- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
-
-
snecy20
nagyúr
-
bombibmw
veterán
válasz
hackeeeee #27166 üzenetére
Nem tudom.
Talán még nem végleges végleges verzió és csak néhány helyen fellelhető és mivel a Win10 biztonságosnak látja,leszedi.
Egyébként jó driver,nincs gondom eddig.27168:
Experience csak a 353.30-at találta meg,mint legfrissebb drivert.
A Win10 update-je pakolta fel. -
-
blu79
addikt
válasz
hackeeeee #25550 üzenetére
(#25550) hackeeeee szia a perffcap reason :
vRel = Reliability. Indicating perf is limited by reliability voltage.
VOp = Operating. Indicating perf is limited by max operating voltage.
Pwr = Power. Indicating perf is limited by total power limit.
Thrm = Thermal. Indicating perf is limited by temperature limit.
Util = Utilization. Indicating perf is limited by GPU utilization. -
Ren Hoek
veterán
válasz
hackeeeee #25249 üzenetére
Azon kívül szerintem a backplate-es kártyát sokkal jobb szerelni is. Bár nem sokszor cserélgeti az ember a kártyát, de mértékekkel jobb a fogása. Utálok hozzáérni a lábakhoz meg forrasztásokhoz
Ja és végre egy portörlővel le lehet törölni. A nem backplates kártyák hátát még sűr.levegővel sem lehet tökéletesen mindig kifújni... Hűtésnél nem tudom mennyit számít, lehet azért pár fokot hoz a fém felület...
(#25251) +SoulRiever- Nekem is be volt készítve
Van már némi mod benne... Nem kell azt kímélni
(#25248) SchumiBácsi Stalkerek nekem is be vannak tervezve. Remélem elindulnak
Fallout 3 GOTY nagy élmény volt tavaly nyáron
-
-
Ren Hoek
veterán
válasz
hackeeeee #24767 üzenetére
G1-ből nincs is egy darab sem aprón
Lehet nem véletlen, jó kártyák...Amúgy újonnan sem több annyival...
(#24775) h1mpi : Ja és csak 10K-val drágább, mint a 4590 pl... Szóval megéri. Igaz kicsit jobb lap kell hozzá, de annyira az sem drága. Már bánom is kicsit nem áldoztam rá többet tavaly, de most iszonyat felmentek az árak.
-
válasz
hackeeeee #24682 üzenetére
Ez a 260-270-es ar meg azt mondom elviselheto a kartya teljesitmenyehez kepest. Hivatalos forrasbol a 980 is 170-200. Teljesitmenyben raver kozel 30%-ot a ti. A titan x meg most elmozdult 400 kornyekere, nem is ertem miert. Ott mar gyorsulast szinte nem is kapunk, csak +6gb memoriat, kerdes erre szukseg van-e?
Evga-nal 740 euro: [link]
Szallitasi koltseg nem tudom mennyi ott, nemetektol nem lehet olyan sok, 20 rugoval olcsobb.
-
stratova
veterán
válasz
hackeeeee #24606 üzenetére
Asbee másutt már idézte.
The card features 6 GB of memory, half that of the GTX Titan X, but at 288 GB/s, the memory bandwidth is the same. The GPU can address the entire 6 GB of memory at a consistent speed.
PS: 336 GB/s csak az elméleti maximum teljes értékű GPU-nál is, aminek csak egy része realizálható. -
válasz
hackeeeee #24305 üzenetére
Nekem is 4 db AF140 (14cm házventi) van a gépben de csak akkor hallok üresjáratban valamit, ha közel hajolok a géphez
Abszolút kussol a Giga G1 970
Terhelve nyilván hallani, de melyik kártyát nem?! Aki azt mondja, hogy az ő kártyája terhelve hangtalan az hazudik. Vagy vízhűtése van lecsövezve a pincébe (láttunk már ilyet)
-
yodamester10
őstag
-
dergander
addikt
válasz
hackeeeee #24272 üzenetére
Várjunk ezzel a memória botránnyal,ne feledjünk hogy a Titán X 12Giga VRAMal került gyártásra,ergo ha megvan csonkítva akkor 2 GB VRAM minusz,de a 980 TI csak 6Gb VRAMal kerül a boltok polcaira tehát itt kiesik a lassú VRAM lehetősége,mint ahogy a 970nél is megkellet volna csinálni hogy kevesebb VRAMal fordalmazzák,mondjuk 3GB-al,és nem lenne anomália.
-
KAMELOT
titán
válasz
hackeeeee #24138 üzenetére
BF3 probléma szoftveres volt amit 1 nap alatt javítottak, nagyon sok embernek előjött az a gond. Másnap már jól ment, de problémát nem írt ki se a játék se a win, csak az fps csökkentett értéke keltette fel a figyelmemet, na meg az, hogy már felszáltam a géppel, de még a startolás hang indult csak!
(#24137) Asbee: Nem zár ki semmit csak nekem fura, hogy ilyen problémákat dob neki a gépe!
-
válasz
hackeeeee #23989 üzenetére
En eddig azt tapaztaltam, hogy +200 mindennek teljesen stabil mindenhol. Ha adok a gpu-nak +250-et, akkor mar kilep a valley is. A +200 gpu-val gpu-z szerint boost 1453, hwinfo szerint pedig max gpu orajel 1478 mhz, hogy most melyik igaz en nem tudom. De probaltam ugy is, hogy a boost orajel 1502, ugy is kilepett, valoszinu 1480-1490 korul van a vege a fesz piszkalasa nelkul. En nem is eroltetem, mert semmi ertelme, ha elfogyna a kartya majd valahol, akkor atalok a +200-ra, addig megy alapon.
A memoriat nem tudom van-e ertelme nyuzni, nem ertek az arhitekturahoz, hogy mekkora sebesegnovekedest hoz a memoria orajelenek emelese.
hackeeeee Nincs is ertelme szerintem nyuzni. Nezd meg a tegnapi gta tesztemet, 15%-al emeltem a gpu orajelet es 7-8%-ot javult az fps-em. Persze nem tudom mas konfigban, erosebb procival ez hogy skalazodna, nalam mindenesetre ilyen. Szoval ha meg emelek 20mhz-et mondjuk, akkor pont 0.7%-al emlekdeik az fps. Aminek keves a kartya mondjuk 1490-en, annak keves lesz 1550-en is.
-
ThePoweR
senior tag
válasz
hackeeeee #23700 üzenetére
Átírtam.
Nem rosszul írja hanem ennyi. F7 biossal 99.98, de akkor néhány indítás után játékokban extrém alacsony fps van és olyan mintha izom cpu lagg lenne. F9 biossal meg 99.76. Ha felállítom manuálisan 100.01-re és a spread spectrumot 0.01%-ra akkor ugyan úgy 99.98-100. Viszont akkor ugyan az a jelenség van mint F7 biossal. Sőt van hogy a bios is szanaszét akadva jön be. Szóval valószínűleg elbasztak valamit a tervezésnél. Úgyhogy Giga lapokat elfelejtem egy időre szerintem.
Ventik:
Nagy ventik felejtősek. Kevés levegőszállítás, hamar kikopnak és még hangosabbak is lehetnek mint egy gyorsabban forgó 12-es ami jóval több levegőt szállít.
-
válasz
hackeeeee #23703 üzenetére
Nem nem, nekem a gyari ventik vannak most is.
Lehet felreerthetoen fogalmaztam, hogy ezek a dog nagy ventik.
Ebben elol, oldalt es felul van 23 centis, hatul pedig 14 centis.
Azt nem irtad ugyan mekkorakra csereled, ha elfer inkabb tegyel nagyobbat. Azok a kis ventik csak suvitenek, ha meg kicsi a fordulat nem szelloztet rendesen. A nagy venti meg iszonyat levegot atmozgat es alig van hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- Építő/felújító topik
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest