- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Paul McCartney szerint nem szabad hagyni, hogy az AI kifossza a művészeket
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
-
gianone
őstag
válasz tsteve #85689 üzenetére
Ha a tévé tudja. Őszintén szólva erre még az életben nem volt szükségem (de persze el tudok szitut képzelni), de arra annál inkább, hogy a kép ne essen szét. Meg ne irkáljon ki olyan hülyeségeket, hogy a felvétel megszakadt mert a máshol másik csatornát indítottak el blablabla. Ez biztos user error egyébként, de ez meg azt bizonyítja, hogy bonyolult.
És mondom, utoljára. sokkal szebb a Digi képe. Főleg mozgásoknál. Meccseken nagyon kijön. És azért talán ennél nincs fontosabb.Hogy ne legyen teljesen OFF, a DigiTV appja is sokkal jobb TVGO-nál (online is), mindkettőt nézem telón, Spílert gépről tévén is.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz tsteve #85691 üzenetére
Mint ahogy egyik sem amit fel tudsz hozni az IPTV mellett. Van ilyen technologia, nem rossz de több téren nem veszi fel a versenyt a DVB-C -vel, ha nincs alternativád ahol laksz, el lehet lenni vele.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz tsteve #85689 üzenetére
Én távolról megnézem ha érdekel vagy megfelelő box esetén el is tudom inditani a rögzitest...esetleg beállítom ha rájövök hogy az esti szulejmánt nem lőttem fel és várható hogy nC-re nem teszi ki senki. Viszont nem veszi el a netes sávszélem a TV, nem kell minden TV-hez külön box plussz pénzért, a felvételt pedig el tudom rakni/vágni/tartani korlátok nélkül.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
gianone
őstag
válasz tsteve #85685 üzenetére
Ez a fapados ezerszer jobb, mint a telekomos. Próbáltam mindkettőt. UPC-t is. Stabilabb, egyszerűbb, jobb minőségű a kép. A tévével meg tudnék felvenni, már ha ezt nem tenné meg helyettem más, vágná ki a reklámot és osztaná meg.
HD STB talán 300 forint havonta.[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz tsteve #85686 üzenetére
A DIGI DVB-C -t kinal amit a felhasznalo ugy vesz fel ahogy neki tetszik. Sőt STB is bérelheto azoknak akik nem akarnak kiadni rá egyszerre többet. De hagyjuk....IPTV a jövő, meg minden TV-hez külön box.
BTW, tehat a csodálatos IPTV-d reklam nelkul rogzit? Mert ha nem ugyanugy at tudom tekerni a PC-n vagy visszajatszaskor a TV-n en is, sőt ha érdekel és meg szeretném tartani nem kell levideozni a TV-t telóval.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz tsteve #85682 üzenetére
Sehogy nem kell mokolni, megnyomod a felvevogombot es kesz. Persze vannak magukat okosnak gondolo emberek akiknek 27 évre előre be kell legyen allitva minden epizod a baratokkoztbol felvetelre...
Es mehet is PC-re, nem ugy mint iptv-nel...vagy egybol PC-s tunerrel lehet felvenni. Kimaradas, reccenés nincs. A rögzithetőség hianyat felvetni több mint szánalmas DVB-C esetén.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
tabaga
tag
válasz tsteve #85538 üzenetére
Kérj állásfoglalást az Nmhh-tol az ügyben.
Amúgy meg ameddig ennyire eltér a két szolgáltató gyakorlata, jogosan lehet feltételezni, hogy vagy az egyik nem szabályos, vagy pedig a másik túl szigorú.
Továbbá szánalmas a Telekom, hogy azokat is adategyeztetesre kényszerít, akiknek de jure nem is kellene. Feleslegesen terheli a rendszert és a felhasználókat is. -
-
TomPack
őstag
-
chab7
addikt
válasz tsteve #85419 üzenetére
Én is nagyon remélem, hogy a hibák amik voltak esetemben nem szándékosság hanem csak kapkodás és véletlen műve. Azért már jöhetne valami info tőlük, hogy megvan az otthoninak a nevemre írása és beléphetek a weben, hogy lássam abban nincs-e valami elbarmolva (annak ellenére, hogy a telefonos üfsz.-ossal azt is átnézettem és abban elméletileg nincs hiba. De csak szeretném saját szememmel olvasni a szerződésem, hogy mit tartalmaz.)
Főleg, mert az 5000-es kupon amit helyben adott volna de már nem volt idő levásárolnom, elméletileg a weben shopban lesz levásárolható. Hacsak itt a nagy időhúzásban mire kapok a weben valami belépőt ehhez el nem avul. Azt a kupont amúgy az új mobil vagy az otthoni mellé adják? Mert a mobil előfizu részre már be tudok menni. Ott nincs nyoma.
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Roxbury
őstag
válasz tsteve #85413 üzenetére
Ha vennek telefont mostanaban, szerintem en is a tizessel. Nem akarom itthagyni a Telekomot. Folyamatosan jarom az orszagot tobb emberrel es net-ben, meg tereroben a Telekomot tartom a legjobbnak lefedettsegben. A tobbieknek sokkal tobb bosszusag van ezen a teren az eldugottabb kietlenebb helyeken, mint nekem.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz tsteve #85406 üzenetére
move xs + korlátlan közösségi
várjuk a döntést
(#85410) Roxbury közösségi elég bőven nekem, chrome a PH, és keresés miatt, fb+messenger a kommunikáció miatt. (ja meg a messenger hívások drasztikusan javultak az egy évvel ezelőtti minőséghez képest)
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Bferibörs
addikt
válasz tsteve #85391 üzenetére
EU-ba veszel napi vagy heti cuccot hozzá,aki rendszeresen kint van annak nem biztos,hogy megéri.De könyörgöm a polgárok zöme nem külföldön dekkol feltöltős karival hanem itthon.
Jó,hogy felhívod erre a figyelmet, bárki megszívódhat vele.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
reddoors
tag
válasz tsteve #85336 üzenetére
Ha jól tudom akkor 30 nappal hamarabb be szokták jelenteni a változásokat , és hivatalosan június 15-tól lép életbe globálisan az EU szabályozás. Bízom benne ,hogy legkésőbb hétfőn kifüggesztik.
Csak megjegyzem , hogy elég szégyen egy ekkora szolgáltatótól (a legnagyobbtól) , hogy a "kicsik" döntésére vár.
Mondjuk amilyen káosz van most a Telekom háza táján ezen egyáltalán nem csodálkozom. -
ACE-
addikt
válasz tsteve #85104 üzenetére
Ja, eddig meg egy szolgáltatónál volt egyeseknek több 10ezer... hmm... így most majd a bűnözők keresgélhetnek jópár hajléktalant, minden évben, hacsak az első kihallgatásukkor nem mondja el a hajléktalan, hogy csak kérésre vette őket, és sosem volt mobilja, mert akkor mindjárt mind a 100 letiltásra kerül...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
dptrsk
Topikgazda
válasz tsteve #85104 üzenetére
A bluemobil, MOLmobil beleszámít a Telekomos 10 darabba, így az nem növeli a max. 10-et... Csak akkor írj, ha valamiben biztos vagy, ne legyen tele valótan információkkal a fórum !!!
"A blue mobile esetében a szolgáltató a Magyar Telekom a szolgáltató, így a blue mobile, Telekom Domino, illetve MOL mobile előfizetések együttesen számítanak bele a jogszabály által előírt korlátba."
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz tsteve #85098 üzenetére
a telekomnak nincsenek kis sebességű csomagjai
Ez úgy igaz, hogy a Telekomnak nincsenek kis sebességű csomagjai, de (bőven) van az országban olyan terület, ahol a nagysebességű csomag mégiscsak kis sebességű elérést biztosít
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
tsteve
senior tag
-
ACE-
addikt
válasz tsteve #85069 üzenetére
A hírközlési törvény melyik szakasza sérül? Írd le kérlek, ne a levegőbe beszélj.
Adatvédelem? Légyszíves az adatvédelmi törvényt is illeszd be, annak melyik szakasza sérül?
Az előfizető gyűjtést is vezesd le kérlek, a Telekom tevékenységével miben változik a régi gyakorlata?
Magyarázd meg, hogy ezzel a módszerrel mitől nem kerül ki több SIM kártya?Az eredeti "előfizető" jogai, aki feltehetően önszántából adta át a kártyáját másnak? Annak a joga hogy sérül? Amikor átadta a kártyát, feltehetően tudta, hogy az azon maradt egyenleget (ha egyáltalán volt rajta) az új felhasználó felhasználhatja. Ha ellopták tőle, és szüksége volt rá, feltehetően ezidáig már bejelentette.
A fentiek alapján a "régi előfizető" miért tenne meg bármit, hogy más ne használja a kártyáját? Hiszen az egyik esetben Ő maga járult hozzá, hogy más használja, a másik esetben meg vagy le**arja, hogy ellopták, vagy már bejelentette, és kért új SIM-et.
Gondolkodj már, és olvass, mert agyament amit művelsz itt a topicban, alaptalan vádaskodás, jogszabályra hivatkozás, annak pontos hivatkozása nélkül. Ez így semmi több mint levegőbe beszélés.Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
St3ven
addikt
válasz tsteve #85038 üzenetére
Jaj, ne már, hamis személyi... DNS vizsgálat ne kelljen?
Azt, hogy hamis-e a személyi, úgy szűri ki, amennyire az megfelelő körültekintéssel megállapítható. Vagy kéne egy olyan igazolványt is bevezetni, ami azt igazolná, hogy a személyid nem hamis?
És miért lenne szar a nyilvántartás?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz tsteve #85018 üzenetére
Szerintem a T-mobile nál sem szabadna tilosnak lennie.
Ugyanis ha te nem vagy regisztrálva mint mint felhasználó,akkor pl személyes ügyintézés során elküldhetnek a bubánatba,mivel nem te vagy az előfizető,sőt semmivel nem tudod igazolni hogy te hasznalod a kártyát.
Persze kérdés hogy a használó az mit takar ez esetben.
Szerintem ez arra szolgálna hogy te mint a kártyát használó is tudj ügyet intézni az eredeti tulajdonos bele egyezése vagy jelenléte nélkül.
-
gianone
őstag
válasz tsteve #85000 üzenetére
Valamelyik topikban olvastam, hogy valaki 30 napot szívott, mert nem tudta kinek a nevén volt kártyája, végül utána kiderült, hogy az unokatesója nem olvasta el az értesítést. 30 napos procedúra volt neki. Egy másikban meg valaki pont értesítést kapott, hogy az ő régi kártyáján egyeztetnek adatot, és mit szól hozzá. Mivel alapból nem érint, mert ideiek a dominóim, és előfizetéses ügyfél nevére lett véve, és erre 1430 azt mondta, idén nincs szükség egyeztetésre, így nem jegyeztem meg, melyik szolgáltatónál voltak ezek, de így normális.
A másik meg a talált SIM, miért ne akarhatná valaki regisztrálni, ha simán lehetne. Nem lopta, találta. És ha tényleg úgy volna, hogy simán megcsinálják, és ez el is terjed, minden talált SIM-et a saját nevére íratna mindenki, ha úgysincs következménye.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
tsteve
senior tag
válasz tsteve #84996 üzenetére
jav: természetesen nem a szerződéskötés volt sikeres hanem az adategyeztetés
-
a kérdés továbbra is az hogy idegen (pl. talált, vagy más nevére szóló) kártyát enged-e egyeztetni a telekom átirás nélkül... ha igen akkor nagy baj van a cégnél... pl. a telenor ezt a próbálkozást nem engedte nekem 2 órája
-
az is az összehasonlítást erősíti, hogy az elütött email cim volt a gond párom adatainál csak először, javítás után már simán átment, pedig az elütött email cím is értelmes cím volt[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
válasz tsteve #84961 üzenetére
Az ÁSZF-et ne keverjük a hírközlési törvénnyel. Amíg az egyik szerződésszegés, a másik jogkövetkezményt is tartalmazó jogszabály... Akkor ezek szerint a "hivatalos" szó másként jelenik meg a fejünkben...
-
ACE-
addikt
-
goop
őstag
válasz tsteve #84963 üzenetére
Ilyen sosem lesz. Akkor telefonál nyilvános fülkéből, voipol, ellopja a tiéd, rosszabb esetekben elvágja a torkod és úgy veszi el, szóval felesleges köröket futnak. Sanszosabb egy állami (kormányzati) adatgyűjtés a háttérben, mint a szépen hangzó terror elleni fellépés.
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
válasz tsteve #84957 üzenetére
Úgy tűnik nem figyeled amit írok... névre regisztrált kártyákról beszélek. Van olyan magánszemély, és cég is, akinek a nevén jelenleg több 10ezer előfizetés van. Ezeket használják nagy általánosságban bűnözők. Ezek a személyek, ill. cégek megkeresésükkor írnak egy rövid választ, hogy valóban az Ő nevükön van a SIM kártya, de azt valamikor egy telefonhoz adták ajándékba, nem tudják melyikhez... Ennyi, semmit nem követett el, teljesen hivatalos volt, hiába van a nevén, semmi nem kötelezte, hogy jelentse, ha át-, vagy eladja... Nem tudom Te miről beszélsz... hiszen a tavalyi hírközlési törvény pont erre irányul, hogy ez a jövőben ne történhessen meg. Mondd már el nekem mi tiltotta hogy csak úgy odaadjam bárkinek a feltöltős SIM kártyám?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz tsteve #84950 üzenetére
Azért bízom benne, hogy jobban beindul a kommunikáció júniusban ebben a témában.
Mert pl. ugyan hiába küldözgetnek SMS-t, meg hangüzenetet azoknak, akik mondjuk egy épület riasztórendszerében használják az adott SIM kártyát, teljesen automatizált hívások bonyolítására.
-
ACE-
addikt
válasz tsteve #84947 üzenetére
Hát pedig eddig lehetett, és annyit vettél amennyit akartál. Online rendelted, és olyan adatot adtál meg amilyet akartál. Leemelted a polcról, és x időn belül adtál meg bármilyen adatot.
Megvettél 50ezer db-ot, és adogattad tovább a bűnöző létformáknak, amikor meg a rendőrhatóság megkeresett, ki használja a telefont, azt válaszoltad hogy nem tudod, valakinek odaadtad ajándékba...
Ez mostantól megszűnik (hál' a jó égnek)Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
veterán
-
veterán
válasz tsteve #84937 üzenetére
jelenleg pedig állami adatbázis (is) épül, amibe nem kerülhetnek fals adatok
És lesz kötelező, állami telefonkönyv is?
Na mindegy, valahol értem az adatpontosítás fontosságát, csak attól tartok, hogy a június 30-án éjfélkor a magyar rendszerből kizárt kb. félmillió telefonszám miatt egy terrorista se fog könnyeket hullatni, rengeteg magyar ember viszont szívbajt fog kapni, hogy miért nem tud telefonálni július 1-jén
-
ACE-
addikt
válasz tsteve #84937 üzenetére
Ezt most komolyan mondod? Ellopják a kártyát majd a lopó beregisztrálja a nevére? Eddig nem lehetett ellopni? Dehogynem, csak eddig senki nem tudta hogy lopott. Ez mostantól változik, 2017-től eladni sem lehet kártyát, csak miután a szolgáltatót tájékoztattad az eladásról...
-
ACE-
addikt
válasz tsteve #84917 üzenetére
Honnan veszed hogy adategyeztetés történik az eredeti előfizető adataiban is? Valami forrást idézz már nekem légyszíves, hogy hova van ez leírva. Szerintem a régi (2016.12.31 előtt vásárolt) kártyák adategyeztetéséhez nem kell az eredeti előfizetőnek hozzájárulnia, elég ha az illető használatában van a kártya.
-
tsteve
senior tag
válasz tsteve #84917 üzenetére
az utolsó lehetőség a legvalószinűbb: gazdátlan kártya esetén sikeres lehet egy adategyeztetés simán.. rengeteg gazdátlan kártya lehet amelyek azért gazdátlanok mert a rendszer nem tudta őket hozzárendelni valós személyekhez... pl. korábban rosszul adtak meg egy személyi adatot vagy igazolványszámot az eredeti vásárlók netes vagy hasonló (nem szigorúan ellenőrzött) vásárlás esetén
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
-
veterán
válasz tsteve #84894 üzenetére
ha nem tudjatok ki az, akkor be kell menni, s át kell íratni szükség esetén az előfizetőt
Kb. fél éve intéztem így egy Dominó szám nevemre vételét, mert fogalmam sem volt, hogy kié, ezért nem tudtam az eredeti tulajt magammal vinni az átíráshoz.
Mivel az eredeti tulaj nem reagált, ezért 30 nap után a nevemre is írták.
Kb. 1 hónapja mesélte a sógornőm, hogy kapott valamikor egy levelet a Telekomtól egy szám ügyében, de fogalma se volt róla, hogy miről van szó, ezért kukázta a levelet. Természetesen az általam használt számról volt szó
Ő se tudta, hogy eredetileg az övé volt a szám, én sem tudtam, hogy honnan került hozzám a kártya
Attól tartok, hogy júliusig tízezrek fognak szembesülni azzal, hogy nem tudnak megfelelni az adategyeztetésnek, mert az általuk használt szám ki tudja, hogy kinek a nevén van
-
Gabesz87
veterán
válasz tsteve #84894 üzenetére
Hát ez mekkora szívatás. Képzelem, hány ember van, főleg idősebbek, akik dominot használnak, és fogalmuk sem lesz, ha kapnak egy ilyen sms-t, hogy az mit akar jelenteni.És amúgy ezt az sms-t a dominos számra küldik, vagy az előfizetőnek, aki vásárolta a dominos kártyát?
Magentával kapcsolatban is lenne akkor kérdésem. Amikor megjelent, és számolgattam, úgy tűnt, hogy nem éri meg, jobban kijövök így külön mobil és otthoni előfizuval. Most mi a helyzet ezzel? Nekem van TV, net, telefon is a mobil mellett. NetMánia XXl+Családi HD+alap kábel tel. Havi számla olyan 12-13.000 közt szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
válasz tsteve #84891 üzenetére
Most opció?
Anyám domino számainak hogy tudom intézni a csomagjait? Vagy ki tudja azt intézni? Az egyik számát én vettem, tehát azt gondolom, tudom én is. Bár belépve a neten, sehol nem látom ennek jelét. A másik, régi számát viszont fogalmam sincs már, ki vette. Dominos csomagot váltani mondjuk lehet egyszerűen gondolom, nem kell feltétlen annak intézni, aki a számot vette!?
-
Bferibörs
addikt
válasz tsteve #84850 üzenetére
ha egy tájékoztató rosszul van kitöltve az nem mentesíti a szolgáltatót a teljesítéstől (ugyan is félre vezetésnek számít ÁSZF ide vagy oda)
ebben az esetben (maraton) kiegéstítző csomagnak lehetne nevezni talán[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
meroly
veterán
válasz tsteve #84827 üzenetére
Tegnap aktiváltam a kártyát és rendeltem meg a netet hozzá. Pár kb ment is, mert kaptam mms-t, gondoltam jó lesz, de nem foglalkoztam vele otthon wifin voltam.
Most viszont nagyon kéne a netElőtte céges telekom kártya volt benne, csak azon minimális net forgalmlat engedélyeztek, ezért vettem a dominot.
Napinetet kikapcsoltam a mytelekom oldalon.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
k-adi
nagyúr
válasz tsteve #84818 üzenetére
Ettől félek én is, a sok apróbetűs rész...
Alapvetően az EU-s szabályozás a turistáknak, illetve mondjuk úgy az "alkalmi külföldre látogatóknak" nagy segítség lenne pedig, ugyanis a kvótát (aka. méltányos használatot) nem haladná meg, viszont belföldi díjszabás alapján pörögne a számla.
De a mostani roaming opció, a Travel&Surf egy vicc. Drágán, keveset. Na köszi.
(World GPRS limit szolgáltatás, nem tudom van-e másik de én még ezt találtam ??) -
k-adi
nagyúr
válasz tsteve #84815 üzenetére
Hát jó, csak így mindig csekkolni kell, hogy mi a helyzet, pont ezt akarom elkerülni, hogy min. fél évig -1évig rá se kelljen néznem a díjcsomagokra, stb... de gondolom akkor ki kell várni az új / újabb ászf-et
Mindenesetre azért megdöbbentő nekem, hogy a Marathon opció az nem roaming képes vagy legalábbis ahogy írtad, "jelen pillanatban".. pedig az lenne a tuti
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz tsteve #84811 üzenetére
Igen, gondolom jönnek majd új csomagok, legalábbis ezt tartom én is valószínűnek.
Csak azért kérdeztem, mert most fix+netplusszom van, de arra gondoltam, hogy átmegyek fix+maratonra, mert logikusabb lenne, olcsóbban és jobban jönnék ki, de gondolom ha egyszer lemondom a netpluszt akkor beszívom mert kitudja vissza tudom-e majd aktiválni később, fél év múlva akár, amikor kellene pl. külföldön, roamingoláshoz.
[ Szerkesztve ]
-
nmy1212
aktív tag
válasz tsteve #84786 üzenetére
Igen abban biztos voltam hogy drágábbra nem fognak haragudni.
Ezt írta még a chat-es ügyintéző:
"Ha ezt a csomagot kéred, akkor a tarifakategórián belül maradsz, minden kötelezettség nélkül átválthatsz erre a csomagra."
Jelenleg egy next M csomagom van, de abszolút nem használom ki a beszélgetés részét.
Erre szerettem volna váltani: "Mobil L + 10GB " itt ugyan van árban különbség lefelé, de nem jelentős.Üdv!
-
btz
addikt
válasz tsteve #84716 üzenetére
Igen. Szerintem ezt tudja (Remélem). Net csomag megszüntetésről nem kapott SMS-t.
De közben kiderült, hogy 2-3 nappal ezelőtt a Korlátlan böngészési opciót rendelte meg, a közösségi opciót nem tudom mikor, de gondolom az is megújul, amíg van pénz a kártyáján, nem kerül 30 nap után automatikusan lemondásra.[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
TomPack
őstag
válasz tsteve #84690 üzenetére
Domino Fix +Maraton 4Gb -om van. Számot hordoztam rá egy hete, de még nem tudtam belépni a webes fiókba egyszersem, mert hibával elszáll, és a telekom alkalmazással sem sikerül. Az ügyintéző is látja a hibát, azt igérték visszahívnak, de azóta semmi. Teljesen tökhülye vagyok a telekomos kódokhoz. Csak azt szeretném kideríteni, hogy mégis mennyi adatforgalmam van, miért kaptam sms-t, hogy a belföldi 500Mb 80%-át felhasználtam. A feltöltéshez kaptam 200Mb bónuszt, igaz kétszer jött ilyen sms, de az akkor is csak 400. Szóval valahol olvastam, hogyha van 'rendes' netem, akkor menni fog a belépés, és mindent látni fogok. Milyen 'rendes' netet tudok rendelni, és milyen sms, vagy USSD-kóddal tegyem?
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest