezek után mégegyszer biztos, hogy nem állok neki tuningolni. Amúgy nekem a memória alap feszen 7600 nál fosta el magát kétszer is szóval nem tud annyit, mint nektek.
Nem hinném, hogy ugrott. Rákérdeztem ugyan, de nem úgy, hogy nekem nem megy annyit, mint a Samsungok tuningolva, hanem, hogyha tuningolnám, nem menne annyit úgy hallottam
Erre közölték, hogy a tuning garivesztést okoz. Szóval elvileg én csak kedvesen érdeklődtem
Betettem most a gépház oldalára egy ventit. Szépen keringeti a levegőt így játék közben sem megy 60 fok fölé a kártya. Csak az lehet a magyarázat a tüneteimre, hogy a proci hűtő méretéből fakadóan nem tudott a kártya hátulja megfelelően hűlni. Most már szerintem minden ok.Valaki azt mondja meg nekem, hogy hogy a fenébe tudom megerőszakolni, hogyha a DVI-on megy a monitor és HDMI-n a TV, akkor ne a TV legyen az elsődleges képernyő. Az a vicc, hogy mindenhol a monitor az elsődleges, mégis hogyha windows-ba képernyőtükrözés után az elsőre kattintok, akkor utána csak a TV-n megy a kép.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
szasanyi
üzenetére
Lényegében azt jelenti, hogy minden DX12-es driverrel rendelkező hardver képes DX12-es játékot futtatni. Ha egy cucchoz lesz DX12-es driver, akármilyen, akkor arra mehet a DX12 plecsni a dobozra. Visszamenőlegesen ez igaz számos több éve megjelent VGA-ra is. Elméletben természetesen ott van, hogy pár hardver vizuálisan többre lesz képes.
(#12071) Televan: Van. Számos játéknak nincs végleges neve, de azt tudni, hogy a Nitrous és UE4 motorral érkező Stardock játékok közül az összes támogat DX12-t. A Star Control és az Offworld Trading Company tuti támogatja.
(#12072) helkis: A program az indításkor létrehozza az erőforrást és ellenőrzi, hogy mire képes. Mindig a legmagasabb elérhető szint lesz beállítva. A beállítások menübe lehet rakni kikapcsolásra vonatkozó opciót.
-
ffodi
veterán
válasz
nagy.matyika
üzenetére
A Samsung és Hynix chipek, melyeket ezekre a kártyákra szerelnek alapvetően ugyan azzal a specifikációval rendelkeznek, vagyis 7 GHz effektív órajel 1,5 V-on. Vagyis ha ennyit nem megy a cucc (tehát alapon), akkor ott baj van. A tapasztalat pedig azt mutatja, hogy a Samsung-okat jobban lehet tuningolni. A Hynix-oknak tipikusan 7800-7900 MHz környékén végük van (alapfeszen), még a Samsungok szaladnak simán 8000 MHz felett, az enyémek pl. akár 8500 MHz-en is 1,5 V-on.
A tuning nem jár garivesztéssel, ha nincs külsérelmi nyoma, pl égésnyom, forrasztásnyom, a dolgok következtében szétszedés nyoma etc..... Habár a te garid most lehet ugrott, mert rákérdeztél.

-
keIdor
titán
-
daveoff
veterán
válasz
keIdor
üzenetére
Tiszta sor, valószínűleg így lesz, vagyis biztos.
De eddig nem erről pofáztak, végül is nekem aztán mindegy. Viszont a Mantle már egy éve kint van a piacon, és még semmilyen új effektet nem tudtak felmutatni, így a DX12-től se várok elsőre semmi többet. Aztán lehet, hogy a DX12-őt már úgy adják ki, hogy valami hasznát is látjuk. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Televan74
üzenetére
Szerintem ne kapkodj.Nekem is itt van a zsebembe a 980-as ára égeti is a zsebemet,de csak azért is kivárok.Eleve mindenhova elég a mostan karim és ki tudja mit hoz a jövő.Lehet májusig még hozzá tudok tenni és 390x vs 980ti lessz belőle.Nálam bonyolítja a helyzetet,hogy a Hybrid-nek is rá kell mennie (980-ra talán rá is megy).
-
szasanyi
félisten
válasz
keIdor
üzenetére
Ez szerintem is biztos. Máskülönben ki / miért vennék az userek az egyre jobb és egyre drágább dVGA-kat? Viszont az is biztos, hogy a jelenlegi grafikai színvonal 1-2 évre biztosan elég lenne fejlesztés és/vagy tupírozás nélkül is, inkább a valós problémákra kéne nagyon hangsúlyt fektetni (konkrétan optimalizálás).
-
-
keIdor
titán
Csúszik a csíkszélesség váltás az AMD-nél és az Nvidiánál.
Akkor 28nm-es lesz a GM200.
2016 végére én már az első Volta-t várom... -
törölt tag
Mire kijön a piacra egy épkézláb DX12 es játék,addigra a mai DVGA generációt réges rég az ipartörténeti múzeumokban fogják mutogatni

-
helkis
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
jól érted, a dobozokra kár volt ráírni nv oldalon, hogy dx12..

ennyi erővel akkor egy GT430-as is dx12-es kártya..
ill. egy kérdés ABU-hoz: ha pl TIER3-as a hardver, azt programból/driverből lehet butítani kisebbre (ill. ezzel sebességnövekedés érhető-e el)? vagy csak abban a path-ban fog menni, amilyen vas van alatta?
-
szasanyi
félisten
Sajnos az én számomra nem mindig nyilvánvaló annak a szakzsargonnak és/vagy szakkifejezéseknek a jelentése amiket használsz.
Tehát akkor a jelen helyzet szerint a Maxwell minden DX12 játékot képes lesz futtatni, de valószínileg nem fog tudni minden vizuális feature-t megjeleníteni az architektúra sajátosságai / hiányosságai miatt. Jól értem? Ha nem, akkor egyszerű magyar nyelvre fordítsd már le az előzőekben általad leírtakat lécci! -
Abu85
HÁZIGAZDA
Mint írtam régebben a Microsoft nem foglalkozik már azzal, hogy ki mit támogat az API-ból. Megkövetelnek egy minimumot, ami lényegében megfelel a DX11 szintjének, és utána minden opcionális. A DX12 úgy van felépítve, hogy automatikusan kikapcsolja azokat a részeket a kódban, amelyek a létrehozott erőforrásszintekkel nem kompatibilisek. Tehát bármilyen DX12 driverrel rendelkező hardveren futni fog a DX12 játék, csak nem biztos, hogy az összes effekt aktív lesz.
Egyelőre úgy néz ki, hogy Windows 10 only lesz a DX12.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
szasanyi
üzenetére
A DX12 a DX11-nél nem követel többet. Minden extra opcionális. Itt vannak a véglegesített részek, amelyekről tudni lehet, hogy melyik architektúra mit támogat:
Feature_level_11_1:
NV Fermi/Kepler/GM107-es Maxwell: nincs
A többi hardvernél megoldottBinding és Tiled Resources szint:
NV Fermi/Kepler/GM107-es Maxwell: TIER1 és TIER1
NV GM204-es Maxwell: TIER2 és TIER3
AMD GCN: TIER3 és TIER 3
Xbox One: TIER3 és TIER3 + mindenféle egyszerűsítő extra
Intel/Qualcomm megoldások TIER1-esek mindenbőlSAD4 utasítás és fedettségminta támogatása:
NV Fermi/Kepler: SAD4 nincs, fedettségminta van
NV GM107/GM204-es Maxwell: nincs
AMD GCN/Xbox One: mindkettő támogatott
Intel/Qualcomm egyiket sem támogatjaMegosztott virtuális memória:
AMD Kaveri, Intel Broadwell, Xbox One támogatjaMás még nem derült ki.
-
blu79
addikt
hát , ha nem fogják támogatni a DX12 -t akkor mért írták rá a dobozra, meg mért így reklámozták
? én éppen ezért vettem 970 -et mert támogatni fogja a DX 12 -t, mikor megjelentek a hírek a DX 12 -ről már akkor olvastam , hogy még a régebbi videókártyák is támogatni fogják....és a win 8.1 is támogatni fogja....csak a win 7 nem fogja támogatni meg a későbbiek .... -
Abu85
HÁZIGAZDA
Nincs. Még a publikus Windows 10-ben sincs benne a DirectX 12.
A Microsofttól lehet kérni hozzá SDK-t, amit a Windows 10-re lehet telepíteni. Utána a gyártóktól kell hozzá kérni drivert, mert a mostaniak nem kompatibilisek azzal a környezettel, amit az MS Update az SDK mellett fel fog rakni a Windows 10-re.
Windows 7-8.1 operációs rendszerrel a DirectX 12 nem működik, maximum akkor lesz lehetséges, ha valaki készít hozzá egy Mantle wrappert. Tudtommal ilyen fejlesztésbe még senki sem kezdett. -
ÁdiBá
veterán
A Dx12 van valamilyen, bármilyen tesztprogramja amit ellehet érni Windows 8(.1) operációs rendszeren illetve le lehet futtatni egy maxwell GTX970/980 videokártyával?
Olvastam róla hogy már van ilyen program, csak abban nem voltam, vagyok biztos hogy ez a szoftver nagyközönség előtt is elérhető - e már. -
nagy.matyika
aktív tag
Szerintem nem lett
Ettől függetlenül milyen rohadt bosszantó tud lenni ez a sok apróság, ami esetleges hardver összeférhetetlenség esetén megmutatkozik és milyen bosszantó kiszűrni, hogy vajon mi lehet a gond. Vicc érted az szívat, hogy HDMI-t használok egy HDMI-s monitornál. Haha 
-
SSJPeter
őstag
válasz
nagy.matyika
üzenetére
Hát én is remélem, hogy nem lett baja a kártyádnak...

-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
SSJPeter
üzenetére
Ennyi tuningtól nem lehet baja és látszólag tünetmentes is. Valami kompatibilitási dologgal vívtam eddig közelharcot. Egy régebbi fajta fujitsu monitorom van, amit r9 270x el boldogan használtam egy évig. Ezzel meg első perctől kezdve szívtam, hogy amikor pl játékba belépve vagy kilépve kap egy fekete képernyőt, fogta és lekapcsolt a monitor, majd vissza. Gondolná bárki is, hogy a HDMI kábeles használat okozta?! DVI-al tökéletes megy. Öcsém ugyan ilyen monitorja HDMI-n ugyan ezt produkálja más géppel. Jó szopatós a szitu.
A zöld pöttyökre meg nem tudok érdemben mit nyilatkozni. Kétszer omlott össze a kép tipikus memória hibásan húzás közbeni tesztnél, utána meg egyszer, üresjáraton, amikor már alapjelen ketyegett, lehet még melege volt és nem volt stabil. Azóta békén is hagytam, de pl egyszer láttam olyat, hogy metro áruház oldalán a sötétkékben futott pár zöld pixel? Mi a fene. Mindegy, próbálgatom, nem hiszem, hogy ettől az óvatos tuningtól reccsent meg, mert gyakorlatilag a fagyást leszámítva képhiba mentesen futott minden test és játék számtalanszor. Ma is ment a Unity bőven és semmi hiba. Az is lehet, hogy most utoljára már csak a monitorom szopatott HDMI-n, hogy kontaktos lett valami. Minden esetre TV-n se láttam ilyen képhibát. Figyelgetem a dolgokat és max gariztatom, nem hiszem, hogy emiatt ugrana bármi is.
Minden esetre megy be az extra hűtés, mert a Grand Kama majdnem hozzá is ér a Backplate-hez. Lehet, hogy pont ezért van gyanúsan melege a memóriáknak.
-
-
bombibmw
veterán
Ha van játék,ami használja 100%-ban az Sli-t,akkor az az Assetto Corsa.
Szinte kifacsarja a gépet,annak minden összetevőjét.
Jó,megvan fullon a 100fps,de közben izzad a gép,mert olyan effektek vannak bekapcsolva,aminek talán semmi értelme,de mégis van.
Stabilitástesztre különösen ajánlott.
Holnap lövök egy videót,ha lesz időm. -
torma1981
veterán
Most nézem megint nincsenek kuponok a kártyákhoz?
-
szasanyi
félisten
válasz
daveoff
üzenetére
Ráadásul az olcsóbb az csak "olcsóbb" mert egy közel 100k-s termék esetében ~3-4k árelőny nem igazán áll arányban a garancia 1/3-ának megvonásával. Ha ez mondjuk 10k+ és van ilyen is meg olyan is, akkor azt mondom van benne vmi és mindenki döntse el neki a 10k+ árelőny vagy a több gari a fontosabb. De sajnos nem erről van szó.
HSM: szvsz az egyszerű, és talál hihető verzió az, hogy őket ennyivel kevesebb kötelezettség vállalás terheli. No, de akkor is ott a fenti mondatom ami alapján ez elfogadhatatlan, és ahogy daveoof is mondja: a gyártói, teljes idejű garanciája megmarad. Ez szimplán sz@rakodás, ami egyszerűen gusztustalan. Ez az én - és szerintem nem egyedüli - véleményem, illetve én ilyen terméket nem is veszek meg. Egyébként ezt a véleményemet leírtam oda is, de persze szimplán törölték a hsz-ek közül.
MOD - elnézést az újabb OFF-ért, de ez a sz@rság ami nálunk dívik engem egyszerűen felháborít. Viszont befejeztem a témát, nem OFF-olok tovább.

-
Jocika84
tag
Kicsit off nem bírtam ki hogy ne írjak ehhez a garancia témához.
Volt egy FSP Aurum Gold 500 tápom iponból vásárolt 2 év garit adott rá az ipon a hivatalos 5 év volt,
Felhívtam a supportot hogy tudnak-e segíteni garancia ügyben ha kiküldöm külföldre de ezt mondták hogy csak kereskedőn keresztül tudnak rá garanciát biztosítani így hogy vissza akarom küldeni így nem.Nem értették hogy miért csak 2 év garancia ad rá a bolt amikor ők 5 évet adnak.
2,5 év után bedöglött és így kukáznom kellett.
Rohadtul örültem 20e minusz -
szasanyi
félisten
Ez nem kérdés, én rendeltem is majd fel is felhívtak - mivel megjegyzésbe beleírtam, hogy csak akkor kell ha elírás a 2 év - azzal, hogy nem elírás és akkor kell-e vagy nem...Én meg mondtam, hogy akkor tartsák meg, illetve röviden elmondtam a véleményemet a "korrekt" hazai kereskedői mentalitásról.
FaTHI: az volt az elfogadható ára! Asszem itt valszeg sokan vannak akik nem értenek velem 1et, de az a 970 ami 100k fölött van egyszerűen túl van árazva. Egyelőre megtehetik bár remélem nem sokáig.
-
HSM
félisten
válasz
szasanyi
üzenetére
Rengetegszer futottam erre rá, mindig az volt a válasz, hogy elírás, és annyi év jár, ami mindenhol máshol. És ténylegesen, mikor megvettem is mindig annyival kaptam. Azaz egyszer 5 helyett 3 évvel adtak valamit, szóltam, hogy én 5-el rendeltem, megnézte, tényleg, kaptam is a javított papírt 5-el és az elnézés-kérést.

-
dewil666
őstag
válasz
Televan74
üzenetére
Sajnos a 4ezer ft azért számít mert egy adott évben csak 100e ft-ig tudja a könyvelő elszámoltatni költségként. Ha 100e ft felett van akkor 3 évre bontódik az összeg ami azt jelenti hogy csak a jövő évet azaz 34e ft-ot tudna elszámolni (már csak jövőre leszek vállalkozó) és ebből olyan 12e ft-ot tudok leírni. Viszont 100e ft vagy alatta kb~ 30-35%-át írom le. És itt nem mindegy hogy 34e ft-nak vagy 100e ft-nak írom le a 30-35%-át. Az már nem is 4ezer ft ami számít

A tisztánlátás miatt egyszerűsítem:
Ha 104e ft ért veszem akkor a kártya kb 92-94e ft-ba jön ki.
Ha 100e ft ért veszem akkor olyan kb ~ 70e ft-ba kerülne elszámolva.Iponon nézem naponta többször is.
De lehet felhívom a boltot és megkérdezem hogy ha veszek 104e ft-ért egy vga-t akkor nem e lehetne hogy csak 100e ft-ról adjanak számlát?! -
SSJPeter
őstag
válasz
nagy.matyika
üzenetére
Szvsz kizárt, hogy a Gigabyte G1-es kártyán, ami valószínűleg a legjobb hűtéssel rendelkezik túlmelegedjen a memória.
A Hynix ram nem szereti az OC-t (már 2 kártyám volt Hynix-os), én csak 100mhz-t próbáltam húzni rajta, és már akkor sem stabil, nem akarok "vészmadárkodni", de a valószínűbb az, hogy az OC miatt tönkre ment...
Próbáld meg gariztatni...
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
nagy.matyika
üzenetére
Nem nem neked akartam, csak túl közel van az új hsz lehetősége a válaszhoz, bocsi!
Szerintem is nagyban függ attól, hogy hol vettem. Egyébként azt hiszem megoldottam a monitor lekapcsolgatásos dolgot, a memória csíkozást meg még figyelgetem + teszek be még egy házhűtő ventit a kártya mellé, mondjuk eddig se volt melege, de az isten tudja, hogy a VRAM-ok mennyire melegszenek. Ártani nem árthat.
-
törölt tag
Hát igen. Szerintem sem nagyon örülnek a túlzott ócézásnak...

-
SSJPeter
őstag
válasz
nagy.matyika
üzenetére
Szóval ezek szerint, ha egyszer hozzá nyúltam, akkor gari off?
Hát ez erősen attól függ, hogy hol vetted, de a helyedben semmiképpen nem reklámoznám majd a vásárlási helyen, hogy túlhajtottad a kártyát...az tuti bukó.

-
Scholes9
nagyúr
válasz
nagy.matyika
üzenetére
Ezt biztos nekem akartad címezni?
Amúgy bocsi, de fogalmam sincs erről

-
Scholes9
nagyúr
Köszi a válaszokat
Igen ha később procit meg lapot, ramot cserélek akkor legalább kártyát nem kell, pár évig azért nekem elégnek kell legyen, az 570 majdnem 4 éve van meg, ha 2-3 évig meglesz a 970 akkor már bőven jó. -
szasanyi
félisten
-
-
Scholes9
nagyúr
Üdv, szerintetek egy 970-es kártyához kevés lenne a gépem? Az 570-et cserélném, már eljárt felette az idő. 1080p-ben játszom csak.
-
evitiguF
senior tag
válasz
dewil666
üzenetére
Nem tudom honnan vennéd, én iponból vettem, ha van rá időd, és módod, érdemes napközben is nézegetni az oldalt. Én dec. 13-án csíptem meg 100.079.-Ft-ért, se előtte nap, se utána nap, de még aznap pár órával később sem volt ennyiért, hanem akkor 110-112k körül ingadozott. Féltem is kicsit attól, hogy majd valami visszavitt ciripelőset fogok kapni, de nem így történt, a kártya teljesen új volt, szerencsére ciripelni sem ciripel (amikor igen, akkor nagyon minimálisat, és messze is ülök a géptől, így totál nem hallani). Azért a félelmem miatt telefonon is rákérdeztem, hogy mi a különbség az árban, azt a választ kaptam, hogy más beszállítótól kapták, és akkor ennyiért sikerült szerezniük.
-
Victor91
tag
válasz
csibuka85
üzenetére
Szia!
Akkor ezek szerint nem a legjobb teszt ez a két játék az SLI tesztelésére, mert azt nem tudom elhinni, hogy egy GTX 980 akár szénné húzva is annyit menjen mint két darab GTX 970.
Rosszul emlékeztem, még a szervit előtt készítettem videót a Crysis 3-ról is, most találtam meg a gépen, még feltöltöm azt is összehasonlítási alapnak. Az a játék jól támogatja a többkártyás megoldásokat.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
general
üzenetére
Ez a jelenség teljesen véletlenszerű, és több tényezős. Az egyik tényező, hogy a driver rosszul formázott parancsot írt be a parancspufferbe, míg a másik egy driver rutin kikényszerített időszakos elzárása az erőforrástól, és a program számára az adott időben nem volt meg a szükséges adat, ezek után a DX11-es API ledobta magáról az erőforrást. Neked valószínűleg az utóbbi hiba állt fent, mert előbbit a hibaüzenetnek jeleznie kellene.
Mindkettő azért van így, mert a Frostbite 3 megakadályozza, hogy úgy működjön a grafikus driver, ahogy annak kell. Bizonyos adatokat szándékosan elzár előle, és kis eséllyel ugyan, de előfordulhat hogy az elzárás tovább tartott, mint kellene, és a driver munkáját érdemben akadályozta a rendszer. Az eredményt pedig láthatod. -
-
blu79
addikt
Sziasztok január 22 debütál az nV újdonsága mégpedig a GTX 960 , 2GB DDR5, 128bit adatsin, a TDP - je jelentősen alacsonyabb lesz mint elődjéé. Ára pedig 200 dollár körül várható
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Még egy utolsó kérdésem lenne:
GIGABYTE GV-N970WF3OC-4GD GTX970 és GIGABYTE GV-N970G1 GAMING-4GD GTX970
között milyen hőfok különbség van? Mennyivel magasabb (rosszabb) az első hűtő teljesítménye?
(Sajnos szerintem nem fog bemenni 100e alá a G1 így kellene számlával)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Erre közölték, hogy a tuning garivesztést okoz. Szóval elvileg én csak kedvesen érdeklődtem
Betettem most a gépház oldalára egy ventit. Szépen keringeti a levegőt így játék közben sem megy 60 fok fölé a kártya. Csak az lehet a magyarázat a tüneteimre, hogy a proci hűtő méretéből fakadóan nem tudott a kártya hátulja megfelelően hűlni. Most már szerintem minden ok.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)