- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
beci43
senior tag
Na,megvan a Kicsike.Első körben +158 MHz,Power target 110 %,így 1602 MHz-re boostol.Fesz emelés nem volt,simán viszi.Próbáltam Fallout 4,DCS World,Witcher 3.
Még biztosan van benne potenciál,asic q 77,9 %.
Asszem egy jó példányt fogtam ki.
Játékok alatt 58-60 fok.Memórián rángassak még?
Azért kiváncsi vagyok,mi a vége.
-
kigyi_23
addikt
Én már attól az 1 LED-től is agybajt kapok ami az ASUS-on van (jelzi, hogy áram alatt van/be van dugva a kábel, legalábbis gondolom erre szolgál). Annyira nagy a fényereje, hogy bevilágítja a plafont..... és a fél oldalfalat pedig rajt a ház oldala csak a lyukakon kikacsint a szemét
-
#Morcosmedve
veterán
Van értelme, mint láthatod egy pasztacsere is mit hozott... ráadásul nem lesz hangja.
Ti topikba, akinek van AIO-s kártyája, mind 50C körül van 80C helyett és a hang marad, plusz nem böszme, nem hajlítja el a kártyát/alapapot. A hátránya tán az lehet, hogy kell a ház végébe hely neki, ha SLI-be szeretnéd nagyobb "gond" az elhelyezéssel, de sztem bőven megoldható ma már egy normálisbaabb házban és nem fogja a két VGA megenni egymást (AIO-n is sz@r a paszta, szóval lehet ott is hozni).
-
-
Swiftmendi
tag
Hát a tápos topicban nekem 650-es tápokat ajánlottak 970SLI-hez, a házam jól szellőzik 6db házventi van benne szabályzóval, jelenleg is két 7850 kavarja meg a levegőt. Nekem ez az eladom veszek jobbat cucc sosem működött jól :S Akkor már inkább várok vele és veszek egy 980Ti-t később de ahoz meg tápot is kell vennem. Néztem pár tesztet és teljesítményben KB egy szinten vannak, árban jobban jönnék ki 970 SLI-vel, ha ugye a másodikat jóval később veszem meg jóval olcsóbban mint most.
Milyen gondokra gondolsz az SLI-vel kapcsolatban? Én nem tapasztaltam semmit a 7850 CF-el(remélem nem lincseltek meg amiért eddig én ATI-s voltam)
-
castiels
addikt
Igen ez ìgy van. De mondjuk aki hasznaltat akar és viszonylag olcsót keres és msi vagy g1 akkor inkabb lesz g1 belőle mert az msi draggább használtan is..
Az hogy jobb kártya lenne mint a G1? Szerintem igen, a hűtést tekintve. Alapon is forog és ugy ia magas fordulaton vs x fokig nem kapcsolmbe. Kb ennyiben jobb, +valamennyire talan halkabb..
-
blu79
addikt
- szia, nekem is az Msi 970-em felvette szépen, elvileg a leírás alapján Locked = 1.31v azt jelenti hogy 1.31v felveszik elvileg, az Asus-t kivéve
(#33678) h1mpi mikor megvolt az Msi-m akkor csak az AB-t használtam, most is, de azt nem néztem meg hogy tényleg felveszi az 1.3v , de nagyon jól reagált a fesz emelésre
-
DNReNTi
őstag
Az amúgy durva hogy tartják az árukat, én egy éve vettem, akkor szerintem olcsóbb volt mint most. A használt árakról nem is beszélve, drágábban el lehetne adni, mint a nettó ára volt anno. Na de ami jó az jó.
Én is gondoltam már rá, hogy elpasszolom, tekintettel arra, hogy alig használom.
-
davidsone
addikt
jaja ez alap de csak 1-2 napig menne ezzel a szutyokkal arra meg nem akarok tizenezreket költeni ezért vennék hozzá 2db 8pines átalakító szégyent 1káért
kérdés h azzal nem e lesz problem de utánanéztem mindenféle zárlat túlfeszültség védelem van rajta és 10 évvel ezelőtt ajánlott volt PH!-n
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest