- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
paprika #14626 üzenetére
Az én véleményem... a GX2-t biztosan nem vennék már,mert multiGPU és hát DX10 alatt szűrökkel elvérzik,na meg a fogyasztás meg a hőtermelés sem elhanyagolható.A következő versenyzők maradnak... GTX260 192sp (ezt csak ha nagyon nagyon jó áron valahol) GTX 260 216sp (ezt én bármikor) HD4870 512 (a másik versenyző,habár a 216SP-s GTX elveri jelenleg) HD4870 1G (nos hát őkelme pedig szűrökkel szépen el tud húzni a mezőnytől)
Sajnos nem tudjuk milyen felbontásban és milyen oprendszerrel akarod használni,én a 216SP-s GTX-et és az 1G-s HD4870-et ajánlom,a következő másfél évben elég lesz mindkettő,1680X1050.ig szinte minden értelmes játékra.
Amit még hozzátennék... ha radeont választasz lehet néha várnod kell egy két hónapot mire olyan catalyst jön ami megoldja néhány uj játék bugját,de előbb utóbb azért megoldják,továbbá arra számolj hogy a radeonokhoz "erősebb" proci kell hogy mindent kiadjanak magukból.Ha NV-t választasz akkor idén jó néhány játékban le kell mondanod a DX10.1-es ficsörökröl,ezt döntsd el magad mennyire fontos...
A GTX ha jól emlékszem kevesebbet fogyaszt,és kicsit hüvösebb (idle),load meleg mindkettő...továbbá a GTX-ben több "tuning" van mint a radeonban valakinek ez is szempont lehet...Az árakat is azért figyelgesd,mert azért egy 1G-s radeont egész jó áron ki lehet fogni,szoval én a helyedben a GTX260 216SP Vs HD48701G-böl a jobb árut venném.... én... -
Beowulf_78
addikt
válasz
paprika #14628 üzenetére
GX2 jó kártya, de csak DX9 alatt, és szűrők nélkül, ill. talán minimális szűréssel...persze 1680x1050-től. Kicsit idejét múlt kártya DX10 teljesítménye elég harmatos, szóval jobban jársz egy GTX 260-al.
Mekkora monitorhoz és milyen felbontáshoz kellene? Mert ez se mindegy... -
Henk
veterán
válasz
paprika #14628 üzenetére
Ezek közül én is a 260-at választanám.A gx2 jobban melegszik és ahol nem megy az sli támogatás ott annyit tud mint egy 88gts.A driverrel is lehetnek nyűgök.A 4870 állítólag annyit tud mint a 260.Az a rövid tapasztalatom ami volt vele azt mutatta,hogy számomra jobb választás volt a 260.Nekem hangos volt az ati hűtése,melegedett is és bugok is voltak szépen.Persze nem osztja majd mindenki ezt az álláspontot,de én ezt tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 1 / 2
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest