- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
válasz
sixpak #22835 üzenetére
- nekem nincs vrm hőfok mérő, és 2000 ren mennek a memóriák, mennyi lehet a hőfok? kit érdekel .... amíg jól működik senkit, ha nem tettek rá vrm szenzórt, akkor azt jelenti hogy nem kell annyira figyelni.... mert vállaltak rá garit.... mindenki megnyugodhat a 970 egy jól eltalált példány.... nV4ever
-
törölt tag
válasz
sixpak #21609 üzenetére
Édes istenem igen.
Elővetted a sufniból a varázsgömbödet és csekkoltad a játékbeszerzési forrásaimat és annak jogállásának milyenségét és voltál szíves megelőlegezni és megosztani a nagyérdeművel??Amúgy meg,az hogy valami teszik e,azt nem a nyáj mainstream bégetése alapján döntöm el,bármilyen furcsa is
(#21615) Źşë'Hatalmas alapigazságot mondtál,kinyomtattam és felraktam a falra ( remélem eltekintesz a copyrigh jogoktól )
-
balint107
aktív tag
válasz
sixpak #19012 üzenetére
A TressFX szintén nagyon megeszi az erőforrásokat. Ha azt kikapcsolod fullHD Fxaa-hoz elég lehet egy GTX 660 is. TressFX-hez 670. Mondjuk itt már nem arról van szó, hogy akad-e a játék, egyébként is 2 éves már,hanem arról, hogy bizonyos esetekben mennyit javult a teljesítmény. Most pl az új driver miatt.
-
kovsol
titán
válasz
sixpak #18836 üzenetére
Abu leírta már valahol, hogy a mostani API-kban túl sok erőforrást igényel a vram ürítése, ezért azt csak végső esetben csinálják meg. Addig amíg lehet pakolásszák az adatokat be, de közben sokat már valójában nem használ a program, csak nem törölték ki a vramból még, és ott foglalja a helyet.
-
-
Taylor1235
csendes tag
válasz
sixpak #16356 üzenetére
Hát őőő igen...na
De ha ez így miattam van akkor szivesen leírom, hogy biztosan 980 alig cicereg a 970 meg szinte mindig és akkor nem kell szavazni, hogy orrom alá lehessen dörgölni. Nem tudtam, hogy ez ekkora presztizs kérdés leszDe azt nem tudja valaki, hogy akkor a strix feszeli-e magát?
-
Rossi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Elektromos autók - motorok
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest