- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
#97544192 #18110 üzenetére
1,töröld le az EVGA precisiont,és a Rivatunert is mindenféle beállításaival együtt...
2,Rakd újra a drivert de előbb uninstall majd,csökkentett mód,driver cleaner,restart WHQL telepit,restart...
3,telepítsd fel a GPU-Z-böl a legújabbat,és hagyd megnyitva,alul mindkét pipát rakd be...
4,állítsd be kérlek amit alant linkeltem a driverban,és indítsd el a játékot..ugye ehhez a gémhez nem kell a GTX285-öt megrángatni...
5,enjoy...
6,Ne mérgelődj,minél jobb géped van annál több időt vesz el a finomhangolása...
Ha nem valami csoda OC-s a GTX285-öd akkor menni fog minden,én direkt ezért szoktam csak és kizárólag a mezei ref. karikat venni...(#18113) BR4D
Lehet semmi akadálya,de OS alól sajnos nem lehet mint a radonoknál... Egyébként értelme semmi mert OS alól feszt meg minden lehet adni neki.. -
Henk
veterán
válasz
#97544192 #18107 üzenetére
Na így még sosem jártam, hogy nem emeli fel az órajelet. Mondjuk az új driverekkel nekem a visszavétellel volt gond. Ami nálam tuti 3d-ben tartja az órajelet, ha a driver-ben többmegjelenítős módra állítom. Kapcsold ezt be, szerintem így sosem veszi vissza.
Ha nagyon rühelled a kártyát és mélyen áron alul akarsz tőle megválni akkor azért szólj, sli-ben gondolkodom. -
Zsubi
őstag
válasz
#97544192 #18098 üzenetére
Nekem is ugyan ez a problémám van hogy néha nem kapcsol 3D-be a kártyám
Ilyenkor nekem csak a restart segíthallottam olyat hogy régebbi (18x.xx) drivernél nincs ilyen probléma
(#18101) BR4D: Ne babráld semmilyen progival és akkor nincs ilyen probléma
Legalábbis nekem csak olyankor jelentkezik ha egymás után 2-3-szor állítok órajelet vagy ventit
-
TTomax
félisten
válasz
#97544192 #18098 üzenetére
Nézd csak meg,hogy nem-e low 3D-be vált a kártya,mert azt olyankor csinálja ha túlhúztad,és akkor jön a diavetítés...Ha nem erről van szó akkor NV-nél beépítették a driverba amit szeretnél,semmi mérgelődés a sötét oldal mindig kínál alternatívát..."prefer maximum performance",és folyamat 3D-be vonyít...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 90-es években voltam gyerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest