- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
yodamester10 #25240 üzenetére
Továbbra is szakmai topikban vagyunk és hülyeséget írtál ráadásul nekem, ennyi. A Palit fanatizmuson túl kéne lépni. De ha nem tudsz akkor legalább a kártyáknak és tuningnak nézz utána. A pénzügyi helyzeted pedig nem érdekel, ahogy az sem mire gyűjtesz.
(#25241) kovsol: Egyébként tuninal egyedi venti profillal én nem szeretem annyira a venti leállást. Nem egyszer fordult elő, hogy mondjuk letálcázok játékból, lemegy annyira a hőfok, hogy leáll a venti vissza a játékba azonnal felugrik ilyen 70 fokra és 0 ról hirtelen nagyon fordulatra kellene ugrani ezért felpörgeti maxra pillanatra a ventit. Ezt rosszabbnak tartom, minthogy idle forogjon kicsit. Classit is inkább OC biossal használom hogy ne álljon le és 450-et pörög a venti 55 fokig.
-
Asbee
veterán
válasz
yodamester10 #25229 üzenetére
Akkor miért nem TX van a gépedben hanem a legolcsóbb Palit 980? Mindegy is, ez már nagyon lent van befejeztem. De legközelebb jobb ha van értelme annak amit írsz.
-
Asbee
veterán
válasz
yodamester10 #25224 üzenetére
Bocs de ekkora butaságot régen olvastam. Már mondtam, nem bántás, de ha nem értesz hozzá ilyen szinten sem, nem kell az értelmetlen kacsintgatós okoskodás.
Ugyanaz a chip, ugyanúgy lutri melyikre milyen kerül, a max lég 24/7 OC ez alapján dől el. De ha szerinted az előny, hogy mondjuk azonos órajelre az egyiknél 150Mhz-et írsz be a másiknál meg 250-et az MSI AB-be akkor gratulálok kifizettél ezért 12k-t. Okos döntés. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
yodamester10 #25110 üzenetére
Értem és köszönöm az infókat.
A gariidőt csak azért nézem, mert eladásnál előny lehet.A Batman kupon meg...
A G1-hez nem volt semmilyen kupon, de nem is baj, a Witcher 3 úgyis megvolt, a Batman meg nem érdekel (tudom, el lehet adni, de ez részletkérdés).Több infót nem kérek Palit vs. Gigabyte vitában, mert elfajultak kicsit az indulatok.
-
Asbee
veterán
válasz
Fogalmad nincsen erről a Gigabyteról. De, ahogy látom a Palit 970-ről sem. Ha a G1 suzuki szar neked, akkor a Palit 970 a hulladék kategóriát sem üti meg.
Kis nyák, gyenge vrm, alacsony power limit, szar hűtés, de legalább halk. Csak viszonyításképpen ugyanezen a teszen MSI 30dbA 63 fok.
Jó nyák, jobb vrm, nagyon jó hűtés, jó vrm hűtés, magas power limit, hangosabb.[ Módosította: BomiBoogie ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Azert a 970-es Palit egy kicsit mas mint a 980.
-
Asbee
veterán
válasz
yodamester10 #25107 üzenetére
És mitől is jobb a Palit ennél a Gigánál? Kicsi ref nyák, gyenge vrm hűtés, alacsony power limit. Sokkal jobb választás a Giga.
(#25108) BomiBoogie: Palit rajongó és giga utáló szakmaiságot félre téve. 980-ból nagyon jó a Palit, baromi csendes. 970-ből is csendes, de amúgy kis ref nyákos.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
yodamester10 #25107 üzenetére
2 év garival inkább nem, köszi!
Látom, te Palit rajongó vagy, úgyhogy megértem.
Annyira nem ismerem azt a márkát. -
Asbee
veterán
válasz
yodamester10 #25076 üzenetére
Ami ár értékben magasan a legjobb 970.
-
keIdor
titán
válasz
yodamester10 #25018 üzenetére
Ha figyelembe vesszük, hogy a Titan X mennyi (kb. ugyanennyi) akkor nem fogja tudni eladni.
Kivétel:- aki nem néz utána dolgoknak
- akinek kell a Double Compute, Float
-
Asbee
veterán
válasz
yodamester10 #25006 üzenetére
Igen van értelme mind a 970 mind a 980-at 1500 körülre tuningolni. Én csak tesztre akarom megnézni mit bír a kari, ha már elég masszív. Pontszámoknál pedig minden Mhz számít.
(#25005) Keldor papa: Annyira gyilkolni nem akarom, de ha már Classi, kicsit legyen meghajtva pár tesztre.
(#25007) ittakary: Neked nem, nekem megérte. Volt már Palitom nem akartam megint. Aprón a rendes Garis G1-ek ugyanúgy 150k felett vannak és maradni is fognak. Nem fognak annyit esni az új árak ám. Ami 200k körül volt az lesz max 170körül újonnan. Aprón azok nem fognak 120-ért menni.
-
válasz
yodamester10 #24993 üzenetére
Egy termek ara a piaci viszonyoktol fugg szerintem. Vettek szuleim egy hazat 4200 ezerert, 2 ev mulva eladtak 4950 ezerert, 10 evvel kesobb ert volna kb 15 millat. Nyilvan a vga mas teszta, csak eszembe jutott ez a pelda.
Azert a kartyat ugy arazzuk be, hogy az erosebb es ujabb a dragabb es ez tisztan latszik is a hasznalt arakban.
players111 2 hetet adok es az apron lesz.
-
válasz
yodamester10 #24988 üzenetére
A 780 megy annyiert es a 970 erosebb kartya. Gondolom ha lenne 970-ed es megvalnal tole, 80-ert vagy az alatt hirdetned.
-
Speed®
titán
válasz
yodamester10 #24462 üzenetére
Ha teheted dezinformálást hagyd a kamuoldalakra (értsd ne írj butaságot).
Szigorúan véve a 290X tudja csak igazán a DX12őt (Tier3), nV csak Tier1..
Más kérdés, hogy jár-e bármi hátránnyal..esélyes, hogy utóbbi lesz alap.. -
ÁdiBá
veterán
válasz
yodamester10 #24462 üzenetére
Én azt hittem az R9 290X is tudja a DX12.
Hiszen a butább GM204/GM200 tudja... -
gaben88
őstag
válasz
yodamester10 #24354 üzenetére
Nem sz*r a Gainward Phantom se, főleg, ha az árát is figyelembe vesszük!
-
balint107
aktív tag
válasz
Nem tudom megfigyelted-e, hogy a Gigabyte OC-ja volt a legmagasabb 1367 MHZ jelen esetben (az enyém 1380-on ment) és így is a leghalkabbak között volt. A többi javarészt vagy 100 MHZ-el kevesebb tuningot kapott. Az MSI picit tűnt halkabbnak terhelésen, viszont picit kevesebben is ment, bár nem nagy különbség.
Egyébként a 970 az aminél nagyon sokat ér egy kis tuning is, ellentétben a régebbi karikkal. A referencia 970 a GTX 780-al vetekedig, míg egy OC változat gyári órajelen is már a 780Ti-vel száll harcba.
-
válasz
Legmagasabb órajel (1367) ("csak giga!"
) és az átlagos vagy az alatti hangerővel. Nekem 1420ra boostol magától, jó hűtésű házban.
Véleményem szerint csillagos ötös
-
válasz
yodamester10 #24342 üzenetére
"Bele kell törődni,hogy ez csak egy giga"
Mesélj még
-
válasz
yodamester10 #24304 üzenetére
Hagyjuk már hogy a többihez képest ilyen hangos a giga
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
yodamester10 #24304 üzenetére
Amikor bekötöttem kézi szabályzóra a proci ventiket, akkor elég halk volt a gép, kipróbáltam, figyeltem.
Bekapcsoláskor hangos, de utána nem volt vészes, idle és állapotban is teljesen elviselhető számomra.
1 darab 270X vaporx-en hasonló fordulaton jóval hangosabb volt a 2 venti.
Hozzáteszem, engem egyáltalán nem zavar a ventik hangja, főként a 4 darab swif2 120p mellett, pwm-mel szabályozva.
-
Gyula84
veterán
válasz
yodamester10 #23694 üzenetére
(#23696) KAMELOT
megvan nem láttam azt a sort -
KAMELOT
titán
válasz
yodamester10 #23420 üzenetére
Mindent visz midnegyik pc, csak azt nem írták oda milyen beállításokkal. Úgymond igazat írnak!
-
XaraX
addikt
válasz
yodamester10 #23420 üzenetére
Az drága, 40-ért GTA5 ready van már.
-
válasz
yodamester10 #23364 üzenetére
Metro rudeuxok, minden max , SSAO 4X.
Barmelyik kartyat meg lehet akasztani.
-
mirotonat
csendes tag
válasz
yodamester10 #23105 üzenetére
Leesett a kamionról?
-
nejad
aktív tag
válasz
te voltál aki 130k-ért bemákolta haprón?
-
mirotonat
csendes tag
válasz
Új?
-
blu79
addikt
válasz
Csak az nem 120K
-
TTomax
félisten
válasz
yodamester10 #23081 üzenetére
Amire az éppen játszott játék be van állítva.
Ugye ha pl valahol nem natív felbontásban játszol akkor azt,ha dsr akkor azt.
-
batt
aktív tag
válasz
yodamester10 #23009 üzenetére
Írtam nekik agresszívan Mester!!!
Az a gond,hogy a ventilátor hibát sem akarták elismerni (szerintük semmi baja nem volt a karinak) Aztán majdnem 1 hónap után sikerült kicserélniük erre! 45DB nyalós, agresszív,fenyegetőző mail után! Jóra nem számítok!
-
Agyzuzo
addikt
válasz
yodamester10 #22880 üzenetére
Egyik hsz:
"I can't hear the video over the noise that my GPU is making."
Elég sírós egy kártya.
-
gainwardgs
veterán
válasz
yodamester10 #22773 üzenetére
Ds9x-et vedd le sima msaa-ra és jó lesz.
Radeonnal több kompromisszum van -
gainwardgs
veterán
válasz
yodamester10 #22768 üzenetére
Nálam bőven elég a 970 hozzá 1080p-ben csak az elsimitast vettem le msaa-ra.
-
katt777
félisten
válasz
yodamester10 #22768 üzenetére
2560x1080-ban?
-
törölt tag
válasz
yodamester10 #22653 üzenetére
Jól fut 970 en,én már kora délelőtt óta nyomulok vele.
-
válasz
yodamester10 #22651 üzenetére
Toltodik le a kartya steamen?
Ez valami uj szolgaltatas?
------------------
proci985 Ebben iazad van ahogy nezem a tesztet!
szerk
-
válasz
yodamester10 #22237 üzenetére
Hogy hogy tuning mania? Ez semmi sem volt.
Ha meg bedoglik, arra van a garancia.
yodamester10 Nemertem mire gondolsz.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
yodamester10 #22045 üzenetére
Miért ezzel mértek? - Ha már, akkor annyi észrevételt tennék, hogy a minimum FPS-ek nem a legjobbak.
-
Csabee86
senior tag
válasz
yodamester10 #22045 üzenetére
Ki korán kel, aranyat lel.
-
dvd_R+
őstag
válasz
yodamester10 #21846 üzenetére
első körben igen gta5 miatt , meg egyébként is szeretném ha van értelme úgy általanosagban nézve
olyan tuning opcio amivel nem melegszik annyira nem fogyaszt annyival többet de azért picit jobbpl régebben a powercolor 7950 em alul feszelve orajelet emelve halkabb kevesebbt fogyasztva tudtam hsaznalni és picit erösebb is volt
-
stickermajom
addikt
válasz
yodamester10 #21750 üzenetére
Tehát mivel a Maxwell elvileg teljesen támogatja majd a dx12-t, ezért a jó biznisz/nem jó biznisz valamelyest eltörpül és haddszóljon 45-ért? Jól értem a kommented?
-
Gyula84
veterán
válasz
yodamester10 #21219 üzenetére
szerintem nincs közte különbség 19 vezeték van akkor annyi van max a kábel minősége között van, de nem hinném, hogy pl fullHD-t bír és pl 2K-t már nem ilyen nincs
tehát azt el tudom képzelni, hogy valami szakadás van benne és azért csinál ilyent viszont akkor mindegy milyen felbontáson van akkor is csinálnia kellene
szóval lidl ben nem veszünk kábelt még hosszabbítót se nagyon -
Gyula84
veterán
válasz
yodamester10 #21210 üzenetére
miért mi a baja a mostaninak?
-
Csabee86
senior tag
válasz
yodamester10 #20921 üzenetére
Várom a választ.
-
gaben88
őstag
válasz
yodamester10 #20784 üzenetére
Az draga, vagy tudsz olcson?
Nincs bajom a Zotac kartyakkal, de most biztos nem azt fogok venni!
-
törölt tag
válasz
yodamester10 #20785 üzenetére
Ezt annyiban módosítanám,hogy a méret nagyon lényeges és persze a felbontás is
-
Agyzuzo
addikt
válasz
yodamester10 #20705 üzenetére
Én is régóta szemezek már a 21:9-es LG-kkel, csak az 1440p-ssel, de kivárok míg lesz 120Hz-es változat. Túlságosan megszoktam a mostani ASUS-omnál a 120Hz-et, hiányozna játék alatt.
-
KAMELOT
titán
válasz
Simán fog menni! Amúgy meg vehettél volna 1440p monitort!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Miert pont 21:9 ?
-
Agyzuzo
addikt
válasz
yodamester10 #20448 üzenetére
Ez annyira nem hangzik jól...
És akkor hol van még az UHD gaming...
-
Assdak
őstag
válasz
yodamester10 #20448 üzenetére
Hát én is félek kissé a gigától, de itt elég sokan ajánlják. Viszont az Asus Black-ről szinte csak jó véleményt olvastam itt.
-
válasz
yodamester10 #20262 üzenetére
Azt aki ert hozza. Logikusan belegondolva, szerinted lehet cpu limit miatt 3000 helyett 1300 pont?
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
yodamester10 #20264 üzenetére
Legjobb "autós" játék lesz, az biztos, tolom a bétával rendesen.
-
Asbee
veterán
válasz
yodamester10 #20262 üzenetére
Hogy lenne erősebb 10% sincs közöttük, csak csalnak a teszteken.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
yodamester10 #20242 üzenetére
Nalam is kb annyi alapon a szuper Jetstream. Nagyon jo kartyak ezek!
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
yodamester10 #20036 üzenetére
Próbáltam én is, nagyon jó játék lesz, Toca feeling.
-
katt777
félisten
válasz
yodamester10 #20008 üzenetére
A gáz az, hogy 980SLI megtenné, viszont éppen irtják az SLI/CF támogatást mindenből. Szóval én majd 3 év múlva elgondolkodom rajta esetleg.
szunya1: Bocs, nem személyeskedésnek szántam.
Asztem, 4K filmeket nézel, és csak bosszant, hogy játékok meg nem mennek fullban.
Lauda: Afterburner, Dying Light
KAMELOT: Akkor már miért nem Quake 2-vel nevetteted ki magad?
Gondolom, C3-ból kihagytad az élsimítást, mint az ügyes netes tesztek.
Ultra grafika, AA/AF meg "x0". Esetleg érdemes a füves/esős pályán tesztelni, mert az minden kártyán kb. felezi az FPS-t.
Proci985: Csak sikerült buherálnom a grafikán driverből, felvittem 3824MB-ra.
Továbbra sincs semmi lag, játék közben 14ms az alap, 25-50ms-re ugrik föl néha max (váltáskor megmaradtak a kiugrások, de az a "ki nem sz.rja le" kategória), FPS min 38. Több teszt nem lesz, mert az elmebeteg irányítás miatt köszönettel uninstalláltam a játékot. Oszt' remélem, csak megoldják valahogy a maradék 200MB-ot is. Hogy hosszú távú adatokat töltenek oda, vagy a driver figyeli a megugrásokat, és flusholja az adatokat, mielőtt lagot okoznának, nem tudom, számomra az a lényeg, hogy ha már lehet, használja ki a kari a teljes RAM-ot. Ha még gyorsulnak is a játékok, isten uccse.
-
KAMELOT
titán
válasz
yodamester10 #20025 üzenetére
Megnéztem most Crysis 3 mit tud. Minden maxon....35-45fps között mozog. 7970 ugyan ez 15fps volt!
-
katt777
félisten
válasz
yodamester10 #20004 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Teljesen mindegy, milyen kártyát vesz 4k-ra, csak a grafikai minőségben kell (nem sokkal) több kompromisszumot kötnie egy gyengébbel, játszani meg mind2-vel tud.
szunya1: Nem PC alkalmazásokhoz találták ki a 4K-t.
A másik része meg a marketing. Miután mindenki vett már csúcs szuper FHD TV-t, valahogy még rájuk kellett sózni valamit (mármint a maflábbakra
). PC-re, játékra teljesen jó egy szélesvásznú monitor (/1080).
-
törölt tag
válasz
yodamester10 #20000 üzenetére
Egy próbára jó azért pár percig,míg rá nem jön,hogy roppant kevés ez még 4K hoz.980 ra se váltson emiatt,mert azzal se lesz előrébb sokkal
Bosszantó amúgy,mert nekem elvileg és a gyakorlatban is a rózsaszín malacperselyembe félre van rakva a lé egy 4K ra alkalmas kártyára,de sajnos még a fasorban sincsenek.Nem is értem ezt a töketlenkedést ezzel a technológiával,cseppet beelőzték a vga realitást a megjelenítők.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
yodamester10 #20000 üzenetére
Medium-ra szerintem elég lehet...
De a High/VeryHigh/Ultra felejtős... -
bombibmw
veterán
válasz
yodamester10 #19900 üzenetére
Ha Msi AB-vel iratsz ki közben,az látszik.
-
regener
veterán
válasz
yodamester10 #19898 üzenetére
A ShadowPlay nem rögzíti az FPS-t, csak mutatja.
Az adott játékban írasd ki ha lehet, vagy Fraps/Afterburnerrel irasd ki az FPS-t, SP aztis felveszi. -
daveoff
veterán
válasz
yodamester10 #19900 üzenetére
Az nem is fog, kapcsolj be frapset, vagy afterburnert az fps kiíratására.
-
daveoff
veterán
válasz
yodamester10 #19898 üzenetére
Mivel iratod ki az értékeket?
pkornel: képet most nem tudok mutatni, egy nagyjából konstans vonalnak kell lennie 99% GPU kihasználtság mellett
-
rup1u5
nagyúr
válasz
yodamester10 #19825 üzenetére
Köszi!
Ez a fekete-arany színvilág pont passzolna az alaplapomhoz. nem mintha ez lenne a szempont
Viszont szempont, hogy 20ezerrel olcsóbban van EVGA ami baromira nem mindegy mert a különbözetből már majdnem kijön egy SSD.Érdekelnének tapasztalatok erről az EVGA-ról akinek ilyen van. Négy EVGA kártyám volt az utóbbi években és sosem volt gondom velük.
-
válasz
yodamester10 #19663 üzenetére
-
JoolsNOS
veterán
válasz
yodamester10 #19623 üzenetére
Nekem még mindig 19es monitorom lenne 1366al, de abban ugye nem volt 3d monitor. CSAK emiatt váltottam 23ra De nekem mondhatja mindenkiazt is hogy a full hd felbontás már gagyi, ameddig elég sok program van ami nem megy fix 60 fpsel. Minek váltsak feljebb ha sok játéknál kompromisszumokat kell kötnöm a 60 fpshez.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Hát játékra sztem szenvedés az a monitor, de te tudod
Kb. mintha az első sorban ülnél a moziban. -
rapidsquirel
aktív tag
válasz
Vigyázz, nehogy a 29" 2560x1080 csalódást okozzon! Nekem volt olyan monitorom. Olyan alacsony, hogy amikor meghozta a futár, majdnem elkapott a sírógörcs és a szívroham. Egy hónapig nem maradt meg.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
yodamester10 #19603 üzenetére
Akkor a gepem ordit a 980Ti/390X utan....
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
yodamester10 #19600 üzenetére
Es ez FHD-ban? Gondolom akkor 2K-ban verzik.......
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
yodamester10 #19515 üzenetére
Szerinted miért töltögeti mindenki a Win10-et?
[link]
-
Reggie0
félisten
válasz
yodamester10 #19296 üzenetére
A greygooban konnyu, annal meg az AC is jobban optimalizalt
-
HeZzZ
senior tag
válasz
yodamester10 #19187 üzenetére
Itt az én Super Jetstream-em is...alap órajeleken, i7 4790K mellett..
a tiéd több pont, de nekem több a min FPS...neked is alapon volt?
-
Tomassy00
senior tag
válasz
Erre a grafteszt progira adna valaki légyszike linket, vagy torrert cimet vagy valamit ?
-
pkornel
aktív tag
válasz
yodamester10 #19190 üzenetére
Az a baj nem Full HD a monitorom
De nem tervezek venni mert ehhez a felbontáshoz sok pluszt nem ad szerintem
-
pkornel
aktív tag
válasz
Na ez már valami!
Nálam minden maxon volt én úgy csináltam
-
Menor21
csendes tag
válasz
yodamester10 #19155 üzenetére
Az lenne a terv, csak varok meg hatha lentebb megy a 980 ara. 290x lett volna a terv, de szamit nekem a fogyasztas es az is, hogy jol legyen optimalizalva a driver. Sokan NV-t ajanlanak. Nekem igazabol mindegy, csak jo legyen. Itt is vennek VGAt, csak nem tudom, hogy ki megbizhato es a gariztatas hogy megy. Mert lassan cserelnem a konfigomat, illetve a procit meg a lapot egy 4. genre.
-
torma1981
veterán
válasz
yodamester10 #19165 üzenetére
Alap verziós EVGA 970 ACX2.0 4Gb.
-
válasz
yodamester10 #19162 üzenetére
-
torma1981
veterán
válasz
yodamester10 #19162 üzenetére
-
daveoff
veterán
válasz
yodamester10 #18944 üzenetére
Jó ez, rendben van az eredmény.
-
blu79
addikt
válasz
yodamester10 #18940 üzenetére
- igen, aztán rájöttem
, ennek tényleg nincs értelme...
-
blu79
addikt
válasz
yodamester10 #18936 üzenetére
- ezt nem értem , mit akarsz cserélgetni, vagy mire gondoltál?
Fisherhun köszi
-
glspeter1
őstag
válasz
yodamester10 #18919 üzenetére
Igen...
Függetlenül attól, hogy mit rendelsz csak ezzel az átlátszó fóliával tekerik be. De legalább azt nem sajnálják.
Habár nekem 2013 elején a félkonfigot még dobozban küldték. -
nejad
aktív tag
válasz
yodamester10 #18900 üzenetére
Apróról 135k-ért?
Én is ilyennel szemezek. Kíváncsi vagyok mit tud.
-
törölt tag
válasz
yodamester10 #18900 üzenetére
Jó lesz csak egy kicsit poros a cucc!
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
yodamester10 #18771 üzenetére
Így érthető.
Ha javítanák a hibát ez is baromi halk lenne, megkockáztatom, hogy talán nem is hallatszana. Tuningolva nekem sincs, jó ez így gyárilag, teljesen elég mindenre.
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
yodamester10 #18753 üzenetére
Több, mint három hónapja meg van a kártya
Amúgy én meg nem értem, hogy miért kell számon kérni? Nem hinném, hogy konkrétan bármiféle magyarázattal kellene tartoznom feléd.Más és más az ingerküszöbünk. Nyilván, ha jelenleg a gépemben messze a leghangosabb komponens az így is még halknak titulálható G1, akkor joggal írhatok a gyártónak, hogy ne csak meresszék a seggüket, hanem írják át azt a 3 számot a BIOSban, amit kell és adják ki. Nem az én dolgom itthon átírni úgy, hogy utána ha megáll a kártya valami miatt, majd bukom a garit, mert mókolt BIOS van a kártyámon, nem pedig a gyári.
(Fizikailag pedig az az igazság, hogy nagyon jó a hűtése a G1-nek, jó tuning potenciál van benne, halk is! Engem az agyament része zavar, hogy miért nem lehet levinni 10%, amikor a kártya akkor se lesz hűvösebb, ha 100%-on tekernek a ventik alapjárati órajeleken. Tessék belátni a hibát és javítani, ennek ez a módja.)
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
yodamester10 #17805 üzenetére
Én próbáltam ilyen felbontásban az amúgy jó bugos neten keringő nem tudom hányas verziót. Értelem szerűen nem ment full full beállításon, DE! még a legdurvább esőben is tudtam olyan beállítást csinálni, hogy fix 60 FPS-em legyen minden esetben és az FHD-nél használt szinte maxos beállítások mellett ( nyilván az élsimítás nem, de a többi igen), sem volt a számomra érzékelhetően rondább a kép. Én együtt tudtam volna élni a dologgal. Ha valakinek az a perverziója, hogy minden beállítás maxon legyen a lelki békéje miatt, akkor a jó isten hardvere sem lesz elég.
UI: nyilván ez a végleges játékban minden tekintetben javulni fog még valamelyest
-
Scholes9
nagyúr
válasz
yodamester10 #17795 üzenetére
Tényleg nem értem miért esik az embereknek nehezére h 1-2 kapcsolót lejebb vesznek...de hát nem vagyunk egyformák 😊
-
gainwardgs
veterán
válasz
yodamester10 #17802 üzenetére
Én 970 - el nyomom a project carst semmi gondja nincsen
-
keIdor
titán
válasz
yodamester10 #17795 üzenetére
Ha kijött a GM200 asztali, nem Titán verziója. De ez meg hónapokra van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás topik
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Autós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- E-roller topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- 90-es években voltam gyerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest