- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
A valley nem jó mhz-et mutat, a gpu-z -vel monitorozd.
@(#31389): alakul ez, már csak 1 fps-t kell öszehoznod a kánaánhoz
A venti fordulatot húzd fel manuálisan csutkára, hogy süvítsen. A gpu-z ben meg nézd meg hogy az a kis letörés mennyi volt (feléhúzod az egeret), mert az az órajel számít igazán.
UI: meg lehet a windowsra rá kéne pakolnod a 8.1-et, meg arra is az update1-et.
-
-
davidsone
addikt
ez alap órajelen megfelelő eredmény, a valley nem mutat hiteles órajelet...
most nézz tuningot valley-ban, fire strike-ban hozza e az eredményt...amúgy szép az az alap boost játékra szinte (még) felesleges cibálni azért az ~1% plusz teljesítményért szerintem használd amire kitalálták: jáccc vele
-
-
-
ingalls
senior tag
Ha ezek tuning nélküli eredmények, akkor inkább átlagon felülinek számít! Szóval örülj neki!Bocs, most látom, hogy azok!
És ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy kerüld a Valley-t! Ez egy standardizált teszt, aminek mindenhol ugyan úgy kéne mennie. Ha mégsem megy, akkor valóban lesz valami gond a háttérben. Csak döntsd el, hogy van-e erőd kinyomozni vagy nem. Nekem is csapnivaló eredményeim vannak, de sajnos nincs érkezésem utánajárni.
-
Szia!
Valamivel biztos gyengebb a procim azonos orajelen, mint a tied, viszont mint irtam is, csak 21x160-on ment a teszt alatt, direkt odamellekeltem a cpu-z "kivonatot" is.
Viszont a grap score meg igy is magasabb, hogy alapont ment a kartya.
szunya1 Haver vagy.
daveoff
-
-
ffodi
veterán
Lesz kép igen. Nincs itthon giga vga-m hogy kipróbáljam, de szerintem csak akkor megy rendesen a kétféle update, ha pontosan a leírás szerint csinálod. Egyébiránt szerintem egy DVI-HDMI átalakító is kihúzhat a bajból.
Persze ha nincs kedvetek ezzel tökölni, akkor gyanítom nvflash-sel is megy, itt a szóban forgó automata flash szkriptem. A fájlt értelemszerűen át kell nevezni BIOS.rom-ra. (valami.F51 --> BIOS.rom)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Diablo IV
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android szakmai topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest