- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz
romero28 #21152 üzenetére
Visszaveszi azt is de szinte biztos, hogy nem ez a hiba. Kismillió más embernél sem okoz gondot. Elég ha bekapcsolod a többmegjelenítős módot a control panel-ben az soha nem engedi visszavenni az órajelet, mindig 3d-ben megy.
{Zodiac}: semmibe nem kerül. Futtasd kisebb felbontáson és meg lesz az 1000 pont.
Vagy használj xp-t ha eddig nem azt tetted. -
Henk
veterán
válasz
romero28 #21138 üzenetére
Ne win7-et használjon. Nekem ugyanezt csinálja mióta a 7 van fent meg már több ember is panaszkodott erre. Terhelve semmi gond de idle meg előfordul, hogy állóra fagy a gép és tök random. Valamikor 2 hétig nem csinálja aztán van olyan nap, hogy 2-3x is és csak a restart segít. Nekem akkor a leggyakoribb mikor abszolút nem csinálok semmit csak a win fut meg néha netezés közben. De játék meg tesztek alatt soha, nem hiszem, hogy ehhez kevés lenne a 2d órajel. Meg akkor kezdődött mikor a 7-et felraktam.
Cadal: nincs bekapcsolva a többmegjelenítős mód a control panel-ben? Gyakran ez szokta okozni.
-
TTomax
félisten
válasz
romero28 #19411 üzenetére
Az bizony 100% táp pont én is beraktam egy pár hónapja tesztelni a GTX-et haverom gépébe,neki egy 500W-os Mercury nevü gagyi tápja volt... 10perc játék után az is levágott mert köze nincs az 500W-hoz... a Colorsit amugy veszélyes ipari hulladék,ugyanugy mint a vargáné,meg a mercury... egy GTX-hez azért stabil táp kell...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
romero28 #15301 üzenetére
Ezért mondtam..no para.
Jó az a kártya, kutya baja.
Láttam a többiek már vissza vitették volna veled.
Azért figyelgesd, monitorozd a hőfokokat. Játékok alatt is felmehet 90 fok környékére. Főleg ha szereted a Crysis-t...
Nekem Crysis alatt is 100% pörög a ventim. De ez nem GTX280. Az enyém úgy forog hogy a Boeing hajtómű ehhez képest sárkányrepülő.De engem nem zavar. Játékok alatt sosem fog zavarni. 2D-ben meg nem hallom.
Abu:
De gyorsan előkerültééé..A nagy "tezsvír" szeme mindent lát?
-
Beowulf_78
addikt
válasz
romero28 #15285 üzenetére
Furmark alatt az nem sok.
A VRM az mindig is meleg volt és mindig is meleg lesz...ha nem melegedne, akkor lenne hibás.
Nekem is a 295-nél Furmark alatt 115 fokos VRM hőmérsékletek is vannak 100-105 fokos GPU hő mellett.
Ezért van a Furmark, hogy ekkora hőfokokat is elő tudjon csalogatni percek alatt...ha ezt kibírja 1-1,5h akkor játékok alatt tuti nem fog elhasalni. Jó kis stabilitás teszt. -
HSM
félisten
válasz
romero28 #15285 üzenetére
Van az EVGA precision tuner, ott tudsz ventit, órajelet állítani, a GPU-Z-vel pedig tudd figyelni, mi hogy alakul.
A hűtést tudod ellenőrizni, ha fúj ki, akkor nagyjából jó...Ha esetleg valaki szétszedte a hűtőd, és bénán rakta utána össze, az is lehet a ludas.....
Olyan, mintha szarul lenne felszerelve.... Szétszedés után bajos összerakni, sok csavar, meg a hővezető padok....(Csak képen láttam, sose szedtem szét a sajátom... Jobb, azt nembántani, ha nem muszáj...)
Nálam ilyen, igaz, csak 216-os 260, de a 280-nak se lenne sokkal melegebbnek lennie alapon, max 5-10 fokkal, vagy magasabb ventivel... [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Villanyszerelés
- Gitáros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topik
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest