- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
anglergab #112929 üzenetére
van androidra is... az nem csak oprendszer függő,hanem hardver is,pl. a Galaxy Watch okosóra is tudja,androidos telefonok közül meg a Google Pixel 2,3,4 és a Galaxy S20 széria,Galaxy Z Flip illetve a már említett iOS-szes telefonok közül az iPhone XR/XS és 11 széria illetve a Watch 3,4 és pár Samsung okosóra
link -
-
martonl
senior tag
válasz
anglergab #112897 üzenetére
Ezt sajnos nem tudjuk kideríteni, mi okozza. Viszont pl. egy hívásértesítés nem megfelelő működése már nem hiszem, hogy a készülékgyártó hibája.
Mindegy is, hiszen minket, fogyasztókat ez nem is érdekel, a lényeg, hogy nem megy rendesen. A kezdetektől úgy kellett volna ennek működnie, mint a GSM/3G hangnak. Ehhez képest a VoLTE a 4G megjelenéséhez képest csak évekkel később, hiányosan kezdett megjelenni, roaming jelenleg sincs.
#112896:
GPRS APN-t egy pillanat alatt beírom és megy. VoLTE profillal ez már nehézkesebb.
-
martonl
senior tag
válasz
anglergab #112893 üzenetére
Meg az illetőnek ha hazai SIM kártya van a készülékében, lehetőleg tartózkodjon a honos hálózaton.
Keem1: egyébként nem véletlen, sok szolgáltatás nem megy együtt a volte-vel, de ezt is kitárgyaltuk a topikban. Bizonyos esetekben a hívásértesítés, hívás közbeni hívásjelzések stb. nem mennek rendesen. Legalábbis magentáéknál. Pirosékat nem ismerem.
-
Keem1
veterán
válasz
anglergab #112893 üzenetére
Nekem van, meg is vagyok vele elégedve. Inkább arra értettem, hogy ha eleve része volt az LTE-nek, akkor vajon miért ment a b*szakodás a telkók részéről? És pl. a piros szolgáltató a céges számomon miért nem nyújtja? A cégesen nem különösebben érdekel, hogy van-e, de ha valami valaminek a része, akkor valamilyen esetben (amikor a hardveres-szoftveres feltételek amúgy adottak) miért nem? Ezt megkérdeztem tőlük is, válasz: menjek a flottakezelőhöz. Nem itthoni kisvállalatnál dolgozom, a flottakezelő Amerikában van, így a tanács köszi, de semmit nem ért. Ismételném magam: nem különösebben érdekel, de a fentiek fényében mégis fura.
-
Keem1
veterán
-
martonl
senior tag
válasz
anglergab #112890 üzenetére
Mégse működött, és a mai napig nem működik rendesen a VoLTE. De ezt a topikjában kitárgyaltuk szerintem. Az 5G-vel ezt jó lenne nem eljátszani. A hívásnak is alapértelmezetten kéne lennie rajta a kezdetektől, nem évek múlva, ahogy a 4G-nél is volt, ahogy a (hívás-)roamingnak is stb. stb.
5G sávból meg látom van egy pár.
-
martonl
senior tag
-
martonl
senior tag
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
anglergab #112478 üzenetére
Egész pontosan
ÁSZF 8/47 oldal
A korlátlan adatforgalmazást biztosító szolgáltatások keretében az Előfizető belföldön, külön havidíj nélkül, az általa igénybe vett mobil internet-hozzáférési díjcsomagban foglalt adatmennyiségen felül, annak felhasználása nélkül korlátlanul használhatja a meghatározott közösségi oldalak és csevegőalkalmazások szöveges és képi megjelenítésű tartalmait akár böngészőből, akár okostelefonon mobilalkalmazáson keresztül, valamint (letöltés után) a meghatározott navigációs alkalmazások meghatározott szolgáltatásait, továbbá az egyes hangalapú stream (folyamatos adatátviteli technológián keresztül megvalósított online zenehallgatást biztosító, a továbbiakban streaming) alkalmazások meghatározott szolgáltatásait. -
MadMancs
veterán
válasz
anglergab #112755 üzenetére
Közben javítottam. Valóban aktív. Csak idő kell neki mire életre kell. :)
Igen igen csak androiddal van tapasztalatom, p20 lite ( EMUI 9.0.0) És A50 ( OneUI 1.0) esetén is ugyanaz a kagyló jelzi VoWifi t. VoLTE érdekesebb, mindkét telefonon Telenor SIM el kint a VoLTE ikon, Telekom SIM el egyiken se.
-
válasz
anglergab #112293 üzenetére
240 KB/s = 2 Mbps
Öööö... aham, no mindegy, én azt írtam, amit a torrentkliens kiírt, az meg megabyte és kilobyte-ba írja, így volt nekem múlt évben 2 megabyte és most 240 kilobyte a sebesség. De már írtátok, hogy az ünnepi időszak alatt nem volt korlátozva, most meg van.
Ezzel sem lenne amúgy bajom, ami idegesített az az volt, hogy nekem is rémlett, hogy itt olvastam anno, hogy korlátozzák a torrentet csak megzavart az év végi korlátozatlanság, de főleg az zavart, hogy konkrét kérdésre konkrétan letagadták, hogy ilyen létezne. Mondjuk 3-ból csak kettő, mert az első, akit műszaki hiba problémára kapcsoltam, annyira volt képben, hogy elment megkérdezni valakit. Tiszta szerencse, hogy olyat ültetenek oda, aki már önállóan is fel tudja venni a telefont.
-
martonl
senior tag
válasz
anglergab #112233 üzenetére
Igen, én is csak a GSM-es időkre emlékszem. Gondolom lassan legegyszerűbb elintézniük a dolgot a vowifivel.
(#112241):
Külső antennát sajnos a mai telefonokra nehézkes becsatolni. Még régebben láttam 1-2 gyártótól olyan autós tartót, aminek volt kapacitíven csatolt antennabemenete. Persze ezek is csak adott típushoz jók, horror áron, ha még létezik ilyen. -
bringasisti
őstag
-
bringasisti
őstag
válasz
anglergab #112114 üzenetére
Ez egy üdülő övezet nyáron van adatforgalom télen egy lélek se. Ezért nincs csak gyenge jel, aki pedig akar valamit az a kábel szolgáltatást vegye igénybe mert ki van építve. Csak én van hogy fél évig a környékre se megyek és ha ott vagyok akkor max 2 napot. Ezért nem akarom bevezetni a Tv internet szolgáltatást évi 70 ért.
-
EmberXY
veterán
válasz
anglergab #112003 üzenetére
De elég sajátos módon van megoldva, ha így van.
Az 50 megás opciót is aktívnak mutatja, ugyanúgy 40 mega hátralévővel. Amíg megy a net, addig persze nekem mindegy, hogy mi és hogyan, de akkor is fura. Ha "összefolynak" a működő csomagok, az is elég gáz önmagában is. -
martonl
senior tag
válasz
anglergab #110206 üzenetére
Nincs mit, de megint csak úgy kezdhetem, hogy: tudtommal (tehát mérget ne vegyél rá). Előfizetésre is úgy válthatsz, ha aktív a Dominód, és ebben az esetben rákerül az egyenleg. Tehát ez esetben is először fel kell tölteni, majd átváltani előfizetésre. Ilyenkor jóváírják az egyenleget rajta. Természetesen a forintos egyenlegre gondolok, tehát pl. adatkeretet nem fognak jóváírni egyik esetben sem. Nyilván ha el szeretnéd hordozni, célszerű megvárni, míg a feltöltött egyenleget jóváírják, és csak ezután hordozni. Meg hűségszerződés nélkül kell kötni az előfizetést.
Talán más is megerősít, vagy nem.
-
martonl
senior tag
válasz
anglergab #110201 üzenetére
Tudtommal: nem és nem. Csak teljesen aktív hívószám hordozható, és az egyenleg csak akkor kérhető vissza, ha a szerződésed végleg megszűnt. De ugye azt megteheted, hogy feltöltöd. Ezzel aktívvá válik. Elhordozod. És ezzel a Telekomnál a szerződésed végleg megszűnik, tehát akár másnap kérheted vissza az egyenleged.
-
kagzer
aktív tag
válasz
anglergab #110060 üzenetére
Back in December, T-Mobile launched supportfor eSIM technology for the iPhone XS and iPhone XR, but only for prepaid plans. Today, T-Mobile has announced that it is expanding its support for eSIM to postpaid customers.
Akkor most mi van?
Én úgy tudom hogy a prepaid - előfizetés vagyis előre fizeted jó a havi díjat. Mert ugye nem az előző hónapot fizeted csak ki, abban a percdíjjal vannak, a havidíj az a következő hónap. -
martonl
senior tag
válasz
anglergab #109690 üzenetére
Ez röhejes. Természetesen nem az, amit írsz, hanem a szituáció. Ezek szerint akkor van egy "közös" volte-vowifi profil, amit ha a szolgáltató használ, akkor szinte minden készüléken menni fog? És ha ettől a szolgáltató eltér, akkor majd kell a legújabb régiós szoftverfrissítés, vagy ha az nincs, akkor dobjuk ki a 3 éves készüléket? Már a zasszony Galaxy A5 2015-ös készüléke is tudja a volte-t, 6-os androiddal, ott a kapcsoló. Telekomon persze nyilván az sem megy.
-
anadroid
senior tag
válasz
anglergab #109682 üzenetére
Az egész TMH/XEH történettel csak az a gáz, hogy a tőlünk mobiltelefóniában kissé elmaradott (nem vicc) Ausztriában az A1-nél 2016. júniusában indult a VoWiFi (a VoLTE 2015. novemberében). 2017. február vége óta megy a Galaxy S7 pároson, novembere óta a Note8-on és az S8 pároson, és megjelenése óta a Note9-en. S7-en TMH-val nálunk nem megy. Mert csak.
Másrészt a TMH firmware-ek általában 2 hét késéssel követték az XEH-t, tehát ezek szerint a TMH egy frissítési ciklussal le van maradva a XEH-tól?
-
anadroid
senior tag
válasz
anglergab #109674 üzenetére
Csak azt nem értem, hogy ha a VoWiFi egy beérett szabvány, a Digi a tojáshéjjal a hátsóján működik vele, akkor a Telekom dinoszaurusza mi a bánatért nem engedi alaphangon a régrbbi firmware-rel? Amikor a Note9-et összerakták, a Digi még a fasor bejáratát se közelítette meg, a T-nél meg már mentek a VoWiFi tesztek. Talán a szokásos blokkoljuk, majd meglátjuk, hogy ki lehet-e csavarni egy kis pénzt az erre vágyó ügyfelekből-típusú marketingmentalitás újabb kísérletének maradványával kell küzdeni (lásd: irány a Szuperszerviz, külön pénzért)?
Megpróbáltam az IMS-profilos trükköt is, az se használ, nem igazán tudom elképzelni, még mit varázsoltak T-ék. Rootolni meg nem fogom a vadonatúj telefont, ahhoz túl sok van hátra a garanciából.
-
anadroid
senior tag
válasz
anglergab #109669 üzenetére
Pontosítsd, légy szíves, melyik változattól működik? Nem szívesen herélném ki a telefon számomra fontos funkcióit (beszélgetés rögzítése - nincs thai SIM-em a kerülőúthoz, fényképező PRO üzemmódja. A 9.0-ás Android információim szerint egyiket sem tudja Európában).
Még 2 frissítésem van hátra, amit "károsodás" nélkül feltehetek, de azok a méretük miatt csak biztonsági frissítésnek tűnnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest