- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
castiels
addikt
válasz
eldarin #33878 üzenetére
Köszi.
Hát remélem a 200R-hez ha hozzácsapok még 4 venti swif 2 120 at ( akkor már 5 lesz benne) javulni fog a hőfok, és remélem nem a karival van gond hogy ennyire melegszik.
blu79 #33877 Igen csak ez nincs most tuningolva, alapon megy. Tuning alatt feljebb menne biztos.
-
válasz
eldarin #30601 üzenetére
Dettó... nálam sem volt még semmi probléma.
(#30603) blu79
Számomra ez az első tesztek óta tiszta volt... MSI Gaming a legjobb 970/980 kiadás összegészében (zaj, hűtés, OC stb).
Annyi volt vele csak a "baj" hogy drágább volt picit a többinél... de mostmár van jó áron relative. -
Szinyák
őstag
válasz
eldarin #30515 üzenetére
játékok alatt nekem sem volt semmi problémám, csak ha IBT ment max beállításon , zenét hallgattam és neteztem közbe , akkor volt egy párszor az illesztő program nem válaszol ezért leáll hiba üzenetem
Az IBT maxon tele nyomja sz össze létező ramot ezét volt szerintem a leállás , mert nem tudod időben válaszolni , gondolom én ..... -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
eldarin #30264 üzenetére
Azok szép hőfokok, mondjuk abban a házban nem is csodálom..... Nálam azért alapon is, full terhelésnél 65 fok körül van, tuningnál már felmegy 70+ fokokra is de csak akkor, ha full terhelésen van (tesztek, egybek) normál játék közben 59-60 fok kb.
hpeter10: jah hát csak így elég nehéz kitesztelni hogy egyszer így, egyszer meg úgy droppol az órajel
Ez a cicergés meg nem a kártyából jön hanem a fülesből, és olyan, mint amikor megfagy egy játék és beragad a hangja, csak kb egy másodpercig tart az egész, és ilyenkor a kép is megakad egy picit.
Lehet azt kéne megnéznem mit csinál ha alapon hagyom és adok neki +87mv-ot mert gyanítom plusz 50mv-al alapon is tovább boostolja magát, mint alapfeszen.
-
blu79
addikt
válasz
eldarin #28287 üzenetére
hát a vsync ki van kapcsolva, és úgy vettem észre. pl 7x volt a városban és most lett 8x sőt van amikor 9x, ezt nem értem
az nV panelben a képbeállítások megadása előnézettel itt a 3D alkalmazás határozza meg van kiválasztva, akkor a gta v-ön belül amit beállítok azok a beállítások érvényesek.
-
SoulReaver
veterán
válasz
eldarin #26662 üzenetére
+1
Egy próbát megér!
A változó áramfelvétel (szintén) "hullámoztatja" a tápfeszültséget, ugyanis Ohm törvénye alapján a tápegység nullától némileg nagyobb belső ellenállásán, valamint a hozzávezetések ellenállásain az áramtól függő feszültségesést produkál. A tápegység kimenetein jelen levő kapcsolófrekvenciás zavar, valamint a VGA és/vagy alaplap által felvett áramimpulzosokból eredő váltakozóáramú komponenseket eredményező pulzálás interferenciát okozhat, melynek frekvenciája a hallható tartományba eshet.
itt a teljes cikk.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
eldarin #26421 üzenetére
Nagyon szép szellős, tágas ez a ház. Épp mostanában raktam össze az új gépemet és a 10 éves CM690-em nagyon szűkössé vált. A radiátornak már csak kivül a ház tetején találtam helyet és össze-vissza van már vágva, faragva szerencsétlen.
Eljött az idő, hogy lecseréljem és ezzel a házzal most nagyon jó ötletet adtál! -
lukgab
tag
válasz
eldarin #23126 üzenetére
Bocs, de ezt nem teljesen értem még, de most így belegondolva: van egy alap órajele a kártyának, ami nem tudom, hogy a sima Giga 970 OC WF3 verziónál pontosan mi, meg egy boostolt is, amire magától felmegy ha az alkalmazás ki tudja használni.
Az alap és a boost közötti szám az mindig fix, vagy százalékosan emeli az órajelet? Vagyis, én az alap órajelet emelem, vagy azt amire boostnál még felmehet? GPU-Z vel tudom ezt pontosan megnézni nem? Mert az rémlik hogy más programok esetleg rosszul írhatják ki.
(mcwolf79) milyen túlzásról beszélsz? Órajel vagy hőmérséklet?
Ezzel a +120 / +220 al 78 fokon megy Valley / FurMark alatt, GTA V very high / 2x MSAA játéknél 67 fok. -
snowball
tag
válasz
eldarin #21956 üzenetére
Mindenki temeti/lesajnálja itt a jó öreg első generációs i7-eseket, pedig 4-4.2 Ghz-n simán pariba vannak az új/újabb i7-esekkel játékok alatt.
1-2 VGA generációt még ki tudnak szerintem hajtani. Utána már valószínűleg kevesek lesznek valóban. De hát hány éves procikról is beszélünk?
És egy ilyen 920-as procit kb 10e forintért vesz az ember itt az aprón.
De nem off-olom tovább ezzel a topikot
-
garfield545
tag
válasz
eldarin #20120 üzenetére
Köszönöm a válaszókat + holnap vagy hétfön itt a gép amit elfelejtetem írni az egy fsp aurum gold 500w gold+ -os minősítésél remélem nem kell tápot vennem de jó kis gép lesz majd teszek fell teszteket adigis egykis csemege igaz hogy nem nvidia meg intel kombo de meg érri meg nézni egy 7 éves vass mire is képpes
Képekazért van tömöritve mert png-és képek és paintal csináltak 35 mega a teljess méret
-
dewil666
őstag
válasz
eldarin #14322 üzenetére
Chieftec ctg-500-80p tápom van.
(#14323) mate3553 Mondjuk ez még a második játék amit feltettem és ennek nagyobb a gépigénye (az előző a Dead rising 3 volt). Nem is a hangja zavar hanem hogy nem kevés pénzért árulják és bőven nem 100%-os a kártya.
Cicergés, nem teljes 4Gb és ki tudja mik derülnek még ki -
Szinyák
őstag
válasz
eldarin #13030 üzenetére
akkor ezek szerint a tápon tényleg sok múlik ilyen téren... Kíváncsi lettem volna a régi kártyádra ,hogy az új táppal csinálta volna .... Nekem egy 1000éves Corsair tx650 van ezzel minimálisan az átvezető videók alatt cicereg persze ahol 2000+fps van ott csinálni is fogja, De játékok alatt csend van ezért nem küldtem vissza a g1.-et
-
SSJPeter
őstag
-
Szinyák
őstag
válasz
eldarin #11042 üzenetére
Ennyi bosszúság + azért több mint 200.-at ott hagytál ..
v.mi jó is legyen benne ..Akkor maradtál a Gigánál ? csak Auqa . Ez most egyáltalán nem cicereg? Mert az enyém igen ,de nem vészes Bf4. Illetve játékok alatt kusba van alig hallani hogy cicereg . De van olyan teszt progik ahol több száz fps van meg játék menükbe ahol kapok egy egész zenekar mellé
.Ezért nem viszem vissza a Iponba . Eddig jól megvagyunk
-
Kasya
nagyúr
válasz
eldarin #10853 üzenetére
Úgy tudom, ha egy terméket kibontasz, vagy használsz már nem állhatsz el a vételtől. Csak csere és garancia marad...javítsatok ki.
Valahol mintha lenne erre egy kulon topik Ph-n.(#10856) nagy.matyika: Ők tisztán feltűntették hogy mit adnak. Ha te többet vársz, az már nem az ő hibájuk
-
-
adm
őstag
válasz
eldarin #10796 üzenetére
- megy ma valaki xyz nagykerbe?
- én, most indolok.
- visszavinnéd ezt a gtx-et letesztelni?
- persze, mi a baja?
- állítólag cicereg.
- maradj má' az mióta garanciális?
- elállós...
- mit ki nem találnak... úgyis hoznom kellett volna egyet, jó lesz annak, büdös életbe' nem jön rá. -
válasz
eldarin #10734 üzenetére
Kozben olvastam, hogy pick pack ponton vetted at a kartyat, szerintem ez teljesen veletlen, hogy ugyan azt kaptad vissza. Olyan forgalom mellett, mint ami az iponban van, keptelenseg azt kovetni, hogy ki mit hozott vissza, miert es ki mit rendelt es hova. Persze ez teged nem vigasztal, de en ezert most nem az ipont hibaztatnam.
-
SSJPeter
őstag
válasz
eldarin #10734 üzenetére
Ha fogadnom kellene, arra fogadnék, hogy egyik kérésedet sem fogják azonnal teljesíteni, már így az előzmények alapján...de amíg így is tömegek vásárolnak ott, mert jó olcsó, úgy sem fog változni ez a mentalitás.
De hát pontosan ez az amiért olcsó...(#10745) HSM
Pech, az tutira, ha Te mondod...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
eldarin #10725 üzenetére
Azert ez odab@sz... ezert kell mindig mindent megnezni, meg en befotozom v beszkennelem a dolgokat, ha visszavetelre v ugyintezesre kerul sor, telefonon is elkerem a nevet akivel beszelek. Nem veletlen.
Peldaul szar biosos vga t vittem vissza, ugy vt h megbeszeltem h az ujat adjak a kulonbozetet meg visszafizetik. Bemegyek, erre hat ilyen nem letezik, nem mondhattak blabla... iPon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest