- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz enginev3.0 #59043 üzenetére
Így mindjárt más. Akkor a 15 az nem előleg, hanem a telefon árából a kezdőrészlet. Vagyis a telefon árára megy el (az is).
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
legenda
válasz enginev3.0 #59043 üzenetére
14.990 ft a kezdőrészlet, az beleszámít a készülék árába, amellett 24 * x ft (konstrukciótól függően) és a kettő együtt adja meg a teljes kifizetendő összeget.
az előre befizetett 42 e ft az x ft összeget teszi ki meghatározott hónapra, addig nem kell fizetni a részleteket, mivel előre befizetted.Stylerr; szia, annak cserélik, akinek a nevén van az előfizetés, vagy meghatalmazás kell, (magánszemély esetén) közjegyző által hitelesített, vagy ügyvéd által készített és ellenjegyzett.
Comes; szia, új előfizetés - akár társkártyás konstrukcióban, ha a feltételek adottak.
minőségi készülékcserére, azonos előfizetéssel a (24 hónapos) hűség ideje alatt legkorábban letelt 21 hónap után van lehetőség, ha arany/platina kiemeltségű előfizetésről van szó, ellenkező esetben csak legkorábban a hűség letelte előtt 30 nappal.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
t256
őstag
válasz enginev3.0 #59040 üzenetére
Milyen telefonról van szó egyébként?
Nem lehet, hogy a 15000 Forint előleg az a telefonra szól? Utána havi 7000-rel fizeted. Ha 0 Forint a kezdőrészlet, akkor havi 9-10000 Forint lenne a havi törlesztő.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
St3ven
addikt
válasz enginev3.0 #59036 üzenetére
A havi forgalmad kiegyenlítésére, amíg tart.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
-
dnl91
tag
válasz enginev3.0 #58631 üzenetére
Nincs mit. Még én sem próbáltam ki, de a biztonság kedvéért inkább én is bemennék személyesen ilyen esetben.
-
dnl91
tag
válasz enginev3.0 #58626 üzenetére
Én már kérdeztem ezt az előtörlesztést tőlük.. lehetséges, így:
"A részletfizetésről szóló számlát a vásárláskor állítjuk ki. A törlesztő részleteket minden hónap utolsó napjáig szükséges rendezni. A Mobil-előfizetésem menübe a részletfizetési számlák minden hónap elején jelennek meg melyet tárgyhó végéig szükséges rendeznie. Ezen a felületen keresztül mindig csak az aktuálisat tudja kiegyenlíteni.
Abban az esetben, ha előre szeretne befizetni a készülékrészleteibe, akkor az adott részletfizetési számlára hivatkozva utalással tudja ezt megtenni bankszámlaszámaink valamelyikére."
-
legenda
válasz enginev3.0 #58624 üzenetére
melyik típus lett végül (i6 16gb, mert az volt készleten?) és milyen díjcsomaggal?
ahogy nézem, részletre 14.990 ft + 24 * x ft ( az x választott díjcsomag függvényében változó), amennyiben az első tételre gondolsz a 15 e ft előleg képében, úgy az a kezdőrészlet, így azt semmire, beleszámít a készülék árába.
mobil előleget ha kértek volna tőled, akkor azt írták volna jóvá folyamatosan az első pillanattól, és amíg az tart, addig nem kapnál számlát.
az előre befizetett 6 havi törlesztő erejéig szintén nem kell fizetni a részleteket.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz enginev3.0 #58599 üzenetére
rendetlenkedik néha a webshop, de ha iphone 6 64gb volt tárgy, akkor olvastam olyat ezen fórum iphone 6 témájában korábban, hogy arra a típusra csak értesítő van, rendelést leadni nem lehet rá, ezért írtam korábban, hogy az a típus problémás, a 16gb okés, azt szállítják 1 - 2 napon belül.
eddie17; Az aktiválástól számított első 30 napig az opció havidíjmentes. Ezt a kedvezményt egy előfizető csak egyszer veheti igénybe.
forrás; link (további részletek és feltételek)Criton és Dolby; célirányos téma itt; link
talamasca; akkor csak igazam/igazunk lett, hogy bármelyik olcsóbb díjcsomagba lehet lépni, de ez így is van rendjén.
p2pp; a sebességnek továbbra sincs köze hozzá, hogy kinek milyen gyorsan fogy el az adatkerete, egy adott felhasználói szokás mellett nem fogy több a gyorsabb sebességnél, csak hamarabb kapja meg az előfizető a szükséges adatokat, ami ráadásul a mobiltelefon akkumulátoros üzemidejének is jót tesz, mert rövidebb ideig pörgeti a modul a hardvert/rendszert a le- és feltöltéssel.
[ Szerkesztve ]
-
Ákinard
aktív tag
válasz enginev3.0 #58583 üzenetére
Nem is kell megvárnod a 6 hónapot sem. Én helyben kifizettem 1 évet, most rá 3 hónappal meg a másik 1 évet.
Igazából rossz helyre kattintottam rendeléskor, és már nem variálta. Black Friday volt, sietni kellett Nem zavart a részletre vásárlás, gyakorlatilag 2 részletben letudtam. -
legenda
válasz enginev3.0 #58586 üzenetére
ezt szerintem még a t-s illetékesek sem tudják, vagy csak néhány nagyon érintett rendelkezhet hozzávetőleges információval, az viszont általánosságban látható/tudható, hogy az iphone 6 64gb típus beszerzése problémás a kezdetektől.
vwpolopg; előfordul néha, hogy sokáig nincs egy típus készleten, aztán megint elérhető, illetve akár olyan is, hogy nem várnak már belőle újabb készletet, kifutó lesz, aztán megint elérhető és rendelhető, lásd például; iphpne 4s 8gb.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz enginev3.0 #58583 üzenetére
nem hiszem, hogy ellenkeznének.
DonMedve; szélsőséges esetben nem is tűnik soknak még a 80 e ft sem, legalábbis ha azt veszem, hogy valaki új vagy problémás előfizetői státuszban kivisz egy 200 e ft körüli vagy drágább telefont részletre, 0 ft vagy nagyon minimális kezdő befizetésével, ráadásul a drágább díjcsomagok valamelyikére előfizetve.
ideális esetben csak nem a maximummal számolnak.[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
válasz enginev3.0 #58580 üzenetére
Áá nem, decemberben vette egy I6-ot meg díjcsomagot váltottam...de nem bánom,máshol se kedvezőbb a helyzet, pedig osztottam,szoroztam hogy váltsak e szolgáltatót.
Első sms-ben nem írtak évet, hanem az év helyén egy PARAM1 nevű valami volt...ez valami kód? ha igen,nyugodtan használja fel valaki.
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
csababarca
őstag
válasz enginev3.0 #58572 üzenetére
És ha belógatják a kötbérről szóló papírokat akkor mi lesz?
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
addikt
válasz enginev3.0 #58569 üzenetére
Értem, köszi.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
addikt
válasz enginev3.0 #58566 üzenetére
Köszi! Előbb voltam fent az oldalon, hogy tudom előcsalni? Nem találom. Egyáltalán ilyenkor van még?
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Garada
őstag
válasz enginev3.0 #58560 üzenetére
Miket meg nem lehet tudni. Köszi szépen a hasznos infókat, hamarosan váltok ismét készüléket és akkor biztosan élni fogok a lehetőséggel.
-
legenda
válasz enginev3.0 #58514 üzenetére
direktben nincs ilyen lehetőség, a 14 napon belüli elállás esetén a vásárlás előtti állapotot kell visszaállítani, tehát vissza minden, de annak semmi akadálya, hogy utána másmilyen típusú készüléket vásárolj egy új előfizetéssel, akár eltérő konstrukcióban.
a többi jótállási opció sem jó, mert 3 munkanapon belül azonosra cserélnek - ha a hiba akadályozza a rendeltetésszerű használatot -, utána javítanak vagy kicserélik, de szintén azonos típusra.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz enginev3.0 #58468 üzenetére
3990 Ft -os Move M ATK mehet, de ugyanarra a névre kell, mint amilyen néven van az otthoni szolgáltatás.
Ha a telekom otthoni szolgáltatás aranykártyás, vagy platina, akkor nagyobb az esélye annak, hogy kisebb előlegre számíthatsz/avagy nem lesz szükség előlegre sem.
Sajnos tapasztalatból mondom, hogy otthoni szolg. mellé rendelt Integrált társkártya rendelések a webes felületen nem igazán működnek. Ezt - mivel össze kell regisztrálni Magyar Telekom szinten az otthoni és a mobil szolgáltatást is - célszerűbb T-Pontban intézni.
(#58488) Dinter
Új előfizető vagy/leszel?
Akkor várakozó státuszban marad, amíg nem tudnak veled egyeztetni. Az egyeztetés egyfajta Hitelképességi vizsgálat miatt ez szükségszerű.
(#58485) taip
Ezen mintha olvastam volna,hogy szigorítottak egy kicsit. Amilyen személyes dok. szám van feltüntetve, azt kell felmutatni. Értelemszerűen neked akkor SZIG lehetett feltüntetve a kapcsolódó rendszerekben is az elsődlegesen használt igazoló okmány számod.
Ez szerintem érthető is. Pl. lejárt SZIG. szám van sok esetben feltüntetve a rendszerekben - ilyenkor az ügyfélnek lenne erre vonatkozó kötelezettsége, h. bejelentse, de sokan ezzel sem foglalkoznak.
[ Szerkesztve ]
-
taip
senior tag
válasz enginev3.0 #58462 üzenetére
Attól függ, melyik 4e Ft-os díjcsomagra gondoltál, vannak még feltételek:
A Move M Aranytárskártyás, a Music XS pedig csak főiskolások, egyetemisták részére elérhető.
Ha ez nem gond, akkor 15e+24x7e.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #58462 üzenetére
+ kérhetnek mobil előleget is...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz enginev3.0 #58460 üzenetére
Mondjuk az akkor annyi, ha mellette már van még egy előfizetésed. Aranytárskártya nélkül 5490 a havidíj.
-
veterán
válasz enginev3.0 #58460 üzenetére
Hát igen, ha a Telekomnál drágák a telefonok, akkor a Vodánál qrvadrágák. És ennél még nagyobb különbségek is vannak más telefonoknál.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
club1
veterán
válasz enginev3.0 #58454 üzenetére
A Vodafone-nál is 7000 Ft a havi törlesztőrészlet?
-
legenda
válasz enginev3.0 #32725 üzenetére
szia,
domino; 25 e ft
előfizetés; 15 e ft (az akció során igénybevett kedvezmény visszafizetésén felül)Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Akve
tag
-
djculture
félisten
válasz enginev3.0 #32502 üzenetére
legjobb ha rendeled a telekomtól 2790 Ft és normális kezdőegyenlege van 2700ft, ráadásul nem kell baromkodni az aktivációval.
Ez a külön kapható quick sim egy hulladék, egyenleg sincs rajta normális meg még az aktivációs procedúra.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz enginev3.0 #32500 üzenetére
minden telefon boltban forgalmaznak ilyet csak pár száz pénz van csak rajtuk.. Meg hivogatni kell aktiváláshoz nem olyan mint a t-mobiletól vett hogy egyböl működik.
Az Ön által megadott névre és címre adategyeztető levelet postázunk, amelyben személyes kódot juttatunk el Önhöz.
Kérjük, hogy szerződése megerősítéséhez az Önhöz eljuttatott kódot az adategyeztető levelünkben megadott módon küldje vissza részünkre.
Na ezzel nem szoktak foglalkozni és ha egy idő után nem érkezik vissza a kód letiltják a kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
válasz enginev3.0 #32489 üzenetére
Aprón. Én pár hete adtam el egyet, akkortájt volt még 4-5 eladó 1000-1500 környékén. Keress rá!
-
.bruszli.
senior tag
válasz enginev3.0 #32486 üzenetére
Webshop ?
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
Logeeen
senior tag
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #30726 üzenetére
Ha tudok holnap bemegyek árkádba a tmobilhoz, megkérdezem mind a két készüléket
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
djculture
félisten
válasz enginev3.0 #30726 üzenetére
Új előfizetőt mindenképp hívnak van egy hitelképesség ellenőrzési procedúra is...
-
djculture
félisten
válasz enginev3.0 #30724 üzenetére
Azoknál nem várható sajnos. Kékeknél legalább kivan írva mennyire lehet számítani a t-mobile-nál mikor meg bemondják hogy mennyi a mobilelőleg lehet össze esel. Havertól is kértek már 120 ezret 2 éve mobilelőlegnek ilyen prémium majd200k-s telefon vásárlásakor
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz enginev3.0 #30722 üzenetére
Kettő t betűs szolgáltatónál is van az árak hasonlók ...
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz enginev3.0 #30715 üzenetére
Másik szolgáltatónál ugyanez már csak 161500ft rögtön hasonló 3200-as csomaggal...Van ami itt jobb de ez pont halál drága itt..
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz enginev3.0 #30717 üzenetére
Miért hagynál ott 60e Ft-ot, ha 50 ezret kérnek? Ha meg 70e Ft-ot kérnek, akkor 70 ezret kell otthagyni...
-
raziel01
veterán
válasz enginev3.0 #30717 üzenetére
Kb hasraütésszerűen mondanak egy összeget. Nem választhatsz.
Valakitől 50 ezret kérnek, mástól meg teljesen ugyanazért kérnek 80-at. Lutri. -
raziel01
veterán
válasz enginev3.0 #30715 üzenetére
Ha kérnek mobilelőleget mondjuk 50 ezret akkor addig amíg azt tart addig csak a készüléktörlesztőt(7090 Ft) kell fizetni. Törlesztőt nem vonják belőle.
-
raziel01
veterán
válasz enginev3.0 #30708 üzenetére
Oda van írva, hogy 2 év hűség az előfizetésre és ott van, hogy milyen díjcsomagra.
Ráadásul ha új előfizető vagy akkor nem fogják odaadni 4900 Ft-ért.
Mobilelőleg befizetése szükséges lehet. Ez azt jelenti, hogy mondjuk 50 ezret be kell fizetni és abból vonják majd le a havi számlát azaz a havidíjat plusz ha az felett beszélsz akkor azt is.#30711: basszus ott van baloldalon, hogy milyen csomaggal X árú a készülék. Nem igaz, hogy egyesek nem látják. Nem a két szép szemedre fogsz megkapni egy 200 ezres telót részletre.
Igen 10k lenne havonta Mozaik XS-el és ezt fizetned kell 2 évig.
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
Két év hűséget kell még ezért az árért vállalnod, ami alatt nem lehet olyan tartozásod, ami miatt a szolgáltatónak fel kell függesztenie az adott előfizetést.
-
polonic
félisten
Plusz még az előfizetés havidíja.
-
szilard28
aktív tag
válasz enginev3.0 #25564 üzenetére
eladó és vevő adatai, a személyi igazolványból és lakcímkártyából kimásolva, és nem bemondásra.
telefon adatai, márkája, imei, stb.arra mész vele, hogy kisebb eséllyel vágnak át (bűnöző nem adja meg az igazolványát), de ha mégis, akkor te tudod igazolni a jóhiszeműségedet, az eladó meg megy a bíróságra.
-
313313
addikt
válasz enginev3.0 #25522 üzenetére
Legtöbb mobilbolt ilyen telefonokból él. Flottára kihozott telefonokat vesznek meg nyomottan ár alatt, majd azt árulják. Dolog pikantériája, hogy nagy részüket 3 hónap elteltével tiltják is....
Egyre több letiltás van, szóval csak óvatosan a használt telefonnal....
Egyébként még olyat is eltudok képzelni, hogy a volt tulaj direkt tiltat eladott telefont, "ellopták címszóval", ergo mindenről adásvételi szerződést kell írni adatokkal...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
izoli76
tag
válasz enginev3.0 #25529 üzenetére
Akkor most mit csináljak? Azt írta hogy megszerzi a "dominós papírt"! Na az mi lehet?
-
veterán
válasz enginev3.0 #25522 üzenetére
T-nél nem kérnek ilyesmi igazolásokat, csak személyit meg adókártyát asszem, vagy vmi hasonló.. de se számlakivonat, se egyéb nem kellett ^^
Everybody lies.
-
raziel01
veterán
válasz enginev3.0 #25513 üzenetére
Nem veszel használt mobilt. Nem értem mi ez a nagy használt mobil vásárlási mánia.
T-nél is lehet részletre telót venni. Vagy legfeljebb spórolsz még az új telóra 1-2 hónapot.
Ez ilyen. Használt telókat bármikor letilthatják. Ráadásul fene tudja mennyire van szétcseszve a belseje. -
veterán
válasz enginev3.0 #25513 üzenetére
Felhívod, és reménykedsz, hogy jófej ügyintézőt fogsz ki, aki bevállalja érted a kis szabálytalanságot
Everybody lies.
-
1430
senior tag
válasz enginev3.0 #25505 üzenetére
Ha azért telefonálsz be, mert arra vagy kíváncsi IMEI szám alapján, hogy előfizetéssel vagy Domino-val lett e vásárolva, akkor a T-Mobile-t felesleges felhívnod. A vásárlási számla alapján is csak közvetve vagy az árból tudsz következtetni erre. Ugyanakkor IMEI szám alapján (bemondás után, tehát azonosítás nélkül is) kiadható az infó, hogy le van e tiltva (a lekérdezés pillanatában).
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
legenda
-
veterán
válasz enginev3.0 #25505 üzenetére
Nekem van egy olyan tippem, hogy azért a szolgáltatók közös adatbázist tartanak fent, minimum a feketelistás emberkékről gondolom. De ha nincs igazam, akkor is maximum 3 szolgáltatót kell felhívnod, de ha tudod, milyen szolgáltatótól van a telefon, akkor csak egyet, az általános ügyfélszolgálaton elküzdöd magad a menürendszeren át egy humanoidhoz, aztán ő meglesi neked az IMEI alapján.
Everybody lies.
-
veterán
válasz enginev3.0 #25497 üzenetére
Gondolom azon szerepel az IMEI szám, ha ki van töltve, nem?
Everybody lies.
-
legenda
válasz enginev3.0 #25497 üzenetére
t-mobile jótállási jegy esetén nem, mert azonosat nyomtatnak a domino és az előfizetéses vásárlás esetén.
mutassanak hozzá számlát, azon látható, vagy segít az ügyfélszolgálat!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
válasz enginev3.0 #25495 üzenetére
Megkérdezed vmelyik szolgáltatói ügyfélszolgálatos telefonszámon
[IMEI szám alapján megmondják neked, hogy tartozik-e hozzá vmi tartozás, vagy hasonló.][ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Vangelis
félisten
válasz enginev3.0 #18289 üzenetére
Kifizeted az eladó elmaradásait
Csak vicc nem tudom ...
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #18289 üzenetére
HTC Sensation?
-
nord_
veterán
válasz enginev3.0 #16187 üzenetére
Jótállási jegy elegendő. Ha az ügyfélszolgálatos szerint nem, akkor mondd meg neki, hogy a főnökével együtt nézzék meg a vonatkozó jogszabályt.
-
legenda
válasz enginev3.0 #16187 üzenetére
nem feltétlenül, de még a jótállási jegyet sem mindig/mindenki(től) kérik...
-
blueye
veterán
válasz enginev3.0 #15919 üzenetére
Ezt komolyan kérdezed? Amilyen konstrukcióban megveszed olyan lesz az előfizetésed,esetleg ha adsz egy linket még többet tudunk segíteni...
-
blueye
veterán
válasz enginev3.0 #15917 üzenetére
A telefont egy évig kell fizetned, az előfizetést 2 évig.
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest