- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
romero28
senior tag
srácnál is ment 4 napig hibamentesen . de szerintem nem az órajel kevés neki 2d-ben , hanem a fesz amit a gpu-nak ad ilyenkor , mert ha jól tudom azt is visszaveszi .
na ezt hogyan lehetne fixálni , hogy ne vegye visszaviktor82 : kipróbáltam ezt az órajel-emelést , de a rivatuner-gadget szerint ugyanúgy visszavette az órajeleket
-
romero28
senior tag
válasz
viktor82 #21129 üzenetére
tuti nem a gép kevés . kifaggattam a srácot részletesen . 3d-s alkalmazások közben semmi gond , akár egy 1 órás furmark teszt is lemegy hibátlanul . viszont desktop-on , netezés közben csinálja neki a fagyásokat vagy egyszerűbb 2d-s játékoknál . nem lehet hogy a visszavett órajelek , és fesz miatt van ez ?
ha igen akkor hogyan lehetne fixálni 3d-s értékeken a vga órajeleit és feszültségét ?
riva tunerral esetleg , vagy mit ajánlanátok hozzá? -
romero28
senior tag
üdv urak !
ismerősnél a következő probléma lépett fel : van egy msi gtx 260 lightning 1792mb-os kártyája, amit nemrég vett egyébként . 2 napig random időközönként merevre fagyott a gépe. netezés , filmnézés , vagy játékok közben egyaránt . aztán uninstallálta a fent lévő driver-t és hagyta hogy a win7 automatikusan letöltse hozzá, ami a 197.45-ös lett. 4 napon keresztül megszűnt a probléma , vagyis tökéletesen működött a kari . viszont ma megint elkezdett fagyni a gépe . szerintetek ez mi a fene lehet ? kompatibilitási probléma esetleg , vagy mivel ez a kari nagyon nem ref kártya , ezért lehet valami spéci driver kellene neki ?
-
romero28
senior tag
hi
létezik hogy egy oc-s 280-asnak kevés az 500w-os táp
-
romero28
senior tag
válasz
Beowulf_78 #15303 üzenetére
nagyon köszönöm , hogy megnyugtattál
tényleg azon agyaltam már , hogy hogyan lehetne élni a gyártói garival
egyébként figyelgetem folyamatosan a hőmérsékletet , és eddig semmi rendelleneset sem észleltem játékok alatt. crysis-t természetesen csipázom , de már többször végigtoltam így az már nem játszikAmúgy a 100% ventihasználat hangja nem zavar mert fülessel tolom
-
romero28
senior tag
válasz
Beowulf_78 #15298 üzenetére
köszi
épp most tesztelgettem FEAR 2 -vel és ott jóval barátságosabb hőmérsékleteket produkált .
a két órás stabilitás tesz is lement gond nélkül .
-
romero28
senior tag
válasz
Firestormhun #15289 üzenetére
az a gond vele , hogy nincs rá garancia , na meg egy olyan kártya amit nem forgalmaztak itthon . asus gtx280 TOP . nem tudom , hogy a gyártói garancia - mindenféle papírok nélkül - mennyire megvalósítható .
-
romero28
senior tag
szerintetek mi okozhatja azt , hogy a 280-asom annyira melegszik
furmark alatt 100 fokos GPU és 107 fokos GPU VRM . lehet egy VGA BIOS frissítés megoldaná a gondot, vagyis arra gondolok , hogy nem megfelelő a venti-szabályozás .
vagy lehet , hogy elszállt a hűtése
help -
romero28
senior tag
hali
van egy asus gtx280 top kártyám . furmark stability test-nél a gpu hőmérséklet felmegy 100 fokra , a gpu vrm pedig 107 fokra . ez mennyire rendellenes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest