Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
Sziasztok !
Tom ez nem a beárazós topik, de a múltkor egy komplett konfigra sem válaszoltak. Szerintetek mennyit lehetne kérni egy XFX GTX 260 Black Edition kártyáért. Emlékeim szerint 2009. áprilisi, elvileg minden megvan hozzá.
Köszi.
-
Svájcinéger
őstag
Most nekem is (az utolsó előtt whql drájverrel), kár hogy csak hőfokot néztem az új drájverrel (talán 79 körül volt, játék után). Nem értettem, hogy miért visít a masinám és miért nem ok a játék, de mivel eddig whql drájverrel még nem volt gondom, nem gyanakodtam. A régi drájverrel meg minden szép és jó.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
and1mixtape #17303 üzenetére
Hello ! Nekem is pörgött ezerrel a venti, és laggoltam COD4 multiban XP alatt az új driver felrakása után. De ráfogtam a melegre és mondták, hogy más is laggol, ki kevésbé és ki jobban, itt a fórumot is olvasgattam, de nagyon senki sem panaszkodott. Tegnap nem bírtam tovább és visszaraktam az eggyel ezelőtti drájvert és láss csodát, a kari nem pörög és a lagg is megszűnt.
-
Svájcinéger
őstag
Megvan a "kicsike" ! XFX GTX260 Black Edition. Gyönyörű ! Mikor először megláttam, mondom ez nem fog beférni, de egy kis winyóátrendezgetés után befért. Tápból Chieftec-650-14CS-t tudtam szerezni. Irány hentelni.
-
Svájcinéger
őstag
Hát ha jó táblázatot nézek, akkor nem igazán van nagy különbség a csatik tekintetében a 600 vs. 650 - 700 - 750 között. 650-től 2 db 6 PIN-es van a VGA-nak:
[link]
Tényleg át kéne húznom a tápos topicba, amíg nem kapok egy jó kis figyelmeztetést. -
Svájcinéger
őstag
válasz
Laraxior #14945 üzenetére
Kösz. Hát nem tudom. Mivel beszerzési áron megkapok bármit, így lehet, hogy inkább újat veszek. Meg végül is a 20k olyan elméleti határ, most egy két ezres már nem vág földhöz. És még1x nagyon köszi mindenkinek, hogy ennyi időt szánt rám.
Egyenlőre a Chieftec 650W Super 14cm a befutó, de mivel munkaidőben vagyok ránézek nézegetni. -
Svájcinéger
őstag
Szép kis szappanopera alakult ki a kérdésemből.
Ok. Inkább veszek egy tápot, mint gond legyen. De utána mindenki árulja el, hogy melyik tápot forgalmazza.
Szerintetek melyik legyen ? Így hirtelen ezeket néztem ki:
OCZ StealthXStream 600W tápegység
Thermaltake W0101RED 550W tápegység ttw101red
ASUS P-55GA 550W
Vagy ajánljatok valamit nettó 20-ig. Már úgyis mindegy. -
Svájcinéger
őstag
Azt megköszönném, ha elküldenéd.
Beowulf_78 : Abban tök igazad van, hogy a gyártó hülyeségeket ír a dobozra, mert először azt néztem meg és azon 12 A volt. Aztán megkerestem a neten és mivel nem egyezett a kettő, így kénytelen voltam leszedni a ház oldalát, hogy megnézzem.
A jövő héten kiderül, egyenlőre a proci alapon lesz. -
Svájcinéger
őstag
Hello ! Megnéztem otthon a tápom: [link]
Szerintetek elég lesz az XFX GTX260 BE-hez ? -
Svájcinéger
őstag
-
Svájcinéger
őstag
Hell ! Rendeltem egy XFX GTX260 Black Editiont (van vagy 3 belőle, nem tom melyiket kapom). Szerintetek a CoolerMaster - nem mai - 450-es tápom elég lesz vagy rendeljek egy tápot is ? 500-at ír az XFX a honlapján minimumnak. Ezt is elég volt beadagolni asszonypajtinak, de még egy táp is, hát ....
-
Svájcinéger
őstag
Thx Henk & KTTech & booz. Két SATA winyóm van, két íróm, meg USB kütyük. Jelenleg nincs húzva a proci. De csak arra várok, hogy karit vegyek és már töltöm is vissza az OC Profilt.
Hát megszívnám a hosszúcicit ha megvenném a GTX-et, aztán kéne tápot is cserélnem. Eddig a 4870 felé hajlottam, de párhuzamosan olvasgatom egy ideje a két topicot és most az NVIDIA felé húzok. Volt már ATI kártyám, a fiamnak is az van, sohasem volt vele semmi gond, szóval ez nálam nem mérvadó, hogy ATI vagy NVIDIA. COD multikhoz kéne. Meg ha kijön az új GTA gondoltam a fiamnak odaadom a GTS-t, mert a 2600XT lehet, hogy kevés lesz hozzá. De ez már egy másik téma. -
Svájcinéger
őstag
Hali ! Szeretnék egy új karit (48x0 vagy GTX260). Anno már a 48x0 topicban feltettem e kérdést. Van egy coolermaster 450-es tápom, 3 éves körülire saccolom. Egy GTX260-hoz elegendő ? 600-ast javallanak hozzá minimum. A 4870-hez azt mondták elég, ott 550 lett volna a javalott. Nem akarok tápot is cserélni, ha nem muszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Macbook White 13" unibody
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest