Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
üzenetére
Ezt szerintem sosem így kell nézni. Ha tudod hűteni mehet neki. Prociknál amúgy is, főleg intelnél jól kijönnek a szivárgások közötti különbségek. Van ami több feszt kér mégis kevésbé melegszik és nem fogyaszt annyit, mint ami kevesebbet kér. Kell egy értelmes 24/7 cél érték, aztán ha hűteni tudod mehet akár az 1,4V is. De ez itt nagyon off.
-
törölt tag
ittakary, ThePoweR

Köszi a megerősítést,4.4 en használom,úgy látszik ennek ennyi a vége,pedig delidelve van..
-
Rolly Dy07
senior tag
Lehet hogy nem hangos alapjáraton, de ha csak böngészik az ember, akkor kár a ventiket járatni , lehetne kímélni.
-
Pc-man34
tag
Viszont azt is olvasom,hogy a 980/970 vga-kat húzzák sokan,nekem egy palit gtx980 van,érdemes felhúzni rajta? gondolom game közben nem lenne sokkal több FPS?
-
Pc-man34
tag
Gigabyte vga-k terén nekem is rosszak voltak a tapasztalataim sajnos,vissza olvastam,arra reagálok most,de haver is vett pár hónapja gigabyte vga-t és zörög a hűtése csúnyán,bevitte szervízbe,és kb kiröhögték,hogy ilyennel foglalkozik,ez nem hiba

-
XaraX
addikt
válasz
balint107
üzenetére
"leszámítva azt a fölösleges funkciót, hogy leáll-e a ventije teljesen"
Azért azt gondolom, nem mindenkinek fölösleges ez a funkció.
Nem feltétlenül kell egy gépnek hangosnak is lenni, nálam pl 500-nál nagyobb fordulatú venti nincs a gépben, a tápom egy 850-es evga,( holott bőven kisebb is elvinné), , viszont így gyakorlatilag passzívan működik.
Mindez 4500-ra húzott 2500K-val.
Elképzelheted, mekkora hangja van.
Játék közben az MSI ventije beindul, ami nem hangos, de szinte zavaró.
-
-
daveoff
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Én csak a 980-ról tudok nyilatkozni, az meg ugye teljesen más koncepció az MSI-nél, van rendes VRM borda, stb. Nálunk a 980 G1 jelentősen melegebb, és hangosabb volt(ugyanabban a konfigban), mint az MSI Gaming, ennél többet nem tudok mondani. Ettől még a Giga is biztos nagyon szuper kártya, de nekem nem jött be.
-
eldarin
tag
Nálam 1560-on megy a G1 970 még nem ment 63 fok fölé a kártya (GTA5, FC4, stb) és a hangját sem hallom, én teljesen elégedett vagyok vele.
-
balint107
aktív tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nálam a GTX 970 G1 a Crysis 3 alatt fullHD-ben maxon nem éri el a 60 fokot. (MSI Afterral folyamatosan figyelve az értéket, nem csak hasra ütés szerűen) 1380 mhz-re boostol alapból. Ha az MSI csak 50 fok ezek szerint, akkor legyen, bár erősen kétlem. Mindenesetre az MSI 680 67 fokra
kóstál. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
daveoff
üzenetére
És, mennyivel? Annyival, hogy azért esetlegesen megérje mást venni?
Számomra még mindig jobban hangzik az, hogy jobb a vrm hűtése a G1-en (szerintem). Mivel pontos értékekről nem tudok nyilatkozni MSI vonalról, így nem mondok értékeket. De, mondjuk a nagyobb ventilátorok légszállításának betudható lehet az, hogy hűvösebb a kártya.
Ugye a G1-nél lényegében a bordára adja át a hőt a vrm, az MSI-nél külön van hűtve (ha jól tudom).
-
törölt tag
Jól van látom nem csak nekem van agylövésem velük kapcs. megnyugodtam.

-
törölt tag
Hmm lassan el kell tudnom fogadni,hogy a giga tényleg jól sikerült.Nem tudom mi történhetett?Egy vállalati buli után valamelyik mérnők beb@szva random rákönyökölt a tervező szoftver gombjára,vagy el sem tudom képzelni..

-
balint107
aktív tag
MSI GTX 680 Lightningból kiindulva mások a tapasztalataim. Mikor bekapcsolom a gépet, helikopter indul el vele. Játékok alatt mondjuk nem rossz, de semmiképp se nem halkabb se nem jobb. Akár a giga 670-hez mérten, akár a GTX 970 OC, vagy G1-hez mérten. Csak azért próbálgattam ki az MSI-t, mert mindenki jobb, mint a Giga néven dicsőíti, ahogy az Asus-t is..

-
balint107
aktív tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Mért lényeg az, hogy megálljon a venti? Alapjáraton, aminek nem áll meg az sem hangos, terhelés alatt pedig nem az Asus a legjobb hűtés téren, de nem is az MSI

-
shteer
titán
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
egyből friss
-
Rolly Dy07
senior tag
Hogy érdemesebb telepíteni? Elöbb a gyárilag kapott CD-röl telepíteni és aztán egy driver frissítés vagy egyböl egy letöltött friss driver és kész?
-
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Ennek sem pörög fel a ventilátora amíg el nem éri a GPU a 60-65 fokot, éppúgy, mint az OC változatnak.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Nem, de jobb is így, illetve hangja ettől még nem lesz idle-ben...
-
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Jo valasztas!

Ha esetleg talalsz Black-et Asusbol, az esetleg meg jobb lehet a vrm hutes miatt.

-
Rolly Dy07
senior tag
Szeretnék VGA-t venni!
AMD-ről váltok, mert állítólag az Nvidiával jobban futnak a játékok. Főleg Project Cars amire kell.
Jó választás e még a GTX 970? Igazából az ASUS-t néztem ki magamnak:ASUS STRIX-GTX970-DC2-4GD5, GeForce GTX 970, 4GB GDDR5, 2x DVI, HDMI, DisplayPort (362 EUR)
-
blu79
addikt
- szerintem ha hagyná ezt a beállítást és feszt emelne akkor feljebb boostona, a többi csúszka mozgatása nélkül
-
-
kovsol
titán
válasz
lukgab
üzenetére
Egyébként ne ezt a +120 -t nézd, hanem mennyi lett a végére a boost órajel. Gyárilag tökre eltérő órajeleket produkálnak azonos típusú kártyák különböző példányai, arról meg akkor már nem is beszélve, hogy más gyártók esetén a gyári órajel alacsonyabb, mint egy G1 esetén így a +Mhz is nagyobb lesz, de a végeredmény ugyan az.
Nekem gyárilag 1391Mhz-re boostol, alapfeszen használom 1514Mhz-en, de 1550 körül van a vége.
-
pkornel
aktív tag
Itt egy lista annak akinek zavaró lenne az fps ingadozás hogy hogyan állítsa be a játékot úgy hogy a látvány ne csökkenjen Jelentősen! (Project cars)
Anti-aliasing: MSAA 2x
SMAA: Medium
Blomm: On
Cerpuscular Rays: On
Enuiornmant map: High
Detailed Grass: High
Lens Flare: On
Particle Densty: High
Particle Level: High
Reflectians: High
Shadow Detail: Medium
Sun Flare: Full
Textare Resolution: Ultra
Track Detail: High
Car Detail: Ultra -
eldarin
tag
válasz
lukgab
üzenetére
A G1 gyári órajele 1178 és 1329 a boost, de az hogy mennyire boostol a kártya sok mindentől függ pl a hőfokok stb. Nem tudom, hogy a boost mi alapján lép lépcsőfokokat százalékosan vagy fix Mhz-el, de nálam ha nem nyúlok semmihez 1440Mhz-en megy a kártya ezt pl Gpuz-vel megtudod nézni, Msi Afterburnerben nekem be van állítva 120Mhz+ és így 1560Mhz-en megy a kártya.
-
lukgab
tag
válasz
eldarin
üzenetére
Bocs, de ezt nem teljesen értem még, de most így belegondolva: van egy alap órajele a kártyának, ami nem tudom, hogy a sima Giga 970 OC WF3 verziónál pontosan mi, meg egy boostolt is, amire magától felmegy ha az alkalmazás ki tudja használni.
Az alap és a boost közötti szám az mindig fix, vagy százalékosan emeli az órajelet? Vagyis, én az alap órajelet emelem, vagy azt amire boostnál még felmehet? GPU-Z vel tudom ezt pontosan megnézni nem? Mert az rémlik hogy más programok esetleg rosszul írhatják ki.
(mcwolf79) milyen túlzásról beszélsz? Órajel vagy hőmérséklet?
Ezzel a +120 / +220 al 78 fokon megy Valley / FurMark alatt, GTA V very high / 2x MSAA játéknél 67 fok. -
-
Csabee86
senior tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
mcwolf79
üzenetére
Nekem 60MHz-val 1452 a boost.
Itt a macsek eredménye alapfesszel.
-
mcwolf79
veterán
-
kovsol
titán
válasz
TTomax
üzenetére
Azok az idők elmúltak már amikor ész nélkül mindent maxra lehet állítani.
Régen még az 50k-ba kerülő 6600GT kártyámmal is kompromisszum mentesen tudtam játszani egy jó kis A64 3000+@2500Mhz +1GB DDR1-500Mhz mellett 1280x1024-ben. És akkor ez még hol volt a 6800ultra-hoz képest. -
TTomax
félisten
Hát nem is tudom mit mondjak amikor 29fpsre már örülni kell egy 100+K-vgaval bármilyen játéknál fhdban...és az a játék még azt sem mondhatnám,hogy hüüü de milyen látványvilággal rendelkezik...
-
Csabee86
senior tag
Tegnap végre megérkezett a Project Cars is. Feltelepítettem és mindent maxra húztam, had lássam mit bír a kártya. Mentem pár single versenyt száraz időben és 44-60 fps-t kaptam. Teljesen játszható élmeny volt. Aztán átraktam az iőjárást zivatarosra. Na ott már 29-37 fps-t kaptam. Viszont ez is teljesen játszható volt. Olyan nagy fps droppok nem voltak, hogy hú de most ez belassult. A játék gyönyörű. Jövő héten pedig jön a Witcher 3.
-
mirotonat
csendes tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Leesett a kamionról?

-
nejad
aktív tag
válasz
yodamester10
üzenetére
te voltál aki 130k-ért bemákolta haprón?

-
mirotonat
csendes tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Új?

-
blu79
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
Csak az nem 120K

-
mirotonat
csendes tag
Az ASUS GeForce GTX970-DC2OC-4GD5-BLACK 4GB + ajándék GTA V és The Witcher 3 +Batman, az ajándékok nélkül is megérné az árát? 120,000 Ft-ér lehet ennél jobb nVidiás kártyát kapni?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De a intel burn test lemegy 1.21v-on is.

Nekem volt Gigabyte 660.-asom és nagyon vékonyka volt a műanyag az elején, elég minimalista volt. De ez nem azt jelenti, hogy rossz kártya. Egy Asus váltotta, az sokkal masszívabb!

, talán egy hajszállal lemaradva, viszont sokkal halkabb mint a Giga 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)