- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Paul McCartney szerint nem szabad hagyni, hogy az AI kifossza a művészeket
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz cris78 #36619 üzenetére
problémás a szabályozás, ez van...
djculture; én is talán csak egy problémás emberrel találkoztam, a többi normális volt.
nem hátráltatom őket, de azért a szerződés fontosabb pontjait átfutom 1 - 2 perc alatt, mielőtt aláírnám az átvételit - és azzal a szerződést.
igaz, mindig szépen felkerekítem a fizetendő összeget, hogy a futárnak is megérje picit várni, talán ez is hozzájárul a rugalmasságukhoz.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz cris78 #36607 üzenetére
biztos, hogy nem írnám alá és nem fizetném ki a csomagot annak kibontása, a tartalmának ellenőrzése és főként a szerződés elolvasása előtt!
ez szerepelt minden átvételin, amiket eddig kaptam;
kijelentem, hogy az átvett dokumentumok (szerződések, nyilatkozatok, számlák) tartalmát megismertem és elfogadom, tudomásul veszem, hogy ezen bizonylat aláírása az átvett és tételesen felsorolt dokumentumok példányonkénti és egyesével történő aláírását helyettesíti, azzal minden tekintetben egyenértékű.
ez alapján egyértelmű, hogy először kibontandó a csomag, elolvasandó az abban található szerződés, és ha minden okés, akkor aláírom az átvételit, ami azonos a szerződés aláírásával, hiszen a szolgáltató csak az átvételit kapja meg.
látatlanban senki ne írjon alá szerződést, márpedig ha az átvételit a csomag kibontása és az abban lévő szerződés elolvasása nélkül teszi, akkor elfogadta a szerződési feltételeket, és utólag nehéz reklamálni, hiszen a szolgáltató előzetesen figyelmeztetett rá, hogy a szerződési feltételeket is elfogadja az átvételi aláírásával![ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz cris78 #36419 üzenetére
Dominoból havidíjasra váltáskor MobilOtthon Prémium és MIX típusú díjcsomagokhoz (ilyen a Fun is) nem jár a havi 500 Ft-os jóváírás, már csak azért sem, mert a Fun-nál alapesetében nem is értelmezhető a havidíjon felüli forgalom.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
motoflug
őstag
válasz cris78 #35853 üzenetére
Nem olvasok vissza több oldalnyi hsz.-t, de gondolom valamilyen hiba miatt nagyobb akciót dobott ki a kuponkód,mint kellett volna, ezért lehet, hogy jegelik a dolgot.
mondjuk én hülye még mindig nem tudok dönteni két telefon közül . A végén még lecserélem az U-t egy Pocket Neora -
Vangelis
félisten
válasz cris78 #35623 üzenetére
Hétfőn meg mehetek vissza, hogy megjött-e a pendrivom....
Állandóan csak a rohanás!
Reméljük karácsonyra még jobb akciók lesznek!
Azért az mégiscsak KARÁCSONY![ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
-
lord.lakli
őstag
válasz cris78 #34845 üzenetére
Erre én sem jöttem rá, de sajna így van, pedig pont a fonepadnál lenne logikus, hogy hangcsomagban olcsóbb. Van saját fóruma itt a prohardveren. Én is mostanság szereztem be egyet gyorsan net&roll s-es csomaggal, mert aranykártyával 45600 Ft és ebből még lejött aranypontok na meg a 10000 Ft-os akcionekem kupon.
-
MODERÁTOR
válasz cris78 #32860 üzenetére
Panaszkodni kell a percdíj-emelés miatt, kilátásba helyezni hogy elmész tőlük, felmondasz stb. és akkor vagy bejön vagy nem.
"B" tervnek az is kipróbálható lehet, hogy veszel egy 40 dekás babkonzervet, és azt mondod, hogy ha nem csökkentenek, akkor megeszed az egészet és addig ülsz az egyik személyes ügyfélszolgálaton amíg be nem adják a derekukat.
-
MODERÁTOR
válasz cris78 #31696 üzenetére
Ez valami kombinált csomag ugye (mobil, vezetékes, net, tv)? Mert azoknál tapasztalatból mondom, hogy mindig kitalálnak valami jó kis akciót, de ezek amennyire én láttam, nem tarifacsomag-, hanem készülékakciók. Egy barátom rendszeresen szokott ilyeneket csinálni az előfizetéseivel.
-
legenda
válasz cris78 #30736 üzenetére
amennyiben a szolgáltató által hivatalosan kiadott firmware verzióvan van szoftveresen probléma, úgy kötelességük gariban intézni, és nem feltétlenül hivatkozhatnak arra, hogy a korábbi firmware verzióval még jó, ezért használd azzal.
adamlukacs; nem, 4500 ft lesz a csere, legalábbis hivatalosan, de ha kifogsz egy korrekt ügyintézőt, akár díjmentesen is kicserélheti a "hibás" sim kártyát, viszont nem köteles.
a hűségnek semmi köze hozzá, akkor díjmentes a csere hivatalosan, ha a szolgáltatónál vásárolsz olyan készüléket, ami indokolja adott cserét.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
313313
addikt
válasz cris78 #30736 üzenetére
Mi is ilyen cipőbe jártunk, t-mobile és sony állítása szerint is a 2.3.4 droid a leggrissebb.
Másrésztől a mi telwfonunk magától megjavúlt, amióta visszakaptuk nem állt le (ennek 8napja...)HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
legenda
válasz cris78 #30525 üzenetére
nem teljesen, előrehozottan néhány ezressel drágább, legalábbis a legtöbb telefon...
az arany és platina inkább arra jó, hogy előleg nélkül dobják akár 0 ft befizetéssel részletre a legdrágább telefont is, ráadásul esetlegesen kettő is futhat így párhuzamosan.
meg az a 18 hónap volt még csábító, a 21 már kevésbé, de még mindig jobb, mint a 23.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz cris78 #30448 üzenetére
szia,
igen, - számodra - elég!
elvileg utólag is pótolni kellene, bár ebből csak szélsőséges garanciális ügyintézésnél lesz/lehet probléma, ha nem a szerződött fél ügyintéz, vagy "eladásra" kerül a készülék, mert akkor a jótállási jegy melléklésével illene eladni, a második tulajdonos számára már nem feltétlenül jó a számla...[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz cris78 #30384 üzenetére
Annyival egészíteném ki a szabogabor10 által leírtakat, hogy ha a családban/ismerősök között valakinek van T-home-os vezetékes internete, és legalább egy év hűségidő van rajta, akkor kapcsoljátok össze duplanet 25 kedvzménnyel... Így nem két GB lenne 3200 Ft-ért, hanem 8 GB 3225 Ft-ért.
Ha az adott szolg-on nincs elegendő hűségidő, akkor is eljárhatsz pl. T-Pontban két tanú által hitelesített meghatalmazással (személyes adatok mind a meghatalmazó, mind a meghatalmazott, mind a két tanú részéről szerepeljenek és lehetőleg egy Home-os ügyfélazonosító is), meghosszabbíthatod és egyúttal be is kapcsoltathatod a kedvezményt. Így folyamatosan kapnád a kedvezményt is, mindaddig amíg a T-home-ról le nem jár a hűségidő.
A kedvezményező fél a vezetékes internet hűségidején kívül semmilyen kötelezettséggel nem tartozik, te meg fixen kapnád a kedvezményt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz cris78 #30384 üzenetére
A csak mobilnetes (hangszolgáltatást nem tartalmazó) díjcsomagokra nem lehet az 1000 Ft-os Net&Roll 1GB / 1 GB LTE opciókat aktiválni. Ha rendszeresen kell a +1 GB, akkor szerintem inkább válts Net&Roll S csomagra (8GB / 4300 Ft).
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
313313
addikt
válasz cris78 #30333 üzenetére
Rosszul tudod:
"A T-mobile-os készülékkel rendelkezőknek a Flashtool-ra lesz szükségük mert a T-Mobile hivatalosan nem adta ki a 4.0.4 frissítést. Nem kell megijednünk felrakható az ics,úgy hogy utána visszarakható a garanciális gingerbread."--idézet a telefon topikjából.Tehát ha GB alatt nem hozza a hibát, jó a készüléked
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
-
313313
addikt
válasz cris78 #30323 üzenetére
Hivatalos T-s ICS nincs a telefonra, szóval ha úgy viszed be garancia ugrik...
Barátnőnek a Sony szervízbe is csak GB-t raktak fel, mivel szerintük az a legújabb szoftver a készülékre...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz cris78 #30317 üzenetére
Helybe szoftver frissítés.... És adják vissza.
De addig ne add ki a kezedből, még nem kaptál átvételi lapot, amin a következők szerepelnek:
- telefon karc mentes külsérelmi nyom nem látható rajta
- körbe mutogatva az indikátor papírokat ázva nem volt a készülék
- illetve készüléken külsérelmi nyom nem látható, panel sértetlen.
Olvastam már nem egy panaszt, ahol ezek valamelyikébe kötöttek bele, mivel nem volt jegyzőkönyvezve, akár hátul a szervizes is mókolhatta....HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
erdoke
titán
válasz cris78 #30200 üzenetére
A Fonepad tabletre gondolsz, vagy a PadFone 2-re? Mondjuk én egyikért se adnék annyi pénzt 2 év hűség mellett, de felhasználástól függ. Netre, faxbukra és játékra szódával elmegy, bár már neten olvasgatni se az igazi. Amíg nem volt jobb, addig használta az ember az iPad 2-t is, most a gyereknek játszani OK, de már a legnagyobbnak is a hármast adtam oda, mert ő sokat olvas akár netezés közben is.
Hidd el nekem, unokatesó nálunk is olcsó (de nem a leggagyibb) 7" androidos táblát kapott, de akárhányszor együtt van a mieinkkel, mindig az iPadet szedi el tőlük, a droidos pedig porosodik. Tabletben még mindig nem egy kategória a kettő, és nem elsősorban a hardverre gondolok.A legjobb aláírás a héten
-
legenda
válasz cris78 #30208 üzenetére
nem kötelesek cserés készüléket biztosítani a javítás idejére, de szoktak adni, csak kérni kell, ritkán utasítják el, hogy pont nincs bent...stb.
amennyiben a javítás nem megoldott, és azonos - új - készülékre sem tudnak cserélni - ezt sem 100%, mivel volt már rá példa ismerősi körben, hogy volt még raktáron olyan készülék, amit papíron már nem forgalmaztak -, úgy elállás, pénz vissza, és akár már ott másmilyen készülék vásárlása - jogszabály szerint más típusra nem cserél(het)nek, persze megoldott a megfelelő lepapírozás, és az előfizető úgy jön ki a végén, hogy más típusra cserélték ki a már nem forgalmazott/problémás készüléket, de ez így ebben a formában nem igaz, csak a végeredmény látszik úgy, mondjuk aki el sem olvassa, hogy milyen papírokat ír alá, csak örül, hogy kapott másik/jobb készüléket...
az utolsó kérdés arra vonatkozik, hogy régebbi hűség ketyeg tovább, tehát adott készülék más típusra történő "cseréjével" is ténylegesen lejár az eredeti időpontban a hűség, vagy újraindul?Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
313313
addikt
válasz cris78 #30201 üzenetére
Akkor nem egyedi eset, én is hallottam, hogy másnak is ilyen a készüléke....
Barátnőmé mé garanciás, bár nem nagyon akarják javítani....HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
erdoke
titán
válasz cris78 #30193 üzenetére
A 16 GB-os iPad mini Aranytárskártya Net&Roll XS-sel 7e Ft/ hó: 2000 a net csomag, 5e a havi törlesztő. Én más táblát nem vennék, csak iPadet, persze attól is függ, mire használnád. Valójában minit se igazán vennék, olvasásra a nagyobb méretű és felbontású kijelző sokkal jobb.
A legjobb aláírás a héten
-
legenda
válasz cris78 #29288 üzenetére
kezdésnek annyi is elég lenne, ha egy másikkal kipróbálnád, mert ha azzal nem jelentkezik a hiba, akkor arra lehet hivatkozni, hogy csak a te sim kártyáddal problémázik a telefon, tehát sim kártya hibáról lehet, szó, ha viszont másikkal is adódik a probléma, akkor a telefonban keresendő a hiba.
-
legenda
válasz cris78 #29286 üzenetére
természetesen nem a bekapcsolt mobilinternet/wifi kapcsolat alatt nem csörög ki, hanem konkrét mobilinternetes böngészés közben fordulhat elő, ilyennel több telefon esetén is találkoztam már.
érdemes lenne kipróbálni másik sim kártyával, mert egy hibás sim kártya miatt is újraindulgathat, és akkor hiába ragaszkodsz adott saját sim kártyához, csak cseréltetni kellene azt!
csere után is a tiéd lesz, a hívószmod sem változik, legfeljebb nem lesz vele probléma...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
1430
senior tag
válasz cris78 #26919 üzenetére
Erre talán elég lehet egy híváskérő is, tehát ha nincs is egyenlege, a rendszeren keresztül küldhet egy visszahívást kérő üzenetet neked. A másik véglet a Családbarát, amit lehet nem használnátok ki eléggé. A kettő között van még pár percdíjcsökkentési lehetőség, de ilyenkor is szükség van egyenlegre a hívásindításhoz.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
cris78
őstag
válasz cris78 #26906 üzenetére
Na megrendeltem sms-ben a Go!netXL-t. Erre most jön egy sms:Tisztel Ügyfelünk! Az ön szolgáltatásának adatforgalmi keret minden hónap 9.napjától mint fordulónaptól a következő hónap 9. napjáig érvényes. Most akkor a kedvezmény, hogy van? Előfizetéses vagyok. Ugye tárgy hó, plusz két hó akciós.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
MODERÁTOR
válasz cris78 #26591 üzenetére
Nem lehet, hogy egyedi fordulónapod van, és rossz intervallumban mérsz?
(#26593) neo-geo
Ha androidos okostelefonod van 4.0 feletti rendszerrel, akkor maga a rendszer is méri, a beállításokban meg tudod nézni, ha GB-n vagy akkor fel kell telepíteni egy adatforgalom mérőt a playből. De le is tudod kérdezni a MyTmobile-ban, ha dominós vagy akkor egyből látod, ha havidíjas, akkor 56 Ft-ért tudod lekérdezni.
[ Szerkesztve ]
-
airmax_2.0
tag
válasz cris78 #25654 üzenetére
Igazából teljesen jó az a csomag.. Én romlottam el mert ha unalmas tv műsort néz a család akkor youtube videot nézek vagy újságot olvasok rajta... időnként a mozi trailereket az imdb-n... amit korábban nem tettem..
Ráadásul pont akkor lassul be amikor múltkor a navigációt használva rosszul mentem ki egy körforgalomból, és új térképrészletet töltött le, de mire lejött három sarokkal odébb voltam, és jó nagy kört kellett leírnom. normál esetben a gps azonnal reagál és a következő sarkon már vissza is vezet a jó útra...
Szóval megnőnek az igények, ez már csak így van... -
airmax_2.0
tag
válasz cris78 #25656 üzenetére
Akkor azt hiszem sim kártyát kéne cserélgetni (vagy kétkártyás telefont, esetleg tabletet venni) illetve azt hiszem az más hívószámot is jelent... nem igazán opció...
Szinte már szégyellem magam, hogy a magam kis gondjával megoldhatatlan feladat elé állítok egy nagy nemzetközi multicéget... -
Soulfly842
addikt
válasz cris78 #23565 üzenetére
Akkor érvényesülni fog. Tárgyhónap + 2 hónap. Jelenleg azt hiszem dec 31-ig hosszabbították meg a promóciót - lehet utána is megfogják, de ez még kérdéses. Nyilván, ha valaki megköti a promóció lejárta után is érvényesül a korábban aktivált promóciós kedvezmény.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz cris78 #22378 üzenetére
Először át kell váltanod a régi előfizetést dominora, mert csak uj előfizetéssel lehet MOP csomagot igényelni.
De ahogy látom sokan rákattantak erre a MOPra Még jó, hogy fel hoztam témának, mert valamiért elrejtik a webshopon is a választható díjcsomagok résznél.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest