- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cerdoblaise
tag
válasz
#Morcosmedve #35843 üzenetére
Hát igen, ezt is nézem, főleg hogy ilyen a 960-om!
De ez nem OC, az nem gond?
-
dergander
addikt
válasz
#Morcosmedve #34939 üzenetére
Azért ezt meglehetett volna úgy oldani az NV részéről hogy amibe PCI-E sínen van azt ne válassza már le a rendszer ,csak a Thunderboltosat. Röhej hogy már 10.jére megszokásból a külső vinyom helyett a kártyát kapcsolom le.
-
beci43
senior tag
válasz
#Morcosmedve #34913 üzenetére
Nem is fogtok.Valley nincs fent,3d Mark szintén.Nem akarok bizonygatni semmit,egyszerűen játszom vele és kész.
-
zozoz1
aktív tag
válasz
Köszönöm a gyors kimerítő választ....
Elnézést, de nem olvastam vissza elég mélységben hogy volt-e már erről szó...
Mindenesetre akkor megnyugodtam.
Bár nem tartom szerencsésnek. Jól gondolod, nem tudom leválasztani rendesen.
Tényleg csak bekavar. -
SoulReaver
veterán
válasz
Nekem nem jelent meg
. Pedig kipróbáltam volna
-
Grafirka
őstag
válasz
Jol bekavart a nepeknek ez a "levalaszthato" ujdonsag
-
aizen92
addikt
válasz
#Morcosmedve #34916 üzenetére
egyetértek, soha nem fogom felrakni.
Akkor lekapom az oldalát és megkeresem a led csatit.
Köszi! -
darkflamy
csendes tag
válasz
#Morcosmedve #34893 üzenetére
Köszönöm a választ !
-
Grafirka
őstag
válasz
#Morcosmedve #34421 üzenetére
Eleg reszletes teszt 28C szobahomersekleten i7 4770 CPU es GTX960 combo.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
#Morcosmedve #34421 üzenetére
Találtam róla egy tesztet, sajnos nem angol nyelvű szóval csak találgatni tudok a képek alapján, de itt a részletes specifikáció a dobozról:
Ez alapján a pumpa 2500rpm 25dba zaj mellett, a ventik 800-2000rpm-ig mennek 20-38,2dba mellett, gpu blokkon a venti 1500rpm 22dba mellett. Tehát összességében úgy gondolom a teljes rendszerzajt (ha nem maxra járatjuk a cuccost) meg lehet fogni 25dba körül. Nem tudom ez hogy viszonyul pl az msi gaming gyári hűtésének hangosságához.
A hőfokok eléggé jól alakulnak CPU fronton:
Azért a Noctua D14 egy elég combos léghűtő úgy gondolom, ahhoz képest nem rossz.
GPU fronton pedig egy GTX 680-al (ami úgy tudom jobban melegszik mint egy tuningolt 970):
Bár azt tudni kell hogy a vrm-re és a ramokra nincs borda a csomagban.
Na de a lényeg hogy nem igazán vagyok képben vízhűtés témában, nem tudom hogy viszonyulnak ezek az értékek egy normál rendszeréhez.
Mert azért 41k-t nem szívesen dobnék ki a semmiért.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
#Morcosmedve #34412 üzenetére
Hamár AIO (amely rövidítést eddig szégyenszemre nem ismertem
) nekem ez keltette fel az érdeklődésemet
Jól hangzik ez a CPU+GPU kombó, elvileg a 400W-os teljesítmény is bőőőven elég lenne egy i7 4770 + gtx 970 lehűtésére.
Csak hát tapasztalatok nincsenek róla. Milyen a hatásfoka a hűtőnek, mennyire hangosak a ventik/pumpa. Ti mit gondoltok erről?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
#Morcosmedve #34412 üzenetére
nekem se itt se a màsikban semmi jogom nincs a hsz-ekhez. Se törölni se off-ba rakni se kiemelni nem tudok sajna
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
#Morcosmedve #34408 üzenetére
Hogy milyen kàrtyát?
-
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve #34408 üzenetére
Értelek, de mi értelme van, amikor ezek se melegednek.
-
ffodi
veterán
válasz
#Morcosmedve #34380 üzenetére
Ha nem cseszel szét semmit a kártyán akkor nem kell félni a garivesztéstől. Vigyázni kell, hogy ne nyald el a csavarokat, és ne sérüljön a HW. Az esetleges garimatricát is le lehet úgy venni, majd visszarakni, hogy ne legyen nyoma.
Racecam:
-
blu79
addikt
válasz
#Morcosmedve #34354 üzenetére
- a gari tudatosan good bye
, de amennyiért megkaptam... does not matter
-
Racecam
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #34354 üzenetére
Szuper vagy, köszi!
-
blu79
addikt
válasz
#Morcosmedve #34342 üzenetére
- köszi, lehet hogy jobb lenne ha azok a rések nem lennének, de így paszta csere után nem gondoltam hogy ilyen mértékű lesz a javulás, kicsit felpolíroztam a hőcsöveket összeszerelés előtt
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
#Morcosmedve #34331 üzenetére
Azt, azért illik tudni, hogy adott órajelfrekihez megfelelő feszültség társul. Ha nem annyira jó minőségű a GPU, akkor elképzelhető, hogy a stabilitás érdekében szükséges ekkora alapfesz. Majd meglátjátok, hogy mi történik, de gyanítom nem véletlen
-
gumikacsaa92
tag
válasz
#Morcosmedve #34216 üzenetére
Asszem megoldódott.. Utána olvastam, hogy mi lehet a baj. Sok gtx 970 tulajdonos panaszkodott a játék HD texture pack-ra , hogy stuttereket okoz, hogyha gyorsan mozgatják a kamerát. (Elvileg a távolban betöltődő textúrák miatt). Ezt kikapcsoltam és mostmár elfogadható a teljesítmény. (kb 90-100fps-re ugrott illetve nem esik már le 60 alá)
Köszönöm mindenki válaszát
-
válasz
#Morcosmedve #34077 üzenetére
Így van, csak még kicsit drága
-
Rivyan
csendes tag
válasz
#Morcosmedve #34009 üzenetére
Már nem tudom szerkeszteni, de egész pontosan:
MSI N760 TF 2GD5/OC GTX760 2GB GDDR5 PCIE
Egy ilyen kártyát váltanék le, értékegyeztetéssel. (Még nincs megbeszélve, hogy pontosan mennyiért, ha sokat mond az eladó akkor nézek másikat)
-
Rivyan
csendes tag
válasz
#Morcosmedve #34009 üzenetére
MSI GTX 760-at. Mi a baj a Strix-szel?
-
castiels
addikt
válasz
#Morcosmedve #33964 üzenetére
Igazából úgy gondolom pontosan azért csinálták ilyenre, tovabb megyek azért nem javìtották ( lehet direkt hiba volt) mert kéaőbb jobban el tudjak majd adni a feljavitott verziót, amiben a hűtést is átdolgozták.. Nem mellesleg nem akkora bakinek tűnt ez a megjelenéskor, mert mindent egybevéve egy jó kártyának mondható a G1.
-
castiels
addikt
válasz
#Morcosmedve #33962 üzenetére
600-700 RPM-en is ugyanannyi fok lesz idl-ben mint 1500 RPM-en.. Csak jóval halkabb, sőt inkabb hangtalanul cserébe.
-
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve #33950 üzenetére
Ja csak akkor a hőmérséklet magasabb lenne, de itt nem lett az, tehát a hűtése is más, sokkal hatékonyabb.
Azért ez hűtés
-
golf2gt
tag
válasz
#Morcosmedve #33922 üzenetére
nekem 2in1 már ha van 😝
-
davidsone
addikt
válasz
#Morcosmedve #33922 üzenetére
dobd ki a hóra
-
blu79
addikt
válasz
#Morcosmedve #33774 üzenetére
-
blu79
addikt
válasz
#Morcosmedve #33772 üzenetére
- szia, 1520, ha jól rémlik
-
blu79
addikt
válasz
#Morcosmedve #33662 üzenetére
Hát a 970nél már nem emlékszem, de tudom hogy nem dobta le, a ref 980 meg ha jól rémlik az 70 fölött dobta le (73-74 valahogy így), a mostanit meg nem néztem mert csináltam modbiost
-
blu79
addikt
válasz
#Morcosmedve #33647 üzenetére
Szia, hát az én Msi 970 Gamingem 68 fokon is tartottat az 1500+ órajelet bár nem igen ment fel eddig de amikor felment nem boostolt vissza, és a 980 sem dob le egy lépcsőt ennèl a hőmérsékletnél, szerintem te 74+ ra gondolhattál mert itt kezdi ledobni
-
TTomax
félisten
válasz
#Morcosmedve #33285 üzenetére
Mivel voltgae lock van így nem sok értelme a custom pcbnek...mindkét cég kinyírta a custom piacot mert az jelenleg kimerül a hűtés minőségében.
-
válasz
Hány bőrt tudnak még lehúzni a maxwell-ről.
-
blu79
addikt
válasz
Ez igen, és +1 , ha hamarabb kijön kiprobáltam volna
-
Grafirka
őstag
válasz
Ha valoban nem haladja meg az 50C jatek alatt akkor az ugyes. Kivancsi vagyok milyen arban lesz elerheto.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
#Morcosmedve #32989 üzenetére
ennek a Ti változata "előrendelhető" státuszban van még és 587 fontra lőtték az oldalon
szerk
igen a Giga WF3 OC-val van koppra egy szinten az ára vele... akkor meg miért ne ezt vegyek.... ha meg kell a kraft, alá betolok egy WF3-mat -
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve #32922 üzenetére
az más tészta
az szint alatti
-
válasz
#Morcosmedve #32332 üzenetére
Fogjuk rá...
Itt vagyok majd minden nap, de inkább csak olvasgató üzemmódban.
A kártyával meg szinte csak az elején foglalkoztam, 1500/3800 -on ment nálam mindig is. Új drivereket feltettem, annyit tudok róluk, hogy működnek vele.Most az jön, hogy kár volt belém ilyen jó cuccot tolni?
-
válasz
#Morcosmedve #32327 üzenetére
Az már az enyém!
-
Sify
senior tag
válasz
#Morcosmedve #32185 üzenetére
És azt mivel nézem meg? Nyomjak rá egy kis tuningot? :-)
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #32096 üzenetére
Már itt is?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
#Morcosmedve #32096 üzenetére
Azért mindennek van egy egészséges határa....... -.-
-
kristof123
őstag
válasz
#Morcosmedve #32067 üzenetére
IGP mellé nem kellett ennél több, ezért is írtam, hogy minden alapon. Majd holnap visszaállítom a dolgokat, meg lehet újra is rakom a Windows-t...
(#32068) akoska07:
Remélem is! : D -
kristof123
őstag
válasz
#Morcosmedve #32056 üzenetére
"Várjuk az eredményeket!"
Igyekszem! : D"Fóliát vedd le! De csak óvatosan!"
Nagyon könnyen lejött, pedig olvastam, hogy volt vele probléma.(#32057) blu79:
Zöld!Fehér (a feje és a nyakától átmegy szürkébe) és OC Edition.
-
Madn!ght
addikt
válasz
#Morcosmedve #31844 üzenetére
Köszi a segítséget!
Egyelőre nagyon vacillálok a VGA vizezésével, mert erre a típusra jelenleg 37k a blokk. Azt a felárat meg nem éri meg számomra, főleg, ha megfelelő teljesítményű (és nem túl zajos) a léghűtése is.
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #31813 üzenetére
Szia
Fizikailag nincs baj
Win 10 van használatba de win 7el is volt próbálva bios legfrissebb túl melegedés nincs a maximális hőfok ami volt az 55fok volt tuningolni nem szoktam WoW-ot próbáltam az is fagyot ac unity is fagyot vga drivert próbáltam az alap cdn kapott driverrel próbáltam letöltött 347.52 (azt mondták ez jó azoknál akik tapasztaltak hibát a driverekkel) és próbáltam a legfrissebb driverrel is egyből kék halál jön kb 3perc játék után különböző hiba üzenetekkel:IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
PFN_List Corrupt
SYSTEM THREAD EXECPTION NOT HANDLED
MEMORY MANAGEMANTbiosban beállítottam hogy 2133 hz-et kezeljen ramoknál bár azt mondták ha több a ram akkor is automatikusan annyit fog kezelni révén hogy a lap nem tud többet de ez se segített egyszerűen nem tudok mit kezdeni 3napja szenvedek vele
-
intuicio
aktív tag
válasz
#Morcosmedve #31814 üzenetére
Nem dehogy Phenom 720
Az már a múlt. Ott van lent a konfigom..
És ha egy jó 27" 1080p monitort néznék ki? Esetleg 144Hz? Mondjuk a legtöbb olyan monitor, az mind TN paneles
Félek kicsit ettől a WQHD 27"-tól.. hogy nem fogja bírni a kártya
őt tudnám elképzelni még: DELL U2715H -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
#Morcosmedve #31809 üzenetére
Hát igen, a skálázás.....azért remélem már használható. Én már nem vennék olyan monitort ma, ami nem tudja valamelyik dinamikus frissítési megoldást használni, főleg nem 100k+ pénzért.
Az a baj wqhd + freesync/g-sync húzós még ma is egy kártyával, a 980Ti-n kívül nemigen van olyan,amivel wqhd-n az esetek többségében tartani lehet fixen a 40+ fps-t
Az LG-t azért néztem, mert ott asztal + gyengébb játékok simán natív 4k, a komolyabb AAA játékokat meg (pixelpontos megjelenítés miatt nem olyan vészes elvileg) nyomathatom 1080p+FreeSync kombóval a 390-esen.
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #31792 üzenetére
Sziasztok
Beállítottam manuálisan hogy 2133 de ugyan úgy fagy illetve gta5el próbáltam ha low grafikán játszottam 1órát simán ment utána feltekertem az optimálisra újra fagyot 2perc után ötlet?? -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
#Morcosmedve #31806 üzenetére
Én is ezt a Dell-t néztem ki először, de most már szinte ki is esett a kalapból, nem sokkal drágábban van több olyan monitor, ami nagyobb is, meg többet is tud.
Pl én az Acer Predator XG270HU (27',wqhd,freesync,144hz) és az LG 27mu67 (4k, freesync) között őrlődöm
A dell 120k az acer 150 az lg meg 160....
-
intuicio
aktív tag
válasz
#Morcosmedve #31802 üzenetére
Na pont ez volt a másik dolog, amit kicsit előtérbe helyeztem, hogy melyiknek van nagyobb jelentősége játékoknál.. egy 1440p, 25" vagy egy 144Hz mondjuk 24"
Sajnos egy GSync-es 144Hz 1440p lenne a legjobb, de akkor min. egy 970SLi kéne, de az megint +cash.... -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
#Morcosmedve #31802 üzenetére
Nekem a 40+ fps már bőven jó kategória, de azért az igazi, ha 60
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #31753 üzenetére
-
davidsone
addikt
válasz
#Morcosmedve #31731 üzenetére
jól jönne egy de már a fszom kivan az állandó fejlesztéssel rá költéssel de ez 1 ilyen "szakma"
-
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #31665 üzenetére
Min/max fps bugos szinte minden programban, nem mutat valós képet, azzal nem szabad foglalkozni. Átlag azért valós képet szokott mutatni, na meg ott a FrameTime teszt, azokat szívesebben nézek, és sokkal árulkodóbbak, csak sajnos kevés tesztoldal csinál.
-
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #31654 üzenetére
Először is a linkelt tesztben a 980 ~15%-al gyorsabb a 970-nél, a 980Ti pedig ~28%-al gyorsabb a 980-nál, valamit rosszul értelmeztél.
Másodszor pedig múltkor már kiveséztük, hogy optimális esetben, azonos órajelen 19-21% van a 970->980 között, és a saját méréseim szerint, szintén optimális esetben, és azonos órajelen 32-34% van a 980->980Ti között.
Szóval így nézne ki a dolog, szerintem...
970+18%->980+30%->980Ti
És akkor kicsit le is vettem belőle... -
alfiboy
aktív tag
válasz
#Morcosmedve #31652 üzenetére
Értem.
Ennek értelmében átgondoltatom vele ismét. -
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #31652 üzenetére
Ez hogy jött ki?
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #31647 üzenetére
asszongya'hogy igazad van.
Piroska!
-
blu79
addikt
válasz
#Morcosmedve #31604 üzenetére
- nézd én azt mondom, hogy kb a 2 kártya mármint a 970 és 390 egy szinten van, van ahol ez jobb van ahol az, de amint látom a pirosak topicjában, a drivertámogatás nem nagyon jó sajnos, na meg aki átjön onnan ide az azt mondja hogy picit több effektet lát a játékokban, amit a pirosaknál nem látott, és a zöldek mellett picit a fogyasztás és a hőtermelés is szól....
-
duc
aktív tag
válasz
#Morcosmedve #31511 üzenetére
OK, köszönöm. Ez lesz az első vga blokkom, kezdő vagyok víz témában de próbálok tanulni. Első vizes gépem összeállt, de csak a procin van blokk. Most megrendeltem az FC blokkot a kártyára, jövő héten érkezik. Végre elhallgat az a 3 ventilátor is, jó lesz ez.
Egyébként ha beválik, nem nagyon lesz szívem eladni a kártyát, arról már nem is beszélve, hogy az eladási ára erősen alacsony lesz. Újonnan vettem még az elején amikor kijött, azóta már elég sokat esett az ára. Plusz a vízblokk, mínusz a garancia... Lehet hogy marad és ismét lesz SLI-m. -
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #31510 üzenetére
Minden bundás bolhás maci!
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #31507 üzenetére
asszongya'hogy ez nem a vs topik bolhás!
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #31494 üzenetére
A név honnan jött? Hát először màs nevet szerettem volna de azt nem lehetett.
Tudod ez olyan mint amikor hazaállítasz egy Ferrarival és megkérdezi az asszony, hogy ez meg mi? Elméletileg egy biciklit akartam de az nem volt. -
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #31468 üzenetére
pcgameshardware custom kártyákkal tesztelt, és írja a pontos típusokat, órajeleket, nekem azért ez tűnik reálisabbnak.
-
bombibmw
veterán
válasz
#Morcosmedve #31460 üzenetére
Nekem 150fps-em volt benne.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
#Morcosmedve #31460 üzenetére
Hol?
-
Winchester95
őstag
válasz
#Morcosmedve #31453 üzenetére
msi sztem meg mindig vrm problemas lehet a felig hutetlen ramchip miatt.
Jo ez a g1 970 csak parazok a 3.5gb/4gb ram miatt.
ogaz fullhd ra de ki tudja meddig lesz eleg a 3.5 -
Winchester95
őstag
válasz
#Morcosmedve #31448 üzenetére
Nitrora csak ket ev gari van es a legnagyobb toxic vaporok is behaltak altalaban regebben.
MSI Gamingnál meg iponon lattam hogy egy memorian felig megint nincs hutes stb... igy nem akarok vram hibaba belemenni. -
Erdei88
veterán
válasz
#Morcosmedve #31431 üzenetére
Igaz, az Asus egyre szerényebb vga fronton.
Players111: Visssssza!!!!
-
Erdei88
veterán
válasz
#Morcosmedve #31429 üzenetére
Tapasztalataim alapján pedig igenis jóra sikerült. Nálam kettő is járt, mindkettő kifogástalan volt.
-
Erdei88
veterán
válasz
#Morcosmedve #31427 üzenetére
És Asus Black
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
#Morcosmedve #31410 üzenetére
elvileg gianni is az SSC-t mondta, h hozza 105k-ba, de ezek szerint ő is elveszett a gyártó honlapján is feltüntetett legalább 5-6 féle verzió között, aztán hozzám már ez jutott :] nekem is csak akkor tűnt fel (mert hát miért is nézném meg jobban h mi van a dobozra írva
) amikor regeltem EVGA-éknál a gyári számát
Ahogy nézem egyébként iponon, ez árban még felette is van az SSC-nek, szval végképp megkavarodtam, h most akkor mi merre hány méter
még csak 2 valley tesztet nyomattam le rajta (2570pont), nagyon tesztelgetni nem volt időm, mert a nagy meló után rohangálás után kidőltem fél10 körül mint egy cementes zsák, úgyh a ventikkel való kicsit jobban mókolás burnerbe v. precisionbe (utóbbinak van valami extra előnye ami miatt ezt válasszam afterburner helyett?) illetve a játékok alatti tesztek mára maradnak. A tuning egyelőre engem nem igazán érdekel, nekem inkább szempont h kussba legyen a kicsike
Ami viszont dícséretes, h talán ez a legigényesebb csomagolású kártyám, ami eddig volt (pedig úgy cserélgetem mint más a boxerét, pl. tegnapelőtt még az 1 ventis giga 970 volt, de az tényleg elég helikopter effekt volt, így egy nap után útjára is engedtem /menyasszony ki is van bukva a "bizniszeimtől", de hát mindenkinek kell vmi hobbi
/)
-
rizsa7777777
tag
válasz
#Morcosmedve #31413 üzenetére
Értem ! Köszönöm !
-
davidsone
addikt
válasz
#Morcosmedve #31394 üzenetére
Én írtam félre vmit erre jön a "lelki szegény" szövegével...
-
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve #30988 üzenetére
Énse, annyi féle van már, hogy követni se lehet
-
blu79
addikt
válasz
#Morcosmedve #30955 üzenetére
Most sajna meloba vok. Majd du ráérek. De az 1500 kell némi fesz is. A valley tesztnél 75% tekert a venti de ezt manual löttem be
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#Morcosmedve #30916 üzenetére
Nekem mindenképp maradna a Sapphire ebben az esetben.
Tény, hogy kicsit több a felár, de őszintén szólva, nagyon régóta vágyam egy Tri-x vga. Még amikor a 270x CF volt, még akkoriban is agyaltam, hogy inkább 280X Tri-x kellett volna, de nem fért bele a keretbe. Most esetlegesen összejöhet.
-
válasz
#Morcosmedve #30916 üzenetére
Amugy ez erosebb,mint egy jobb fajta 970,mint pl az enyem ?
Az a baj,irtozom az amd driverektol.
Egyebkent szivesen kiprobalnam. -
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #30880 üzenetére
Ja igen ez mindenképp!
-
vaakuum
addikt
válasz
#Morcosmedve #30837 üzenetére
Estére akkor majd igyekszem megnézni, bár előbb a farcryba szeretnék majd valahogy életet verni...
-
vaakuum
addikt
válasz
#Morcosmedve #30827 üzenetére
Ahhoz, hogy ez kiderüljön, egy teszt alatti képernyőképre van szükség, amin a gpu pillanatnyi frekvenciája is látszik a legmagasabb értékkel? Vagy a Gpu-z képe, de átállítani az opciókat, hogy a legmagasabb értékeket írja a sorok elején?
Erre gondolsz?
Vagy valami tuningolt állapotra lennél kíváncsi?
Sry, tényleg egy órácskát volt időm az este ezzel foglalkozni, meg reggel ránéztem 2 percet, hogy az uplay indul-e. Majdcsak megértem ennek a boostolásos történetnek is a lényegét előbb-utóbb.
(az én fejemben az van, hogy alapfreki, amin a gyári beállítás szerint megy maximum, és ezt az értéket ki lehet tolni kézzel, ha bírja a chip. De hogy már alapbó két különböző frekvencia legyen, ami mindkettő elmászkál tuningolásnál is, az nekem még kicsit homály.) -
McEacrhan3
tag
válasz
#Morcosmedve #30802 üzenetére
Kösz, látom te is láttad a hirdetést
Szerintem meg is veszem.
-
Chalez
őstag
válasz
#Morcosmedve #30673 üzenetére
A monitor nem tudja DP-t. HDMI-vel nem volt csík Deus Ex-nél, viszont Mortal-nál meg igen. Viszont így nem tudom használni, mert a TV-vel van összekötve eredetileg a gép HDMI-vel, azon nézünk filmeket. Nem szerencsés szétszedni a kabelezést, ha éppen Deus Ex-el játszanék...
Szóval csak DVI-vel tudom használni a monitort.
imi123 Neked hol, mikor van ilyen csíkozás?
-
imi123
őstag
válasz
#Morcosmedve #30675 üzenetére
Az kizárt.
Az NV nem csinál rossz drivert.
Ja de. -
RazoR
veterán
válasz
#Morcosmedve #30587 üzenetére
Akkor leszűkült a kör G1-re és Gaming 4G-re!
Már csak ezek közül kéne választani....
-
knbs
senior tag
válasz
#Morcosmedve #30459 üzenetére
Lehet user error is nalam. Ezt sosem zarhatjuk ki.
Tegnap teljes windows 7 reinstall, tiszta uj rendszer semmi nem zavarhat be arrol az oldalrol.A 3 rugos displayportos kabeleket most dobhatom ki, meg par ezer az atalakitoert...
A gaz az, hogy anno akoska meg kulon fel is hivta ra a figyelmemet, en balga nem halgattam ra....
-
válasz
#Morcosmedve #30450 üzenetére
Spórolás.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
#Morcosmedve #30270 üzenetére
"Ja igen, lehet h átuti a fulesre a zajt... vagy a driver miatt."
akkor ez nem instabilitási probléma szerinted? Mert ha visszaállítom alapra, eltűnik, vagy ha több feszt adok akkor is.
Monitorozni AB-vel szoktam, tehát rögtön látom mikor változik az órajel. Na majd holnap meglesem.
-
rizsa7777777
tag
válasz
#Morcosmedve #30242 üzenetére
Köszönöm a megerősítést
Akkor marad a Giga G1
-
Winchester95
őstag
válasz
#Morcosmedve #29668 üzenetére
Második miért nem hűti le? nekem 2000rpm mellett max 71fok. (nagymelegben.).
-
Erdei88
veterán
válasz
#Morcosmedve #29687 üzenetére
Pedig az Asus Black kifejezetten jóra sikerült. Nekem jobban bejött mint a G1 például
-
válasz
#Morcosmedve #29687 üzenetére
Mi a baj az asussal?
-
shteer
titán
válasz
#Morcosmedve #29674 üzenetére
Én az SSC-t is ajánlom, tapasztalatból.
-
FullGas
aktív tag
válasz
#Morcosmedve #29668 üzenetére
Egy Antec One házam van a jobban szellőző házak közé tartozik. Gyártó szerint max 266mm hosszú fér be, de lemértem 280mm -ig befér bármi, a tesztjében is bele passzíroztak egy ref 7970-et.
Akkor melyek azok amiket ajánlanátok újonnan és használtan nagyon max 110 ezerig mennék el. -
Winchester95
őstag
válasz
#Morcosmedve #29596 üzenetére
B85M-D2V lapom van gyári hűtővel.
max 1.2v-ig megy a fesz szabályzás.
4,2ghz-n kifagy, és nem a hőmérséklet miatt sajnos.Mint ha kevés lenne a feszültség.
Ezeket tudom amiket leírtál, de a többiről (vring stb... fogalmam sincs).Ezekről szeretnék kérdezni, összefoglaló sem segít.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- HP OMEN 3080Ti
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest