- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
én nem tudok, mert amikor még volt 970-em én megelégedtem az alap feszemelés lehetőségével....de nem is kötök bele 20x-ra is, hogy kevés a procija
svensson: akkor nézz utána mit jelent a flame... erre mást nem tudok mondani, de rohadtul lényegtelen is.
Az offtopic gomb meg nem véletlenül van ott, tanuljuk már meg használni, ha a kötekedés már ennyire jól megy
-
cyberkind
félisten
Nálam finoman szólva minden házban még saját profillal is melegecske volt, mondjuk ezért, pedig a házak szellősek voltak meg amióta bedobtam az Xtreme Gigat, ami állítólag az egyik legjobb a hűtésben kicsit máshogy nézem ezt, a TI mindenből több, nagyobb és melegebbnek kéne lennie, ennek ellenére 60 fokos vagy annyi se a Gta-ban természetesen megrántva.
-
rup1u5
nagyúr
Ugyan így gondolom én is.
(#38020) egyedülülő:
Nem láttam. A stílusával magát minősíti. Értelmes ember ilyenekkel amúgy sem üzletel.(#38019) aero2zero :
Nekem ez nem tűnik jó ötletnek. Csak tovább bonyolítják a dolgot. A prémium tagsággal járó letiltogatósdit is inkább káros ötletnek tartom... -
rup1u5
nagyúr
Nem akarok már többet itt OFFolni de úgy illik, hogy ide írjam ha már nyilvánosan vádoltalak meg.
Valszeg a hirdetéses dologra is rosszul emlékszem. Valaki más volt az a magasabb rangú aki egy 980-at "túl olcsón" kereső illető hirdetését akarta megregulázni. Aztán lett belőle flame, meg topik-takarítás.
Azt hittem te voltál az és ezért elnézést kérek!
Kérek engedélyt bekussolni! -
rup1u5
nagyúr
1. Nem harcolok, csupán csípte a szemem, hogy tényként közölsz teóriákat.
2. Spekulálok, persze, de kettőnk közül én ezt oda is írom, nem csupán kinyilatkoztatok mint ahogy te tetted.
3. Igazad van a hülyeségnek semmi köze a ranghoz. Ezt már a múltkor is bizonyítottátok a HA-n, mikor csapatosan lódultatok hirdetést rontani."pitiáner semmiség"
Ja az más! Akkor állítsunk mindenfélét ami eszünkbe jut oszt majd ráakasszuk ezt a cimkét ha már ilyen jól megfogalmaztad.
De amúgy igazad van. Be is fejezem. -
rup1u5
nagyúr
Sehol nem írják a cikkben, hogy nem lehet 1060-al SLI-t építeni!
Az, hogy nincs rajta SLI csati még nem jelenti azt! Valszeg PCI-E-n keresztül lesz megoldva.
Amúgy is már a 1080 megjelenésénél hangsúlyozta nvidia, hogy a külső SLI csatira nem is igazából lenne már szükség. Különben is, itt a DX12 éra ahol elvileg semmilyen külső kapcsolat nem kell ahhoz, hogy akár AMD-NV multiGPU-s rendszered legyen.
Ne terjesszetek már kitalációkat!(#37995) emmm:
Ha érdemben nem tudsz hozzászólni akkor inkább ne írj semmit.
Pláne ne terjessz hülyeségeket! -
F e Z o
veterán
Ha egy 1060 közel olyan erős, mint egy 980, s azt nézzük azért elég jól megy egy 970 sli is (980Ti szint), akkor nem értem a szarból várat hozzászólásod....
(#37997) metalbambi : Igen, olvastam a cikket, tudom, hogy nincs sli csati az 1060-on, de nem is Neked válaszoltam a posztomban.
-
gistvan92
csendes tag
Értem, köszönöm. Néztem sok tesztet, igazából ilyen tipikusan problémás gyártó/verzió dolog érdekelne. Garantálja valami, hogy nem sz*rt küldenek postán, utánvéttel? Vagy ha valami probléma van a csomaggal illetve a tartalmával, van kin valahogy bevasalnom? Mik a bevált praktikák ilyen "biztosításra"?
-
laychi
veterán
Szia.
Köszi a választ,majd megnézem azt is.
Frapssel néztem meg most annyit,hogy mennyi a min,max, avg fps, ez is elég nekem.
Ma viszik el,ha minden igaz a 960-at,be kellett rakni a gépbe,mert meg akarja nézni a srác. Gondoltam akkor csinálok pár tesztet maxra húzva,aztán össze lehet majd hasonlítani a 970-nel(ami szintén húzva van).
Érezni a különbséget mit ne mondjak
Pedig a 960 se rossz,csak annál több a kompromisszum. -
FLATRONW
őstag
Nálam ilyen csak analóg csatlakozásnál jött elő. Igaz nálam csak balra volt elcsúszva a kép és így jobb oldalt volt egy fekete sáv. A TV menüjében a fényerő és kontraszt fülön nálam volt egy olyan beállítás is, hogy automatikus beállítás (a TV leírása szerint ez szolgált a kép igazítására) és rendbe is tette a képet. Valami hasonlót keressél.
Vagy ezt is megpróbálhatod:
-
-
Lidl
senior tag
Hali,
Mehet nyugodtan akkor is, amikor megy a gép. Megjelenik mint új megjelenítő.
Én pont most néztem így a meccset
Csak a hanggal kell trükközni. Nem biztos hogy automatikusan átvált HDMI audiora.
Meg persze azt kell beállítani, hogy a desktop kiterjesztett legyen vagy a másolata a fő monitornak.
Persze lehet, hogy a különböző felbontás miatt a kiterjesztett jobb. Ellenkező esetben a kisebb felbontás lesz beállítva a Led tévén is.
Ja, szerintem a felbontását fel fogja ismerni automatikusan, nem kell beállítani.Lidl
-
Cs1csó
titán
A 350.12 driver már több mint egy éves úgyhogy érdemes lehet kipróbálni az újat, utóbb volt bugos driver de a panaszok miatt összekapták magukat és a leguóbbi kettő már stabil volt - az előttük lévő stabil számomra a 362-es volt. Amennyiben valamelyik újabb - számodra elmúlt egy év alatt - megjelent címmel szeretnél játszani akkor lehet érdemes a frissebbet feltenni mert beállításokat tartalmaz ezekhez a játékokhoz. Esetleg van valami monitorozó programod akkor a mostani driverrel is csinálj mérést majd a legfrissebbel is.
-
edda80
tag
Fuh, ez jó példázás volt igaz.
Hát ha autó akkor német és Ford, és akkor ha VGA akkor meg Palit. Mármint, a Ford amerikai, de németben gyártják, a Palit is német gyártmány.
Vagy nagyon rosszul vagyok tájékozódva?
Na mindegy, akkor a hűtés a legnagyobb kérdés, habár ott biztos a Giga viszi a G1 Gamingjével, 3venti szépen hűt.
Na mindegy, jövőzenéje ez, de azért képben vagyok. -
-
blu79
addikt
-
-
Mert a személyes tapasztalat miért jobb?
Személyesen van összehasonlítási alapod? Mivel? Te végigteszteled mielőt beírsz ide valamit az összeset? Vagy bárki személyesen az összeset, és tudja hogy ami neki hangos akkor majd a másik tuti nem hangosabb lesz, vagy jobban OC-zható?
Vagy ha valaki beírja nála jó vagy nem jó, akkor abból következik hogy valami más jobb lesz ettől vagy rosszabb (másnál)?
Nyilván ezt egy tesztoldal megcsinálta és ők a saját tapasztalataikhoz képest le is tudják írni... miért kéne ehhez nekem is lenni bármelyikkel személyes tapasztalatnak.
Ez kb olyan hogy itt sokan fikázzák a Strixet (bár igazából őkis csak a tuning miatt, ami nem célja a kártyának), nekem az van és semmi baja... akkor melyik személyes tapasztalat számít jobban?
Vagy az hogy nálam minden szép és jó, akkor nála is az lesz neki? -
-
dannyl
addikt
Lehet igazad van. Valami konkrét, számszerüsített adatra volt szükségem az összehasonlításhoz. EZT használtam. Tudom, nem feltétlen korrekt 1 benchmark alapján hasonlítgatni, de az 5-10%-ok most nem számítanak, így nagyjából pontos rálátást kapok. A 280x 5200 pontja viszonyítva a 2560-as felbontás miatti 33%-nyi töblettel kb. 6900 körüli pontot teljesítö kártya kéne ugyan ahhoz a teljesítményhez, ami kb. a 390x. De mivel fejleszteni is akarok, ezért feljebb nézelödöm. A legközelebbi értelmes a 980, de az már majd' 2x annyi pontot ért el, mint a 280x, ami szerintem böven elég lesz nekem erre a felbontásra. Ami zavar, hogy ezen is csak 4GB RAM van... Valamint érdekes a táblázatban, hogy a 970 a fury X elött végzett.
-
Reggie0
félisten
Ezert kell ezzel kezdeni, amint megvetted. Ha hibas, akkor elallsz a vasarlastol es nem azzal fogsz szivni, hogy esetleg 2 ev mulva megy tonkre az oregedo pasztak csokkent hovezeto kepessege miatt. Mert ha ujonan nem birja ki a furmarkot, akkor mar az oreg paszta miatt eltolodhat olyan tartomanyba a homerseklete jatek alatt, amit szinten nem fog birni.
-
RazoR
veterán
Átgondoltam a dolgot és több érv szól az zöldek mellett a pirosakkal szemben, jobb support, több támogatott játék, kevesebb fogyasztás, alacsonyabb hőmérséklet, alacsonyabb zajszint. A 390 meg egy átnevezett, húzott 290 (az van most) 8 giga vrammal, ami nem oszt nem szoroz full hd-ban. Egyenlőre lesz egy 970, vagy Giga vagy MSI, aztán tavasszal lehet egy 980(ti).
-
Archttila
veterán
Sajnos nem csak magas FPS-nél csinálja.
Viszont az előbb csak poénból elindítottam egy 3DMARK Sky Diver-t: Score 21700 with NVIDIA GeForce GTX 970(1x) and Intel Core i5-4690K (nincs overclock)
Odaraktam a fülem a géphez úgy néztem, és hiszitek vagy sem végig a teszt alatt egy mákszem Coil Whine nem volt még 200 FPS felett sem.
ki érti ezt...
-
GeneraL_XTX
veterán
A saját tapasztalataim alapján szólom le, én senkinek se fogom ajánlani. De ez csak az én véleményem, és nem kötelező hallgatni rá. De attól, hogy pl nálad jól megy, még nem fogok ajánlott típusként tekinteni rá.
Arról nem beszélve, hogy nem csak én panaszkodtam hasonló tünetekre, meg volt már itt egy antituningos is, egyszóval vannak belőle problémás darabok.
-
Reggie0
félisten
Igen. Sot volt 16 db 290-en amivel banyaszam, az kb. egy kaliber a furmarkkal. De banyasztam 7870, 6970, gtx770, gtx750ti, gtx980-al is. Ha normalis minoseget veszel meg tuning mellett sem lesz semmi bajuk. Ezekbol nem egy honapokig sot volt ami evig is ment 0-24. Egy kartyam se halt meg eddig. (tap mar annal tobb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest