- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
chege
aktív tag
Sziasztok
Remélem tudtok nekem ötletet adni. Olyan problémám van, hogy van egy XFX GTX 260-am, teljesen gyári, semmi tuning nincsen. Elindítom a FURMARKot , és 3 perc után fagyást kapok, különböző színű képernyő.
Csináltam róla egy videót
520W-os Cooler Master moduláris tápom, szerintem nem, vagy nem tudom hogy azzal lehet-e a gond. -
chege
aktív tag
nálam is van ciripelés, belépek a menübe(2000-3000fps) akkor elég hangos, de Crysis alatt is van ha játszom, igaz az már halkabb.De Furmarkt alatt nincs érdekes. A Crysis nem lenne elég terhelő
-
chege
aktív tag
azt hiszem két féle GTX260 van 3D fesz terén egyik 1.06V másik 1.12V-t kap, ez alapján változik gondolom a 2D fesz is. Ez is amolyan VID alapján mehet szerintem.
(#15944) Qru - Ha furmarktban bepipálod az Extrem Burning Modot akkor az sem forog, lehet ez a nemforgós az jobban melegít.
-
chege
aktív tag
válasz
Black-core #15657 üzenetére
milyen oprendszert használsz?
-
chege
aktív tag
válasz
Kamikaze240 #15226 üzenetére
ha játszani szeretnél akkor sztem egy e8400el jobban jársz mint egy Quaddal
-
chege
aktív tag
válasz
Laraxior #15219 üzenetére
oké, köszi
egyre jöttem rá, hogy az én karim sok feszt kap(1,125) és ha húzom akkor elég nagy az áramfelvétele és szépen lekapcsol [VRMek túlmelegszenek]. Olvastam hogy két féle 260 van egyik ami 1,06 ot kap a másik meg 1,125öt. Gondolom ez gyártótól függ, XFX sokat adott neki, hogy jol mennyen és ez hátulütője. Bár nem tudom aki többet tud javíthat
-
chege
aktív tag
egy VGA húzásánál van különbség ha a mag óra jellel együtt húzod a shadert vagy hogy csak arra figyelsz hogy a GPU kétszerese ne legyen a shadernél több?
-
chege
aktív tag
tárgyaltátok itt a hőfokokat meg miegymás
nálam így vannak [link], 675/1458/1152 nél, 100% a Venti, próbálom hűsen tartani, de gondol egyet a kari és lekapcsold - ennyire nem bírná a tuningot a karim? Egy XFX GTX260 refórajleles.meg nézzétek meg a rivatuner monitorját, Sensor suppy/Fan Duty Cycle/Fan Speed. Elég érdekes adatokat lehet látni
. Vmi nem okés a karimmal?
-
chege
aktív tag
utánna olvastam, a Texture Fillratenek, úgy számolódik, hogy a TMU-k száma * GPU órajellel. a 192SPs 260annak 64TMUja van a 216osnak pedig 72 vagyis a fillrate
72*675=48600 Mtexel/s
de nekem a GPUz nem 72vel hanem 64el számol 64*675=43200 MTexel/s
mi lehet ennek az oka? Nem lehet ezt vhol megmérni? Aquamark elv írja de nekem nem indull el -
chege
aktív tag
Szerintetek a texture fillratem nem kisebb mint ezen az órajelen elvárható? Akár hány képet néztem, olyan 3 GTexel/s -el kevesebbnek tűnik[link]
-
chege
aktív tag
700/1500/2400-as órajelnél 86°c VRMnél összeomlik a kari az normális? A mag 80 °c
-
chege
aktív tag
Ez csak nagy terhelés alatt pl: Furmarkt Stability Test
Egy Normál GTAzásnál nem csinál ilyet. -
chege
aktív tag
az miért lehet hogy a sensor supply voltage-m ugrál?
[link]
vagy ez normális? -
chege
aktív tag
nekem 216SPs 260am van, gondolom az is bírja a 700-at. Azon buta kérdésem lenne, hogy rögtön tehetem 700 köré vagy léptékkel, 5-7 Mhzen ként?
-
chege
aktív tag
régebben TTOMAX linkelt egy cod4-es képet [link]
azt meglehet tudni hogy milyen progi az ami írja cuccokat a bal felső sarokba? Vagy ez vmi bench? -
chege
aktív tag
olyat lehet csinálni hogy egy progit át állítani hogy ne 3d ben fusson?
Vuze (Azureus) lenne, torrent kliens, mert 3dben fut és a 260-amnak felhuzza az órajeleit és ez nem túl szerencsés ha letöltök, és akkor sokat zabál :/ -
chege
aktív tag
milett Zin-nel eltünk? azt akarom tőle kérdezni hogy az Ő dobozán os 192SP van írva?
XFXnél sok doboz marad készleten ha még mindig abba csomagolnakvagy nemviszik a karikat?
-
chege
aktív tag
nah Zin milyen a karid? Nekem is megvan, de meg nem tuningoltam, igy lovok nehany tesztet
Nemtud vki megoldast hogz angol vistaban hogy tom a billem magyarra tenni, seholsem talalom? -
chege
aktív tag
üdv vki nem válik meg GTX260-as karijától? 216sp-s érdekelne
-
chege
aktív tag
akkor bocsi a hülye megfogalmazásért, úgy értem hogy ezzel a procival eltom-e érni a VGA limitet, amit én úgy értek ha pl a proci 3ghzn megy akkor van 60fps de ha 3,2n akkor is 60 , de hogyha pedig 2,8ghzn menne akkor meg csak 45 fpsem lenne érted?
-
chege
aktív tag
egy GTX260 OCshoz akkor elég egy Corsair VX450W-os táp?
a konfigban van még egy q9300 megrántvaés egy q9300-al kilehet hajtani ezen kártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest