Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Kisebb verzióban is elérhető a Redmi Pad 2
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
1530/1866Mhz adtam +56mV
Így is befagyott 30 perc BF3 után. Adjak még neki kis feszt? -
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok
Nvidia vezérlőpultba a DSR beállítást hányszoros szorzóra érdemes állítani? 1920*1080-as monitorom van. Érdemes-e egyáltalán? Jelentene-e drasztikus FPS vesztést.
GTA5 miatt érdekelne. GTX970 kártya.
Köszi -
Erdei88
veterán
-
sheep
addikt
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
rendben, köszi!
-
sheep
addikt
na nem igazán értem mi a probléma, szerintem jól linkeltem
az iponon 93k a 2972-es kártya (nem 1972-es)
[link]Akkor most ez jó vagy nem?

Sajnos a giga nem fér be a házamba úgyhogy az kiesik... -
Mate
nagyúr
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
-
#Morcosmedve
veterán
Közben leírták, én csak azt tudtam, hogy iponon melyik az a kártya, a linked nem néztem, az még meggondolandó lenne, ha nem 110k lenne a WF3.
DE én ma ezt venném, nagyon jó kari és egy nem olcsó játékkal:
http://ipon.hu/webshop/product/asus_gtx970_dc2oc_4gd5_black___gta_v/1059433Szerk.:
Ezmiez?
http://ipon.hu/webshop/product/manli_gx_208_ok_gtx780ti_3gb_gddr5_pcie/1061241
Nem megy a linkelés... -
castiels
addikt
válasz
rapidsquirel
üzenetére
Tudom hogy jó kártya olvastam, a tapasztalatokat arra értettem lesz e május 5-ike után még ilyen kártya az iponban? Csak mert most kivan fogyva.. -
castiels
addikt
G1 várható lesz még a következő hónap elején? Ipon természetesen.
Mik a tapasztalatok?
-
sheep
addikt
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
és lehet tudni hogy miért nem ajánlod?
-
sheep
addikt
sziasztok,
ez a kártya jó vétel 93-ért? (le van árazva ipon-ban, nem tudom meddig, uh sürgős lenne)
[link]
úgy látom alap órajeleken megy és csak 2x 6 pines csatija van, de talán ez is elég lesz
ha nincs semmi komolyabb ellenvélemény akkor megrendelem
köszi előre is -
TTomax
félisten
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Honnan tudod mit érzékelt? És honnan tudod miért?
Igen urban legend...ugyanazt a szinvilágot el lehet érni minkét kártyával, csak kalibrálás kérdése, ha nem igy lenne, azzal tele lenne a net.Mint ahogy tele is volt a hdmi "limited color range"-el, még progi is van rá a mai napig, bár már javitva van. -
RMZ250
senior tag
Én csak a Digital Vibrance-t szoktam felhúzni 65-70-re. Így szép élénkek a színek.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
akoska07
üzenetére
Hagyjatok mar ezt a dumat.
Megint temetjuk a Radeonokat, pedig meg meg sem jelentek. Elcsesztek kicsit a 290/290X szeriat, de az 5xxx/6xxx es kulonosen a 7xxx nagyon jo volt. Legalabbis nekem ezzel a harom szeriaval nem volt annyi bajom egyutt mint a 480 illetve a 780-al.
Jo az NV, faCCa az NV....de van alternativa.
-
válasz
slloyd
üzenetére
Sztem jó ár.
Legalábbis angol fontban.#21253 ÁdiBá :
Ne kérj elnézést
Bazz akkor ne írd le és nincs miért elnézést kérned a hülye dumádért.
Sz@rt csak te veszel,főleg amikor amd-t is képes vagy venni.
Téma lezárva!
Ha ilyen dumákkal akarsz előjönni legközelebb privátban tedd és azt sem fogom elolvasni!#21257 miklosss2012 :
Tőlem aztán vehettek amd-t.
Engem egyáltalán nem zavar.
Mindenki arra költi a pénzét amire akarja.
Azért mert én kizárólag nv-t veszek, tőlem más "élvezheti" az amd-jét.
Természetesen van véleményem,de senkire nem fogok nv-t erőltetni.
Úgy is mindenki átjön előbb utóbb,szal nekem semmi dolgom ezzel.
Én nem temetem az amd-t,csak nem érdekel.
Pedig anno elsők között rendeltem elő a 290-t.
-
slloyd
senior tag
válasz
akoska07
üzenetére
Nem tudom otthoni viszonylatban 353€ jónak számít-e...
980 ra nem akartam annyit áldozni mert vannak fontosabb dolgaim is jelenleg így lett 970.
Egyébkén azért lettem ùjra nv-és mert bár erös és jó kàrtya volt a 290 de doppoltak a játékaim.(amd driver problémák)
Most ugyan azokkal a beálításokkal vagyok és eddig semmi
-
slloyd
senior tag
Nem én Németorszàgban élek jó ideje.
Ebay-en pc bolt. -
slloyd
senior tag
Hali,
amd r9 290 utàn vagyok gtx 970 boldog tulajdonosa.
Egy olyan kérdésem lenne,hogy hol tudnàm a képet élesebbre színesebbre venni?
Mert nekem olyan homàlyos és fakó hatàsa lett amd utàn hirtelen... -
Televan74
nagyúr
válasz
ittakary
üzenetére
Én az MSI GTX980 -t 164.000 vettem. De lehet hogy csak jövőre dobom piacra.A idei két játékom NV támogatású.A Star Wars Battlefront csak elfut majd valahogy rajta.Jövőre(március - április) remélem kapok érte 85000-90000 Ft -t. Addigra úgy is kiderül mire megy a játékipar a DX12 -vel és a GTX980 hogy teljesít benne.
-
törölt tag
De a lenyeg meg mindig az, hogy akinek eleg a 970/980, annak edes mindegy, hogy mikor jelenik meg a 980Ti pl.
Viszont aki meg tele van, annak meg mindegy mekkorat bukik, mert ugy is az a fontos, hogy amit megvett, annak oruljon az emberAzért nem csak eme két szélsőség létezik, a társadalmi rétegződések ( anyagi és más értelemben is ),azért nem csak fekete-fehér színekkel definiálhatóak és sokkal bonyolultabbak is a fenti leegyszerűsítő mondatoknál

-
válasz
üzenetére
Igaz, de ne csak a magad keresetevel gondolkozz.
A tobbieket hot nem erdekli a Ti meg a Titan, mert nem tudja megfizetni, vagy megtudna, de beleszakadna. De a lenyeg meg mindig az, hogy akinek eleg a 970/980, annak edes mindegy, hogy mikor jelenik meg a 980Ti pl.
Viszont aki meg tele van, annak meg mindegy mekkorat bukik, mert ugy is az a fontos, hogy amit megvett, annak oruljon az ember. 
ittakary En meg 980-at fogok ugy nez ki.

-
-
válasz
üzenetére
200ezer forint lesz... használtipaci árakra hatással lesz ~ 3 hónap múlva
van a fórumon 10-15 ember aki nyélből berendeli természetesen a kártyát (mondjuk az ilyeneknek már TX van), ennél azért több fecske kell hogy évszakot változtasson
bukások lesznek és mindig is voltak szóval ezzel sok újat nem mondtál
-
törölt tag
Ha igaz a hír kíváncsi leszek a 970/980 páros használtpiaci áraira.Mondjuk nálam most olyan 970 van,aminek azonnal kicsengeti visszavételkor az árát a forgalmazó ( conrad.at ),de lesznek itt nagy bukták a közeljövőben ( ne legyen igazam ) .
-
ÁdiBá
veterán
válasz
üzenetére
6GB. Véleményem szerint nagyon erős ütőképes kártya lesz a GTX980Ti ha így fogják hívni. Hiszen így is mindenben 50% többet nyújt mint a GTX980, nem beszélve hogy rendelkezésre áll majd hozzá millió féle custom hűtés.
Engem egyetlen egy dolog zavar, hogy még mindig nem látom az új Radeon-t sehol...
Vagy a termékkel gond van, vagy belefáradt az AMD, legyen az egész felső kategóriás piac a zöldeké.(#21227) akoska07 Ennek az a baj, hogy a piac törvényei szerint nincs realitása hiszen nagy lesz rá a kereslet rivális termék nélkül, így indok se lesz az nvidia kezében, hogy olcsóbb legyen...
Szerintem GTX980 150-160 ezerre esik le, GTX980Ti 220-280 ezer között tippelném, de 220 alatt biztos nem. -
Gyula84
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
szerintem nincs közte különbség 19 vezeték van akkor annyi van max a kábel minősége között van, de nem hinném, hogy pl fullHD-t bír és pl 2K-t már nem ilyen nincs
tehát azt el tudom képzelni, hogy valami szakadás van benne és azért csinál ilyent viszont akkor mindegy milyen felbontáson van akkor is csinálnia kellene
szóval lidl ben nem veszünk kábelt még hosszabbítót se nagyon
-
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Ezt még megvárom,aztán meglátjuk mi lesz.
Olyat is olvastam,hogy 7-8GB vram is elfogy a Titan X-nél a GTA5 alatt.Jobb lenne ,ha 8GB-os verziót adnának ki,a 6GB-al szemben.
-
yodamester10
őstag
-
Gyula84
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
miért mi a baja a mostaninak?
-
yodamester10
őstag
Kis segítséget kérnék,hogy milyen hdmi kábelt vegyek a 2560x1080-as felbontáshoz mert gyanítom,hogy a jelenlegi nem a megfelelő.
-
Zorel
senior tag
válasz
rapidsquirel
üzenetére
Ez egy friss pletyka, de bármi elképzelhető.
Érzésem szerint az új radeon valamivel erősebb lesz a GM200-nál, így szerintem üzletileg jó húzás lenne NV részéről ha előbb jönne a Ti mint az új radeon.
Másrészt pedig valahol gáz a dolog, mert a TITAN X kb 2 hónapja van kint és hát ha ilyen gyorsan jön egy gyorsabb és olcsóbb kártya akkor nem sok értelme volt a TX-eket megvenni. -
MiklosSaS
nagyúr
, 1-2 honap amig jo arban is lesznek 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Iponnál 120-ba kerül.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igen urban legend...ugyanazt a szinvilágot el lehet érni minkét kártyával, csak kalibrálás kérdése, ha nem igy lenne, azzal tele lenne a net.Mint ahogy tele is volt a hdmi "limited color range"-el, még progi is van rá a mai napig, bár már javitva van.