- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Köszönöm a választ!
Írtam nekik még egy emailt, amiben jeleztem, hogy szerintem félreértettek illetve majd bemegyek személyesen a szervizbe a papírokkal és megpróbálom elintéztetni. Sajnos nem tudok kapcsolatba lépni az eredeti tulajdonossal, miután gőzöm sincs ki az. Én már 2. személytől vettem, vele van is adásvételi szerződésem.
Amit szintén nem értek, hogy a cserepapírokon mindenhol a simkártyám tulajdonosa van feltüntetve ügyfélként. Ott nem az eredeti személynek vagy nekem, aki fizikailag ott voltam kellene szerepelnie/nem?
-
hoffman_
nagyúr
volt cseretelefon itthon, és rengeteg felé kell most figyelni, nem igazán tűnt fel a dolog. most néztem utána, ma hívtam őket többször, persze foglalt mindig. amúgy nem hogy a 15, már 35 napon is túl vagyunk, egy telefont nem kaptam, azért ez enyhén szólva is rosszul lett menedzselve általuk, nevetséges.
sajnos jogszabályt meg konkrétumot nem tudok mondani, beszéltem pár emberrel a témában, és az ő infóikra hagyatkozom, de mivel nem láttam leírva ugye a saját szememmel, ezért kérdeztem rá Nálatok.
-
bostone
addikt
Tehát, ezek szerint gyakorlatilag én is ülhetnék abban a székben, ahol félreinformáltak. Amióta telekommá változott a cég, picit mintha hanyagabbul kezelnék az ügyfeleket (vagy az alkalmazottakat). Talán a kezdeti nehézségek, na nem mintha panaszkodni szeretnék, de eddig profibb volt a hozáállás.
Ezt minden hónapban külön igényelhetem, vagy le kell mondanom, ha már nem kívánok élni vele? Harminc napig tart az időszak vagy igényléstől hó végéig?
Ne is mondd! Egy fun előfizetéstől akartam megszabadulni, mire felajánlották, hogy 30Ft-ért vásároljak 20000Ft-os készüléket és tartsam meg a számot. Baromi jó üzlet, lévén, hogy 41000-re jött volna ki a hűséghosszabbítás. Viszont az eredeti számomhoz kb 630Ft-nyi kedvezményt tudtam volna kicsiholni... Ezt nevezem én ügyfélbarát politikának.
-
bostone
addikt
-
csababarca
őstag
Viszont eléggé paraszt dolog a korlátozás,csak azért mert kisebb csomagban van valaki.
Mintha valaki nem telefonálhatna,csak 5 percet egyhuzamban,mert kisebb csomagja van...nah mindegy, érdekes ez az egész,de hogy ezért nem fogok díjcsomagot ugrani plusz 6ezerért,az biztos.
kali: lehet, de mindenki a saját pénztárcájának megfelelően választ díjcsomagot, nem mindig azért, amit tartalmaz. szóval megint az van,hogy aki szegényebb az szenvedjen, aki gazdag, de fogalma sincs mi az az LTE pl, az jól jár.
-
zoli62
addikt
Támogatáson azt értem, hogy le lehet velük "focizni" szolgáltatási hibákat (pl. ilyen volt híváséertesítő sms foglaltság esetén), vagy készülékszoftverből fakadó hiányosságokat (pl. N97). Mobilnettel meg kimondottan pozitív tapasztalataim vannak, arra meg én lehetnék "elfogult". Telenor support egyre rosszabb színvonalú, Viodafone se jobb.
-
Zolik
senior tag
Engem nem érdekel a feltöltős ár, mert ezzel te is kiragadtál egy konstrukciót.
Amit én látok az majd 300% árkülönbség.42 990 Ft online rendeléssel
Ha 2 évre a Vodafone Red Super csomagot választod.
Havidíj: 21 990 Ft10% kedvezménnyel: 127 224 Ft
Mozaik XXL 20890 Ft havi díj -
Zolik
senior tag
-
djculture
félisten
Ja csak 1-2 év alatt míg kifizeted a kőbunkó is megelőzi fejlettségbe a te cuccodat amiért havonta fizetsz. Sose felejtem el haver mikor a számítógépét vette 3 éves hitelre p3-as volt de mire kifizette az utolsó részletet 1000ft-ot nem ért az egész. Itt is hány ember mérgelődött már hogy megvette a csúcs készüléket részletre 150 ezerért rá 2 hónapra meg akcióban volt fél áron már. Utána rá fél évre már itt az aprón is árulták 30k-ért. Legnagyobb anyagi bukás az egész.
-
djculture
félisten
Most perpillanat így van azután hogy mit variálnak a szerződéseknél egyikünk se tudja még. Engem mondjuk eleve nem érint hitelre részletre életembe nem vettem semmit, utálok tartozni. Az egész ország nyögi a hiteleket, tartozásokat. De azt érintheti aki szokott így telefont venni.
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
Igen annyira egyszerű mivel az eu-s alapjogokban benne van, dolgozni is oda mész eu-n belül ahova akarsz, szolgáltatást és árut is onnan vásárolsz ahonnan akarsz az eu-n belül. Csak még egyelőre ilyen hülyeségekkel fogják az állampolgárokat, na ezt akarják megszüntetni. De gondolom hogy még jó pár év lesz ez.Neelie Kroes, az Európai Bizottság (EB) digitális menetrendért felelős alelnöke is nyilatkozta egységes piacot akarnak és ennek ez lesz majd a következménye.
-
ANDROID???
addikt
Ok, értem nem néztem a részleteket inkább a végösszeget. Nekem spec nincs ilyen problémám, mert tuti nem veszek 100 felett telefont annyit nem ér semelyik, vagy ha igen az nincs benne a T listájában.
A minap egyébként az Extremenél is 129900 volt a samu s 3, csak zárójelben mondom, csak nem tudom mi a fenéért adják ennyiért a T nél amikor még hűséget is kell vállalni.
Tök jó a 2 év gari főleg ha egy telefon, ha betojik nem 6 évet ülnek rajta megszakításokkal (összegtől függetlenül).... -
Soulfly842
addikt
Bocsi, a zsigereimben van
Ha találkoztunk volna mondjuk egy dominó feltöltés okán, akkor már lehet mozaik xs-sel és egy szép új telefonnal ment volna el
Vagy van az a feltöltős, amin van ingyen net és mindig utólag kell fizetned a feltöltést .... és nem kell újságárushoz se rohangálni...
(#28598) b4sxe
Igen, ingyenesen
-
zoli62
addikt
Nekem meg a GPS miatt kell kisebb adatkorlátú mobilinternet, hogy ahol járok kelek, használni tudjam. A levélletöltés nem annyira létszükséglet, meg tudom oldani helyhez kötötten is. Korábban évekig a Médiamánia S havi 500 MB keretével is bőven elvoltam, most elég a tizede. A másik telefonon is van 200 MB, elérhető Wifi miatt azt se nagyon használom, bár androidos programok letöltésekor út közben jól jön.
-
Vangelis
félisten
Nálunk csak gprs-van. Gondolhatod.
A torony nincs egyik toronnyal sem összeköttetésben. Vagyis igen.. föld alatti kábelen. Amit már párszor elvágtak.
2Mb sávszél van biztosítva a 3 szolgáltatónak összesen...
Gondolhatod milyen remek itt a mobilnet....
Néha sírni tudnék.. de nem tehetünk semmit.
-
b4sxe
aktív tag
-
Dinter
addikt
Nem tudom, miért ne vehetné át más a csomagot helyettem (eddig pl mindig más vette át, PCX is GSL-t használ ha jól emlékszem, azok nem foglalkoztak vele.) A weblapon azt írják, ki lehet választani, hogy mikor jöjjenek, de ha nem, és nem vagyok otthon, nem tudok mit csinálni. Egyik szülőm otthon lesz, ő át tudja venni. Szerintem a csomagfutár is csak örül, hogy leadta, mehet tovább.
-
jozsi252
veterán
Igen? Na ezt nem is tudtam. Mert akkor lehet mégsem kell a 2 gigás aranytárskártya net&roll, hanem rendelek még 1 gigát, és akkor kérek 1 duonet sim kártyát. Ami nagyon jó dolog, mert a fő simnek használom a net hozzáférését, és akkor ha akarom akkor telefonon is feltudom használni a netkeretet.
Holnap fel is hívom őket, aztán rákérdezek erre. Ide meg beírom hogy hátha valaki akar még ilyet.
Köszi a tippet
Illetve most nézem hogy van 3gb-os limitbővítő 2k-ért, de persze hogy nem olyan csomaghoz ami nekem van
-
jozsi252
veterán
Az a baj igazából hogy ilyen 3-4-5-6k-s díjcsomag mellé nem lehet 1 gigánál nagyobb limitbővítőt rendelni. Úgy lenne a jó hogyha pl az 1950ft-os Eco XS mellé lehetne rendelni pl egy 4 gigás netcsomagot.
Amúgy ez sem túl jó hogy nincsen 4 gigás netcsomag. Van 2 gigás, utána meg egyből 8 gigás. Van akinek a 2 kevés 8 sok, 4 meg elég lenne bőven. És lenne pl 3k. Így 5000ft-ból lenne egy mobilos díjcsomagod, amihez járna egy 4 gigás netcsomag, ami több mint elég.
-
jozsi252
veterán
Erre esküszök én is. Bár most hogy van iPad próbálok alkotni valamit, mert sokat én sem telefonálok, lejjebb akarom vinni a díjcsomagot, és egy mobile hotspot beszerzése mellett akarok rendelni egy 2 gigás aranytárskártya net&roll csomagot, ami 2k. Így akkor az 1gb bővítést lemondhatnám, telóra maradna 200mega ami bőven elég, illetve a hotspot ott lenne mindig nálam.
De az a baj hogy hiába próbáltam ügyködni én is, nem jutottam semmiresem.
-
Viktojka
tag
Köszi, nem tudtam, h van ilyen topic is.
Típus még nincs konkretizálva. De NetMánia M+ Százperces csomaggal szemezünk.
Olvastam ezeket, viszont ilyet is:
"Részletfizetéses konstrukciónkat csak azok vehetik igénybe,:
akik felé az elmúlt 6 hónapban folyamatos kiszámlázás történt"Lehet csak nekem nem egyértelmű a dolog?!
-
törölt tag
-
Én azt várom, mikor lesz egy árban az adott telefon, bármilyen előfizetéssel veszi a kedves előfizető....
Régen néztem az árlistát, most megtettem. Egy sereg telefonnál egy árban van a Domino-s és az egy év hűséges ár... úgy tűnik valóban csak egy előnye marad a két év hűségnek, a részletfizetés.
-
mzoli9292
csendes tag
-
KZP
őstag
Megnéztem, a számlán is csak az szerepel ennél a hívószámnál, hogy az előfizetésre vállalt, 24 hónapos hűség mikor jár le. Az előfizetői szerződésen sincs szó díjcsomagról, csak előfizetés szüneteltetési tilalmáról. Akkor ezek szerint a 21 hónap elteltével válthatok úgy készüléket, hogy kisebb csomagra vállalok hűséget?
-
djculture
félisten
175 ezerért telefont te mennyiért adnád el ami most is annyi a boltban? Biztos nem fél áron, nekem bűzlik ez az üzlet ennyi
Majd kiderül amúgy ha az eladó elkezd ferdíteni hogy nem ér rá meg egyebek elmenni vele a t-pontba akkor vagy előfizetéses és tuti nem fogja fizetni a rá vállalt hűség díjait vagy lopott..
-
djculture
félisten
Mondom én ezen már átestem sajnos láttam hogy működik, ráül a hatóság a cuccra sokszor a tárgyalás végén adják vissza. Ami ilyen kisértésű ügyeknél 2-3 év. Amúgy meg akinek nincs priusza mondom elég ha azt nyilatkozza találta és kap egy szóbeli vagy írásbeli dorgálást a bíróságtól, ennyi történet. Maximum az kap letöltendőd akinek ezer vaj van a füle mögött vagy videot csinálnak róla hogy kitépi a nő kezéből a metrón a telefont mint legutóbb.. Megnézel pár tolvajkergetők részt és rájössz hogy működik ez az egész...
-
KZP
őstag
Szia,
szerintem igen.
Most Mozaik S van, viszont elég lenne az XS is... Ha készülékváltásnál az XS-t választom majd, akkor kicsivel drágább lesz majd természetes az adott készülék, csak nem tudom, mi a helyzet ilyenkor, ha kisebb díjcsomagra vállalnék 1 vagy 2 év hűséget, mert régebben mindig maradtam az adott ársávú előfizetésnél. -
djculture
félisten
Jó vannak kivételek de a neten végignézve egymillió+1 hirdetés van aminél megszólal bennem egy belső hang hogy öreg ez egy orgazda és lopott vagy sz&r telefont árul. Jobb ebből kimaradni. Én már vittem be telefont a rendőrkapitányságra, mákom volt megtudtam hogy lopottat vettem . Csak azért nem lettem orgazda mert bevittem, még egyszer nem akarok ebbe a helyzetbe lenni. De mindenki maga tudja hogy szeretne egy 2-3 évig elhúzódó eljárásba részt venni egy nyavaja telefon miatt. Itt a ph-n is volt már ezer meg egy ilyen.
-
Turbomann
tag
Ezt csinálják a nagy hatalmak is. Volt egy kisérlet és bebízonyította a nagy szakemberekről, hogy ŐK is befolyásolhatóak és nagyon érdekes körkép alakult ki. Szóval a nagyhatalmak is ezt csinálják. Elhitetik, hogy ez így jóneked és te már a tudatod allatid ezt tudni fogja te nem fogod fel első pillantásra. Ki van ez találva. Ez szubjektív véleményem van és demokrácia kérem alása így leírhatom a tapasztalataimat ami az igazságot fedi is.
-
St3ven
addikt
Köszönöm.
A legutóbbi jegyzőkönyv is tartalmazza, hogy a fogyasztó elsősorban kijavítást vagy cserét követelhet, ill. külön rubrika is van azzal a címmel, hogy "A Fogyasztó által érvényesíteni kívánt igény:".
Akkor én szerintem innentől fogva cserét fogok kérni, mert az utóbbi két alkalom után, amikor szoftvert cseréltek rajta, nem lett jobb a helyzet - továbbra is újraindulgat csak úgy a telefonom -, illetve most már a gmail accommat is csak ötödszörre vette be újraindulás nélkül, hogy majd szinkronizáció közben induljon újra...
Ez meg így nem nagyon teszi lehetővé a rendeltetésszerű használatot.
Ja, legutóbb már a full gyári állapotban történtek a fenti dolgok, direkt nem telepítettem fel semmi alkalmazást, hogy szűkítsem a lehetséges problémaforrások körét.
-
zoli62
addikt
Én azért nem mennék el e mellett olyan könnyedén némi kompenzációra igényt tartanék a T-Mobile részéről.Tavaly nekem is volt ehhez hasonló ügyem, kapcsolat pontok terhére akartam igénybe venni a promóciós 90 Ft-os Go! Net-et. Mivel jóhiszeműen beállították, de levonni előre három hónap kedvezményes díját nem sikerült, mert kiderült, hogy csak a nem akciós árral működik, pont egy egy éve májusban kaptam kompenzációt erre való tekintettel. Három hónapig díjmentesen használhattam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hobby elektronika
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Asus Rog Strix G16
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest