- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
AirBooms #20258 üzenetére
Evga precision, MSI Afterburne vagy Rivatuner.
G4ula84: Nálam is hiába van 80 foknál a gpu ha auton-van a venti vezérlés akkor 40%-on teper a venti. Ez még a 180-as driverekekl is így volt. Lazára vették az auto fordulatszám szabályozást... Jó 100-110 fokig nincs baja a gpu-nak, igaz akkor már a VRM 120-130 fok között lesz...
Mind1 én magam állítom. 2d-ben 40% 3d-ben 65-70%-ra rakom. Ott még nem ordít de azért hűt is.mod:
Laraxior:Ahhoz nem kell ez a driver. Lecsvarod a ventit 10% és ráküldesz furmarkkal, akkor az leég magától.
-
vergilx
őstag
válasz
AirBooms #16581 üzenetére
Nekem a leghosszabb gariztatásom 6hét volt,és még ki sem lett cserélve.A HD4850 em 4hétig volt gariba...én lelkileg már fölvagyok arra készítve,hogy apám a-a,nem nagyon gamelsz te 1hónapig ecsémbarátom...
Zájec:Azt hallottam,hogy a ram mennyiség a tuningpotenciál rovására megy(4870 1Gb).Bár akarok venni full hd monitort,valszeg elkellne az az 1Gb.
-
Zájec
veterán
válasz
AirBooms #16374 üzenetére
elnézésedet kérem a nyelvtani hibáért, tudod és nem magyar születésü vagyok és elég nehéz volt még igy is megtanulni a nyelvet, amikor 1980-ban "átjöttünk" és rögtön 1.osztályban kezdem az általános iskolát, semmi magyar nyelvtudás nélkül.... gondolhatod milyen egyszerü volt az életem "gyerekfejjel"....
mégegyszer elnézést, de gondolom a közölnivaló tartalom érthetö volt...
-
rup1u5
nagyúr
válasz
AirBooms #15763 üzenetére
kezdésnek meg kéne nézni az alaplapod könyvébe hogy milyen hibára utal az 1 hosszú 3 rövid.
Qru: nem tudom mi a fene okozza de most megint nem akarja lejebbvenni a frekiket meg a feszt. újra is indítottam de így sem akar működni rendesen. fogalmam sincs mi okozhatja. lehet föl kéne raknom egy új forceware-t.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
AirBooms #15610 üzenetére
Ha a 8800 GTX-el is ezt csinálta az azé elég durca.
Ha régebbi verzióval se megy, lehet a lapodat nem szereti a GPU-Z. Esetleg tegyél fel egy szűz OP rendszert. Hátha az megoldja a gondot. VGA cserénél javasolt. Persze van ahol müxik jól VGA csere után telepítés nélkül is, de ez a GPU-Z gond nagyon egyedi hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Nyaralás topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Socket AM4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest