- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laraxior #14948 üzenetére
Én meg a 750-est venném, nem a corsairt. Nem kell átalakító se, 14 centis venti, egy hangja sincs. Ha mindent felhúzok és markolom a gépet, akkor is max langyos levegő jön belőle.
Súlya meg egy b30-as tégláé.Laraxior: Az este én se néztem, hogy azon nincs annyi csati, de a 750-esen van minden, még az alaplapi 8 pines is, igaz ezt még nem dugtam be. Állítólag extrém tuning esetén jól jön egy kis plusz power a lapnak.
-
Henker2
addikt
válasz
Laraxior #14952 üzenetére
Csak azért mondom, mert az én 260-asom 710-es GPU-nál elhasal.
Én csak egy 740-750-es GPU-ra gondoltam volna, hátha kijönne a feszemeléssel. Ehhez gondolom nem kellene egy hatalmas feszt adni neki...
Most a progival nézve: 1113mV az alapfesz.Vagy továbbra is azt mondod, hogy te nem kockáztatnál gyári hűtővel?
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Laraxior #14945 üzenetére
Kösz. Hát nem tudom. Mivel beszerzési áron megkapok bármit, így lehet, hogy inkább újat veszek. Meg végül is a 20k olyan elméleti határ, most egy két ezres már nem vág földhöz. És még1x nagyon köszi mindenkinek, hogy ennyi időt szánt rám.
Egyenlőre a Chieftec 650W Super 14cm a befutó, de mivel munkaidőben vagyok ránézek nézegetni. -
Bluegene
addikt
válasz
Laraxior #14482 üzenetére
nem azt kell nézni h neked über géped van vagy sem, ki kell vonni egy átlagos gép fogyasztását(125W mondjuk) is mivel ehelyett azt nyomatnád nyílván
jó akkor te fizetsz 3órára 25-50ft-ot, mi meg 5 órára ennyi
, de hidd el én is szívesebben tolnám a te gépeddel, az áramfogyasztása így is úgy is elhanyagolható, gondolom eljársz melózni vagy iskolába tehát nem megy egész nap a gép, letöltőgépnek ami egész nap megy arra jó egy p3 vagy vmi ilyesmi
-
Bluegene
addikt
válasz
Laraxior #14479 üzenetére
hát ja csak nem a számítógéptól hanem a mosógéptől, tűzhely, boiler etc, ezek mellett kár számolgatni a szgép fogyasztását, ha mondjuk cakkumpakk átlagban 200W-ot fogyaszt a gép, átlagban(ami sok is), akkor 5 órára fizetsz 25-50Ft-ot(5X200W=1Kwh), tehát felesleges számolgatni meg ezreket elszórni h csökkenjen a fogyasztása a szgépnek, tök felesleges [link], nem térül meg igazán, pláne ha 20W ide vagy oda a különbség
de mind1
szerintem többet megspórolsz ha neonos izzókat raksz fel a hagyományosak helyett(90W helyett 11W akár)
Sárpac: nem a kisujjamból szoptaam[link], hidd el a legkevesebb a sz.gép, lásd 1. táblázat, légkondi nincs is pedig nyáron az is brutális
de hagyjuk ezt a témát aki meggyőzött a táblázat meg az elmüs árszabás, akit nem azt nem, mindenesetre nem megy rá a gatyád ha vmi gagyi atomos gépen nyomulsz vagy überbrutál Q6600-zal pár órát, én inkább az utóbbi mellett vagyok
(40Ft/Kwh), ennyi erővel az atomos gépek se hozzák be soha az árukat ha 75K-ért veszed vagy veszel egy kivénhedt 2Ghz-es P4-et, ráadásul lassabbak is
-
TTomax
félisten
válasz
Laraxior #14446 üzenetére
Köszönjük meg a szerzőjének...amíg ilyen emberkék vannak addig nem megy csődbe az ATI,de az NV sem....
Meg még itt-ott le is nyomja pl a Mirrors Edge-ben... a 8800Ultra nagyon kemény kártya volt,hiába mondta mindenki nem éri meg az árát,mert a GTX-et is fel tudod húzni oda,de nem úgy volt az azért ám... még mindig el lehet vele játszogatni,igaz aranyáron árulták.Sajnos az az ATI is meglépte volna ugyanezt ha ö gyártotta volna a 8800Ultrát...ezek a fogyasztói társadalom íratlan törvényei...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #14024 üzenetére
182.05 includes support for the GeForce 6, 7, 8, 9 and GTX 200 series cards and features the following highlights:
- Recommended for the best experience in F.E.A.R. 2: Project Origin.
- Boosts performance in several 3D applications. The following are examples of improvements measured with Release 182.05 WHQL drivers vs. Release 181.22 WHQL drivers (results will vary depending on your GPU, system configuration, and game settings):
Up to 8% performance increase in Fallout 3 at high resolution and AA.
Up to 10% performance increase in F.E.A.R. 2: Project Origin
Up to 9% performance increase in Half-Life 2 at high resolution with AA.
Up to 11% performance increase in Left 4 Dead at high resolution with AA.
Up to 10% performance increase in Race Driver: GRID at high resolution and AA.
- Includes full support for OpenGL 3.0 on GeForce 8-series, 9-series, and 200-series GPUs.Csak szólnod kellett fater, és az NV máris összerittyentette az új driver-t.
-
Henk
veterán
válasz
Laraxior #13956 üzenetére
Ez mondjuk elég nyilvánvaló ha belegondolok.
a GPU órajel sosem lehet a shader 2szeresénél több! ,a shader nálam 1476.A kétszerese 2952,ennél sosem lesz több a gpu órajele mert 760-nál vége van.Nemhogy 2952-nél több.
Ez valahogy máshogy van szerintem.
mad1:ja 260 sli?Az is lehet a hiba forrása. -
szucsinka
őstag
-
slett27
addikt
válasz
Laraxior #13725 üzenetére
Nem teljesen a topic témájához tartozik, de hogy kell COD5-el bench-et készíteni ? A Zotac-ot akarom górcső alá venni jövő héten és kellene a segítség. Saját bench nincs ? Én nem találtam. A játék topicjában meg nincs info és sztem nem is tudnak segíteni. FRAPS-al meg hülye értékek jönnek ki (nem tudom használni
).
Crysis-ből erre repültek az idegenek, oszt' jól befagyasztották...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest