Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B4l!nt
aktív tag
Hello!
A videót én se tudom megnézni de gondolom ugyan az a gond mind nálam és még 1-2 XFX tulajnál. Furmark közben átvált valamilyen színre és csak a kikapcsolás segít. Régebben Abu85 leírta ebben a topic-ban, hogy ez mitől van. Valami védelme lép közbe a kártyának ha jól emlékszem. Elvileg régebbi driverrel nem kéne csinálnia.
Amúgy nekem néha játékban is csinálta. Elég idegesítő -
Laraxior
titán
VGA tuning:
kiszeded a pipát.... és mehet neki külön külön. úgysem fogja engedni hogy a GPU/shader arány nagyobb legyen az 1:2nél. tehát 810es GPU hoz beállithatsz 1620nál nagyobb shadert... de 1620as shaderhez nem tudsz mondjuk 818as GPU-t rendelni....csak 1674es shaderhez.
de először 700/1400/2300-al kell próbálkozni
de hagyhatod egybe is..akkor csak a GPU-t húzod a shader meg megy utána... de állában mennek az 1:2 arányig... pipa nélkü..pipával kicsit lejjebb van a shader ha minden igaz
-
-
Henk
veterán
Nincs már meg mert a 285-re nem jó.
TTomax: én külön tettem a vrm bordára egy 8-as ventit.Ha gondolod képet meg hőfokot tudok mutatni.
Valty: én már akkor mondtam,hogy ebből 3 hét alatt nem lesz semmi mikor említetted a bejelentéskor,hogy rendeltél egyet.A HR-03 gtx a bejelentéstől 3-4 hónap múlva volt kapható.Pedig én aznap rendeltem mikor a bolt feltette az árlistájára. -
TTomax
félisten
Erre hogy rakott 2-t? Egy 92-es venti takarja az egészet... amúgy pont ez is a bajon vele,egy S1-nek nagyobb a hőleadó felülete így ránézésre...vizet most nem akarok mert egy full cover EK blokk a GTX-re ugy 66 font,és ki tudja meddig lesz ... no meg csak a GTX-re luxus a víz,viszont a procimra meg nem kell,nagyon bevált a xigamatek...de úgy látom nem sok alternatíva van itt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest