Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kona005
senior tag
Helló
Egy olyan gondom lenne, volt egy 1920*1080-as felbontású tv-m egy GTX 970-el, de a tv megadta magát így vissza raktam monitorra ami csak 1440*900-as, de az istenért sem tudom ezt a felbontást beállítani neki.
1366*768 utána meg 1600*900 van, már újra tettem a Windowst is meg drivert is ujraraktam és egyszerűen nem boldogulok vele. Valaki tudna segíteni? Előre is kösziui.: az nvidia vezérlőpultban csináltam egyedi felbontást 1440*900 de nem király....
-
Cs1csó
titán
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Télen amikor a szobahő nem megy 25 celsius fok fölé 38 az idle hőfok álló ventikkel - srix -
Esetleg valami nem pörgeti a háttérben, írtad hogy szinte egyértelműen a driver de azért nézd meg. Csinálj esetleg egy alapos DDU-s csökkentett módos eltávolítást - ha esetleg nem DDU-val távolítottad el.Ha ilyen alaposan letakarítottan megy visssza a legfrissebb driver és továbbra is gond van akkor tedd vissza a régebbit és várd az újabbat.
-
Pro!Petya
addikt
Kb egy hete felraktam az új drivert (gtx970), azóta az idle temp nekem valahogy és valamiért felcsuszik 50 fok fölé is. Ami eddig böven 40 alatt volt. Ezt onnan tudom hogy folyamat monitorozva van a vas és már feltűnt egy ideje ezért gondoltam megkérdezem hogy másnál ez a dolog hogy áll? Azóta ujraraktam már 2x is drivert , de még agyalok h csak emiatt visszarakjam e a régebbit..

Szval hőfokok IDLE alatt?? -
Kókuszdió
nagyúr
Sziasztok
Használtan keresgélek jó fajta GTX 970-et garanciálisan.
ASUS Strix-et még sok garival be lehet vállalni ,volt velük gond? -
Dictator^
veterán
Üdv.
A régi keyboard shortcuthoz hasonló valami van az új nvidia control centerben?
A gammát szeretném elmenteni egy keyboard shortcuthoz, hogy ne kelljen mindig külön megnyitni az egészet és a gamma csúszkáját húzogatni. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Kipróbáltam. Kell a 1070.-

-
mihione
őstag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Akkor erdemes eloszor feszultseget emelnem?megnezni mit megy magatol es utana finomhangolni?
-
mihione
őstag
Msi kartyakat hogy erdemes huzni?neztem tnap watch dogs 2 alatt alap fesz,1464 mhz gpu clock es 2000 vram viszont a power limitem max 90%ig ment fel,melette pedig max 69 fokot ert el a vga.Ezen me egy kis fesz emelessel lehetne segiteni nem?
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igen ettől tartottam.

Szerk.: jó ötlet, ma kipróbálom..
-
Ferdzsoo
addikt
Srácok mennyire hajtja ki a 970-es a 2560×1440-es felbontást pl egy witcher 3 alatt? Jelenleg fullhd ben játszok, váltanék monitort de attól tartok ahoz már dukálna egy 1070-es is.

-
Cs1csó
titán
válasz
Norbika88
üzenetére
55 celsius fokot milyen ventiprofillal tartod? Mit és hogyan módosítassz? Le tudnád írni, akár azt is, hogy mit miért változtatsz. Válaszod előre is köszönöm!
A páráról nem tudtam, inkább azzal ijesztgettek hogy olaj megy a gépbe, általában nyár elején és nyár végén kiviszem az udvarra fontos, hogy jó idő legyen még mert bent nem tudom csinálni mivel ez egy baxott nagy kompresszor, miután megcsináltam még órákig nem is lesz áram alá helyezve ugyanis ezt egy giganagytakarítással kötöm egybe a gép körül (mident szétszedek letakarítok még az asztalt is kihúzom stb.) tehát addigra remélhetőleg minden pára stb. eltávozik, (nem tartozik szorosan ehhez de a monitort is kikapcsolva - hosszabb ideje kikapcsolt állapotban, tehát "legyen lehülve" a panel egy nedves mikroszálassal törlöm le majd egy szárazzal szárazra és ez sem lesz azonnal bekapcsolva.)
-
Norbika88
senior tag
válasz
Dency01
üzenetére
Érdemes saját profilt beállítani ventilátor szabályzónak.
Úgy vettem észre 75% felett már csak hangja van, érdemi hűtés már nincs.
MSI Afterburnert használok. 55fokos BF1 közben, húzva van. Fülessel tolom olyankor nem érdekes a hang.Kompresszorral óvatosan, pára lecsapódik benne valami rongyot rakj elé mikor fújod.
Persze akinek van hozzá páraleválasztó nem érheti nagy baj. -
Cs1csó
titán
válasz
Dency01
üzenetére
A portalanítást hogy végzed? Mert kompresszornál vagy porszívózásnál nincs jobb megoldás - hiszen egy csomó részéhez nem is tudsz hozzáférni.
Nem rossz a strix, az msi megoldását szokták ajánlani, és az újabb sorozatban 10xx már én is olyat vennék. A gigabyte-nál az a baj, hogy nem passzív a ventilátora azaz ha nincs terhelés vagy egészen minimális akkor nem mennek a ventik a srtix szerencsére ilyen.
Esetleg lehetne bele még tenni ventilátort pl. oldalra hogy szívja ki a a meleg levegőt, általában ott ahol a videókártya van pont akad egy ilyen lehetőség sok házon.
-
Dency01
aktív tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Kösz, kicsit én is utánanéztem és megerősítették hogy a Asus Strix GTX 970 bizony hangos, itt van egy yt-s videó is a különbőző gyártóktól terhelés alatt.
GTX 970Én is rendszeresen portalanítom a gépet, valamit próbáltam hogy a ház oldalát is leveszem, de ugyanaz az eredmény. Hát mindegy kösz azért.
-
Cs1csó
titán
válasz
Dency01
üzenetére
Üdv pont ilyenem van, Először is játék előtt azzal kezdem, hogy a 2 db házventit - elől és hátul egy-egy - feltekerem maxra manuálisan, ezután indítom a játékot, tuningot nem használok:
- max 69 celsius fokig engedi a vga-t
- ezt kb. 40%-os ventilátor terhelés mellett éri el - strix-hez adott qputweak progival mértem de egy jó idje nincs fent de a helyzet kb. ugyanaz mivel anno kipróbáltam vele a 60%-os ventilátor terhelést na annak már volt szélzaja úgyhogy érezném ha változnaA szobahőmérséklet elég magas 24 celsius, de szabadon áll a ház laminált parkettán, és évente kb. 2 szer kopresszorral kifúvatom a komplett gépet - ha minden igaz nem olajos kompresszorral - tehát por az minimális a ház egy Fractal Design core 2500, egy viszonylag jól szellőző ház, a levegő viszonylag szabadon áramolhat benne max az egy kicsit túlméretezett cpu toronyhűtőmet lehet túlzásnak tekinteni.
A zajszintről annyit hogy normális játékhangerőn pl. FIFA vagy valami pörgős lövöldénél nem zavaró egyáltalán gyakorlatilag nem is veszed észre, ha valami olyan játék esetén aminél több a csend esetleg érdems fülest használni, bár ott sem zavar, engem legalábbis.
Érdemes lenne bemérni a hangerőt mert lehet, hogy a te vájt fülednek sok de amúgy teljesen normális, de az is lehet hogy valami gond van - csapágy stb. fene tudja. Akár valaki aki ért hozzá hallgassa meg terhelés alatt és ő megmondja, hogy ez a normál szélzaj vagy annál több.
A ventiprofilt lehet variálni a kérdés inkább hogy mekkora a hőmérséklet mert ugye ha lejjebb veszed a fordulatot akkor ugye magasabb lesz a kártya hőmérséklete pl. 75-ig én is simán engedhetném és lehet hogy ez menne 30-35%-os ventivel. Száz szónak is egy a vége a hőmérséklet adatokat is add meg - terhelés alatt és valaki aki ismeri ezeket a kártyákat személyesen hallgassa meg.
-
Dency01
aktív tag
Hali.
Egy ASUS strix gtx 970-em van, ami terhelésnél elég hangos, 30% ventilátor használattal. Erre nincs valami megoldás esetleg venti szabályzás,ami nem tenné ilyen hangossá? Nektek mi a tapasztalatotok vele? -
Cs1csó
titán
Szerintem ha teheti az ember:
970 < 1060 3gb < 980 < 1060 6gb < 980 ti < 1070
-
Bjørgersson
félisten
válasz
sakal83
üzenetére
Ez a mikroakadás azért erősen játék- és beállításfüggő dolog. Én viszonylag kevés játékkal játszok, azokat is úgy állítom be, hogy stabil 60 fps meglegyen, kivéve a multi fps-eket, ott 100+, úgyhogy ilyen szempontból nekem tökéletes a 1060, ráadásul kevesebbet fogyaszt, halkabb és hűvösebb is.

Például egy GTA V akadás nélkül futott 60 fpssel, amíg játszottam vele, vagy egy Battlefield 4, Rainbow Six Siege szintén akadás nélkül fut 100+ fpssel, szerencsére ezeknek elég is a 3 GB VRAM. De mondjuk egy Batman Arkham Knight viszont már játszhatatlanul laggolt, oda már tényleg kell a legalább 4 GB (a kritikán aluli portolásnak köszönhetően), nem is játszottam vele sokat.
Persze, tuningolva használtam mindkettőt, a 970-nek 1562/8000 MHz volt a vége, de a magas hőmérsékletek (70 °C+) miatt egy lépcsőt visszavett az órajelekből, így 1550 MHz-en ment. A 1060-at pedig 2150/9000 MHz-en használom, viszont az agresszív órajelszabályzásnak köszönhetően 2113 MHz-en szokott menni 60 °C körül.

-
sakal83
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Megértem, mert jó vga, félre ne értsd, csak kimondottan szemérzékeny dolog szerintem ezek a mikroakadások. Valaki látja valaki nem.
Én például az 500Ft-os Roseban ugyanazt a zamatot érzem, mint a 6000Ft-osban a szerencsémre

Tuningoltad egyébként? a Tied mennyin tartja a BOOSt-ot?
-
sakal83
addikt
válasz
Tiger.
üzenetére
Igen. Én is sokat olvastam utána és nem volt olyan ember, akinek lett volna összehasonlítási alapja. Teljesen más képet rajzol ki a valóság, ha egymás mellé rakja az ember őket, és élőben látja az alanyokat, nem csak a teszteket és az FPS-eket nézi. Pl. nálam volt 3gb-os GTX1060 pár hónapja és le voltam tőle nyűgözve, aztán elkezdtem tesztelgetni több vgat és bizony visszamenőleg már nem volt az igazi. De nem is mondom, hogy rossz lenne!!
Az RX480 van borzalmasan alulbecsülve, amit az AMD csak magának köszönhet. Nincs ember, aki észrevenné, hogy gtx1060 vagy RX480 van a gépében, ha nem látja. Ennek ellenére 75k-ért 2 hét alatt tudtam eladni, összesen 1 jelentkező volt, míg a 86k-ért meghirdetett 1060-asra 3 óra alatt 10-en írták, hogy vinnék...
A computerbase.de-n ki is vesézték a gtx1060 3Gb-ost is, ahol ki is mérték ezeket a laggokat, és nem is ajánlották a 3Gb-ot teljes szívvel. Szerintem a leghitelesebb tesztoldal jelenleg. Se jobbra se balra nem húz.
(#40060) svensson
Megértem, mert jó vga, félre ne értsd, csak kimondottan szemérzékeny dolog szerintem ezek a mikroakadások. Valaki látja valaki nem.
Én például az 500Ft-os Roseban ugyanazt a zamatot érzem, mint a 6000Ft-osban a szerencsémre

-
sakal83
addikt
Kis tapasztalatot leírnék a GTX980(970) vs GTX 1060 3Gb-os és GTX1060 6Gb-os viszonylatában.
Mind a három (négy-öt
) vga van/volt nálam, és pár tévhitet eloszlatnék itt, ami itt a topikban is felmerült.1. A GTX1060 3Gb egy szinten van a GTX980-al
Egyértelműen cáfolom, semmiképp nem nevezhető egy szintnek a két vga. Teljesítményben 20% van a 980 javára. Mind a kettőt OC-tam, nálam ez alap, de alapon is megvan ez a különbség. Ami a legfeltűnőbb az, hogy a gtx980 sokkal folyamatosabb képet ad, a 3Gb-os microlaggol sok esetben. Ez a legfőbb különbség, nem is a teljesítmény. Megnéztem nonOC 980 vs OC 1060 3Gb. Kb ugyanaz az fps, de szemmel láthatólag akadozott a kép a GTX980-hoz képest.
2. A GTX1060 6Gb vs GTX980 esetén jobb választás a GTX1060
Részben igaz. De itt az ár határozza meg a létet
. A teljesítményben 8-10% van a 980 javára, azonban a 1060 6Gb újabb, csendesebb, kevesebbet eszik.3. GTX970 vs GTX1060 3 illetve 6Gb
Megéri a váltás mondatok nem helytállóak. A 3Gb-os GTX1060 vs GTX970 használtan kérdés esetén én egál vagy olcsóbb 970 esetén mindenképp a 970-re szavaznék. A 970-ről viszont nem váltanék 1060 6Gb-ra, mert a felár észrevehetetlen különbségért eléggé túlzó. A köv lépcső 1070, ami érdemi és lényegi változást hoz.
A véleményem szubjektív és csak informatív jelleggel írtam le, ha valaki a fentiekben gondolkozik

-
Norbika88
senior tag
Kártya hátoldalán van kettő darab led, pin connectorok felett.
Mit jelentenek, nekem csak az egyik világít folyamatosan. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
sakal83
üzenetére
Nekem a 970-em tuningolva csontra hozta a 980 teljesítményét. Haver vett egy MSI 1060 GamingX 3gb-ot, megnézegettem mit tud:
Alapon annyit ment, mint a tuningolt 970-em, szépen meghúzva (2100mhz gpu, +600mhz memória) pedig eléggé lelépte. Szoval én mindenképp az 1060-at ajánlom neked főleg a 6GB-osat!
-
scr006
tag
válasz
sakal83
üzenetére
Úgy néztem tesztekbe, hogy a 6 gigás 1060 ua. tudja mint a 980, viszont kb fele annyit eszik, ezért gondolom én, hűvösebb is azonos gyártó hűtőjével.
A 3gb-os viszont már ha nem is sokkal de gyengébb, mint a 980, de a vram elég karcsú már, még fhd-ra is.
Én is a 1060-ra szavaznék, még ha drágább is, főleg, hogy a +2gb miatt időtállóbb is később eladás szempontjából is. -
F e Z o
veterán
válasz
sakal83
üzenetére
Ha visszakeresel ebben a fórumban, magad is tapasztalhatod, hogy ajánlott kártya a GTX 980 Gaming 4G. Teljesítményen az 1060 6GB felett van FHD-n és fölötte. Tuning az meg lutri, de nyilván ez is megy annyit pluszban, mint bármely más 980. Fogyasztásban és vram tekintetében is jobb az 1060 6GB, ezáltal ugye halkabb is. A 3GB-s változatot én kilőném, a 3 GB vram már elég sok játékban kevés.
-
sakal83
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Es teljesitmenyben? Halksag? Tuningban milyen a gtx980?
Kimondottan kocajatekos vagyok.
Es mondjuk a gtx1060 3gbhoz kepest?
Az is képben van.
-
sakal83
addikt
Sziasztok.
Egy MSI gtx980at vagy egy 1060 6gbot valasztanatok. Árban 10k a 980 előnye.
Hogy sikerult az msinek a 980?
-
gistvan92
csendes tag
Sziasztok! Lassan fél éve egy asus strix oc 970 boldog tulaja vagyok, ma elszántam magam egy kis finomhangolásra. Alapvetően 1320-on boostolt a kártya, cibáltam egy kicsit a core-on, 1409-en van most (power limit 120%-on, gpu tweak-ben, +80mhz a maghoz),itt egy kis compare : [link]
Hol van ennek a biztonságos tuning dolognak a vége? Meddig érdemes próbálkozni? Mennyire számítanak a linkelt pontszámok jó eredménynek?
Köszi a válaszokat előre is! -
NFree
addikt
válasz
Bandi995
üzenetére
Mert egy bench nem terhel annyira mint a game , ráadásul a játék tovább tart jobban megmelegszenek a komponensek.
Pl fire strike alatt megy 980 om 1560 mhz et witcher 3 omban eldobja magát 1490 en is . Vantage 1540Mhz 3d11 1530. változó ja és asszem a haven és a valley is jól megy csak game alatt dob egy hátast ez van .
Feszt kéne neki adni de mivel ezek a gpu-k igen csak a határon mocorognak nagyon nagyon jó hűtéssel többet ki lehet belőlle hozi (10-20fok) 50 fölött meg se moccanak hiba tolsz rá + feszt értelmetlen csak fölösleges hőtermelés az is .
Én véleményem (tapasztalatom) vannak ahol másképp megy . -
Bandi995
aktív tag
Oh, rosszul fogalmaztam úgy látom. Maga a kártya 100%, tök jól megy, OC-t szeretnék dobni rá, nem is igazán permanensen csak hobbizásból. Arra voltam kíváncsi hogy a beállításaim alapján, van-e valami tippje valakinek, miért lehet, hogy benchmark alatt beton a tuningom, vagy legalábbis úgy tűnik, valódi használat mellett pedig közel sem. Elnézést a félrevezetésért!
-
Bandi995
aktív tag
válasz
Tiger.
üzenetére
Sziasztok!

Mit csinálok rosszul? Benchmarkok alatt beton, egy órás Firestrike loop sem akasztotta meg, de egy akármilyen játék, most éppen Borderlands 2 gyönyörűen kifagy? Próbáltam aztán lejjebb venni egészen 100mhz-ig a core-t, de még azzal is pár óra után kaptam egy fagyhalált.
Szerk: ez egy Giga Gaming G1 980
-
Tiger.
nagyúr
válasz
shteer
üzenetére
Ez nem téveszme, ez lenne a logikus lépés amiért te fizettél nem vált be ezt a cég elismeri akkor már jogodba kéne állnia hogy te döntesz hogy mit szeretnél, hisz gyakorlatilag újra vásárlásról beszélünk, még a médiában is igy volt amikor az okos karkötőmmel baj volt, bevizsgálás után kiderült hogy igazam van és 2 lehetőségem volt vagy csere vagy készpénz vissza.
Ez csak a cégek jóhiszeműségén múlik.
Cipőknél is így van bevizsgálás után kiderül hogy a cipő hibája miatt ment tönkre akkor a vásárlónak joga van választani mit szeretne. -
scr006
tag
válasz
Tiger.
üzenetére
Nem sajnos, ászf-be benne van, hogy csak javítást, vagy cserét kérhetek, ha nem oldható meg ez a 2 akkor kérhetem a pénzt. Én is azzal éltem volna inkább ha lehet.
Ja, meg ők hárítják EVGA-ra rajtuk csak átment a vga meg sem nézték, és amíg EVGA cseréli, addig nem sok mindent tudok tenni.
-
scr006
tag
válasz
Tiger.
üzenetére
Sajnos iPonon keresztül megy a dolog, és nem túl kommunikatívak, eléggé csalódott vagyok irányukba emiatt, mert csak annyit közöltek, hogy hibás, cserélik, és jövőhétre jön meg az új, de semmilyen további részletet nem kaptam tőlük, bíztam benne, hogy esetleg már egy 1060-at de semmilyen infó nem jött a továbbiakban...
-
scr006
tag
válasz
Lamberd
üzenetére
Nekem ilyen van, alapvetően az, bár épp karácsony előtt füstölt el

De cserélik minden szó nélkül, tehát garanciális ügyintézés nagyon flott. Én ettől eltekintve tudom ajánlani a kártyát is a márkát is, főleg, hogy a 3 év gari is újraindul rá, hogy új kártyát kapok.
Üdv!
-
Bib
őstag
válasz
karburátor
üzenetére
Tedd fel ultrára ,hadd menjen! A sima oc nem boostol szerintem 1413-ra ,de minden elképzelhető.
-
Lamberd
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a szériáról, megbízható? Használtan szeretnék venni egyet.
EVGA 04G-P4-2978-KR GTX970 4GB GDDR5 FTW ACX 2.0 PCIE
Üdv: Lambi
-
Pro!Petya
addikt
válasz
karburátor
üzenetére
Akkor lehet én paráztam túl a 77fokot?? Neten keresgéltem h mennyi lehet a max vrm temp de érdemleges infot nem találtam ezért kérdeztelek titeket összehasonlításképp tudjak ki indulni valamerre!!
És ezt milyen freki/ram kombóban sikerült elérned ? Jah és mi alatt?
Thx a választ

-
laychi
veterán
Értem, hát megpróbáltam felrakni az asus strix biosát,hátha tudom majd monitorozni,de sötét lett a vége.
Tegnap vissza flasheltem az msi biosát,csak épp tegnapelőtt este a tápom megadta magát és újat kellett venni.
Most nagyobbat és egyágasat vettem,nem úgy mint legutóbb,így biztos nem lesz csúcson járatva,mint a másik volt esetlegesen.
Eredetileg nem ahhoz a rendszerhez terveztem,ami most van,de bírta még a nagyobb jobban fogyasztó alkatrészeket(eddig).3 és fél évet szolgált a kis bqt,semmit nem vitt magával.Majd szétszedem,hátha javítható. Alternatív megoldásnak jó lesz.Ha nem sikerül életet lehelni bele,akkor meg a ventije még jó lesz valamire

(Lehet nem a terhelés volt ami elvitte,hanem a por ami benne volt,pedig takarítom a rendszerem,kifúvattam a tápot is alkalmanként sűrített levegővel)
-
Pro!Petya
addikt
Gtx 970 re tudtok mondani Vrm temp-et egy jo izzasztás után?? Már akinek tudja mérni.
Nekem max 77fok és érdekelne kinél mennyi

-
Pro!Petya
addikt
válasz
laychi
üzenetére
indításnál , nem run hanem settings , aztán felül Safety fül , lenyitod alatta lesz olyan h EC support azt pipa leokézod ezután indítod a progit , hátha , de ez inkább alaplapnál mukodik hogy ellenorizhessuk a vrm-tempet meg egyéb nyalánkságokat

Viszont ha így sem mutatja akkor majd vedd ki a pipát az Ec supp mellol mert throttlingolhat a vas lekérés közben

-
laychi
veterán
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Megoldottam bios moddinggal,110 helyett,most 150 a megengedett,igaz jóval magasabb gpu freki mellett próbáltam alapfeszen,de úgy tűnik,hogy sokat nem jelent.3dmark alatt befagytam

gpu órajel 1578MHz volt,vram maradt 7900,ami megy tesztek,játékok alatt is gond nélkül. -
laychi
veterán
Melyik kártyánál lehet kitolni legjobban a power limitet? msi-mnél 110-ig lehet.
-
-FreaK-
veterán
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Írtam, hogy rájöttem hogy kell, az működött is, de még azt is próbálgatni kéne.
Viszont a fenti, Heaven alatt stabil beállítás most jól lefagyott nekem Metal Gear Solid:TPP alatt :/
-
-FreaK-
veterán
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Előbb írtam, hogy sajna a core az nem lesz jó feljebb, 1519-nél fagyott a program. Ehhez feszültséget kéne növelni, de azt hogyan? BIOS átírással kell ügyeskedni hozzá?
Próbálkoztam még a feszültséggel is, közben rájöttem, hogy kell. Nem lett jobb az eredmény, grafikai hibák keletkeztek.
Így maradok annál a stabil beállításnál, kipróbálom játékok alatt is.
Egy kérdés még: az Afterburnernek futnia kell ahhoz hogy az OC beállítások érvényben legyenek?
-
-FreaK-
veterán
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest